o zaman iyice kesin emin olup yazmalıyım sana ki taaa oralardan geleceksin. hatta şöyle yaparız gerekirse ben bulup alınca resmini çekerim sen bakarsın beğenirsen ben hemen sana da bi tane alırım sen benden alırsın çünkü babalar günü vesilesiyle kalmayabilir. ben bugün bakarım bi aksilik çıkmazsa yan tarafımız karşımız hep bebek mağazası.
kızlar baballar günü için hediye düşünülmeye başlanmış ben bir siteden aldım t-shirt üstünde dünyanın en yakışıklı zeki karizmatik fedakar babası yazıyo..kendime de dünyanın en güzel hamarat fedakar düşünceli annesi t-shirt aldım..ilgilenenlere...
kızlar baballar günü için hediye düşünülmeye başlanmış ben bir siteden aldım t-shirt üstünde dünyanın en yakışıklı zeki karizmatik fedakar babası yazıyo..kendime de dünyanın en güzel hamarat fedakar düşünceli annesi t-shirt aldım..ilgilenenlere...
kızlar bez numaramızı büyüttükAyy çok mutluyum, kızım büyüyor Prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz
bizim aile hekimi bi daha görmeyeyim dedi. neyi diye sorduk. emziği görmeyecekmiş. kimyasal madde zararlı dedi. oysaki çocuk doktoruna sormuştuk sen bilirsin demişti. bıktım bu doktorlardan yawww.ne yapalım şimdi devam mı tamam mı. bir de kilo sorunu devam ediyor. ilk 2 hafta 500 gr lmıştı sevinmiştik. şimdi 9 günde 60 gr almış. o iki hafta hergün sütlaç yemiştim. sanırım sütlaç sütün kalitesini arttırıyor. bugün annem biz sii pirinç unu ile büyüttük dedi. acaba 4.ayına girince arada versem mi??????nasıl yapılacağına anlatınca sütlaçdan sütü eksik.
bizim aile hekimi bi daha görmeyeyim dedi. neyi diye sorduk. emziği görmeyecekmiş. kimyasal madde zararlı dedi. oysaki çocuk doktoruna sormuştuk sen bilirsin demişti. bıktım bu doktorlardan yawww.ne yapalım şimdi devam mı tamam mı. bir de kilo sorunu devam ediyor. ilk 2 hafta 500 gr lmıştı sevinmiştik. şimdi 9 günde 60 gr almış. o iki hafta hergün sütlaç yemiştim. sanırım sütlaç sütün kalitesini arttırıyor. bugün annem biz sii pirinç unu ile büyüttük dedi. acaba 4.ayına girince arada versem mi??????nasıl yapılacağına anlatınca sütlaçdan sütü eksik.
ÖZELLİKLE kauçuk olanlar zararlı, bizim doktorumuz da emzik verme dedi, profesör kendisi ve genel tavrıyla ve kıdemiyle daha bi güven veriyor, artık ben ona biat ettim öteki türlü hep ikilemde kalıyorum ilk doktorum da emzik ver ben emzikçiyim demişti ama mamacı da çıktı sonra bıraktım onu. Yalnız ikisi de anne sütü alan çocuğa su dahil hiçbirşey verilmez dedi, b de bildiğim kadarıyla pirinç unu kilo aldırır ama kof kilo aldırır ama sütlaç yapan olsa valla afiyetle yerim benim hiç uğraşasım yok. Bence verme, şimdi herşey değişti ve bilimsel veriler ışığında değişti verme diyorlarsa vardır bildikleri tabi çocuğun durumunu da değerlendirmeli. Naçizane görüşüm bu, anne sütünün dolduracağı boşluğu başka şeyle kapama derim.
canım kulağının arkası ıslak kalmış mantar olmuştur...dra sor istersen..bir arkadaşım da aynısını yaşamıştı geçmiş olsun...
kızlar bez numaramızı büyüttükayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz
bende yaptım yedim şimdi. sütlü tatıları sevmezdim ama 2 kase götürdüm. acaba hepimiz birer inek besleyip o ineklerin peşinden mi dolaşsak kendimize örnek alsakkesinlikle sütlaçın etkisine bende katılıyorum..bu hafta yapamadım ama yarın tekrardan yapmayı düşünüyorum
hamileyken bimden çemen almıştım.bi kez yiyip dolaba attım.geçenlerde yiyecek bişey bulamayınca dur şunu yiyeyim dedimm..kızlar inanmazsınız maşallah göğüslerimm bi doldu bi doldu.sizlerede söyleyeyim dedimm aklınızda olsun...bim veya herhangi çemennnnn....bolll sütlerrr
bende yaptım yedim şimdi. sütlü tatıları sevmezdim ama 2 kase götürdüm. acaba hepimiz birer inek besleyip o ineklerin peşinden mi dolaşsak kendimize örnek alsak
bu arada benim bebiş de kauçuk emzik kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?