2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

sweet hepsi çok güzel.
Pantolon ve gömlekleri kaç aylık için aldın?

Arkadaşlar ilk 3ay yani mart-nisan-mayıs aylarında nasıl giydirmeliyiz bebişlerimizi? Kalın kıyafetler mi yoksa ilk ay çıktıktan sonra ince kıyafetler mi giydirmeliyiz?

Örneğin kalın bir mont gördüm ilk 3 ay giyebileceği birşey ama emin olamadım ve almadım.

Özellikle tecrübeli anneler bu konuda bilgi verirse çok iyi olur.

Son düzenleme:

çok sağol yusumcum benim 6-9-12 aylık arası aldıklarım baharda doğcaklar tulum felan giyicekler sonrada yaz gelicek rahat şeyler giydirmek lazım diye düşündüğüm için 6 aylıktan itibaren alıyorum kıyafetlerini

kızlar süper şeyler almışsınız ve örmüşsünüz. :hulya: hepsi çoook güzeller!! Allah sağlıkla giyridmeyi nasip etsin.

kız bebeklerinki ayrı güzel oğlan bebeklerinki ayrı güzel. maşallah. boshayallersmile

Annecikler bütün ciciler coooook cici... sağlıkla gelsin giysin bebişlerimiz inşallahh :ecrin_bebek:

ayy bayıldım hepsine masallah güle güle saglıkla giysin kuzular inşallah

kızlar aldığınız ciciler çoook güzel ya bakmaya doyamadım rabbim giydirmek nasip etsin ben daha hiç bişey almadım ama saolsun annem hiç durmuyo bir sürü şey almış onları eve getirdiğimde bende çeker koyarım inşallah ...bayramdan sonra inşallah bende başlıcam almaya düşüncesi bile sevindiriyor beni

kızlar bende kurban bayramında memleketime gidicem kayseriye yani alışverişimin büyük bir kısmını yaparım orda diyorum bayram sonrası resim eklerim inşş

kızlar bende kurban bayramında memleketime gidicem kayseriye yani alışverişimin büyük bir kısmını yaparım orda diyorum bayram sonrası resim eklerim inşş

canım kayseride yeni civil bebek mağazası açıldı internet siteside var civilim diye orayada uğrayabilirsin güzel ve fiyatlar uygun

merhabalar,
ben 2009 mart annesiyim. ilk üç ay mont pek kullanışlı değil henüz hareket edemedikleri için 2 parçalı dış kıyafet pek kullanışlı olmuyor. mont yerine tulum almanı tavsiye ederim. giydireceğin şeylerin kalınlığındaysa bulunduğun şehir çok önemli benim bebişim erzincanda doğdu hazirana kadar hava epey soğuktu astronot dedikleri tulumlardan almıştım. çok rahat ettim ya da battaniyesine sarıp portbebeye koyabilirsin. hepiniz umarım sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize

Son düzenleme:
bende şimdi aldıklarımı koliledim 3 büyük koli doğumu memlekette yapıcam kasım souda gidiyoruz.ama ben eşyaları önden göndereyim dedim yarın.bayağı yapmışım eşile alışveriş.tabii içinde oyuncağı-ıslak mendilleri felanda var

çok şirin canım oğluşun iyi günlerde giysin dayanamadın değilmi insan minicik kıyafetleri görünce kendini alamıyorzemuszemus

amin cnm inş sağlıklı günlerde giyer..
ben zaten kendimi zor tutuyorum bu kdarla kalabidiğime şükrediyorum bebekten çok kıyafetlere özeniyorum:)
1
canım kayseride yeni civil bebek mağazası açıldı internet siteside var civilim diye orayada uğrayabilirsin güzel ve fiyatlar uygun

zaten yazın açıldığında bi gezmiştim orayı ama hamileliğimin henüz başıydı hiçbişey almamıştım şimdi gittiğimde oaraya kesin uğrucam fiyatlarıda gayet uygundu haklısın

İlk 3 ay çok fazla dışarıya çıkartmam zaten ama hastaneye falan gitmek gerekir diye almak istedim fakat haklısın mont yerine tulum alayım ben en iyisi.
Hem tulum bacaklarını da sıcak tutar. Kat kat giydirmek zorunda da kalmam böylelikle.
bizim bulunduğumuz yer erzincan kadar olmasa da oldukça soğuk bir yer. ben mayıs ayında en azından bir hırka veya ceket ile okula gidiyorum.
Dün eşim bir oyuncak bile almadık çocuğa diyor =) Sanki herşeyi tamam da oyuncağı eksik kaldı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…