hayat doğal mineralli baby su - e-bebek.com selam kizlar su ile ilgili yazinizi okudum cevap vermeden edemedim.bebeklrinize suyu kaynatmadan mama yapiminda kullanabileceginiz hazir bebek icin ozel olarak hazirlanmis su satilmaktadir.kaynatilan suda tum mineraller oluyor bilginiz olsun.ben yurt disinda yasiyorum.doktorlar kaynatilmis su kesinlikle tavsiye etmiyolar.ozellikle dis gelisiminde cok onemliymis.ayrica kemik sagligi acisindan.
çok şükür bu gece ateşlenmedi kızım. Dün gece ne olduysa artık geçmiş demekki..
Seslerden etkilenen bebekler konuşulmuş. Benim kızım da eğer uyuduğu zaman ani sesler çıkarsa onlardan irkiliyor ve dudaklarını büze büze çok feci ağlıyor..
mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı.. allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorum hiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?
mrb kızlar..umarım tüm anne ve bebişler keyiflidir..bişe sormak istiyorum..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmanı iğnenin yerini tam bulamadı galiba ki belimi sildi sildi tekrar iğne vurdu en az 3 diye tahmin ediyorum..belimde 3 delik vardı.. allahtan ayaklarım bastı yani..ama 3 gün baş ağrısı çektim bu genelde oluomuş sizlerde oldu mu bilmiorum ama..çok feciydi..halen elimde ayağımda bazen uyuşmalar oluo..nerdeyse felç kalacakmışım diorum hiç böle spinal anestezi olup bi kaç iğne yiyen var mı belden??ya da hala ameliyattan sonra arada uyuşma yaşayan?uyurken olurdu ama şimdi daha sık oluo..yada kızımıı emzirirken..e diorum ben bi sezeryan daha olsam allah korusun nolcam??sinirlerime zarar vermiş olabilrimi?*ya da omuriliğime??fikri olan varmı?
Mama alan bebeklere su veriliyor bildiğim kadarıyla. Gerçi bizim doktorumuz oğlumda "hava çok sıcak sıvı kaybı çok olur, anne sütü de alsa hergün biraz su verin" demişti oğlanda, kızımı doğurduğumda hastanedeki bir başka çocuk doktoru da "emzirdikten sonra biraz su verin" demişti. Yani işte tıpta 2+2=4 diye bir şey yok, her doktorun her konudaki görüşü farklı, ben o yüzden annenin sezgilerinin de çok önemli olduğuna inanıyorum.
hayırlı cumalar kızlar. sabahtan beri annemle didişip duruyoruz. hava aşırı ısındı ya annem illa iki çay kaşığı da olsa su verelim diyo ben olmaz diyorum. annemin aslında bi ablası varmış susuzluktan ölmüş teyzemde dün arayınca ablamız susuzluktan öldü diye anlatsana falan demiş. hala kavga ediyoruzverdirtmiyorum. çok vereceksen dr. rezene çayı vermişti arada ver rahatlasın çocuk diye illa vereceksen çayla ver işte diyorum.
Benim annemde aradı dün su veriyor musun die sordu yok dedim..Ver kızım dedi havalar sıcak
Mama veriyorsan su kesin ver bak yanar çocuğun içi dedi =)) Bende çok hıçkırık tuttu 2 gün önce emzireyim dedim emmedi bende bir kaç kaşık mama kaşığı ile su verdim =))
Bir arkadaşımın doktoru 5. ayda başlayın ek gıdaya meyve sularından başlayın demiş yoksa çocuk ilerde hiçbişey yiyemez kusar demiş..Kayınvalide de öyle diyor annem de..Ama bazı doktor da 6. aydan kesinlikle olmaz diyor şaştımmmm
günaydın günaydın herkese. kızım uyudu kahvaltı yaptım. biraz sonra uyanır.
monozebra kartlarından ben de almayı düşünüyorum. bebişine su veren anneler. suyu kaynatıp mı veriyorsunuz. ben damacana suyu da kaynatıp veriyordum. bir arkadaş böyle vitamini kalmaz dedi.... bu arada bana da doktorlar su vermene gerek yok dediler. ama yaz geldi çok sıcak havalar. ben de su veriyorum.
aynen bende şaştım yaaa. geçen gün kayınvalidemle konuşurken kızım dedi biraz daha zaman geçsin yoğurt falan çok az da olsa tattır dedi. eşimin yeğenlerinden biri 1 yaşına gelmek üzere hiçbir şeyi yemiyormuş tükürüyormuş ve çiğneyemiyormuş dr. çok geç başlanmış ek gıdaya 1,5 yaşını bulur bunun çiğnemesi demiş. kayınvalidem böyle anlattı valla ben işin aslını bilmiyorum. azar azar çorba sularından falan tattır bir damla dahi olsa dedi.
Bende dönence ve kanguru almak istiyorum.Tavsiiyeerini bekliyorum arkadaşlarsaolun kızlar..demek iğne tek vurulmuomuş..herkes tek vuruluo demişti de bana..bende bana yanlış vurdular sanıodum..baş ağrısı normalmiş..72 saat sürermiş gerçektn benimki 3gün sürdü ama ne sürdü..felaket bi başağrısı..dikiş ağrısı duymadım ben o ağrıdan dolayı..dikişi çocuğu unuttum..ama hala arada uyuşmalarımın olması beni korkutuo..gideim ben bir dr.a..
kızlar bide kangruyu nasıl kullanıyorsunu<??
1) ben bebeği tek başıma kangruya geçiremiorum..e zaten yanımda biri varken de kangrunun bi mantığı yok..nasıl geçirip tekrar bebişi nasıl çıkarıorsunu<?
2)bebişin bacakları çok ayrık kalıo..sizinki de öle mi??bu zararlı mı??
3)hangi markayı kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?