2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok düşüncelisin sağol. bekliyorum haberini

kızlar baballar günü için hediye düşünülmeye başlanmış ben bir siteden aldım t-shirt üstünde dünyanın en yakışıklı zeki karizmatik fedakar babası yazıyo..kendime de dünyanın en güzel hamarat fedakar düşünceli annesi t-shirt aldım..ilgilenenlere...

bizim aile hekimi bi daha görmeyeyim dedi. neyi diye sorduk. emziği görmeyecekmiş. kimyasal madde zararlı dedi. oysaki çocuk doktoruna sormuştuk sen bilirsin demişti. bıktım bu doktorlardan yawww.ne yapalım şimdi devam mı tamam mı. bir de kilo sorunu devam ediyor. ilk 2 hafta 500 gr lmıştı sevinmiştik. şimdi 9 günde 60 gr almış. o iki hafta hergün sütlaç yemiştim. sanırım sütlaç sütün kalitesini arttırıyor. bugün annem biz sii pirinç unu ile büyüttük dedi. acaba 4.ayına girince arada versem mi??????nasıl yapılacağına anlatınca sütlaçdan sütü eksik.

hangi siteden aldın bakayım hemen:)

hangi siteden aldın canım

kızlr hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaayrıca oğlum kızlarınızı da öpüyomuş

kesinlikle sütlaçın etkisine bende katılıyorum..bu hafta yapamadım ama yarın tekrardan yapmayı düşünüyorum

misafilerimiz geldi gitti neyseki annem vardıda rahattım ama annem cumartesi gidiyor seçim dolayısı ile gene zor günler beni bekliyor

ÖZELLİKLE kauçuk olanlar zararlı, bizim doktorumuz da emzik verme dedi, profesör kendisi ve genel tavrıyla ve kıdemiyle daha bi güven veriyor, artık ben ona biat ettim öteki türlü hep ikilemde kalıyorum ilk doktorum da emzik ver ben emzikçiyim demişti ama mamacı da çıktı sonra bıraktım onu. Yalnız ikisi de anne sütü alan çocuğa su dahil hiçbirşey verilmez dedi, b de bildiğim kadarıyla pirinç unu kilo aldırır ama kof kilo aldırır ama sütlaç yapan olsa valla afiyetle yerim benim hiç uğraşasım yok. Bence verme, şimdi herşey değişti ve bilimsel veriler ışığında değişti verme diyorlarsa vardır bildikleri tabi çocuğun durumunu da değerlendirmeli. Naçizane görüşüm bu, anne sütünün dolduracağı boşluğu başka şeyle kapama derim.

bende kauçuk veriyordum emzik..bu emzik küçük gelmeye başladı silikonmu alsam bidahakini..ben emziğe karşı olmayanlardanım valla napıyım

kızlar bez numaramızı büyüttük ayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz

bizde 1 hafta oldu büyüteli.bende çook mutlu olmuştum.kızımda heralde 6-7 aylıkken 3 kullanıyoduk.oğlum maşallahhh 2. ayında mutlu etti bizi.darısıda diğer annelere...

hamileyken bimden çemen almıştım.bi kez yiyip dolaba attım.geçenlerde yiyecek bişey bulamayınca dur şunu yiyeyim dedimm..kızlar inanmazsınız maşallah göğüslerimm bi doldu bi doldu.sizlerede söyleyeyim dedimm aklınızda olsun...bim veya herhangi çemennnnn....bolll sütlerrr

kesinlikle sütlaçın etkisine bende katılıyorum..bu hafta yapamadım ama yarın tekrardan yapmayı düşünüyorum
bende yaptım yedim şimdi. sütlü tatıları sevmezdim ama 2 kase götürdüm. acaba hepimiz birer inek besleyip o ineklerin peşinden mi dolaşsak kendimize örnek alsak
bu arada benim bebiş de kauçuk emzik kullanıyor

aayyy dolapta var gidip kaşıklasammı ne bu bebişler herşeyi yaptırır anacım
paylaşımın için teşekkürler canım

oooohhhh afiyet olsun canım sana
bende yaptım bugün ilkini yaktım bi güzel ocağı berbat ettim sonra hırslandım 2. postayı yaptım nihayet soğusunda yiyelüüüüüümmmm

bende emziğe karşı değilim kauçuklusunu alıyor silikonluları fırlatıyor doktorların görüşleri ayrılıyor bziler nasıl büyümüşüz vallahi bukadarda temkinli olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum yediğimiz herşey hormonlu bundan nasıl korucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…