2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

arkadaşım şu elbiselerin tarifnide yazarmısın kac ilmekle başladın ne kadar kestin kuzenimin kızına yapcam hoşuma gitti

güle güle giysin bebişin anneside pek marifetliymiş kız için ördüklerin çok ciciler

arkadaşım şu elbiselerin tarifnide yazarmısın kac ilmekle başladın ne kadar kestin kuzenimin kızına yapcam hoşuma gitti

cnm sarı ve pembe olanınımı diyorsun şuanda aklımda değil bazanın altına kaldırdım örgüleride çıkardığım zmn sayar söylerim olurmu
ama pembe elbiseyi diyorsan koyu olanı onu görümcem ördü hiç bilmiyorum onu

yok cnm sarıyla pembe olanı neyse müsayit olunca söylesin

en son ördüğüm hırka...yazın görümcemle beraberken örgü yapabiliyorum çünkü sayıları filan hep o ayarlıyor.tek başıma malesef yapamıyorum o yüzden başka bişey öremedim

en son ördüğüm hırka...yazın görümcemle beraberken örgü yapabiliyorum çünkü sayıları filan hep o ayarlıyor.tek başıma malesef yapamıyorum o yüzden başka bişey öremedim

maşalahh canım ellerine sağlık gıstığın inşalahh sağlıklı sıhhatli giyer ciclerini

Uploaded with ImageShack.us

Eşim yurtdışından almış kızımıza.

ayy çok şekerlerrr yaa Rabbim hayırlısyla giydirmeyi nasib etsin inşalahh

ayyy maşallah bebişlerinizin kıyafetleri çok şirin kızlar sağlıklı günlerde giydirin bende cinsiyetiimiz belli olmamasına rağmen dün lcwaikikiden nazar boncuklu bir takım aldım beyaz renkli yani her ne olursa olsun giydirebilirm.ya çok küçüklermiş bunlar el kadar bebeğe ben nasıl bakacam deyip dün akşam ağladım.Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişlerimize...fotoğraflarını ekleyemeyeceğim çünkü fotoğraf makinem bozulmuş:gitme:

cok sirin hepinizin cicileri, Allah hepimizin yavrularina saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…