- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlar bıraz once bebısımı emzırıyodum babamızda uyuya kalmıstı kızımda memde hem uyyup hem emıyodu esım oksurdu bırden ve kızım felaket korktu ve baya agladı..benımkı korkuyo hemen sızınkılerdede varmı seslere karsı asırı hassasıyett
tamam canım denicem, bizimkinin eller ayaklar büyüdü gerçi ben daha küçükken istiyordum ,olsun yine güzel olur inşallahcanım biz yaptık eşimle parmak boyası kullan yıkayınca hemen çıkıyor ve güzel çıkıyor izi ama bizim canımız çıktı yaparken okadar kıpır kıpırki kaç deneme sonucu istenilen sonuca ulaştık oda ayaklarda ellerini yinede beceremedik
kendime ödüll vermek istiyorum hem süt sağıyorum sütümü kontrol etmek için hem zayıflama aletini taktım o çalışıyor hemde nette yazı yazmaya çalışıyorum
Biz de yaptırmayacağız, büyüğe de yaptırmamıştık. Eşim farmakoloji uzmanı doktor o yüzden tüm ilaç, aşı vb.ye şüpheyle yaklaşıyor, özellikle de yeni olanlara. Yıllar sonra ortaya çıkan bir yan etkisi olabilir, o olacağına ishal olsun demişti.
kızlar bıraz once bebısımı emzırıyodum babamızda uyuya kalmıstı kızımda memde hem uyyup hem emıyodu esım oksurdu bırden ve kızım felaket korktu ve baya agladı..benımkı korkuyo hemen sızınkılerdede varmı seslere karsı asırı hassasıyett
Emiri bugün saglık ocagına kontrole götürdüm.7300 kilo boyu 63.5cm olmuş
Emiri bugün saglık ocagına kontrole götürdüm.7300 kilo boyu 63.5cm olmuş
evet canım sen duruyorsun alet çalışıyortamam canım denicem, bizimkinin eller ayaklar büyüdü gerçi ben daha küçükken istiyordum ,olsun yine güzel olur inşallah
zayıflama aletimi aman tanrım o da ne, sen duruyosun o çalışıyor, ben de istiyorummmmmmmmmmm
bizim doktorumuz da prof. ve yakınımız..rahat bir insandır,herşeyi önemsemez, ama rota aşısını yaptırmamızı tavsiye etti...bebekler atlatamıyorlar dedi, yani ishal olsun o önemli değilde genelde yoğun bakımda sonlanıyor bu ishal ve hastane ortamına bebeği sokmak kim ister..
benimki de aynı canım, kucağımdayken 30sn önce konuştupum ses tonuyla konuşuyorum hopluyo resmen..irkilmeleri oluyor.
iyi akşamlar annişler :79:
hamileyken bimden çemen almıştım.bi kez yiyip dolaba attım.geçenlerde yiyecek bişey bulamayınca dur şunu yiyeyim dedimm..kızlar inanmazsınız maşallah göğüslerimm bi doldu bi doldu.sizlerede söyleyeyim dedimm aklınızda olsun...bim veya herhangi çemennnnn....bolll sütlerrr
arkadaşlar benim eşim de doktor çapa cerrahpaşa ve kocaeli üniversitelerinde herkese danıştık bize yaptırmamızı önerdiler, devlet ödemez zaten neyi ödüyor ki doğru dürüst, bu bir gösterge değil ayrıca rota virüsün neden olduğu ağır ishalden yaşanan ölümleri de duyunca biz yaptırdık. İyi düşünüp taşının bence yani bizim dediğimize de bakmayın, doktor yakını olmamız da hiçbir şeyi garantilemez gördüğünüz üzere onlar da 2 ye ayrılmış bence sorumluluğunu siz alarak karar verin
saol birtanem evet çok iyi oldu defnemiz yerim onu allah saglıklı uzun ömürler versin onaa...canım ya yerim o tavşanlarını kız bizimki emekliyoo sürüne sürünee
benim kızım kızım çok yaramaz bu aralar yaa...çok huysuzyada gaz sancıları oluyo offff
dışarı çıkmayıda hiç sevmiyo...arabasına koyuyom nasıl ağlıyo oyyyy yok yok gezmek yok bana:2:
ev kuşu bu kız...napcam yaa.
eşime bugün işten gelirken mutlaka kanguru al dedim bide onu deniyim durur inşallah off ondada durmazsa yandık:84: almış neyse eşim yarın olsun bi çıkıp denicem...
sizler memnunmusunuz kızlar kanguru kullananlar?
benim kızım kızım çok yaramaz bu aralar yaa...çok huysuzyada gaz sancıları oluyo offff
dışarı çıkmayıda hiç sevmiyo...arabasına koyuyom nasıl ağlıyo oyyyy yok yok gezmek yok bana:2:
ev kuşu bu kız...napcam yaa.
eşime bugün işten gelirken mutlaka kanguru al dedim bide onu deniyim durur inşallah off ondada durmazsa yandık:84: almış neyse eşim yarın olsun bi çıkıp denicem...
sizler memnunmusunuz kızlar kanguru kullananlar?
tatlım nasılsın tombik kızını öp kokla benim için özledim sizi uzun süre oldu görüşmüuoruz bne girdigimde sen olmuyoruz denk gelmiyoruz umarım iyisindir
offf sorma canmmşu sünger göbeklerden nezaman kurtulcaz bizzzzzzz:84: ben fırsat bulamıyom ki hareket yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?