- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
çok sağol canımçok tatlılar güle güle giysin inşallah...
ne çok güzel şeyler almışsınız hepinize hayırlı olsun kızlar...
çok sağol canım
teşekkürler dadlusheycim
Canım oğluşun sağlıcakla giysin bunları...... çok güzeller... İnşallah bende sınavımı bir atlatayım gidip bende dağıtcam mağazaları :))
sweet hepsi çok güzel.
Pantolon ve gömlekleri kaç aylık için aldın?
Arkadaşlar ilk 3ay yani mart-nisan-mayıs aylarında nasıl giydirmeliyiz bebişlerimizi? Kalın kıyafetler mi yoksa ilk ay çıktıktan sonra ince kıyafetler mi giydirmeliyiz?
Örneğin kalın bir mont gördüm ilk 3 ay giyebileceği birşey ama emin olamadım ve almadım.
Özellikle tecrübeli anneler bu konuda bilgi verirse çok iyi olur.
bimden oğluşuma uyku tulumu aldım kızlar..
kızlar bende kurban bayramında memleketime gidicem kayseriye yani alışverişimin büyük bir kısmını yaparım orda diyorum bayram sonrası resim eklerim inşş
sweet hepsi çok güzel.
Pantolon ve gömlekleri kaç aylık için aldın?
Arkadaşlar ilk 3ay yani mart-nisan-mayıs aylarında nasıl giydirmeliyiz bebişlerimizi? Kalın kıyafetler mi yoksa ilk ay çıktıktan sonra ince kıyafetler mi giydirmeliyiz?
Örneğin kalın bir mont gördüm ilk 3 ay giyebileceği birşey ama emin olamadım ve almadım.
Özellikle tecrübeli anneler bu konuda bilgi verirse çok iyi olur.
çok şirin canım oğluşun iyi günlerde giysin dayanamadın değilmi insan minicik kıyafetleri görünce kendini alamıyorzemuszemus
canım kayseride yeni civil bebek mağazası açıldı internet siteside var civilim diye orayada uğrayabilirsin güzel ve fiyatlar uygun
merhabalar,
ben 2009 mart annesiyim. ilk üç ay mont pek kullanışlı değil henüz hareket edemedikleri için 2 parçalı dış kıyafet pek kullanışlı olmuyor. mont yerine tulum almanı tavsiye ederim. giydireceğin şeylerin kalınlığındaysa bulunduğun şehir çok önemli benim bebişim erzincanda doğdu hazirana kadar hava epey soğuktu astronot dedikleri tulumlardan almıştım. çok rahat ettim ya da battaniyesine sarıp portbebeye koyabilirsin. hepiniz umarım sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize
Dün eşim bir oyuncak bile almadık çocuğa diyor =) Sanki herşeyi tamam da oyuncağı eksik kaldı kaydirigubbakcemile3bende şimdi aldıklarımı koliledim 3 büyük koli doğumu memlekette yapıcam kasım souda gidiyoruz.ama ben eşyaları önden göndereyim dedim yarın.bayağı yapmışım eşile alışveriş.tabii içinde oyuncağı-ıslak mendilleri felanda var
çok şirinmiş canım. hayırlı olsun.bimden oğluşuma uyku tulumu aldım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?