oy oy maşallahh yaaaaaaaaa bittimmm
kesi,in oğluma vermen lazımmmmm
eşimin facesinden hemen destekledimmm:)))))))
canım 2011 mart annelerine katıl yada adını soyadını özelden at diğer gruba ekleyelim seni
ben kullanmıştım dün
ben başladım
evet cnm öğretmenim.bizim burası çok sıcak bide bnm oğlum emme delisi olduğu için seminerede gidemicem ben.perişan olurum heralde gidersem orda..bende bakıcıya veremem zaten bakıcıda bulamam kimseyi tanımıyorum burda.görümcem var bekar o kaynanam annem dönüşümlü gelip bakacaklar inş..
çok geçmiş olsun cnm
gerçekten hayat koşulları yüzünden çalışıyoprum bende yoksa çocukla çekilcek dert değil bu çalışma işi hele iki çocuk olursa nasıl olucak onu hiç bilemiyorum
destekledik cnm
destekledim azizecim şimdi meryem cerenimizi
huuuu ben damadımı görmedim ama bi görek bari
destek için teşekkür kızımın kaynanacığı
oy oyy sizide destekledimmm eşimin facesi saolsunn
Talep her halukarda gelebilir ama en nihayetinde bloke edersin, bana bugüne kadar tanımadığım kişilerden arkadaş talepleri geldiği oldu direk bloke ettim. Kızlık soyadınla birlikte evlendikten sonraki soyadını kullanırsan evli olduğun anlaşılır daha iyi olur bence. Yalnız bu silme ekleme işinde bir yerde şöyle bir şey okumuştum, bir hesaptan toplu olarak insanları silince facebook yönetimi o hesabı donruabiliyormuş ya da kapatabiliyormuş, o yüzden dikkatli sil, yavaş yavaş, yaya yaya.
oy oyy sizide destekledimmm eşimin facesi saolsunn
ne cekilisi bacim? bi kac gündür söyleniyo ama ben sandim,bi kac kisi arasinda,
kızlar hepinize selam. biz eşimle facebook u ortak kullanıyorduk ya arkadaşlarımız falan iyice karışmaya başladı. eşim sende kendine bi tane aç en iyisi ama talep falan gelirse karışmam gerisine dedi. profil resmi olarak bebek koyan arkadaşlar abuk sabuk tanımadığınız kişilerden ekleme talebi geliyor mu? şimdi ortak hesaptan arkadaşları sil yeni hesaba aktar bi sürü iş. bileyimde ona göre uğraşayım.
canmm sen kayıtlımısın benim facade acep? bazı arkadaşlarda eşinle ortak faceleri var ya ondan sordum...
biz de destek bekliyoruuuuuz
Facebook'ta Mutlu Panço | Facebook
canmm sen kayıtlımısın benim facade acep? bazı arkadaşlarda eşinle ortak faceleri var ya ondan sordum...
biz de destek bekliyoruuuuuz
Facebook'ta Mutlu Panço | Facebook
Fikrimi çalmışlar(!):)) Ben babaLar gününde oğLuma babamı çok seviyorum yazan bir tişört yaptıracaktım eğer orda varsa yaptırmama gerek kalmayacak gidip bir bakayım :)
aklımda bir fikir daha var ama beğenirseniz siz yapın arkadaşlar baba oğul ikisinin resmini bir fonun ortasına koyup etrafada oğlumun el ve ayak izlerini yapmak istiyorum boyayla bi arkadaşıma söylemiştim yapmıştı geçen sene eşi çook beğenmiş çerçeveletmişti o minicik el ve ayaklar büyüdüklerinde o kadar şirin gelmeyebilirler...
furkanı destekledim kızlar. ben faceteki grupta yokummmmm neden yookuuuumm??? beni kim onaylamadıysa bebişi kahkaha atsın hemen emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?