2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım o badiden bulursan nerden bulduğunu bana da yazarsan sevinirim

canım ben annemi seviyorum badisini zaten kışın almıştım fordestten mart bebişleri fotosunda zaten var. fordeste bakacağım oradaydı galiba ama oradaki türkçe miydi yabancı mıydı hatırlamıyorum. bakınca haber veririm. yakınımda zaten.

canım ortamımız güzel . bir sorun olmaz diye düşünüyorum. hatta müdürümün sen eve git bi durum olursa biz seni çağırırz demesini umuyorum.olmadı bi rapor dah alırım. çünkü burda bakacak kimsem yok. canım inşallah sen de atanırsın. sözleşmeliler geçtiler kadroya şükür. darısı başınıza.....

tamam canım çok iyi olur biz mahmutlardayız çıkamıyoruz her zaman . arabayı sürmek de istemiyorum bebiş olunca malum yaz trafiği

ayy denizzztavşanını gördümm koştum bu topiğee nasıl şeker bi tavşan o öyleeeeee

tamam canım çok iyi olur biz mahmutlardayız çıkamıyoruz her zaman . arabayı sürmek de istemiyorum bebiş olunca malum yaz trafiği

o zaman iyice kesin emin olup yazmalıyım sana ki taaa oralardan geleceksin. hatta şöyle yaparız gerekirse ben bulup alınca resmini çekerim sen bakarsın beğenirsen ben hemen sana da bi tane alırım sen benden alırsın çünkü babalar günü vesilesiyle kalmayabilir. ben bugün bakarım bi aksilik çıkmazsa yan tarafımız karşımız hep bebek mağazası.

Rabbim büyük inşallah gözümü arkda bırakmayacak bir kadınla karşılaştırır beni ve tüm bakıcı arayan anneleri.haklısın bende sevmem gaza getiren şeyleri ama burası da anneme anlatamadığım şeyleri bile paylaştığım tek yer...dertlerimi içtenlikle sadece burda anlatıyorum..eşimi de üzmek istemiyorum annen gelmiyo diye yazık ona da bişey diyemiyorum..herkes ücretsiz izne ayrıl lafını öğrenmiş habire onu diyo..yok çalışıcam ben...hatta seminerde oğlumla beraber okula gidecez...

bende aynı senin gibi düşüünüyorum canım beraber gidip geliriz artık oğluşla..müdür bey halime acır insafa gelir inşallah yoksa gider oğluşun bezini onun odasında açarım

ben çalışmıyorum ama şunu anlamıyorum. ilk 6 ay sadece anne sütü veriliyorsa izinlerin de 6 ay olması gerekmez miydi? bu işlerden pek anlamıyorum cahilliğime verin ama emzirme izni varmış tamam ama evi çok uzakta olan nasıl gidip gelecek? en azından 6 aydan sonra çalışılmaya başlasa da çocuk ek gıdadan da yararlanıyor iken rahat rahat beslense anne sütünü de uygun zamanlarda alsa daha mantıklı olmaz mı?

artık kendimi yormayacam yıpratmayacam diyosa bişeye darılmıştır belki canım kayınvaliden. insan elbette kimseyle arasının kötü olmasını istemiyor canım ama kayınvalide de farklı bir kavram :) benimki hiç karışmaz bişeye ama gene de arada sırada gelinliğim tutar gidip gelmek istemem takma kayınvalideni boşver. hem çocuklar kendine emek vereni çok güzel takdir ediyorlar. benim kızıma annem baktı, ve annemi çok sever kızım. babaannesi bakarım bile demedi. kızım da bir kere bile öptürmez babannesine, kadıncağız yalvarır adeta ama yok işte, çocuklar bi şekilde kendine emeği geçeni ödüllendiriyorlar canım hediyesini götürme de için soğusun hiç olmazsa

oyyy canım Allah en çok sana kolaylık versin bu topikte :86:

Benim de sağlık ocağında "ay sakın ha 4. ayda ek gıda yok, su yok, mama yok, meme boş olsa bile emzireceksiniz" diyen doktor ve hemşirelere aynı şeyi sorasım var.

selam hanımlar ne güzel herkesler burda
boooolll sütlü günler olsun işlh.

bu arada dün gece kızım ateşlendi. 38 derece olmuş ateşi. 3 ayı doldurmadı diye calpol de vermedim. sabah doktora götürdüm. ateşi düşmüş dedi. sağlığı da gayet iyi dedi. bu gece de ateşlenirse yarın kan ve idrar vericez tahlil için.. şu an ateşi yok ama mızmızlanıyo.. anlayamadık neyimiz var..

bence görümcem hamile tam o zamanda doğumu olacak sırf onun yanında olabilmek için gelmiyo ben anladım zaten hep diyo oğlumun parası sanada yeter oğluna da bırak çalışma çocuğunu büyüt...

canım ne kadar mantıksız olduğunu herkes biliyo ama öyle kolay para var mı? 2 ay çalışmadan maaş alıyosun bunu 6 aya çıkarıp fazladan birde ücretli öğretmen parası mı ödesin devlet emzirme izni de öğretmenlerin ek ders saati ücretinden kesiliyo diye biliyorum ben

geçmiş olsun canım yaaa
dikkatli ol canım ateşi konusunda,ilaç adı veriliyomu bilmiyorum ama
bizim dr mıuz tamol verdi bebekler için
ateşi olunca ve hafif burnu tıkanır grip gibi olursa ver demişti.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne oldu tahmin edin ocaktaki sütlacı yaktım
offfff heryer battı
hep sizin yüzünüzden oldu şu güzel sohbetlerinizi kaçırmıyım diye sütlacı yaktım
inat değilmi bi daha yapıcam ohh olsun

selam hanımlar ne güzel herkesler burda
boooolll sütlü günler olsun işlh.
hoşhgeldin canım

geçömiş olsun canım bence ateş basmıştır sıkılmışdır yoktur bişeyi..

arkadaslar kızımı yuz ustu yatırırken farkettım kulagının arkasında mınıcık bı yara kabuk baglamıs ne olabılırrr
bıde benım kız eskısı gıbı cook memede kalmıyoo eskıden daha cook kalırdı acaba buyudude daha guclu cekıpp doyuyo muuu

canım kulağının arkası ıslak kalmış mantar olmuştur...dra sor istersen..bir arkadaşım da aynısını yaşamıştı geçmiş olsun...

hoşhgeldin canım

hoşbuldum tatlım sağol
geçömiş olsun canım bence ateş basmıştır sıkılmışdır yoktur bişeyi..

aynı durum bizdede var canım 3. ayda beyine tokluk hissi daha çabuk iletilirmiş
ondandır belki.

kızlar bez numaramızı büyüttük ayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz

kızlar bez numaramızı büyüttük ayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz

hadi gözün aydın canım prensesinede maşallah
bizimde geçmemiz lazımkızımın bacaklarını sıkıyor 3-6 tombiş değiliz ama
azkaldı pakette bitince bizde 4 9 da kullanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…