biz kullanmıyoruz evde koydum ondada durmadı bugünde bizim küçük bey çok huysuzinşallah meryem ceren severde rahat edersin
arkadaşlar benim eşim de doktor çapa cerrahpaşa ve kocaeli üniversitelerinde herkese danıştık bize yaptırmamızı önerdiler, devlet ödemez zaten neyi ödüyor ki doğru dürüst, bu bir gösterge değil ayrıca rota virüsün neden olduğu ağır ishalden yaşanan ölümleri de duyunca biz yaptırdık. İyi düşünüp taşının bence yani bizim dediğimize de bakmayın, doktor yakını olmamız da hiçbir şeyi garantilemez gördüğünüz üzere onlar da 2 ye ayrılmış bence sorumluluğunu siz alarak karar verin
arkadaşlar benim eşim de doktor çapa cerrahpaşa ve kocaeli üniversitelerinde herkese danıştık bize yaptırmamızı önerdiler, devlet ödemez zaten neyi ödüyor ki doğru dürüst, bu bir gösterge değil ayrıca rota virüsün neden olduğu ağır ishalden yaşanan ölümleri de duyunca biz yaptırdık. İyi düşünüp taşının bence yani bizim dediğimize de bakmayın, doktor yakını olmamız da hiçbir şeyi garantilemez gördüğünüz üzere onlar da 2 ye ayrılmış bence sorumluluğunu siz alarak karar verin
biz kullanmıyoruz evde koydum ondada durmadı bugünde bizim küçük bey çok huysuzinşallah meryem ceren severde rahat edersin
Emiri bugün saglık ocagına kontrole götürdüm.7300 kilo boyu 63.5cm olmuş
Emiri bugün saglık ocagına kontrole götürdüm.7300 kilo boyu 63.5cm olmuş
bugün bende nihayet doğumdan beri ilk adetimi oldumçok rahatladım karnım da çok ağrıdı eskisi gibi
benim kızım kızım çok yaramaz bu aralar yaa...çok huysuzyada gaz sancıları oluyo offff
dışarı çıkmayıda hiç sevmiyo...arabasına koyuyom nasıl ağlıyo oyyyy yok yok gezmek yok bana:2:
ev kuşu bu kız...napcam yaa.
eşime bugün işten gelirken mutlaka kanguru al dedim bide onu deniyim durur inşallah off ondada durmazsa yandık:84: almış neyse eşim yarın olsun bi çıkıp denicem...
sizler memnunmusunuz kızlar kanguru kullananlar?
bugün bende nihayet doğumdan beri ilk adetimi oldumçok rahatladım karnım da çok ağrıdı eskisi gibi
canım ya halamı gaz sancısı
ben daha 1 aylıkken kanguru almıştım çok rahat baya kullandım ama artık belım kopuyo bebek arabası daha rahat oluyo diye kanguruyu iptal ettikyinede arabayla gidemeyeceğim yere kanguruyla gidiyorum markete falan eller boş olunca poşetleri iyi taşıyorum
hala gaz sancısı çekiyozo yüzden kızım çok huzursuz ve sıkıntılı
darısı başımaa
tatlım evet mekik zararlı değil 3.ayımız doldu hepimizin artık hiçbir sakıncası yok bende başladım mekik çekmeyemekik zararlımı acaba :S Damla bilir aslında sporcuydu sanırsam :)
uzman tv.de izledim 10yıl önce toplatılmış bu aşı bağırsak düğümlenmesi dolayısı ile 2yıldır uygulanıyormuş 2 firma tarafınanCanım tabii ki, sonuçta Sağlık Bakanlığının rutin aşılarında olmadığı için herkes etrafında ulaşabildiği kişilere de danışıp aile olarak bir karar verecek. Benim de dediğimden yaptırmak iyidir kötüdür gibi bir anlam çıkmasın, ben kendi yaptırmama gerekçemizi söyledim sadece. Sonuçta herkesin risk algısı farklı, benim eşim kısa dönem riskleri uzun dönem olası risklere tercih ediyor sadece. Dediğin gibi herkes kendi alacak bu sorumluluğu.
canım erken başlaması bence çok iyi 2yaşından evvel başlama diyen doktorlar sanırım bez sponsorları olmuşAy Damla bu arada sabah okudum oğlanı çişe tuttuk diye yazmışsın yaben de on aylıkken bırakmaya başlamışim ama abinin de maşallahi varmış, 9. Ayda, hem de erkek. Ben de seneye bırakır inşallah Defne diyorum, şimdi 2 yaştan evvel denemeyin diyorlar ama çocuklar bilincinde oluyor diye düşünüyorum, kaka yapacağında bezi getiriyor arkadaşın kızı, 1 yaştan az büyük. Iyi sevindim yalnız olmadığıma
gözün aydın canımbugün bende nihayet doğumdan beri ilk adetimi oldumçok rahatladım karnım da çok ağrıdı eskisi gibi
iyi akşamlar kızlar biz yarın bir haftalığına kayınvalidemlere gidiyoruz bir haftalık yokuz buralarda..kendinize ve bebişlere iyi bakın..görüşmek üzere....
iyiyim canımçok sağol
tombik kızım iyi çok şükür sadece gaz sorunumuz halen var tam gaz hemde
sadece emziriyom kızımı sütümde çok yaradı maşşallahama bende gzlı olduğum için bebeğe geçiyo
çok sevindim canımm bende sadece anne sütü veriyorumm çok tombik saglık ocagına götürdüm sandı amma veriyorum dedi annesi neyle besliyorsun dedim sadece anne sütü hemşireler bölee devam dediler kızın kaç kilo oldu benim ki 8 küsür oldu maş yarında 4 aylık pazartesi aşımız var saglıkla büyüsün bebişlerimiz inş.. bu arada ben 3 adet gördüm şimdiye kadar maş kendi kiloma gelmeme 2 kg kaldı ve göbek möbekk yokgünde 4 kez eve gdiyorum emzirmeyee sarfinaz olcam yakında feda olsun oglumaa yeterki saglıklı olsunlar iki çocugumdada 2 yıl emzirdim 2 yıl adet görmedim ama inılmaz kilolarla kesince adet oldum verdim kiloları bunda yırttım şükür darısı olmayanların başına
:44::44:soğuk suya tutsan canım bir nebze azaltır yanmasınıEmir uyurken uyuyayım dediim ama sıcktan uyuyamadım.Camı açayım dedim bu sefede komşular balkonlarında konuşup gülüolar sesten uyuyamadım.Ooooff uyumak istiyorum.Birde 3 senedir ayaklarımın altı yanıyor nedense bu yüzden de uyuyamıyorum:84:
maşşallah tosun oğluşuna
benim kız 2hafta sonra kısmetse 4.ayı bitecek2hafta önce tartıldı 7220gr.dı boyuda 65cm. bende eski kiloma döndüm çok oluyo...adetimide oluncada dahabi gider artık...
emzirmekte çok çabuk kilo verdiriyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?