canım bulunduğun yerde yoksa internette tish-o diye bir site var orada dizaynını kendin yapıp sipariş verebiliyorsun ben öyle yapıcam bi bak istersen
teşekkürler canım evet baktım çok hoş güzel şeyler var. Fiyonkcuk arkadaştan öğrenmiştim adresi buraya yazmıştı. Senin tasarımına ba-yıl-dıııııım:)
not:FB li olsam da...
Bu arada kızlar bu panço nedir? Bir dergi kapağı mı olacak bebişlerinizin fotoları sanal ortamda yani.Emel'in kızı Ece yerine Furkan çıkıyor sanırım Emel ,Furkan'ı destekliyor.......
cnm bir yarışma sadece bu ay en çok kim destek alırsa pançodan hediye paketi veriyorlarmış..furkan bnm oğlum emel yanlışlıkla olinki vermiş almilanında fotosu var aslında orada..arama yerine almila yazarsan çıkar..
bu arada benim face'm yok sizin gönderdiğiniz linkte gördüm bebişlerinizi o yüzden Ece'yi göremedim.
Yaw ben de kızımı bu avatarıma eklemek istiyorum ama boyut çoook büyük nasıl ayarlayacam bir yardım edin şu arkadaşınıza.
slm annişler nasılsınız?hasta olanlarınıza geçmiş olsun diyorum ayyy maşallah artık geçmişi okumak imkansızlaştı herkes geri dönmüş sohbeteepeydir giremiyorum aslında hiçbişey yapmak istemiyo canım offf çok bnaldım ya eşim ailemin yanına gitmeme izin vermiyo yok daha küçükmüş hastalanırsa sorumluluğu benim olacakmış falan filan birsürü şey söylüyo...Allah korusun hastalanacaksa burdada hastalanır diyorum yok anlamıyo ama bende çok bunaldım..kendisi akşam 8de gelio eve yemek yeyip biraz talhayla oynuyo yatıyo bende farklı bşey yapmıyorum diyo evden işe işten eve ama bilmiyo ki iş arkadaşlarıyla merhabalaşmak bile farklılık katar güne...ayrıca kayınvalidem eylülde oğluma bakmaya gelmeyecekmiş...artık kendini yormayacakmış yıpratmayacakmış...öyle çok sinirlendim ki anlatamam...bundan sonra onun için bende kendimi yormıycam..el kadar yavruma 5 ay yarım gün bakamazmış bende ona tencere seti almıştım hediye götürmiycem..
canım bende az önce değiştirdim avatarı ama boyutta sorun olmadı hemen ayarlandı.tam olarak bilmiyorum ama resmin kenarlarında küçük kareler çıkmıyo mu küçültmek için
bu arada benim face'm yok sizin gönderdiğiniz linkte gördüm bebişlerinizi o yüzden Ece'yi göremedim.
Yaw ben de kızımı bu avatarıma eklemek istiyorum ama boyut çoook büyük nasıl ayarlayacam bir yardım edin şu arkadaşınıza.
canım ben de doğduğundan beri çıkartmak istiyorum el ve ayak izlerini ama nasıl bir boya ile yapcağımı bilmiyorum, zarar vermesin kuzulara, nasıl bir boya olmalı, suluboya falan mı? fikir çok hoş çalabilirim valla
maşallah bebişine tatlım.. offf bende su vermeyi düşünüyordum hava sıcak diye vermeyeyim bari.uyarman iyi oldu bena da sütüm azalmış gibi geliyo daha çok ve sık emmeye başladı acaba sıcaktan mıdır yani hava sıcak sıvı kaybediyo onndan da habire emiyo olabilir mi:26:selam hatunlar ne var ne yok görüşmeyeli üşenmedim tatildeyken okuyamadıgım tüm geçmişi okudum aferim banaevde kadın var temilik yapıyor bıyere kıpırdayamayınca ben de vakit doldurdum napiim
bugün doktordaydık yine garip bişekilde yemeyi reddeden hatta yarı ac yasayan kuzum kilo almısacaba benden gizli bişeyler mi içiyor bu velet anlamadım ki resmen yemiyor yani gerci bugünki ölcüm bizi rahatlatmadı tam cünkü beslnme problemi 15 gün falandır var öncesinde almstır belki ne bilem on gün sonrasına cagırdı tekrar takbe alcakmıs kilomuzu bakalım nedir sebep
tahlller temiz oldugundan bu doktorun da dedigi havaların ısınmasından olabilir ücüncü ayda bebeklerde beyinde tokluk merkezi gelısıyor doyma hissiyle tanısıyorlar ondan olabilir dediaz görünen miktar yetiyordur belki dedi bir de baska bsey tatırdınız mı dedi yok valla tattrmadm ama önceden suyu kasıkla bı damla verırdım bu ara scak dıye kücük biberonla verıyom bayıla bayıla ıcıyor dedim doktordan söyle manidar bi yan bakıs aldım akabindesuya gerek yokcu doktorlardanmıs bu da ay nbir karar verın ayol hepsi baska telden calıyor suyun tadını sevmıs olabılır baska tad arayısına gecmıs olabılır dedi bakalım eger kilo alımı problemli olursa erken ek gıdaya baslayabılırmısız
bütün büyükler ve gittigimiz diger doktorlar gibi bırak sakın zorlama canı isterse yedr dedi dedm ama bıraksam hic yemiyo bısey olmazmıs o takıp etcekmıs eyvallah dedim ben de ne diyeyim ay bıktım hepsindencocuk acım dıye ortalıgı yıkıp aynı anda yemıycem dıye dıretırken gelsinler bakalım görsünler ısrar etme akısına bırak demek nasıl oluyormus manyak ettiniz ulen benii
kayınvalidende torunuyla olmak için can atıyor olmalı aslında. bence öyledir de, belki canı bişeye falan sıkkınmıştır. torun bakmanın bi babaanneye yorucu geleceğini sanmıyorum. zaman geçsin bakalım aradan yine o şekilde bi tavırda mı olacak:26:
oyy duru kıza maşallah küçük prenses...çok güzel
bu arada geçmişe pek bakamadım ama bende babalar gününde bebeğime babamı çok seviyorum yazan bi çıtçıtlı badi almayı düşünüyordum. bikaç yerde görmüştüm burada hatta hatırlamaya çalışıyordum nerelerdi diye. yine de daha yaratıcı bi fikir gelirse aklıma onu da yapabilirim. sabah biz erken uyanıyoruz bebişle. sabah giydireyim babası uyurken kucağına yatırayım o çıtçıtlıyla uyandırsın babasını diyordum.
hele şapkasına bayıldım ne şirin olmuş..kızım olsaydı bende adını zeynep duru koyacaktımteşekkür ederiz canım
ay aşağıya baktım bugün ne kalabalık nasıl okuyup yazasım var kızlar ama cok yorgunum bugün son raporumu almaya gittim, veeee akşama kalabalık misafir gelecek. Sizleri bilmiyorum ama eskiden sadece sevmediğim insanlar misafirliğe geleceği zaman mızmızlanıyordum. Şimdi hiç misafir sevmez oldum.... aaa aaa
maşallah bebişine tatlım.. offf bende su vermeyi düşünüyordum hava sıcak diye vermeyeyim bari.uyarman iyi oldu bena da sütüm azalmış gibi geliyo daha çok ve sık emmeye başladı acaba sıcaktan mıdır yani hava sıcak sıvı kaybediyo onndan da habire emiyo olabilir mi:26:
denizcim bak bizde oğlan anneleriyiz inşallah büyüyecek oğullarımız ve evlenecekler..diyelim ki sen 2 yıldır evli olan oğlunun evine 1 kez dahi gitmez misin? evi nasıl eşyaları nasıl merak etmez misin? gelinin doğum yapmış gitmez misin? torunun sünnet olmuş gitmez misin? torununu küçücükken bakıcı kadın ellerine bırakır mısın? zaten önceden ihtiyacınız olursa gelirim dyo du zaman yaklaştıkça gerçek yüzünü belli etmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?