canım o badiden bulursan nerden bulduğunu bana da yazarsan sevinirim
atanamadığıma sevinmiş mi olayım bu durumda yazdıklarınızı okuyunca evet yaa daha minicikler kimseye de güven olmuyor bu devir de. Yalnız seminerde arkadaşlarınız ya da müdür yard. diyecem idare edemez mi arada gidersin orda çocuk rahat eder mi?
canım ben annemi seviyorum badisini zaten kışın almıştım fordestten mart bebişleri fotosunda zaten var. fordeste bakacağım oradaydı galiba ama oradaki türkçe miydi yabancı mıydı hatırlamıyorum. bakınca haber veririm. yakınımda zaten.
tamam canım çok iyi olur biz mahmutlardayız çıkamıyoruz her zaman . arabayı sürmek de istemiyorum bebiş olunca malum yaz trafiği
Rabbim büyük inşallah gözümü arkda bırakmayacak bir kadınla karşılaştırır beni ve tüm bakıcı arayan anneleri.haklısın bende sevmem gaza getiren şeyleri ama burası da anneme anlatamadığım şeyleri bile paylaştığım tek yer...dertlerimi içtenlikle sadece burda anlatıyorum..eşimi de üzmek istemiyorum annen gelmiyo diye yazık ona da bişey diyemiyorum..herkes ücretsiz izne ayrıl lafını öğrenmiş habire onu diyo..yok çalışıcam ben...hatta seminerde oğlumla beraber okula gidecez...ay gitmez olur muyum herkesten önce giderim benherkesin yapısı değişik demek ki. kim bilir o da kendince neler düşünüyor. belki kötü niyetli belki iyi niyetli onu sadece o ve allah biliyor. benim kayınvalide elinden gelse memlekete bile dönmeyecekti bebeği bırakıp ona bakarak öyle söyledim. bide üzgünsün, kızgınsın diye yangına körükle gitmek istemedim. çünkü böyle durumlarda aaa ne ayıp bak edepsize tarzı konuşmaları sevmiyorum ben. yoksa sen kesinlikle haklısın elin bakmasıyla babaannenin bakması bir olmaz tabiki hiçbir açıdan. hele ki bunu yorulmak olarak adlandırmak hoş değil. umarım kimsenin üzülmeyeceği bi orta yol bulunur. ben nasılsa evdeyim kendiminkiyle seninkine de bakayım diyeceğim yakınımda olsan gerçi ben o zaman herhalde böle olurum allah yardımcın olsun arkadaşım.
canım ortamımız güzel . bir sorun olmaz diye düşünüyorum. hatta müdürümün sen eve git bi durum olursa biz seni çağırırz demesini umuyorum.olmadı bi rapor dah alırım. çünkü burda bakacak kimsem yok. canım inşallah sen de atanırsın. sözleşmeliler geçtiler kadroya şükür. darısı başınıza.....
Rabbim büyük inşallah gözümü arkda bırakmayacak bir kadınla karşılaştırır beni ve tüm bakıcı arayan anneleri.haklısın bende sevmem gaza getiren şeyleri ama burası da anneme anlatamadığım şeyleri bile paylaştığım tek yer...dertlerimi içtenlikle sadece burda anlatıyorum..eşimi de üzmek istemiyorum annen gelmiyo diye yazık ona da bişey diyemiyorum..herkes ücretsiz izne ayrıl lafını öğrenmiş habire onu diyo..yok çalışıcam ben...hatta seminerde oğlumla beraber okula gidecez...
bende aynı senin gibi düşüünüyorum canım beraber gidip geliriz artık oğluşla..müdür bey halime acır insafa gelir inşallah yoksa gider oğluşun bezini onun odasında açarım
slm annişler nasılsınız?hasta olanlarınıza geçmiş olsun diyorum ayyy maşallah artık geçmişi okumak imkansızlaştı herkes geri dönmüş sohbeteepeydir giremiyorum aslında hiçbişey yapmak istemiyo canım offf çok bnaldım ya eşim ailemin yanına gitmeme izin vermiyo yok daha küçükmüş hastalanırsa sorumluluğu benim olacakmış falan filan birsürü şey söylüyo...Allah korusun hastalanacaksa burdada hastalanır diyorum yok anlamıyo ama bende çok bunaldım..kendisi akşam 8de gelio eve yemek yeyip biraz talhayla oynuyo yatıyo bende farklı bşey yapmıyorum diyo evden işe işten eve ama bilmiyo ki iş arkadaşlarıyla merhabalaşmak bile farklılık katar güne...ayrıca kayınvalidem eylülde oğluma bakmaya gelmeyecekmiş...artık kendini yormayacakmış yıpratmayacakmış...öyle çok sinirlendim ki anlatamam...bundan sonra onun için bende kendimi yormıycam..el kadar yavruma 5 ay yarım gün bakamazmış bende ona tencere seti almıştım hediye götürmiycem..
selam hatunlar ne var ne yok görüşmeyeli üşenmedim tatildeyken okuyamadıgım tüm geçmişi okudum aferim banaevde kadın var temilik yapıyor bıyere kıpırdayamayınca ben de vakit doldurdum napiim
bugün doktordaydık yine garip bişekilde yemeyi reddeden hatta yarı ac yasayan kuzum kilo almısacaba benden gizli bişeyler mi içiyor bu velet anlamadım ki resmen yemiyor yani gerci bugünki ölcüm bizi rahatlatmadı tam cünkü beslnme problemi 15 gün falandır var öncesinde almstır belki ne bilem on gün sonrasına cagırdı tekrar takbe alcakmıs kilomuzu bakalım nedir sebep
tahlller temiz oldugundan bu doktorun da dedigi havaların ısınmasından olabilir ücüncü ayda bebeklerde beyinde tokluk merkezi gelısıyor doyma hissiyle tanısıyorlar ondan olabilir dediaz görünen miktar yetiyordur belki dedi bir de baska bsey tatırdınız mı dedi yok valla tattrmadm ama önceden suyu kasıkla bı damla verırdım bu ara scak dıye kücük biberonla verıyom bayıla bayıla ıcıyor dedim doktordan söyle manidar bi yan bakıs aldım akabindesuya gerek yokcu doktorlardanmıs bu da ay nbir karar verın ayol hepsi baska telden calıyor suyun tadını sevmıs olabılır baska tad arayısına gecmıs olabılır dedi bakalım eger kilo alımı problemli olursa erken ek gıdaya baslayabılırmısız
bütün büyükler ve gittigimiz diger doktorlar gibi bırak sakın zorlama canı isterse yedr dedi dedm ama bıraksam hic yemiyo bısey olmazmıs o takıp etcekmıs eyvallah dedim ben de ne diyeyim ay bıktım hepsindencocuk acım dıye ortalıgı yıkıp aynı anda yemıycem dıye dıretırken gelsinler bakalım görsünler ısrar etme akısına bırak demek nasıl oluyormus manyak ettiniz ulen benii
ben çalışmıyorum ama şunu anlamıyorum. ilk 6 ay sadece anne sütü veriliyorsa izinlerin de 6 ay olması gerekmez miydi? bu işlerden pek anlamıyorum cahilliğime verin ama emzirme izni varmış tamam ama evi çok uzakta olan nasıl gidip gelecek? en azından 6 aydan sonra çalışılmaya başlasa da çocuk ek gıdadan da yararlanıyor iken rahat rahat beslense anne sütünü de uygun zamanlarda alsa daha mantıklı olmaz mı?
bence görümcem hamile tam o zamanda doğumu olacak sırf onun yanında olabilmek için gelmiyo ben anladım zaten hep diyo oğlumun parası sanada yeter oğluna da bırak çalışma çocuğunu büyüt...artık kendimi yormayacam yıpratmayacam diyosa bişeye darılmıştır belki canım kayınvaliden. insan elbette kimseyle arasının kötü olmasını istemiyor canım ama kayınvalide de farklı bir kavram :) benimki hiç karışmaz bişeye ama gene de arada sırada gelinliğim tutar gidip gelmek istememtakma kayınvalideni boşver. hem çocuklar kendine emek vereni çok güzel takdir ediyorlar. benim kızıma annem baktı, ve annemi çok sever kızım. babaannesi bakarım bile demedi. kızım da bir kere bile öptürmez babannesine, kadıncağız yalvarır adeta ama yok işte, çocuklar bi şekilde kendine emeği geçeni ödüllendiriyorlar canım hediyesini götürme de için soğusun hiç olmazsa
oyyy canım Allah en çok sana kolaylık versin bu topikte :86:
ben çalışmıyorum ama şunu anlamıyorum. ilk 6 ay sadece anne sütü veriliyorsa izinlerin de 6 ay olması gerekmez miydi? bu işlerden pek anlamıyorum cahilliğime verin ama emzirme izni varmış tamam ama evi çok uzakta olan nasıl gidip gelecek? en azından 6 aydan sonra çalışılmaya başlasa da çocuk ek gıdadan da yararlanıyor iken rahat rahat beslense anne sütünü de uygun zamanlarda alsa daha mantıklı olmaz mı?
bu arada dün gece kızım ateşlendi. 38 derece olmuş ateşi. 3 ayı doldurmadı diye calpol de vermedim. sabah doktora götürdüm. ateşi düşmüş dedi. sağlığı da gayet iyi dedi. bu gece de ateşlenirse yarın kan ve idrar vericez tahlil için.. şu an ateşi yok ama mızmızlanıyo.. anlayamadık neyimiz var..
hoşhgeldin canımselam hanımlar ne güzel herkesler burda
boooolll sütlü günler olsun işlh.
bu arada dün gece kızım ateşlendi. 38 derece olmuş ateşi. 3 ayı doldurmadı diye calpol de vermedim. sabah doktora götürdüm. ateşi düşmüş dedi. sağlığı da gayet iyi dedi. bu gece de ateşlenirse yarın kan ve idrar vericez tahlil için.. şu an ateşi yok ama mızmızlanıyo.. anlayamadık neyimiz var..
arkadaslar kızımı yuz ustu yatırırken farkettım kulagının arkasında mınıcık bı yara kabuk baglamıs ne olabılırrr
bıde benım kız eskısı gıbı cook memede kalmıyoo eskıden daha cook kalırdı acaba buyudude daha guclu cekıpp doyuyo muuu
hoşhgeldin canım
hoşbuldum tatlım sağol
geçömiş olsun canım bence ateş basmıştır sıkılmışdır yoktur bişeyi..
arkadaslar kızımı yuz ustu yatırırken farkettım kulagının arkasında mınıcık bı yara kabuk baglamıs ne olabılırrr
bıde benım kız eskısı gıbı cook memede kalmıyoo eskıden daha cook kalırdı acaba buyudude daha guclu cekıpp doyuyo muuu
kızlar bez numaramızı büyüttükayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?