2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Damlacım neler yapmıyorum ki.Şekerden şülendile tastler yapıldı hiç bişi çıkmadı.Hamilelikte biraz hafiflemişti ama yazın özellikle artıyo.Kolonya,su,ayak kremi fayda etmiyor artık.Geçen yaz ayaklarıma vantilatör tutarak uyuyordum

tşk ederiz canım seninkide süper allah nazarlardan korusun saglıklı olsunlarda varsın zayıf olsun veya şişman olsunlar önemli olan saglık rabbim bize bagışlasın kuzularımızı ne cabuk 4 olduk bir zamanlar 9 ay gelmiyordu şükür allahaa inş..buraya 1 yaşınıda 5 yaşınıda yazacagız allahın izniyle

kkızlar bıraz once facedeydım monozebra kartlarını kullanan bı arkadas tavsıye etmıs banada mantıklı geldı ben de verdım ınternetten bılgınıze

kızlar valla ben facede ki arkadaşlar kk da kim halen bilmiyom

mesala örnek verem MARTENİZİfacede adın ne canmm bilmiyom...
dahada çok arkadaş var ezbeleyemedim isimleri :44:
canım ben face de yokum ondan bilmiyorsun
herşeyde 2ye ayrılmış mesela benim doktorum 6.ayda ek gıdalara başlıcaksın derken başka doktor 4.ayda diyor allah korusun bütün bebişleri
doktorla hasta arasında geçen konuşma aynen şu: kadın diyor ki eskiden 4. ayda şunu bunu verirdik doktor diyor ki o eskidendi siz eski model çamaşır makinası kullanıyor musunuz eski arabaya biniyor musunuz
ama ben kendi doktrumla konuşmadım daha başla derse başlarım başlama derse başlamam birine biat edeceksin yoksa karışıyor işler ama yukarda anlattığım çocuğa yavaştan geçtiler çünkü kilo alımı yetersizmiş ve hastalıklı bi çocuk yani çocuğuna göre

canım ben özellikle yazdım iyi diyen de var kötü diyen de var diye, yani diğer görüş açısını da netçe belirttim iyi olur Allahtan kötü olur kuldan kimse keşke yaptırsaydım ya da yaptırmasaydım demesin diye yoksa senin fikrine ve eşinin fikrine saygım sonsuz ve benim dediğimden de muhakkak yaptırın anlamı çıkmasın bizlerin duyduğu bunlar ama kararı siz verin anlamında
geçen yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuşuyorduk sarılık değeri yükselmekte olan çocuğuna kaynanası falan mama verdirmemiş kadın diyor verseydim fototerapi almayacaktı, bu arada benim oğlumda da aynı durum vardı ama biz anne sütüyle devam ettik sarılık olmadı ben de bana danıştığında ben böyle yaptım dedim. Kız demez mi deniz sen de mama ver demedin diye kabahatli oldum durduk yerde

cadi kaynana üzme kendini canim,belki böylesi hayirlidir,vardir bundada bi hayir deyip gececeksin ,

MASALLAH seninkine,,bizim oglanda son günlerde istahsiz,mama degistirdik yine olmadi,,sanirsam asidan kaynaklaniyo,,,önümüzdeki ayin 1 yine asimiz var simdi benim anlamadigim anne sütü alan bebeler su icmesine gerek yokmus,ya mama alan bebeler ? :26::26::26::26::26:

VALLA canim aynen bende ayni düsüncedeyim,bilmedigimiz asilari güvenmeyelim,,almanyada ilk asi 2 bacaginda yapildi,2. asida yine 2 bacaktan olacakmis,devamini bilmiyorum,,öyle cok gerekli olsa burdada olurdu,ki cocuk konusunda cok hassaslar,mesala 1 asini geciktir hemen telefon ediyolar,eger tele cikmazsan eve geliyolar kontrole,neden yaptirmadiniz diye,bütün asilar bitene kadar takip ediyolar,tabi tek asi degil egitim,ne bilim her alanda cocuklari cok düsünüyolar...ne bilim her konuda güveniyorum,özellikle asi konusunda...

maşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kiloda biz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...

günaydın anneler ben bayadır yoktum babaanneye gittik evimize gittik dün akşam geldim annemlere teyzemizin düğünü var haftaya çeyizi gidecek pazar günü ben daha kilo veremedim kıyafet alamadım edanın kontrolu var varha var sizlerden naber

Mama alan bebeklere su veriliyor bildiğim kadarıyla. Gerçi bizim doktorumuz oğlumda "hava çok sıcak sıvı kaybı çok olur, anne sütü de alsa hergün biraz su verin" demişti oğlanda, kızımı doğurduğumda hastanedeki bir başka çocuk doktoru da "emzirdikten sonra biraz su verin" demişti. Yani işte tıpta 2+2=4 diye bir şey yok, her doktorun her konudaki görüşü farklı, ben o yüzden annenin sezgilerinin de çok önemli olduğuna inanıyorum.

kolay geldin canım bebiş olunca işler ıkıye katlıyo, kaç kılo fazlan kaldıki

bende su verıyorum canım doktorların fikirleri değişiyor, annenin sezgileri bencede çok önemli. bunu kayınvaldeme her yorum yaptığımda hatırlatıyorum üşür bu çocuk, aç bu çocuk, yatmayı sevmıyo bu çocuk, sıkıldı gibi gibi gibi yorumlar ben onun ANNESİYİM diyorum susuyo...

günaydın kızlar moralım bozuk, anneme gitmek istiyorum ama eşim otobüs minibüs gibi araçlarla gitmemi istemiyo sabah ben bırakayım diyo oyle oluncada sbh 6 da gitmemiz gerek işe yetişmesi için erkenden de ben istemiyorum off of

Hayırlı olsun evleri, sağlıklı mutlu şekilde yaşasınlar yeni hanelerinde. Torunlarının cıvıltıları eksik olmasın:)

yaa ben de diyorum benim bebiş korkak mı yaa her seste mi irkilir bir bebek. Önceleri bizim kız da dudak büküp ağlardı ayyy o zaman da çok şirin oluyorlar ama kıyamam yaa şimdilerde başını çeviriyor o sesin geldiği yere ya da kollarını başını içe çekiyor böyle korkup zıpırım benim:)

sabahın erken vakti gidin işte ne güzel sabahın serinliği ohhhh mis gibi, eşin işe geç kalmasında onun için zor olur ama çok mu uzak ki haftasonu gitseniz 1 gün kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…