arkadaşlar sizde hamileliğinizi özlüyormusunuz?? ben çooook özlüyorumnerede hamile görsem, kendi hamileliğim aklıma geliyor çoook duygulanıyorum ve imreniyorum... kızım bu kadar küçük olmasa kesin tekrar hamile kalırdım sözde 4-5 sene sonra düşünüyodum ama bu özlem azalmazsa heran niyeti bozabilirim
hamilelik çok güzeldi yaa,farklı, mücizevi duygular yaşıyor insan, bebiş tekmeleri, yuvarlak göbüş, bir bedende iki canay yine duygulandım, gidip kızımı seveyim de oyalayayım kendimi bari
biz kaynatıp veriyoz iyi suyu canım mamayı verirkengünaydın günaydın herkese. kızım uyudu kahvaltı yaptım. biraz sonra uyanır.
monozebra kartlarından ben de almayı düşünüyorum. bebişine su veren anneler. suyu kaynatıp mı veriyorsunuz. ben damacana suyu da kaynatıp veriyordum. bir arkadaş böyle vitamini kalmaz dedi.... bu arada bana da doktorlar su vermene gerek yok dediler. ama yaz geldi çok sıcak havalar. ben de su veriyorum.
canım her bebek farklıdır hem belki senin bebişin daha küçükdür diğer bebişlerden 2hafta bile çok şey değiştiriyor sağlıklı olsunlardamaşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kilodabiz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...
sabah 6da erkenmiş dilekcim annenin evi çokmu uzakgünaydın kızlar moralım bozuk, anneme gitmek istiyorum ama eşim otobüs minibüs gibi araçlarla gitmemi istemiyo sabah ben bırakayım diyo oyle oluncada sbh 6 da gitmemiz gerek işe yetişmesi için erkenden de ben istemiyorum off of
sabahları çok neşeli oluyorlar değilmi ayşecimo gülücüklere bayılıyorumgünaydııııın kızlar,
monozebra kartlarından bahsetmişsiniz valla ben de sizden duydum araştırdım, belki hepsiburada'dan alırım.
Ben bazen kızıma adının içinde geçtiği uydurmasyon masallar anlatıyorum:) Anlıyor mu bilmiyorum ama
sabah kalktığım da kızıma güzel şeyler söyleyince bir gülüyor cilve yapıyor yaaa o dişler de yok yaa ne tatlı oluyorlar değil mi:)
arkadaşlar sizde hamileliğinizi özlüyormusunuz?? ben çooook özlüyorumnerede hamile görsem, kendi hamileliğim aklıma geliyor çoook duygulanıyorum ve imreniyorum... kızım bu kadar küçük olmasa kesin tekrar hamile kalırdım sözde 4-5 sene sonra düşünüyodum ama bu özlem azalmazsa heran niyeti bozabilirim
hamilelik çok güzeldi yaa,farklı, mücizevi duygular yaşıyor insan, bebiş tekmeleri, yuvarlak göbüş, bir bedende iki canay yine duygulandım, gidip kızımı seveyim de oyalayayım kendimi bari
tşk ederiz canım seninkide süper allah nazarlardan korusun saglıklı olsunlarda varsın zayıf olsun veya şişman olsunlar önemli olan saglık rabbim bize bagışlasın kuzularımızı ne cabuk 4 olduk bir zamanlar 9 ay gelmiyordu şükür allahaa inş..buraya 1 yaşınıda 5 yaşınıda yazacagız allahın izniyle
bebek uyurken uyumayı başaramayan bana müstehaktır sabah perişan olmak oh olsun bana
iyi geceler azizecim geçmiş olsun
bende su versemmi diye düşünüyom ama sadece anne sütü içen bebeklere su verilmez diye biliyom :44:günaydın günaydın herkese. kızım uyudu kahvaltı yaptım. biraz sonra uyanır.
monozebra kartlarından ben de almayı düşünüyorum. bebişine su veren anneler. suyu kaynatıp mı veriyorsunuz. ben damacana suyu da kaynatıp veriyordum. bir arkadaş böyle vitamini kalmaz dedi.... bu arada bana da doktorlar su vermene gerek yok dediler. ama yaz geldi çok sıcak havalar. ben de su veriyorum.
Merhaba güzel annişler :)
Ben Mart annesi olmayı beklerken oğluşum şubat sonunda geldi dünyaya :)
şimdi tam üç buçuk aylık :)
herkesin bebişleri iyidir umarım bebişlerinize ve sizlere sevgiler
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah oğluşunaMerhaba güzel annişler :)
Ben Mart annesi olmayı beklerken oğluşum şubat sonunda geldi dünyaya :)
şimdi tam üç buçuk aylık :)
herkesin bebişleri iyidir umarım bebişlerinize ve sizlere sevgiler
tünaydın kızlarr
benim de sürekli bilgisayar açık ama geçmişi okuyamıyorum.
kızım huzursuz, hasta, öksürüyor, iştahsız, uykusuz...
bende hastayım öyle aygın baygın evde dolanıyoruz.
hamilelik konuşulmuş. ben hamileyken sürekli yattığım için düşük tehlikesi olduğundan pekte özlemiyorum.
ikinci çocuk fikri güzel ama iştahsız, uykusuz olursa yine zor, ben kızımı sağlıcakla büyütüyüm başka bişey istemiyorum sanırım.
herkese az ağıtlı, bol gülücüklü, bol sütlü gün lerr
günaydın günaydın herkese. kızım uyudu kahvaltı yaptım. biraz sonra uyanır.
günaydıııııııııııın bütüün annişlerrr ve melekkkleeeeeeerrrumarım herkescikler iyidiiirrr
son sf a baktımda sadece benim oğluşumda acayip tırsak yaa emzirirken burnumu çekiyorum uyuyo bide bi irkilip etrafa anında bakmaya başlıyoki off yani hele bazen ıslak bezin o cırtını açarken bile tırsıyo
ben hamileliğimi hiç özlemiyorum hatta şuanda hamile kalma korkusundan iyice fenalardayım benmi odunum acabaa :26: valla benim bide çok rahat geçti hamileliğim ama hiç özlemiyorum
aynen dişsiz güldüklerinde acayip komik ve şirin oluyolar yaa yerimmmm
bide son olarak monozebra kullananlarrr nası bi faydası oldumu anlıyolarmıııı ?? annem alma anlamaz çok küçük diyip duruyoooo :26:
maşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kilodabiz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...
günaydın kızlar moralım bozuk, anneme gitmek istiyorum ama eşim otobüs minibüs gibi araçlarla gitmemi istemiyo sabah ben bırakayım diyo oyle oluncada sbh 6 da gitmemiz gerek işe yetişmesi için erkenden de ben istemiyorum off of[/QUOTE
dilekcim çokmu uzak annenlerin eviii hani otobüs fln değilde taksiyle gitsennn??
ama morelini ona bozma sende git erkendenn annen yabancıı değillll
herkezin CUMASI mübarek olsun arkadaşlar
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin büyük Allahımız.
acılarını göstermesin Rabbim...AMİİİİİİN.
herkezin CUMASI mübarek olsun arkadaşlar
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin büyük Allahımız.
acılarını göstermesin Rabbim...AMİİİİİİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?