2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür bu gece ateşlenmedi kızım. dün gece ne olduysa artık geçmiş demekki..

Seslerden etkilenen bebekler konuşulmuş. benim kızım da eğer uyuduğu zaman ani sesler çıkarsa onlardan irkiliyor ve dudaklarını büze büze çok feci ağlıyor..

ben bu sudan almıştım hamileyken...tadı bi acayipti yaa :86: Son kullanma tarihine bi baktık geçmiş Geri zekalılar raflarda tutuyolar bebeklerin içeçeklerini bile bile...
Hemde tanınmış bi market...

benim kızda öyle...sesten çok etkileniyo uyuyoken hele bi ses olsun dudaklarını büzerek ağlıyo korktuğunu belli ediyo aşkitocum

ayy bende hep karasızdım spinalmi genelmi olsam diye...sonunda genel oldum iyikide olmuşum. çok güzel geçti herşey.
Hep dediklerinden okuduğum için korktum olmadım spinal.

canım ben spinal oldum hiçbir sıkıntı yaşamadım ne baş ağrısı ne bel ağrısı bunda uzman önemli sanırım ve bünye...istersen bir git doktora

kızımı yıkadım misler gibi oldu saçları nasıl kabarıyo yıkanınca bi görseniz koca kız gibi
hazır uyuyoken bizde oğluşumla balkonda çay keyfi yapalım
şimdilik hoşçakalın:79:

VALLA öyle herkes farkli söylüyo,benim ebem almandi,ilk 2 ay anne sütü aldi oglum,o siralarda kesinlikle su verme sadece anne sütü ver demisti,,dr türk ona hic sormadim ama ,genelde ebem ne derse o da aynisini diyo,,,simdi mama aliyo,ve su vermek istedigimde istemiyo bende zorlamiyom,bazen iciyo bazen icmiyo,kendi keyfine birakiyom beyfendinin

canim ben epidural belden igne oldum,normal dogum oldum,benim anestesi dr bi kerede vurdu igneyi,ama baya bi arastirdi...ilk vurdugu anda biraz bi uyusma oldu o da normalmis...dogumdan 1 gün sonra biraz basim agridi,bi agri kesici ictim gecti...dahada hic agrimadi...su andada ne bel ne bas agrisi cekiyorum...ve iyiki o igneyi olmusum...coookkkkk iyi gecti dogumum,hatta güle oynuya dogurdum
arkadaslarimin cogu olma falan dedi ama 6 saat sanci cektim ve dayanamadim,igne oldum,igneden sonra bi 6 saat daha bekledim,acilama olmadigi icin,dogum aninda ve siddetli sancilari hic hissetmedim...
INSALLAH sendede bisey yoktur canim,belki igneden degiildir...dr galiba biraz acemiydi,
bi dr git sor bence

bende spinal anestezi oldum. benim iğne de bir kaç kez yapıldı. ama heyecandan ikincide mi oldu üçüncü de mi hatırlamıyorum. ilaçların etkisiyle hastanede bişey hissetmedim ama eve gelince öyle bir başım ağrıdı ki ben hayatımda öyle baş ağrısı görmemiştim. 2 gün sürdü.ama uyuşma olmuyor bende. belki o daha farklı bişeyden kaynaklanıyor olabilir. ne bileyim yorgunluktan, uykusuzluktan yada tansiyondan.

Hayırlı Cumalar dualarınız kabul olsun inş.

Rabbim bebişlerimize uyku düzeni versin inş. bizlere sağlık sıhhat bol süt ve hayırlısı ile zayıflamayı nasip etsin inş.

hayırlı cumalar kızlar. sabahtan beri annemle didişip duruyoruz. hava aşırı ısındı ya annem illa iki çay kaşığı da olsa su verelim diyo ben olmaz diyorum. annemin aslında bi ablası varmış susuzluktan ölmüş teyzemde dün arayınca ablamız susuzluktan öldü diye anlatsana falan demiş. hala kavga ediyoruz verdirtmiyorum. çok vereceksen dr. rezene çayı vermişti arada ver rahatlasın çocuk diye illa vereceksen çayla ver işte diyorum.

Benim annemde aradı dün su veriyor musun die sordu yok dedim..Ver kızım dedi havalar sıcak
Mama veriyorsan su kesin ver bak yanar çocuğun içi dedi =)) Bende çok hıçkırık tuttu 2 gün önce emzireyim dedim emmedi bende bir kaç kaşık mama kaşığı ile su verdim =))

Bir arkadaşımın doktoru 5. ayda başlayın ek gıdaya meyve sularından başlayın demiş yoksa çocuk ilerde hiçbişey yiyemez kusar demiş..Kayınvalide de öyle diyor annem de..Ama bazı doktor da 6. aydan kesinlikle olmaz diyor şaştımmmm

aynen bende şaştım yaaa. geçen gün kayınvalidemle konuşurken kızım dedi biraz daha zaman geçsin yoğurt falan çok az da olsa tattır dedi. eşimin yeğenlerinden biri 1 yaşına gelmek üzere hiçbir şeyi yemiyormuş tükürüyormuş ve çiğneyemiyormuş dr. çok geç başlanmış ek gıdaya 1,5 yaşını bulur bunun çiğnemesi demiş. kayınvalidem böyle anlattı valla ben işin aslını bilmiyorum. azar azar çorba sularından falan tattır bir damla dahi olsa dedi.

Suyun mu vitamini kalmazmış? Ama zaten vitamin olsun diye vermiyoruz ki, sütten alıyorlar alacaklarını, sadece ferahlatmak için vermiyor muyuz? Bana sormadan kayınvalidem kaşığı dayamadıkça ben su vermiyorum da.. :26:

Ben de spinal anestezi ile sezaryen oldum, hiç baş ağrısı olmadı, iğne 3 tane vuruldu, ilki sanırım o bölgeyi uyuşturmak içindi, sonra anestezi uzmanı söyledi zaten biraz acıycak diye, biraz daha acıycak dedi, 3. de oldu; sonra o anda uyuştu zaten bacaklar. Ay doğum anımı yeniden yaşadım Benim tansiyonum çok düşmüştü bi de, baya gerilmiştim korkmuştum ben son anda. Ama çok kolay oldu,sonrasında ağrım da aman aman olmadı, memnunum ben çok. Bir nöroloğa görün ama istersen, sinirlerin iletkenliğini ölçen bi test yapıyoarlar ya.. Çaresi vardır yani şüpheli kalacağına..

Demek ki doğruymuş..Ben 5. ayda başlarım diyorum..Şİmdi daha küçümen 3 aylık..5. ayına bir girsin hayırlısıyla ufaktan kendi kaşığı ile bir iki meyve sularını veririm diyorum..Bakalım Rabbim sağlık sıhhat versin inş. bizde ufaktan başlarız 5. ayına..

syble canım badilere baktım. fordestte benim aldıklarımın aynısın baba versiyonu var türkçe değil ve uzun kollu. yan tarafta onlardan hiç yok ama oranın sahibi benim arkadaş ben lcw den aldım dün üzerinde süper babam yazıyordu git oradan al çok değişik şeyler var dedi. lcw bana baya uzak. ya bugün anneme sölicem o alsın ya da gidebilirsem yarın gidip alıcam. evin su tesisatı tıkanmış 1 haftadır evi kazdılar fayansları komple kırıp tesisatı değiştirdiler hiçbir yere kımıldayamıyorum yarına da biter mi bilmiyorum. çok sinir oldum 1 haftadır çamaşır yıkayamıyorum duş için anneme gidip geliyoruz bebişle. sizin orada lcw var mı peki?

arkadaşlar deniz sağdıç olarak hesabımı açtım bu arada. bugünden itibaren diğer hesaptan yavaş yavaş silicem. anlayış gösterip beni ortak isimle ekleyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler

saolun kızlar..demek iğne tek vurulmuomuş..herkes tek vuruluo demişti de bana..bende bana yanlış vurdular sanıodum..baş ağrısı normalmiş..72 saat sürermiş gerçektn benimki 3gün sürdü ama ne sürdü..felaket bi başağrısı..dikiş ağrısı duymadım ben o ağrıdan dolayı..dikişi çocuğu unuttum..ama hala arada uyuşmalarımın olması beni korkutuo..gideim ben bir dr.a..

kızlar bide kangruyu nasıl kullanıyorsunu<??

1) ben bebeği tek başıma kangruya geçiremiorum..e zaten yanımda biri varken de kangrunun bi mantığı yok..nasıl geçirip tekrar bebişi nasıl çıkarıorsunu<?
2)bebişin bacakları çok ayrık kalıo..sizinki de öle mi??bu zararlı mı??
3)hangi markayı kullanıyorsunuz?

geçen gün kim olduğunu hatırlayamıyorum arkadaşımızın birisi herkesi bir anda silersen hesabını dondururlar demişti ya acaba siz silseniz yine bişey olur mu? birde bazı arkadaşlara ekleme talebi gönderilmiyor onu belirteyim dedim.

Bende dönence ve kanguru almak istiyorum.Tavsiiyeerini bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…