2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyde 2ye ayrılmış mesela benim doktorum 6.ayda ek gıdalara başlıcaksın derken başka doktor 4.ayda diyor allah korusun bütün bebişleri

Canım tabii ki, sonuçta Sağlık Bakanlığının rutin aşılarında olmadığı için herkes etrafında ulaşabildiği kişilere de danışıp aile olarak bir karar verecek. Benim de dediğimden yaptırmak iyidir kötüdür gibi bir anlam çıkmasın, ben kendi yaptırmama gerekçemizi söyledim sadece. Sonuçta herkesin risk algısı farklı, benim eşim kısa dönem riskleri uzun dönem olası risklere tercih ediyor sadece. Dediğin gibi herkes kendi alacak bu sorumluluğu.

biz kullanmıyoruz evde koydum ondada durmadı bugünde bizim küçük bey çok huysuz inşallah meryem ceren severde rahat edersin

Ay Damla bu arada sabah okudum oğlanı çişe tuttuk diye yazmışsın ya ben de on aylıkken bırakmaya başlamışim ama abinin de maşallahi varmış, 9. Ayda, hem de erkek. Ben de seneye bırakır inşallah Defne diyorum, şimdi 2 yaştan evvel denemeyin diyorlar ama çocuklar bilincinde oluyor diye düşünüyorum, kaka yapacağında bezi getiriyor arkadaşın kızı, 1 yaştan az büyük. Iyi sevindim yalnız olmadığıma

bugün bende nihayet doğumdan beri ilk adetimi oldum çok rahatladım karnım da çok ağrıdı eskisi gibi

rotayı bizde yaptırdık. gerçektn zor karar verdik. inşallah pişman olmayız. bir arkadaş yazmıştı devlet bu aşıyı da takvimine alacakmış

canım ya halamı gaz sancısı
ben daha 1 aylıkken kanguru almıştım çok rahat baya kullandım ama artık belım kopuyo bebek arabası daha rahat oluyo diye kanguruyu iptal ettik yinede arabayla gidemeyeceğim yere kanguruyla gidiyorum markete falan eller boş olunca poşetleri iyi taşıyorum

bugün bende nihayet doğumdan beri ilk adetimi oldum çok rahatladım karnım da çok ağrıdı eskisi gibi

darısı başımaa

iyi akşamlar kızlar biz yarın bir haftalığına kayınvalidemlere gidiyoruz bir haftalık yokuz buralarda..kendinize ve bebişlere iyi bakın..görüşmek üzere....

inşallah insan rahatlıyo...

mekik zararlımı acaba :S Damla bilir aslında sporcuydu sanırsam :)
tatlım evet mekik zararlı değil 3.ayımız doldu hepimizin artık hiçbir sakıncası yok bende başladım mekik çekmeye
uzman tv.de izledim 10yıl önce toplatılmış bu aşı bağırsak düğümlenmesi dolayısı ile 2yıldır uygulanıyormuş 2 firma tarafınan
canım erken başlaması bence çok iyi 2yaşından evvel başlama diyen doktorlar sanırım bez sponsorları olmuş
gözün aydın canım
iyi akşamlar kızlar biz yarın bir haftalığına kayınvalidemlere gidiyoruz bir haftalık yokuz buralarda..kendinize ve bebişlere iyi bakın..görüşmek üzere....

iyi yolculuklar kendinize iyi bakın canım sizde

çok sevindim canımm bende sadece anne sütü veriyorumm çok tombik saglık ocagına götürdüm sandı amma veriyorum dedi annesi neyle besliyorsun dedim sadece anne sütü hemşireler bölee devam dediler kızın kaç kilo oldu benim ki 8 küsür oldu maş yarında 4 aylık pazartesi aşımız var saglıkla büyüsün bebişlerimiz inş.. bu arada ben 3 adet gördüm şimdiye kadar maş kendi kiloma gelmeme 2 kg kaldı ve göbek möbekk yokgünde 4 kez eve gdiyorum emzirmeyee sarfinaz olcam yakında feda olsun oglumaa yeterki saglıklı olsunlar iki çocugumdada 2 yıl emzirdim 2 yıl adet görmedim ama inılmaz kilolarla kesince adet oldum verdim kiloları bunda yırttım şükür darısı olmayanların başına

kızlar çekiliş topikimizde çok heycanlı yaa herkez birbirini heycanlandırıyo

çok sevdim ben bu çekilişi yaşa sen ilknurcum

maşşallah tosun oğluşuna
benim kız 2hafta sonra kısmetse 4.ayı bitecek 2hafta önce tartıldı 7220gr.dı boyuda 65cm. bende eski kiloma döndüm çok oluyo...adetimide oluncada dahabi gider artık...
emzirmekte çok çabuk kilo verdiriyo...

Emir uyurken uyuyayım dediim ama sıcktan uyuyamadım.Camı açayım dedim bu sefede komşular balkonlarında konuşup gülüolar sesten uyuyamadım.Ooooff uyumak istiyorum.Birde 3 senedir ayaklarımın altı yanıyor nedense bu yüzden de uyuyamıyorum:84:

:44::44:soğuk suya tutsan canım bir nebze azaltır yanmasını

ayy bende olsam şu adetide rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…