babyirmak canmm ben kızımı gece hiç emzirmiyom ki...ondan olamaz bence.
gündüzleri sık sık emzir canmm ben öyle yapıyom...
kızım ayda 1kiloyu geçkin kilo alıyo...gece emmemesiyle alakası yok canmm.
üzülme canım geçen ay fazla almıştır bu ay onu dengelemiştir sağlıklı olsunda sorun değil.mesela benim halamın kızı dr 6 ay hep sınırda hatta sınırın altında kilo aldı bebeği ama o ısrarla mama vermedi şimdi ek gıdaya başladılar sütü de arttı kilo alımı da hızlandı ve gayette hareketli bir bebek..ama bir akrabamızda var zayıflamak için emzirmedi mama verdi oğlu 6.ayda 11 kiloydu ama 9 aylık oldu hala emeklemek şöyle dursun daha kendi başına oturamıyomuş bile...ben 2.5 saatte emziriyorum bence de uyurken kilo alıyolar çünkü gündüz emdikleri süt kıppır kıpır ellerden ayaklardan enerjiyle atılıyo
iyi geceleeeerr
nasılsınız bakalım?
geçmişi okumaya hiç vakit bulamıyorum
kızımın başında konak olmuş sarışın olduğu için geç fark ettim. teniyle aynı renk.
neyse biraz hafifledi çok şükür.
babalar günü de geliyor bir şey düşünüyor musunuz eşleriniz için?
:79:iyi geceler canım biraz isilik olduk bizde ..babalar günü için internetten tshirt siparişi verdim eşime kendi babama da plaket yaptım
iyi yapmışsın canım bende emziriyorum hem içim rahat ediyo hemde göğüsler..zaten ibrahim tatlısesin bir şarkısı vardı ya memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler :92::92:modundayım süt birikince acayip oluyolar ben bile korkuyombenim oglumda artik uyandirmiyor geceleri .. bir sure uyandirmamistim ama sonra kendimi kotu hissettim ackaliyordur die bir kerede olsa saat kurup emziriyorum.. sanirim boyle daha iyi oldu
çok geçmiş olsun cnm.
ben de korkmaya başladım isilikten. sıcaklar inşallah çok zorlaamaz bebişlerimizi.
canım su verilmiyor anne sütü çok olanlar için gecerli ve mama bebeklerine muhakkak su veriyorsunuz
iyi yapmışsın canım bende emziriyorum hem içim rahat ediyo hemde göğüsler..zaten ibrahim tatlısesin bir şarkısı vardı ya memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler :92::92:modundayım süt birikince acayip oluyolar ben bile korkuyom
inşallah canım ama isiliğe iyi gelen tüm kocakarı ilaçlarını öğrendim ihtiyaç anında paylaşıma hazırlar:81:
arada vermeye calisiyorum canim,tabi bizim sipa icerse
slm canim bizimde boynumuz kizarik,,her gün bende yikiyorum iyice kuruluyorum sonra penaten kremi sürüyorum pisik icin,kizarikligi gidiyo,bi kac gün sonra tekrar geliyo...senin yöntemler ne,,bi gittimi gelmemesimi gerekiyo? :26:
slm kızlar bir türlü alıntı yapamadım yazıyorum ama gönderemiyordum neyse genel bir mesaj yazayım dedim..öncelikle size bir müjdem var bakıcı buldukaynı binada oturuyoruz kadn öğretmen emeklisi sonra bebişlerde ki irkilme olayı bizde de başladı bunun nedenini derhal tlf la dra sordum sinir siistemi ve duyuları gelişiyo tabi dedi artık tam görüp tam duyuyorlarmış 10 gündür Talham çıngırağıyla kafasına vuruyodu dra sordum bişey olmaz dedi.sonra monozebra kartlarını almayın bence kızlar gerek yok çok kolay yapılışı var biz onlardan deste deste yapmıştık üniversitede materyal hazırlama dersinde isteyen olursa anlatırım ne o 5 karta birsürü para mı verilirmiş oğluşumun boynu isilik oldu teyzeleri kızardı günde 4 defa yıkıyorum yarında deniz tuzu alacak eşim son suyuna ondan da katıcaz bakalım.inşallah başlangıç evresindeyken geçer.
offff ya ben geliyorum herkes gitmiş oluyo
:78:kızlaaarrr kurtarın beni :84::84:geçen yıldan beri nerdeyse eşimle yaramzlık yapmıyordukgeçen ay bir deneyelim dediydik acayip ağrım ve kanamam olmuştu eşimde uzak duruyordu şimdi banyoya parfüm sürünmeye gitti sanırım niyeti bozmuş bahane bulmak istemiyorum ama istemiyorumda :78:inşallah oğluş uyanır
:78:kızlaaarrr kurtarın beni :84::84:geçen yıldan beri nerdeyse eşimle yaramzlık yapmıyordukgeçen ay bir deneyelim dediydik acayip ağrım ve kanamam olmuştu eşimde uzak duruyordu şimdi banyoya parfüm sürünmeye gitti sanırım niyeti bozmuş bahane bulmak istemiyorum ama istemiyorumda :78:inşallah oğluş uyanır
yani tekrar olabilir sanırım çünkü sıcakla alakalı ve ter bbezlerinin çalışmamasıyla alakalı isilik.bizim bu 2.günümüz isilikli veee
1) deniz suyu iyi gelirmiş bizde yarın deniz tuzu alıcaz banyo suyuna karıştırıcaz...
2)son suyuna nişasta koyup bebeğin isilik olan yerlerine dökülüyomuş bunu uygulamadım nişasta yok evde
3) suyu sıkılmış limon sürülürmüş bunu yapmayı düşünmüyorum
4) gıdığıyla boynu arasına yazma parçası koymak bunu yapıyorum terini çekiyo birde sürtmüyo teni tenine
5:) 1 bardak suya 2 y.kaşığı çörekotu koyup kaynatılıp süzülüp suyu bebeğe sürülüyo bunu yaptım güzel oldu sanki..
6) geçmezse dra giidcez
babyirmak canmm ben kızımı gece hiç emzirmiyom ki...ondan olamaz bence.
gündüzleri sık sık emzir canmm ben öyle yapıyom...
kızım ayda 1kiloyu geçkin kilo alıyo...gece emmemesiyle alakası yok canmm.
Bir adet sorum var: Ücretsiz izin almadan önce kuruma haber verme zorunluluğu var mı? Yani ben haftaya ücretsiz izin alacam diyebilir myim?
sızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
sütüm kesilir sonra ne yapmalıyım, tepiyorum göğsümü ağzına bu seferde ağlıyor, direniyor.
Biberonu çöpe atacam dedi eşim, bunun için tartışıyoruz.
Eski haline döner mi yaaa lütfen yardım...
Ne kadar zaman önce olmalı biliyor musun canım? Yani bir hafta iki hafta olu rmu, yoksa ne bileyim bir ay filan mı olması lazım?:26:
sızan sütü göğüs kalkanından biberona koyup veriyordum kızım memeyi reddetmeye başladı , başladı ne demek almıyor diliyle itiyor böyle olacağını bilseydim verir miydim. Yaklaşık 1,5 aydır meme,biberon ikilisini beraber götürmüştüm. Çok uyaran oldu, kaşıkla önceleri verdiğimde döke saça aldığından yorucu oluyordu hem de tam almıyordu. Herkes uyardığında alıyor ama diyordum. Haklılarmış.Bir daha almıyaca mı göğsümü,
sütüm kesilir sonra ne yapmalıyım, tepiyorum göğsümü ağzına bu seferde ağlıyor, direniyor.
Biberonu çöpe atacam dedi eşim, bunun için tartışıyoruz.
Eski haline döner mi yaaa lütfen yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?