2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy oy maşallahh yaaaaaaaaa bittimmm
kesi,in oğluma vermen lazımmmmm
eşimin facesinden hemen destekledimmm:)))))))
huuuu ben damadımı görmedim ama bi görek bari
destek için teşekkür kızımın kaynanacığı
canım 2011 mart annelerine katıl yada adını soyadını özelden at diğer gruba ekleyelim seni

ben kullanmıştım dün

ben başladım

destekledim azizecim şimdi meryem cerenimizi

bu arada geçmişe pek bakamadım ama bende babalar gününde bebeğime babamı çok seviyorum yazan bi çıtçıtlı badi almayı düşünüyordum. bikaç yerde görmüştüm burada hatta hatırlamaya çalışıyordum nerelerdi diye. yine de daha yaratıcı bi fikir gelirse aklıma onu da yapabilirim. sabah biz erken uyanıyoruz bebişle. sabah giydireyim babası uyurken kucağına yatırayım o çıtçıtlıyla uyandırsın babasını diyordum.

aklımda bir fikir daha var ama beğenirseniz siz yapın arkadaşlar baba oğul ikisinin resmini bir fonun ortasına koyup etrafada oğlumun el ve ayak izlerini yapmak istiyorum boyayla bi arkadaşıma söylemiştim yapmıştı geçen sene eşi çook beğenmiş çerçeveletmişti o minicik el ve ayaklar büyüdüklerinde o kadar şirin gelmeyebilirler...

hiç duymamıştım söylediğin çok iyi oldu. eşimin hesabını dondursalardı çenesinden kurtulamazdım

ne cekilisi bacim? bi kac gündür söyleniyo ama ben sandim,bi kac kisi arasinda,

canım yaza merhaba çekilişi, 2011 mart anneleri arasında. ilknur , nam-ı diğer first nimbus arkadaşımız organize ediyor.

arada bir oluyor ekleme talebi ama sen kabul etmeyince sorun olmaz. o kadar çok da gelmiyor ekleme talebi. baktın çok rahatsız oldun, hesabını kapatabiliyorsun..

furkanı destekledim kızlar. ben faceteki grupta yokummmmm neden yookuuuumm??? beni kim onaylamadıysa bebişi kahkaha atsın hemen emiii

canım ben de doğduğundan beri çıkartmak istiyorum el ve ayak izlerini ama nasıl bir boya ile yapcağımı bilmiyorum, zarar vermesin kuzulara, nasıl bir boya olmalı, suluboya falan mı? fikir çok hoş çalabilirim valla

furkanı destekledim kızlar. ben faceteki grupta yokummmmm neden yookuuuumm??? beni kim onaylamadıysa bebişi kahkaha atsın hemen emiii

2011 mart annelleri grubunu yaylagüzeli yapıyor onayını canım gamze bir grup daha kurdu ama onda üyeler ekleyebiliyor sadece diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…