2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım su verilmiyor anne sütü çok olanlar için gecerli ve mama bebeklerine muhakkak su veriyorsunuz

maşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kiloda biz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...

ama benim bebegim büyük 4 aylık oldu bu gün sizinkide bu kiloya gelecek takmayın kızlar ayrıca erkek cocukları kızlara kıyasla daha kilolu oluyor

sabahın erken vakti gidin işte ne güzel sabahın serinliği ohhhh mis gibi, eşin işe geç kalmasında onun için zor olur ama çok mu uzak ki haftasonu gitseniz 1 gün kaldı:)

çok uzak değil canım gidiyorum zaten haftasonu yada hafta içi annemde gelıyo ama ben bugun gıtmek ıstemıştim

bende oğlum doğmadan önce yada ilk doğduğu günlerde bir daha asla hamile kalmak istemiyorum deyip duruyordumm şimdi iki üç olabılır diyorum eşim olur olurda senin pek sağlıklı kalacağından emin değilim diyor (akıl sağlığı)

sabah 6da erkenmiş dilekcim annenin evi çokmu uzak

dilekcim çokmu uzak annenlerin eviii hani otobüs fln değilde taksiyle gitsennn??
ama morelini ona bozma sende git erkendenn annen yabancıı değillll

genelde taksiyle gidiyorum zaten 20 dk fln suruyo ama artık asosyal gibi hissediyorum kendımı n olcak yanı bınsek dıye duşunuyorum yanı asıl konu karışması

bende ılk başta anneme hayır vermeyelım falan dıyorudum ben yokken annem gizli gizli veriyordu yakaladım, şimdi bende veriyorum sudan ne zarar gelebilir ki

ben oğluma tattırıyorum biraz birşeyler, benım dr da 4. ayda kaşık vermezsen 6. ayda çok zorlanırsın dedi farklı farklı görüşler her bebeğin annesine kalmış

ben ılk once kanguruyu takıyorum kendime sabıtlenen yerlerını sonra oğluşu kucağıma alıyorum ona sarılarak sağlı sollu cırtlarını ve klıpslerını takıyorum çok kolay oluyo, bacağıda ayrık kalıyo ama rahatsız olsa ağlar değil mi?, mothercare kullanıyorum çok çok memmunum facede resmımız var kanguruyla bakabılırsın.

Bende dönence ve kanguru almak istiyorum.Tavsiiyeerini bekliyorum arkadaşlar

kangurumuz var mothercare çok kullanışlı memmunum tavsiye ederım.

bence eşine kızma lütfen bende tek geldim annemlere rezil oldum yollarda birdaha asla tek çıkmakmı otobüs metrobüs ay çocukla biryeremi gitmek çok zor valla

eşime kızmıyorum bızım ıyılığımı duşunuyor ama neden zorlandın, bende denemek istiyorum yolculuğu
dışarı gündüzleri tek başıma çıkarıyorum kanguru veya arabasıyla hıç zorlanmıyorum

canım şimdi gördüm. teşekkürler ilgin için. en yakın alanyum. yarın fırsat bulursam giderim. bulamasam da yapacak birşey yok artık.

kızlar benim bebişim de uyku saati geçerse huysuzlanıyor ağlıyor ama ben alıştırdım artık özellikle akşam yatma saatine çok dikkat ediyorum 2 hafta olacak nerdeyse 9-10 gibi uyuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor gece de 2 kere emiyor yine uyumaya devam bir de su konusunda doktorum bana suya ihtiyacı yok dedi sadece mama bile yese mamayı doğru ölçülerde hazırladıktan sonra ek besinlere geçene kadar verme dedi çok sıcaklarda bi kaç çay kaşığı verebilirsin istersen dedi

slm kızlar bir türlü alıntı yapamadım yazıyorum ama gönderemiyordum neyse genel bir mesaj yazayım dedim..öncelikle size bir müjdem var bakıcı bulduk aynı binada oturuyoruz kadn öğretmen emeklisi sonra bebişlerde ki irkilme olayı bizde de başladı bunun nedenini derhal tlf la dra sordum sinir siistemi ve duyuları gelişiyo tabi dedi artık tam görüp tam duyuyorlarmış 10 gündür Talham çıngırağıyla kafasına vuruyodu dra sordum bişey olmaz dedi.sonra monozebra kartlarını almayın bence kızlar gerek yok çok kolay yapılışı var biz onlardan deste deste yapmıştık üniversitede materyal hazırlama dersinde isteyen olursa anlatırım ne o 5 karta birsürü para mı verilirmişoğluşumun boynu isilik oldu teyzeleri kızardı günde 4 defa yıkıyorum yarında deniz tuzu alacak eşim son suyuna ondan da katıcaz bakalım.inşallah başlangıç evresindeyken geçer.

maşallah canım bizde öyle yapıyoruz ama sanırım ben daha sık emziriyorum 2.5 saattee bir tlf kuruyoz uyanıp emziriyorum.bize de dr suya gerek yok dedi ve unuttum az önce yazmayı 5.aydan sonra ek gıdaya hafiften hafiften başlıycaz biz

bende akşamları özellikle yatma saatini kaçırmıyorum benim kızımda 9 en geç 10 da uyuyo
gece memeyede hiç kalkmıyo sabah 6 olunca memeye uyanıyo...yine yatıyo 8 yada 9 olunca kalkıyo artık

ama bütün bi günde akşama kadar hiç doğru düzgün uyumuyo...hep kucak istiyo
çok şükür ama kızçem hiç annesini uykusuz bırakmadı doğduğundan beri gece ve gündüzü ayırt ediyogüzel kızım benim

annem hep gündüz uyursa gece iyi uyumaz,gece uyursa gündüz uyumaz diyo ama bugün hep uyanıktı isilikten dolayı azıcık görünüyo ama demekki canını çok yakıyo

bizimde bugün kontrolümüz vardı Irmak sınırda kilo almış ( yarım kilo..Neden öle oldu acaba ?? gece az emzirmekten olabilir dedi doktor. Ne yapabilirim sizce?? ayına göre normal kilosu dedi ama bu ay için az almış dedi.

iyi akşamlar anneler.
merak ettim kaç saatte bir emziriyorsunuzz?

:80:iyi akşamlar..gündüzleri saat tutmuyorum canı ne zaman emmek istiyosa o zaman veriyorum ama gece her 2.5 saatte bir uyanıp emziriyorum hem oğluşumun uykusu bölünmeden sabaha kadar uyumuş oluyo

annem hep gündüz uyursa gece iyi uyumaz,gece uyursa gündüz uyumaz diyo ama bugün hep uyanıktı isilikten dolayı azıcık görünüyo ama demekki canını çok yakıyo
evet canmm doğru demiş annen offf isilik kaşınırda onlar hiç rahat vermez bebişe canmm
iyi akşamlar anneler.
merak ettim kaç saatte bir emziriyorsunuzz?

en fazla 2saat geçer meme vermeden...

Bakıcı işine sevindim Özlemcim, gözünüz aydın! boynunu iyice kuruluyorsun di mi, ıslak kalınca da oluyor krem sürüyorum ben de yumuşasin diye bazen. Günde 4kez nasıl yıkıyorsun kız, seriye mi bağladın

üzülme canım geçen ay fazla almıştır bu ay onu dengelemiştir sağlıklı olsunda sorun değil.mesela benim halamın kızı dr 6 ay hep sınırda hatta sınırın altında kilo aldı bebeği ama o ısrarla mama vermedi şimdi ek gıdaya başladılar sütü de arttı kilo alımı da hızlandı ve gayette hareketli bir bebek..ama bir akrabamızda var zayıflamak için emzirmedi mama verdi oğlu 6.ayda 11 kiloydu ama 9 aylık oldu hala emeklemek şöyle dursun daha kendi başına oturamıyomuş bile...ben 2.5 saatte emziriyorum bence de uyurken kilo alıyolar çünkü gündüz emdikleri süt kıppır kıpır ellerden ayaklardan enerjiyle atılıyo

bnm oğlum geçtiğimiz 3 gün boyunca pek emmedi.
zaten bu ay az kilo aldı maalesef.
antibiyotik fln kullanmıştık sağlık ocağı ona bağladı.
15 gün snr getir fln dedi. bakalm kaç gr alcak.ayın 21 inde götütürücem.
dünle bugün neyseki emmeye başladı.
o ağladı bnde ağladım bni bırakınca
çünkü daha ço kküçük.
şimdide 2 saatte bir emiyor.
ama gece 5 6 saat uyuyor.snra her 2 saatte bir kalkıor.
sabah olana kadar.

babyirmak canmm ben kızımı gece hiç emzirmiyom ki...ondan olamaz bence.
gündüzleri sık sık emzir canmm ben öyle yapıyom...
kızım ayda 1kiloyu geçkin kilo alıyo...gece emmemesiyle alakası yok canmm.

evet canmm doğru demiş annen offf isilik kaşınırda onlar hiç rahat vermez bebişe canmm

en fazla 2saat geçer meme vermeden...
henüz kaşınma evvresine geçmedi daha 2 gündür var geçer inşallah..

teşekkürler canım valla içim çok rahatladı benimde bakıcı konusunda..boynunu kuruluyorum ama gıdığı var talhamın gıdışla boyun sürtününce isilik oluyo..valla sık sık banyo yaptırmak iyi olur dediler bende 2 gündür yaptırıyorum hem artık kombiden alıp yıkıyoruz rahat oluyo önceden damacanadan su ısıt soğut baya zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…