2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııııın kızlar,
monozebra kartlarından bahsetmişsiniz valla ben de sizden duydum araştırdım, belki hepsiburada'dan alırım.
Ben bazen kızıma adının içinde geçtiği uydurmasyon masallar anlatıyorum:) Anlıyor mu bilmiyorum ama
sabah kalktığım da kızıma güzel şeyler söyleyince bir gülüyor cilve yapıyor yaaa o dişler de yok yaa ne tatlı oluyorlar değil mi:)

arkadaşlar sizde hamileliğinizi özlüyormusunuz?? ben çooook özlüyorum nerede hamile görsem, kendi hamileliğim aklıma geliyor çoook duygulanıyorum ve imreniyorum... kızım bu kadar küçük olmasa kesin tekrar hamile kalırdım sözde 4-5 sene sonra düşünüyodum ama bu özlem azalmazsa heran niyeti bozabilirim

hamilelik çok güzeldi yaa,farklı, mücizevi duygular yaşıyor insan, bebiş tekmeleri, yuvarlak göbüş, bir bedende iki can ay yine duygulandım, gidip kızımı seveyim de oyalayayım kendimi bari

yaaa Ayşeler demek ki böyle (çok anaç gördük kendimizi) aynen valla daha dün akşam dışardaydık tanıdığımız biri daha yeni evlenmişti senenin başında şimdi 4 ay sonra bebek geliyormuş, ne hızlıymışlar di mi dedim eşime ,dedim ki yaaa bana kalsa ben de araları çok olsun istemiyorum sonra büyütünce insanın zoruna gidiyormuş sil baştan herşey olcak 2.de diye, beraber büyütmek daha zor ama daha kolay(nasıl bir cümleyse bu:))
neyse eşim yok 1 sene kızımız sütünü içsin dedi, iiiiiiyiiiiiiiii kendi bilir hıhhh

yoksa 2012 Mart annelerine aday olmak istiyordum:)

günaydıııııııııııın bütüün annişlerrr ve melekkkleeeeeeerrr umarım herkescikler iyidiiirrr

son sf a baktımda sadece benim oğluşumda acayip tırsak yaa emzirirken burnumu çekiyorum uyuyo bide bi irkilip etrafa anında bakmaya başlıyoki off yani hele bazen ıslak bezin o cırtını açarken bile tırsıyo

ben hamileliğimi hiç özlemiyorum hatta şuanda hamile kalma korkusundan iyice fenalardayım benmi odunum acabaa :26: valla benim bide çok rahat geçti hamileliğim ama hiç özlemiyorum

aynen dişsiz güldüklerinde acayip komik ve şirin oluyolar yaa yerimmmm

bide son olarak monozebra kullananlarrr nası bi faydası oldumu anlıyolarmıııı ?? annem alma anlamaz çok küçük diyip duruyoooo :26:

günaydın günaydın herkese. kızım uyudu kahvaltı yaptım. biraz sonra uyanır.
monozebra kartlarından ben de almayı düşünüyorum. bebişine su veren anneler. suyu kaynatıp mı veriyorsunuz. ben damacana suyu da kaynatıp veriyordum. bir arkadaş böyle vitamini kalmaz dedi.... bu arada bana da doktorlar su vermene gerek yok dediler. ama yaz geldi çok sıcak havalar. ben de su veriyorum.

biz kaynatıp veriyoz iyi suyu canım mamayı verirken
maşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kiloda biz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...
canım her bebek farklıdır hem belki senin bebişin daha küçükdür diğer bebişlerden 2hafta bile çok şey değiştiriyor sağlıklı olsunlarda
sabah 6da erkenmiş dilekcim annenin evi çokmu uzak
sabahları çok neşeli oluyorlar değilmi ayşecimo gülücüklere bayılıyorum

bende özlüyorum çooooooooook ama bir daha bebek kaç yıl sonra düşünürüm bilemiyorum hamilelik güzel ama doğumun ilk zamanları çok zor hele şimdi birtane daha bebek varken kucakta çook zor çooook

Merhaba güzel annişler :)
Ben Mart annesi olmayı beklerken oğluşum şubat sonunda geldi dünyaya :)
şimdi tam üç buçuk aylık :)
herkesin bebişleri iyidir umarım bebişlerinize ve sizlere sevgiler

tünaydın kızlarr
benim de sürekli bilgisayar açık ama geçmişi okuyamıyorum.
kızım huzursuz, hasta, öksürüyor, iştahsız, uykusuz...
bende hastayım öyle aygın baygın evde dolanıyoruz.
hamilelik konuşulmuş. ben hamileyken sürekli yattığım için düşük tehlikesi olduğundan pekte özlemiyorum.
ikinci çocuk fikri güzel ama iştahsız, uykusuz olursa yine zor, ben kızımı sağlıcakla büyütüyüm başka bişey istemiyorum sanırım.
herkese az ağıtlı, bol gülücüklü, bol sütlü gün lerr

inşallah canmm.
bebek uyurken uyumayı başaramayan bana müstehaktır sabah perişan olmak oh olsun bana

iyi geceler azizecim geçmiş olsun

bende su versemmi diye düşünüyom ama sadece anne sütü içen bebeklere su verilmez diye biliyom :44:

canmm bende mart annesi olmayı beklerken şubatta doğurdum benim kızımda tam 3,5 aylık

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah oğluşuna

geçmiş olsun ahucum :94:

günaydınnnnlarr cnm bende hepsiburadadan sipariş ettim faydalı olacağına inanıyorm monozebra kartlarının.bende su veriyorum oğlumaa mama için kaynatıp ılımış sudan veriyorumm bizimki mama yediği için doktorum ver demişti hem şimdide havalar ısındı sankii susuyor gibi

herkezin CUMASI mübarek olsun arkadaşlar

Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin büyük Allahımız.
acılarını göstermesin Rabbim...AMİİİİİİN.

cnm ben sipariş verdim internettede yorumları okudum 2-3aylık bebeklerin dikkartini çekiyorr tv izlemesinden iyidir yoksa tvye bakıyor benim oğlummm.bu arada bende dün emir kucağımdayken gıcık tuttu öksürdüm allahım o nasıl bir ağlamadır çığlık çığlığa susturamadım baya biiii..bu kadar hiç korkmamnıştııı anlamadım bendee

Hayat Doğal Mineralli Baby Su - e-bebek.com selam kizlar su ile ilgili yazinizi okudum cevap vermeden edemedim.bebeklrinize suyu kaynatmadan mama yapiminda kullanabileceginiz hazir bebek icin ozel olarak hazirlanmis su satilmaktadir.kaynatilan suda tum mineraller oluyor bilginiz olsun.ben yurt disinda yasiyorum.doktorlar kaynatilmis su kesinlikle tavsiye etmiyolar.ozellikle dis gelisiminde cok onemliymis.ayrica kemik sagligi acisindan.

maşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kiloda biz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...

senin bebeğinede maşallah cnm.benim bi tanıdığın kızı 10 aylıkk şuan 6,5-7 kilo arasında 8aylık doğmuştu bide fıtık amelyatı olduu yaniii sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil.şimdi en büyük sorun obezitee öylede olsun istemeyiz

hepsinee maşallahhh bebişlerinnn

mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı..allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorumhiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…