- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
bende birazdan çıkarım kızlar...uykumda geldi karnımda ağrıyo
Saol canım muhammede demaşallah canım ya benimkide 8 400 olmuş yarın tam 4 aylık oluyoruz tombik bu bebişler maş....
maşallah.anne sütü marifetimi.doğum kg kaçtı
maşşallah tosun oğluşuna
benim kız 2hafta sonra kısmetse 4.ayı bitecek2hafta önce tartıldı 7220gr.dı boyuda 65cm. bende eski kiloma döndüm çok oluyo...adetimide oluncada dahabi gider artık...
emzirmekte çok çabuk kilo verdiriyo...
Saol canım muhammede deizde bugün 90 günlük olduk
Evet sadece anne sütü 3940 dogdu
tish o dan ben de tshirt sipariş verdim siteyi tavsiye eden arkadaşım teşekkürler
kkızlar bıraz once facedeydım monozebra kartlarını kullanan bı arkadas tavsıye etmıs banada mantıklı geldı ben de verdım ınternetten bılgınıze
canım ben face de yokum ondan bilmiyorsunkızlar valla ben facede ki arkadaşlar kk da kim halen bilmiyom
mesala örnek verem MARTENİZİfacede adın ne canmm bilmiyom...
dahada çok arkadaş varezbeleyemedim isimleri :44:
doktorla hasta arasında geçen konuşma aynen şu: kadın diyor ki eskiden 4. ayda şunu bunu verirdik doktor diyor ki o eskidendi siz eski model çamaşır makinası kullanıyor musunuz eski arabaya biniyor musunuzherşeyde 2ye ayrılmış mesela benim doktorum 6.ayda ek gıdalara başlıcaksın derken başka doktor 4.ayda diyor allah korusun bütün bebişleri
Canım tabii ki, sonuçta Sağlık Bakanlığının rutin aşılarında olmadığı için herkes etrafında ulaşabildiği kişilere de danışıp aile olarak bir karar verecek. Benim de dediğimden yaptırmak iyidir kötüdür gibi bir anlam çıkmasın, ben kendi yaptırmama gerekçemizi söyledim sadece. Sonuçta herkesin risk algısı farklı, benim eşim kısa dönem riskleri uzun dönem olası risklere tercih ediyor sadece. Dediğin gibi herkes kendi alacak bu sorumluluğu.
damlacım nasılsın ogluşun nasıl resmi cok tatlı
slm annişler nasılsınız?hasta olanlarınıza geçmiş olsun diyorum ayyy maşallah artık geçmişi okumak imkansızlaştı herkes geri dönmüş sohbeteepeydir giremiyorum aslında hiçbişey yapmak istemiyo canım offf çok bnaldım ya eşim ailemin yanına gitmeme izin vermiyo yok daha küçükmüş hastalanırsa sorumluluğu benim olacakmış falan filan birsürü şey söylüyo...Allah korusun hastalanacaksa burdada hastalanır diyorum yok anlamıyo ama bende çok bunaldım..kendisi akşam 8de gelio eve yemek yeyip biraz talhayla oynuyo yatıyo bende farklı bşey yapmıyorum diyo evden işe işten eve ama bilmiyo ki iş arkadaşlarıyla merhabalaşmak bile farklılık katar güne...ayrıca kayınvalidem eylülde oğluma bakmaya gelmeyecekmiş...artık kendini yormayacakmış yıpratmayacakmış...öyle çok sinirlendim ki anlatamam...bundan sonra onun için bende kendimi yormıycam..el kadar yavruma 5 ay yarım gün bakamazmış bende ona tencere seti almıştım hediye götürmiycem..
selam hatunlar ne var ne yok görüşmeyeli üşenmedim tatildeyken okuyamadıgım tüm geçmişi okudum aferim banaevde kadın var temilik yapıyor bıyere kıpırdayamayınca ben de vakit doldurdum napiim
bugün doktordaydık yine garip bişekilde yemeyi reddeden hatta yarı ac yasayan kuzum kilo almısacaba benden gizli bişeyler mi içiyor bu velet anlamadım ki resmen yemiyor yani gerci bugünki ölcüm bizi rahatlatmadı tam cünkü beslnme problemi 15 gün falandır var öncesinde almstır belki ne bilem on gün sonrasına cagırdı tekrar takbe alcakmıs kilomuzu bakalım nedir sebep
tahlller temiz oldugundan bu doktorun da dedigi havaların ısınmasından olabilir ücüncü ayda bebeklerde beyinde tokluk merkezi gelısıyor doyma hissiyle tanısıyorlar ondan olabilir dediaz görünen miktar yetiyordur belki dedi bir de baska bsey tatırdınız mı dedi yok valla tattrmadm ama önceden suyu kasıkla bı damla verırdım bu ara scak dıye kücük biberonla verıyom bayıla bayıla ıcıyor dedim doktordan söyle manidar bi yan bakıs aldım akabindesuya gerek yokcu doktorlardanmıs bu da ay nbir karar verın ayol hepsi baska telden calıyor suyun tadını sevmıs olabılır baska tad arayısına gecmıs olabılır dedi bakalım eger kilo alımı problemli olursa erken ek gıdaya baslayabılırmısız
bütün büyükler ve gittigimiz diger doktorlar gibi bırak sakın zorlama canı isterse yedr dedi dedm ama bıraksam hic yemiyo bısey olmazmıs o takıp etcekmıs eyvallah dedim ben de ne diyeyim ay bıktım hepsindencocuk acım dıye ortalıgı yıkıp aynı anda yemıycem dıye dıretırken gelsinler bakalım görsünler ısrar etme akısına bırak demek nasıl oluyormus manyak ettiniz ulen benii
Biz de yaptırmayacağız, büyüğe de yaptırmamıştık. Eşim farmakoloji uzmanı doktor o yüzden tüm ilaç, aşı vb.ye şüpheyle yaklaşıyor, özellikle de yeni olanlara. Yıllar sonra ortaya çıkan bir yan etkisi olabilir, o olacağına ishal olsun demişti.
MASALLAH seninkine,,bizim oglanda son günlerde istahsiz,mama degistirdik yine olmadi,,sanirsam asidan kaynaklaniyo,,,önümüzdeki ayin 1 yine asimiz varsimdi benim anlamadigim anne sütü alan bebeler su icmesine gerek yokmus,ya mama alan bebeler ? :26::26::26::26::26:
günaydın anneler ben bayadır yoktum babaanneye gittik evimize gittik dün akşam geldim annemlere teyzemizin düğünü var haftaya çeyizi gidecek pazar günü ben daha kilo veremedim kıyafet alamadım edanın kontrolu var varha var sizlerden naber
Mama alan bebeklere su veriliyor bildiğim kadarıyla. Gerçi bizim doktorumuz oğlumda "hava çok sıcak sıvı kaybı çok olur, anne sütü de alsa hergün biraz su verin" demişti oğlanda, kızımı doğurduğumda hastanedeki bir başka çocuk doktoru da "emzirdikten sonra biraz su verin" demişti. Yani işte tıpta 2+2=4 diye bir şey yok, her doktorun her konudaki görüşü farklı, ben o yüzden annenin sezgilerinin de çok önemli olduğuna inanıyorum.
selam arkadaşlar nasılsınız canım annemdeyim kendine ev aldı ilaç gibi oldu abna bir minübüs kadar yakın ananemiz şükür işten cıktım beraberce geldik sabah biraz zor olacak işe gitmek ama deger sizler nasılsınız
kızlar bıraz once bebısımı emzırıyodum babamızda uyuya kalmıstı kızımda memde hem uyyup hem emıyodu esım oksurdu bırden ve kızım felaket korktu ve baya agladı..benımkı korkuyo hemen sızınkılerdede varmı seslere karsı asırı hassasıyett
günaydın kızlar moralım bozuk, anneme gitmek istiyorum ama eşim otobüs minibüs gibi araçlarla gitmemi istemiyo sabah ben bırakayım diyo oyle oluncada sbh 6 da gitmemiz gerek işe yetişmesi için erkenden de ben istemiyorum off of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?