kızlar biliyorum çok konuşuldu ama
bizim dr. rota virüs aşısını yaptırmayın dedi
ben kendi çocuğuma yaptırmadım dedi
ooff bilmiyorum ne yapsam
evet dr. ikiye ayrılması insanın canını sıkıyor kime inanacağını şaırıyor insan
bayılırım çemene o kokusu olmasahamileyken bimden çemen almıştım.bi kez yiyip dolaba attım.geçenlerde yiyecek bişey bulamayınca dur şunu yiyeyim dedimm..kızlar inanmazsınız maşallah göğüslerimm bi doldu bi doldu.sizlerede söyleyeyim dedimm aklınızda olsun...bim veya herhangi çemennnnn....bolll sütlerrr
kızlar bez numaramızı büyüttükayy çok mutluyum, kızım büyüyor prima 3-6 kg kullanıyoduk, şimdi 4-9 kg kullancaz
az önce arkadaşımız sütlacı yakmıştı ben de size bakarkenkızın altını açık tuttum biraz havalansın diye, sonra bez almaya gittim alt açmanın süslü olanları var ya onun üstüne resmen işedi
normalde dalinin örtülerinden kullanırdım yaniii bu KK 'nin sizin suçunuz
canım bizde yaptırmıcaz benim kaynım ve eltim sağlıkcı onlarda yaptırmamış çok gerekli olsa devlet zorunlu aşılar gibi zorunlu kılardı
az önce arkadaşımız sütlacı yakmıştı ben de size bakarkenkızın altını açık tuttum biraz havalansın diye, sonra bez almaya gittim alt açmanın süslü olanları var ya onun üstüne resmen işedi
normalde dalinin örtülerinden kullanırdım yaniii bu KK 'nin sizin suçunuz
canım kızım 3 yaşında drmuz ona yapmadı.....para tuzağı bu aşı demişti.oğlumada yaptırmayacam.ayrıca çoookk pislik mikrobik ortamlarda ürüyomuş.gereksiz yani anlayacağın.artıkım sen bilirsin
hamileyken bimden çemen almıştım.bi kez yiyip dolaba attım.geçenlerde yiyecek bişey bulamayınca dur şunu yiyeyim dedimm..kızlar inanmazsınız maşallah göğüslerimm bi doldu bi doldu.sizlerede söyleyeyim dedimm aklınızda olsun...bim veya herhangi çemennnnn....bolll sütlerrr
geçmiş olsun canım yaaa
dikkatli ol canım ateşi konusunda,ilaç adı veriliyomu bilmiyorum ama
bizim dr mıuz tamol verdi bebekler için
ateşi olunca ve hafif burnu tıkanır grip gibi olursa ver demişti.
hoşhgeldin canım
geçömiş olsun canım bence ateş basmıştır sıkılmışdır yoktur bişeyi..
oooohhhh afiyet olsun canım sana
bende yaptım bugün ilkini yaktım bi güzel ocağı berbat ettim sonra hırslandım 2. postayı yaptım nihayet soğusunda yiyelüüüüüümmmm
Biz de yaptırmayacağız, büyüğe de yaptırmamıştık. Eşim farmakoloji uzmanı doktor o yüzden tüm ilaç, aşı vb.ye şüpheyle yaklaşıyor, özellikle de yeni olanlara. Yıllar sonra ortaya çıkan bir yan etkisi olabilir, o olacağına ishal olsun demişti.
sağol canım. bu gece gene takip edicem, inşallah çıkmaz ya..
bilmiyorumki canım ya, havalandırdım baya bi soyup, sonra ölçtüm ateşini ama.. inşallah geçici bişiydir..
sütlacı çok severim. benim süt problemim yok ama iştahım çok açık, o problemim var benim deben de mi yapsam naapsam, canım çekti valla
ah canım benim yaa
ankaradasın nasıl olsa al bebişi gel beraber sütlaç yiyelim
ben çalışmıyorum ama şunu anlamıyorum. ilk 6 ay sadece anne sütü veriliyorsa izinlerin de 6 ay olması gerekmez miydi? bu işlerden pek anlamıyorum cahilliğime verin ama emzirme izni varmış tamam ama evi çok uzakta olan nasıl gidip gelecek? en azından 6 aydan sonra çalışılmaya başlasa da çocuk ek gıdadan da yararlanıyor iken rahat rahat beslense anne sütünü de uygun zamanlarda alsa daha mantıklı olmaz mı?
bu arada dün gece kızım ateşlendi. 38 derece olmuş ateşi. 3 ayı doldurmadı diye calpol de vermedim. sabah doktora götürdüm. ateşi düşmüş dedi. sağlığı da gayet iyi dedi. bu gece de ateşlenirse yarın kan ve idrar vericez tahlil için.. şu an ateşi yok ama mızmızlanıyo.. anlayamadık neyimiz var..
bu arada benim face'm yok sizin gönderdiğiniz linkte gördüm bebişlerinizi o yüzden Ece'yi göremedim.
Yaw ben de kızımı bu avatarıma eklemek istiyorum ama boyut çoook büyük nasıl ayarlayacam bir yardım edin şu arkadaşınıza.
Ayh keşkeeeee, emzirme reformu diye bir şey var, facebookta da grupları var, onlar da bunu söylüyor, siz de destekleyn kızlar
Çok geçmiş olsun..
Paint te açıp aynen kaydedersen de küçlüyo boyut. Biraz kalitesi de düşüyo ama nasılsa büyük halini görmicez, sadece avatar olacak, çözünürllük çok fark edilmez..
canım nasılsın bebişin nasıl teyzesi yesin onu resimdeki mi?
Evet Eylülcüm, resimdeki tavşan minik Defne. Annenlerin ev işi harika olmuş ya, ne güzel, hayırlı olsun!Darısı bizimkilere Başka nassılsınız, minik paşa nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?