iyiyim eylülcüm çok sağol sen nasılsın teşekkür ediyoruz teyzesi senin paşada öyle emzğini yerim
cadi kaynanaüzme kendini canim,belki böylesi hayirlidir,vardir bundada bi hayir deyip gececeksin ,
MASALLAH seninkine,,bizim oglanda son günlerde istahsiz,mama degistirdik yine olmadi,,sanirsam asidan kaynaklaniyo,,,önümüzdeki ayin 1 yine asimiz varsimdi benim anlamadigim anne sütü alan bebeler su icmesine gerek yokmus,ya mama alan bebeler ? :26::26::26::26::26:
VALLA canim aynen bende ayni düsüncedeyim,bilmedigimiz asilari güvenmeyelim,,almanyada ilk asi 2 bacaginda yapildi,2. asida yine 2 bacaktan olacakmis,devamini bilmiyorum,,öyle cok gerekli olsa burdada olurdu,ki cocuk konusunda cok hassaslar,mesala 1 asini geciktir hemen telefon ediyolar,eger tele cikmazsan eve geliyolar kontrole,neden yaptirmadiniz diye,bütün asilar bitene kadar takip ediyolar,tabi tek asi degil egitim,ne bilim her alanda cocuklari cok düsünüyolar...ne bilim her konuda güveniyorum,özellikle asi konusunda...
maşallah kızlar bebişlerimize, 7 küsür 8 küsür kilodabiz bir hafta önce 5.520 gr dık doktorum gayet iyi dedi, ayda 1 kilo alıyor kızım... ama sizin bebişlerinize çok şaşırdım...
sabahın erken vakti gidin işte ne güzel sabahın serinliği ohhhh mis gibi, eşin işe geç kalmasında onun için zor olur ama çok mu uzak ki haftasonu gitseniz 1 gün kaldı:)
arkadaşlar sizde hamileliğinizi özlüyormusunuz?? ben çooook özlüyorumnerede hamile görsem, kendi hamileliğim aklıma geliyor çoook duygulanıyorum ve imreniyorum... kızım bu kadar küçük olmasa kesin tekrar hamile kalırdım sözde 4-5 sene sonra düşünüyodum ama bu özlem azalmazsa heran niyeti bozabilirim
hamilelik çok güzeldi yaa,farklı, mücizevi duygular yaşıyor insan, bebiş tekmeleri, yuvarlak göbüş, bir bedende iki canay yine duygulandım, gidip kızımı seveyim de oyalayayım kendimi bari
sabah 6da erkenmiş dilekcim annenin evi çokmu uzak
dilekcim çokmu uzak annenlerin eviii hani otobüs fln değilde taksiyle gitsennn??
ama morelini ona bozma sende git erkendenn annen yabancıı değillll
hayırlı cumalar kızlar. sabahtan beri annemle didişip duruyoruz. hava aşırı ısındı ya annem illa iki çay kaşığı da olsa su verelim diyo ben olmaz diyorum. annemin aslında bi ablası varmış susuzluktan ölmüş teyzemde dün arayınca ablamız susuzluktan öldü diye anlatsana falan demiş. hala kavga ediyoruzverdirtmiyorum. çok vereceksen dr. rezene çayı vermişti arada ver rahatlasın çocuk diye illa vereceksen çayla ver işte diyorum.
Benim annemde aradı dün su veriyor musun die sordu yok dedim..Ver kızım dedi havalar sıcak
Mama veriyorsan su kesin ver bak yanar çocuğun içi dedi =)) Bende çok hıçkırık tuttu 2 gün önce emzireyim dedim emmedi bende bir kaç kaşık mama kaşığı ile su verdim =))
Bir arkadaşımın doktoru 5. ayda başlayın ek gıdaya meyve sularından başlayın demiş yoksa çocuk ilerde hiçbişey yiyemez kusar demiş..Kayınvalide de öyle diyor annem de..Ama bazı doktor da 6. aydan kesinlikle olmaz diyor şaştımmmm
saolun kızlar..demek iğne tek vurulmuomuş..herkes tek vuruluo demişti de bana..bende bana yanlış vurdular sanıodum..baş ağrısı normalmiş..72 saat sürermiş gerçektn benimki 3gün sürdü ama ne sürdü..felaket bi başağrısı..dikiş ağrısı duymadım ben o ağrıdan dolayı..dikişi çocuğu unuttum..ama hala arada uyuşmalarımın olması beni korkutuo..gideim ben bir dr.a..
kızlar bide kangruyu nasıl kullanıyorsunu<??
1) ben bebeği tek başıma kangruya geçiremiorum..e zaten yanımda biri varken de kangrunun bi mantığı yok..nasıl geçirip tekrar bebişi nasıl çıkarıorsunu<?
2)bebişin bacakları çok ayrık kalıo..sizinki de öle mi??bu zararlı mı??
3)hangi markayı kullanıyorsunuz?
Bende dönence ve kanguru almak istiyorum.Tavsiiyeerini bekliyorum arkadaşlar
bence eşine kızma lütfen bende tek geldim annemlere rezil oldum yollarda birdaha asla tek çıkmakmı otobüs metrobüs ay çocukla biryeremi gitmek çok zor valla
syble canım badilere baktım. fordestte benim aldıklarımın aynısın baba versiyonu var türkçe değil ve uzun kollu. yan tarafta onlardan hiç yok ama oranın sahibi benim arkadaş ben lcw den aldım dün üzerinde süper babam yazıyordu git oradan al çok değişik şeyler var dedi. lcw bana baya uzak. ya bugün anneme sölicem o alsın ya da gidebilirsem yarın gidip alıcam. evin su tesisatı tıkanmış 1 haftadır evi kazdılar fayansları komple kırıp tesisatı değiştirdiler hiçbir yere kımıldayamıyorum yarına da biter mi bilmiyorum. çok sinir oldum 1 haftadır çamaşır yıkayamıyorum duş için anneme gidip geliyoruz bebişle. sizin orada lcw var mı peki?
kızlar benim bebişim de uyku saati geçerse huysuzlanıyor ağlıyor ama ben alıştırdım artık özellikle akşam yatma saatine çok dikkat ediyorum 2 hafta olacak nerdeyse 9-10 gibi uyuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor gece de 2 kere emiyor yine uyumaya devambir de su konusunda doktorum bana suya ihtiyacı yok dedi sadece mama bile yese mamayı doğru ölçülerde hazırladıktan sonra ek besinlere geçene kadar verme dedi çok sıcaklarda bi kaç çay kaşığı verebilirsin istersen dedi
kızlar benim bebişim de uyku saati geçerse huysuzlanıyor ağlıyor ama ben alıştırdım artık özellikle akşam yatma saatine çok dikkat ediyorum 2 hafta olacak nerdeyse 9-10 gibi uyuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor gece de 2 kere emiyor yine uyumaya devambir de su konusunda doktorum bana suya ihtiyacı yok dedi sadece mama bile yese mamayı doğru ölçülerde hazırladıktan sonra ek besinlere geçene kadar verme dedi çok sıcaklarda bi kaç çay kaşığı verebilirsin istersen dedi
bende akşamları özellikle yatma saatini kaçırmıyorum benim kızımda 9 en geç 10 da uyuyo
gece memeyede hiç kalkmıyosabah 6 olunca memeye uyanıyo...yine yatıyo 8 yada 9 olunca kalkıyo artık
ama bütün bi günde akşama kadar hiç doğru düzgün uyumuyo...hep kucak istiyo
çok şükür ama kızçem hiç annesini uykusuz bırakmadı doğduğundan beri gece ve gündüzü ayırt ediyogüzel kızım benim
iyi akşamlar anneler.
merak ettim kaç saatte bir emziriyorsunuzz?
evet canmm doğru demiş annenannem hep gündüz uyursa gece iyi uyumaz,gece uyursa gündüz uyumaz diyo ama bugün hep uyanıktı isilikten dolayı azıcık görünüyo ama demekki canını çok yakıyo
iyi akşamlar anneler.
merak ettim kaç saatte bir emziriyorsunuzz?
slm kızlar bir türlü alıntı yapamadım yazıyorum ama gönderemiyordum neyse genel bir mesaj yazayım dedim..öncelikle size bir müjdem var bakıcı buldukaynı binada oturuyoruz kadn öğretmen emeklisi sonra bebişlerde ki irkilme olayı bizde de başladı bunun nedenini derhal tlf la dra sordum sinir siistemi ve duyuları gelişiyo tabi dedi artık tam görüp tam duyuyorlarmış 10 gündür Talham çıngırağıyla kafasına vuruyodu dra sordum bişey olmaz dedi.sonra monozebra kartlarını almayın bence kızlar gerek yok çok kolay yapılışı var biz onlardan deste deste yapmıştık üniversitede materyal hazırlama dersinde isteyen olursa anlatırım ne o 5 karta birsürü para mı verilirmiş oğluşumun boynu isilik oldu teyzeleri kızardı günde 4 defa yıkıyorum yarında deniz tuzu alacak eşim son suyuna ondan da katıcaz bakalım.inşallah başlangıç evresindeyken geçer.
bizimde bugün kontrolümüz vardı Irmak sınırda kilo almış( yarım kilo..Neden öle oldu acaba ?? gece az emzirmekten olabilir dedi doktor. Ne yapabilirim sizce?? ayına göre normal kilosu dedi ama bu ay için az almış dedi.
henüz kaşınma evvresine geçmedi daha 2 gündür var geçer inşallah..evet canmm doğru demiş annenofff isilik kaşınırda onlar hiç rahat vermez bebişe canmm
en fazla 2saat geçer meme vermeden...
Bakıcı işine sevindim Özlemcim, gözünüz aydın!boynunu iyice kuruluyorsun di mi, ıslak kalınca da oluyor krem sürüyorum ben de yumuşasin diye bazen. Günde 4kez nasıl yıkıyorsun kız, seriye mi bağladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?