2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım onayladım isteğini, eşinle ortak hesabınızı da arkadaş listemden çıkardım..

canım daha çok erken bunlar için, sen bilirsinde
nasıl olsa yemeğe başladıktan sonra öğrenirler çiğnemeyi,anne sütünün yerini hiç bişi tutmaz,ve buna eş değer mamaların.
benim şahsi fikrim 6. ayını doldurana dek yağmurlu havada su yok kızıma

2 gündür okula gidiyorum eve üç kez geldim emzirmeye.dün sorun yoktu,vekil öğretmenin çıkışı verildi bugün.o kıza da üzüldüm zaten ama asıl üzüldüğüm kendi kzıım.bugün müdür olmaz onikiden önce bir yere gidemezsin demez mi.tepem attı.üç saat süt iznim var güya.sonra bugünlük git bakalım sonra konuşuruz dedi.çıkışta da yerinde yoktu.pzt tatil,salı napcam bilmiyorum.raporlarımdan on günüm kaldı o da dursun diyorum aralık a kadar neolur ne olmaz dört gün var şurada ama idare edemiyor.of ya napcam.izne ayrıl diyo şeytan.ama o zaman da sıkılırsam diyorum zaten ek gıdaya başlayacağım.ben yokken de uyumuş kızım.ama stresi yetiyor.çok stresliyim çookkkkkkkkkkk:84:

Nbr kızlar? Ben Cok yazamiyiyorym 2 oğlumda basında olduğu icin ama kalbim sizinle kızlar bu okuyorum ve çıkıyorum yani...

hayatım bende ogretmenım habıre rapor alıyoom vallaa...

cnm bacaklarının ayrık kalması sağlıklı ben chicconun en iyi modelinden aldım kendim oturur vaziyetteyken rahatlıkla koyabiliyorum yandan acıp çıkarırken de kolay oluyor ama ben de tek basıma dısarda yurumedım hıc kanguruyla 2 adım onunu görebiliyosun bebek varken tam bastıgın yerı goremıyosun duserım dıye korkuyorum valla

allah yardımcın olsun çok zor anlayışsız insanlarla çalışmak

slmmm kizlar
herkes iyidir INSALLAH...
su benim hemoroid sorunum bi geliyo bi gidiyo ... gecenlerde bi arkadas cok cok tavsiye etti,bende sizinle paylasayim dedim,ben denedim ve inanin cok iyi geldi,problemim gitti,,,INSALLAH dahada gelmez

gebre otu , tursu seklinde satiliyo,hatta Türkiyede cok yetisiyomus,eminim her yerde bulabilirsiniz,günde 4yada 5 tane yiyorum, tadi biraz farkli ama,inanin bana cok iyi gedi,hatta cok kisi denemis ve iyi gelmis,tavsiye ederim kizlar..cok seye faydasi var ayrica gebre otunun...bizim vatanimiz gercekten bi altin...cok verimli topraklarimiz MASALLAH
insan uzak olunca herseyini özlüyo :59
INSALLAH 3 ay sonra öpecem topraklarini
haa unutmadan ayrica erik suyu kabizlik ilaci diyebilirim...faydasini gördüm

bence eşine kızma lütfen bende tek geldim annemlere rezil oldum yollarda birdaha asla tek çıkmakmı otobüs metrobüs ay çocukla biryeremi gitmek çok zor valla

Bir adet sorum var: Ücretsiz izin almadan önce kuruma haber verme zorunluluğu var mı? Yani ben haftaya ücretsiz izin alacam diyebilir myim?

Ayy kolay gelsin ya, evde tantana vardır..

1) Ben de geçiremiyorum ya.. yani zor geçiriyorum. Kızım çok seviyor olsa kolay da, mızmızlanırsa zor
2)Ayrık kalmasının sakıncası yok, doktora sorduğumda bacakları için iyi olur kanguru, sadece başının dik durması önemli demişti, yani kafasını dik tutabiliyorsa sorun yok, değilse elle destek ol mutlaka demişti.
3)Ben Kraft kullanıyorm, memnunum..

Diğer hesabı sildim canım. Ama sanmıyorum ya öyle hesap dondurma olacağını. Belki hepsine küstün

evet canım haber vermek gerekiyor.diyebilirsin bence.ben de düşünüyorum almayı

Ne kadar zaman önce olmalı biliyor musun canım? Yani bir hafta iki hafta olu rmu, yoksa ne bileyim bir ay filan mı olması lazım?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…