2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biliyorum çok konuşuldu ama
bizim dr. rota virüs aşısını yaptırmayın dedi
ben kendi çocuğuma yaptırmadım dedi
ooff bilmiyorum ne yapsam
evet dr. ikiye ayrılması insanın canını sıkıyor kime inanacağını şaırıyor insan

canım bizde yaptırmıcaz benim kaynım ve eltim sağlıkcı onlarda yaptırmamış çok gerekli olsa devlet zorunlu aşılar gibi zorunlu kılardı

kendime ödüll vermek istiyorum hem süt sağıyorum sütümü kontrol etmek için hem zayıflama aletini taktım o çalışıyor hemde nette yazı yazmaya çalışıyorum

az önce arkadaşımız sütlacı yakmıştı ben de size bakarkenkızın altını açık tuttum biraz havalansın diye, sonra bez almaya gittim alt açmanın süslü olanları var ya onun üstüne resmen işedi
normalde dalinin örtülerinden kullanırdım yaniii bu KK 'nin sizin suçunuz

bayılırım çemene o kokusu olmasa
kızlar bez numaramızı büyüttük ayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz

maşallah

kolay gelsin tatlım

canım kızım 3 yaşında drmuz ona yapmadı.....para tuzağı bu aşı demişti.oğlumada yaptırmayacam.ayrıca çoookk pislik mikrobik ortamlarda ürüyomuş.gereksiz yani anlayacağın.artıkım sen bilirsin

canım bizde yaptırmıcaz benim kaynım ve eltim sağlıkcı onlarda yaptırmamış çok gerekli olsa devlet zorunlu aşılar gibi zorunlu kılardı

anladım canım,bizde yaptırmıcaz

çiş bapmış kuzuşun sana iş çıktı desene

işlh daha sonradan pişman olmayız tatlım,

evet zaten çemen otu süt yapar.hatta humana'nın içeriğinde de var çemen otu..

Biz de yaptırmayacağız, büyüğe de yaptırmamıştık. Eşim farmakoloji uzmanı doktor o yüzden tüm ilaç, aşı vb.ye şüpheyle yaklaşıyor, özellikle de yeni olanlara. Yıllar sonra ortaya çıkan bir yan etkisi olabilir, o olacağına ishal olsun demişti.

geçmiş olsun canım yaaa
dikkatli ol canım ateşi konusunda,ilaç adı veriliyomu bilmiyorum ama
bizim dr mıuz tamol verdi bebekler için
ateşi olunca ve hafif burnu tıkanır grip gibi olursa ver demişti.

sağol canım. bu gece gene takip edicem, inşallah çıkmaz ya..

hoşhgeldin canım

geçömiş olsun canım bence ateş basmıştır sıkılmışdır yoktur bişeyi..

bilmiyorumki canım ya, havalandırdım baya bi soyup, sonra ölçtüm ateşini ama.. inşallah geçici bişiydir..

oooohhhh afiyet olsun canım sana
bende yaptım bugün ilkini yaktım bi güzel ocağı berbat ettim sonra hırslandım 2. postayı yaptım nihayet soğusunda yiyelüüüüüümmmm

sütlacı çok severim. benim süt problemim yok ama iştahım çok açık, o problemim var benim de ben de mi yapsam naapsam, canım çekti valla

ay valla içim rahatladı yani
dr. bide şey dedi benden başka 10 dr. sorsanız yaptırın der dedi
ve kendi çocuğunada yaptırmadığını ekledi

ah canım benim yaa
ankaradasın nasıl olsa al bebişi gel beraber sütlaç yiyelim

Ayh keşkeeeee, emzirme reformu diye bir şey var, facebookta da grupları var, onlar da bunu söylüyor, siz de destekleyn kızlar

Çok geçmiş olsun..

Paint te açıp aynen kaydedersen de küçlüyo boyut. Biraz kalitesi de düşüyo ama nasılsa büyük halini görmicez, sadece avatar olacak, çözünürllük çok fark edilmez..

selam arkadaşlar nasılsınız canım annemdeyim kendine ev aldı ilaç gibi oldu abna bir minübüs kadar yakın ananemiz şükür işten cıktım beraberce geldik sabah biraz zor olacak işe gitmek ama deger sizler nasılsınız

canım nasılsın bebişin nasıl teyzesi yesin onu resimdeki mi?

kızlar bıraz once bebısımı emzırıyodum babamızda uyuya kalmıstı kızımda memde hem uyyup hem emıyodu esım oksurdu bırden ve kızım felaket korktu ve baya agladı..benımkı korkuyo hemen sızınkılerdede varmı seslere karsı asırı hassasıyett

Evet Eylülcüm, resimdeki tavşan minik Defne. Annenlerin ev işi harika olmuş ya, ne güzel, hayırlı olsun! Darısı bizimkilere Başka nassılsınız, minik paşa nasıl?

saol birtanem evet çok iyi oldu defnemiz yerim onu allah saglıklı uzun ömürler versin onaa...canım ya yerim o tavşanlarını kız bizimki emekliyoo sürüne sürünee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…