2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceleeeerr

nasılsınız bakalım?

geçmişi okumaya hiç vakit bulamıyorum

kızımın başında konak olmuş sarışın olduğu için geç fark ettim. teniyle aynı renk.

neyse biraz hafifledi çok şükür.

babalar günü de geliyor bir şey düşünüyor musunuz eşleriniz için?

babyirmak canmm ben kızımı gece hiç emzirmiyom ki...ondan olamaz bence.
gündüzleri sık sık emzir canmm ben öyle yapıyom...
kızım ayda 1kiloyu geçkin kilo alıyo...gece emmemesiyle alakası yok canmm.

5-10 dakkadan fazla emmiyo ondan mı acaba. Bu ayda az alırsa ek gıdaya başlıcakmışız. Belkide sütüm mü yaramıyo artık ( ilk aylar ne güzel almıştı

Artık gecede kaldırcam başka çare yok

:79:iyi geceler canım biraz isilik olduk bizde ..babalar günü için internetten tshirt siparişi verdim eşime kendi babama da plaket yaptım

benim oglumda artik uyandirmiyor geceleri .. bir sure uyandirmamistim ama sonra kendimi kotu hissettim ackaliyordur die bir kerede olsa saat kurup emziriyorum.. sanirim boyle daha iyi oldu

benim oglumda artik uyandirmiyor geceleri .. bir sure uyandirmamistim ama sonra kendimi kotu hissettim ackaliyordur die bir kerede olsa saat kurup emziriyorum.. sanirim boyle daha iyi oldu
iyi yapmışsın canım bende emziriyorum hem içim rahat ediyo hemde göğüsler..zaten ibrahim tatlısesin bir şarkısı vardı ya memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler :92::92:modundayım süt birikince acayip oluyolar ben bile korkuyom
çok geçmiş olsun cnm.
ben de korkmaya başladım isilikten. sıcaklar inşallah çok zorlaamaz bebişlerimizi.

inşallah canım ama isiliğe iyi gelen tüm kocakarı ilaçlarını öğrendim ihtiyaç anında paylaşıma hazırlar:81:

canım su verilmiyor anne sütü çok olanlar için gecerli ve mama bebeklerine muhakkak su veriyorsunuz

arada vermeye calisiyorum canim,tabi bizim sipa icerse

slm canim bizimde boynumuz kizarik,,her gün bende yikiyorum iyice kuruluyorum sonra penaten kremi sürüyorum pisik icin,kizarikligi gidiyo,bi kac gün sonra tekrar geliyo...senin yöntemler ne,,bi gittimi gelmemesimi gerekiyo? :26:

Son düzenleme:

yani tekrar olabilir sanırım çünkü sıcakla alakalı ve ter bbezlerinin çalışmamasıyla alakalı isilik.bizim bu 2.günümüz isilikli veee

1) deniz suyu iyi gelirmiş bizde yarın deniz tuzu alıcaz banyo suyuna karıştırıcaz...
2)son suyuna nişasta koyup bebeğin isilik olan yerlerine dökülüyomuş bunu uygulamadım nişasta yok evde
3) suyu sıkılmış limon sürülürmüş bunu yapmayı düşünmüyorum
4) gıdığıyla boynu arasına yazma parçası koymak bunu yapıyorum terini çekiyo birde sürtmüyo teni tenine
5:) 1 bardak suya 2 y.kaşığı çörekotu koyup kaynatılıp süzülüp suyu bebeğe sürülüyo bunu yaptım güzel oldu sanki..
6) geçmezse dra giidcez

:78:kızlaaarrr kurtarın beni :84::84:geçen yıldan beri nerdeyse eşimle yaramzlık yapmıyordukgeçen ay bir deneyelim dediydik acayip ağrım ve kanamam olmuştu eşimde uzak duruyordu şimdi banyoya parfüm sürünmeye gitti sanırım niyeti bozmuşbahane bulmak istemiyorum ama istemiyorumda :78:inşallah oğluş uyanır

offff ya ben geliyorum herkes gitmiş oluyo

ayy özlemcim oğlunu şöyle oynat yatağında istersengeçmiş olsun paşanada

yapma canım sonra ara açılır eş ilişkinize zarar gelmesin

saol canim bilgilerin icin,,ben dr gittim,krem yazdi,1 kac gün gidiyo tekrar geliyo,,genelde cok sicak olursa geliyo,,sanirsam terden olsa gerek,,,dur bide 4 nr yi deneyim,,,belki teri cekerde rahat olur pasam :26:

koptummmmmmmmmmmmmmm
basim agriyo de

babyirmak canmm ben kızımı gece hiç emzirmiyom ki...ondan olamaz bence.
gündüzleri sık sık emzir canmm ben öyle yapıyom...
kızım ayda 1kiloyu geçkin kilo alıyo...gece emmemesiyle alakası yok canmm.

benim kız da uyanmıyor geceleri. yatmadan önce iyice doyuruyor karnını. sonra taaa sabah olunca uyanıyor 8 sularında. gündüz sık sık emziriyorum ama. her ağladığında memeyi dayıyorum. 2 aydır 1 kiloyu aşkın kilo alıyor. doktor gayet iyi diyor ki yaptığım araştırmalara göre de iyi bir kilo. uyuya uyuya büyür çocuk derler dimi canım. uykusunu o yüzden hiç bölmüyorum ben..

Bir adet sorum var: Ücretsiz izin almadan önce kuruma haber verme zorunluluğu var mı? Yani ben haftaya ücretsiz izin alacam diyebilir myim?

aslında resmi olarak öyle bir zorunluluk yok sanırım canım. ama işyerinin ve yöneticinin durumuna göre davranmakta yarar var. genelde ücretsiz izin alındığı için senden de öyle birşey zaten bekliyorlardır. yıllık izinlerini filan alıcaksan o arada belirtirsen yeterli olur bence. ücretsiz izin almanda sorun çıkmaz her halükarda ama gene de işinin durumuna göre önceden haber vermek daha şık bir hareket olabilir..

bu arada bugün itibariyle doğum izinlerim bitmiş bulunuyor. rapor filan da almıcam. pazartesiden itibaren yıllık izinlerimi kullanmaya başlıyorum. bitmeseydi keşke doğum iznim yaa

sızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
sütüm kesilir sonra ne yapmalıyım, tepiyorum göğsümü ağzına bu seferde ağlıyor, direniyor.
Biberonu çöpe atacam dedi eşim, bunun için tartışıyoruz.
Eski haline döner mi yaaa lütfen yardım...

Canım bazen memeyi almadıkları dönem oluyor diye konuşulmuştu, birkaç gün almadıkları oluyormuş.. Biberondan süt verme bir süre, acıksın? Annem hep anlatır, ise başladığında ben bir öğün mama alıyormusum, meme almamışım sonra. O da akşama kadar mama vermemiş, ben iyice acıkınca almışım meme, 6 ay da emmişim. Sabırlı ol ama, panik yapma

Ne kadar zaman önce olmalı biliyor musun canım? Yani bir hafta iki hafta olu rmu, yoksa ne bileyim bir ay filan mı olması lazım?:26:

canım olur bence,burda haber vermekteki amaç yerine bakacak birinin bulunma süreci (sanırım öğretmenler için geçerli) o yüzden 20 gün filan önce haber verilir die yazıyo ama 1 hafta da olur

kelin ilacı durumu şu an
canım dün de konuştuk senle ben de aynı durumdayım istemiyor memeyi hiçbir şekilde(bana da biberondan gibi geliyo ama çocuk dr.umuz değildir dedibilemedim.alan alıyo yine dedi,bizimki ağzına değdirsem kıyameti koparıyo(Allah yardımcımız olsun dönerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…