2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

cnm ben sayfanın başında azizenin verdiği linkteki yazıya bakarak yükledim

hayırlı olsun canım ne şirin şeyler bunlar kız çocuğu farklı oluyo işte

teşekkürler canım. daha neler vardı kendimi zor tuttum. Ama erkekler içinde nefis şeyler var. Özellikle Zara'nınkilere bayıldım. Küçük gömlekler, converse tarzı patikler, böyle süveter falan muhteşemler:)

çok ciciler cnm allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş hepimize

teşekkürler. amin canım

Asaely kızının şortu süperrrrr iyi günlerde giysin bayııldımmm

asaely o şorta bayıldım
mini minnacık ayy nasılda yakışack tatlı ve güzel meleyimize
inş benimde bi kızım olur

cnm göremedim ben carpı işareti cıkıyo bende
ama eminimki cok tatlıdır
zıbın takımı ilk 2 ve 3 ay cok iyi oluyo nasıl olsa bi yere cıkamıyoruz evde cok iyi ben
olumda 4 takım almıştım
bide şu ayaklı yani çoraplı pijamalar cok işe yarıyo onda her renginden ve her boyundan almıştım yüzlerini cok çiziyolar ilk aylarda ceşit ceşit eldiven aldım cnkü süerkli kirleniyo
bere önlük te sık kullananlar arasında

şorta bayıldımmmmm ii günlerde giysin. kızların cicileri daha güzel ve çeşidi bol oluyor.bizim cinsiyetimiz hala belli değil alışveriş yapamıyoruz(

Asaely'm şort çok sevimli güle güle giysin süslü bayan :))

teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin meleğinizin olsun:)

asaely o şorta bayıldım
mini minnacık ayy nasılda yakışack tatlı ve güzel meleyimize
inş benimde bi kızım olur

inşallah canım allah gönlüne göre versin...

Asaely kızının şortu süperrrrr iyi günlerde giysin bayııldımmm

süslü yapacak annesi nasipse kızını. bugün birde kot elbise beğendim babamız alacak onu da:)

çoook güzeller ya...güle güle giysin

teşekkürler canım.

şorta bayıldımmmmm ii günlerde giysin. kızların cicileri daha güzel ve çeşidi bol oluyor.bizim cinsiyetimiz hala belli değil alışveriş yapamıyoruz(

teşekkürler canım. Erkekler içinde çok güzel şeyler görüyorum ben artık. Allah gönlüne göre versin inşallah..

henüz bebişimin varlığını öğrenmden örgü öğrenmek amacıyla yapmıştım bunları eğer oğlum olursa bazılarını giydiremem ama yelekleri oğlana da kızada giydiririm inş..

bu elbiseyi görümcem örmüştü

buda ponpon ipten ördüğüm battaniyem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…