geçen gün kim olduğunu hatırlayamıyorum arkadaşımızın birisi herkesi bir anda silersen hesabını dondururlar demişti ya acaba siz silseniz yine bişey olur mu? birde bazı arkadaşlara ekleme talebi gönderilmiyor onu belirteyim dedim.
canım onayladım isteğini, eşinle ortak hesabınızı da arkadaş listemden çıkardım..
aynen bende şaştım yaaa. geçen gün kayınvalidemle konuşurken kızım dedi biraz daha zaman geçsin yoğurt falan çok az da olsa tattır dedi. eşimin yeğenlerinden biri 1 yaşına gelmek üzere hiçbir şeyi yemiyormuş tükürüyormuş ve çiğneyemiyormuş dr. çok geç başlanmış ek gıdaya 1,5 yaşını bulur bunun çiğnemesi demiş. kayınvalidem böyle anlattı valla ben işin aslını bilmiyorum. azar azar çorba sularından falan tattır bir damla dahi olsa dedi.
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah oğluşuna
geçmiş olsun ahucum :94:
sağol damlacığım, mert bebiş nasıl?
umarım pek üzmüyordur annesini
hayatım bende ogretmenım habıre rapor alıyoom vallaa...2 gündür okula gidiyorum eve üç kez geldim emzirmeye.dün sorun yoktu,vekil öğretmenin çıkışı verildi bugün.o kıza da üzüldüm zaten ama asıl üzüldüğüm kendi kzıım.bugün müdür olmaz onikiden önce bir yere gidemezsin demez mi.tepem attı.üç saat süt iznim var güya.sonra bugünlük git bakalım sonra konuşuruz dedi.çıkışta da yerinde yoktu.pzt tatil,salı napcam bilmiyorum.raporlarımdan on günüm kaldı o da dursun diyorum aralık a kadar neolur ne olmaz dört gün var şurada ama idare edemiyor.of ya napcam.izne ayrıl diyo şeytan.ama o zaman da sıkılırsam diyorum zaten ek gıdaya başlayacağım.ben yokken de uyumuş kızım.ama stresi yetiyor.çok stresliyim çookkkkkkkkkkk:84:
saolun kızlar..demek iğne tek vurulmuomuş..herkes tek vuruluo demişti de bana..bende bana yanlış vurdular sanıodum..baş ağrısı normalmiş..72 saat sürermiş gerçektn benimki 3gün sürdü ama ne sürdü..felaket bi başağrısı..dikiş ağrısı duymadım ben o ağrıdan dolayı..dikişi çocuğu unuttum..ama hala arada uyuşmalarımın olması beni korkutuo..gideim ben bir dr.a..
kızlar bide kangruyu nasıl kullanıyorsunu<??
1) ben bebeği tek başıma kangruya geçiremiorum..e zaten yanımda biri varken de kangrunun bi mantığı yok..nasıl geçirip tekrar bebişi nasıl çıkarıorsunu<?
2)bebişin bacakları çok ayrık kalıo..sizinki de öle mi??bu zararlı mı??
3)hangi markayı kullanıyorsunuz?
2 gündür okula gidiyorum eve üç kez geldim emzirmeye.dün sorun yoktu,vekil öğretmenin çıkışı verildi bugün.o kıza da üzüldüm zaten ama asıl üzüldüğüm kendi kzıım.bugün müdür olmaz onikiden önce bir yere gidemezsin demez mi.tepem attı.üç saat süt iznim var güya.sonra bugünlük git bakalım sonra konuşuruz dedi.çıkışta da yerinde yoktu.pzt tatil,salı napcam bilmiyorum.raporlarımdan on günüm kaldı o da dursun diyorum aralık a kadar neolur ne olmaz dört gün var şurada ama idare edemiyor.of ya napcam.izne ayrıl diyo şeytan.ama o zaman da sıkılırsam diyorum zaten ek gıdaya başlayacağım.ben yokken de uyumuş kızım.ama stresi yetiyor.çok stresliyim çookkkkkkkkkkk:84:
aynen benımkıde ole ıste uzuluyoruum bendebenim kızda öyle...sesten çok etkileniyo uyuyoken hele bi ses olsun dudaklarını büzerek ağlıyo korktuğunu belli ediyo aşkitocum
günaydın kızlar moralım bozuk, anneme gitmek istiyorum ama eşim otobüs minibüs gibi araçlarla gitmemi istemiyo sabah ben bırakayım diyo oyle oluncada sbh 6 da gitmemiz gerek işe yetişmesi için erkenden de ben istemiyorum off of
iyi canım mert bebiş biraz mızmız kucak istiyorbeliz nasıl
beliz de huysuz canım,
uymak için bile 1 saat ağlama merasimi yapıor
inşallah büyüdükçe düzelecekler
Bir adet sorum var: Ücretsiz izin almadan önce kuruma haber verme zorunluluğu var mı? Yani ben haftaya ücretsiz izin alacam diyebilir myim?
syble canım badilere baktım. fordestte benim aldıklarımın aynısın baba versiyonu var türkçe değil ve uzun kollu. yan tarafta onlardan hiç yok ama oranın sahibi benim arkadaş ben lcw den aldım dün üzerinde süper babam yazıyordu git oradan al çok değişik şeyler var dedi. lcw bana baya uzak. ya bugün anneme sölicem o alsın ya da gidebilirsem yarın gidip alıcam. evin su tesisatı tıkanmış 1 haftadır evi kazdılar fayansları komple kırıp tesisatı değiştirdiler hiçbir yere kımıldayamıyorum yarına da biter mi bilmiyorum. çok sinir oldum 1 haftadır çamaşır yıkayamıyorum duş için anneme gidip geliyoruz bebişle. sizin orada lcw var mı peki?
saolun kızlar..demek iğne tek vurulmuomuş..herkes tek vuruluo demişti de bana..bende bana yanlış vurdular sanıodum..baş ağrısı normalmiş..72 saat sürermiş gerçektn benimki 3gün sürdü ama ne sürdü..felaket bi başağrısı..dikiş ağrısı duymadım ben o ağrıdan dolayı..dikişi çocuğu unuttum..ama hala arada uyuşmalarımın olması beni korkutuo..gideim ben bir dr.a..
kızlar bide kangruyu nasıl kullanıyorsunu<??
1) ben bebeği tek başıma kangruya geçiremiorum..e zaten yanımda biri varken de kangrunun bi mantığı yok..nasıl geçirip tekrar bebişi nasıl çıkarıorsunu<?
2)bebişin bacakları çok ayrık kalıo..sizinki de öle mi??bu zararlı mı??
3)hangi markayı kullanıyorsunuz?
geçen gün kim olduğunu hatırlayamıyorum arkadaşımızın birisi herkesi bir anda silersen hesabını dondururlar demişti ya acaba siz silseniz yine bişey olur mu? birde bazı arkadaşlara ekleme talebi gönderilmiyor onu belirteyim dedim.
evet canım haber vermek gerekiyor.diyebilirsin bence.ben de düşünüyorum almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?