2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

canım yaaa hepsi çooook güzeller. helede o papatyalı zıbın ve battaniye sanırım ona bayıldım rengine üstündeki desenlere. güle güle giysin tatlı kızın. bana hediye gelecek diye bekliyorum alacaz demişlerdi ama henüz alan yok sanırsam kendim alacam artık

Sağol canımm.. hepimizin bebişlerine ve cicilerine maşallahhh Çok tatlı oluyo kıyafetler minik minikk..

Evet canım o takım hastane çıkışı, ama hepsini çekmedim aynı desen zaten hepsi.. çok beğenerek aldm onları.

Bunların hepsini kayınvalidem aldı, biz de diğer kalanları halledicez, daha 5-10 tane çıtçıtlı badi,çorap, 2 tane de battaniye var da onları çekmedim.. eklerim bi ara,onları da kayınvalidem almıştı..
biz altlı üstlü oturuyoruz da, mevlütte fln hediyeler gelene kadar giyileceği için bunları şimdiden verdi bana..

Son düzenleme:
chika bebişinin cicilerini yiyebilir miyim çok şirin şeyler. allah sağlıkla giymeyi nasip etsin kuzucuğuna

2011 nisan bebişlerinin cicileri topiğine baktım 82 sayfa olmuş hepsi cicilerini iyigünlerde kullansın giysin inş. bizimki ise halen 60larda hadi kızlar bebişlerimizin cicilerini daha çok ekleyelim

ayy çok güzelllerrr Allahım sağlıklı sıhhatli günlerde giydirsin inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyy çok tatlılar yaaaa o tavşanlı tuluma ve şapkaya bayıldımmmmmm .İçlerini doldurduğu günleride göstersin Allahım ... güle güle iyi günlerde kullansın canım...

canım yaaa çoook şekerler içim gitti. güle güle giysin kuzucuğun inşallah canım. zıbınlar çok şeker yaaa

ayyyy çok tatlılar yaaaa o tavşanlı tuluma ve şapkaya bayıldımmmmmm .İçlerini doldurduğu günleride göstersin Allahım ... güle güle iyi günlerde kullansın canım...

Teşekkürler kızlar, inşallah.

özellikle tavşanlı tulum ve inekli alt açmaya bayıldım. Güle güle kullansın bebişin.

2011 nisan bebişlerinin cicileri topiğine baktım 82 sayfa olmuş hepsi cicilerini iyigünlerde kullansın giysin inş. bizimki ise halen 60larda hadi kızlar bebişlerimizin cicilerini daha çok ekleyelim
annem gelsin eklicem oda ciciler almış örmüş eklicem

çooooook şirinler canım güle güle giysin bebişin

hepsi çok tatlı gülücüm.....miniğin iyi günlerde sağlıkla kullansın cicilerini...

özellikle tavşanlı tulum ve inekli alt açmaya bayıldım. Güle güle kullansın bebişin.

gülücüm,ben de aynen bayıldım... hayırlıolsn cnm

annem gelsin eklicem oda ciciler almış örmüş eklicem

çooooook şirinler canım güle güle giysin bebişin

gulumcum gule gule giysin kuzu insallah..

Sağolun, çoook mutlu olduk beğenmenize, ÇÇÇOOOOKKKK daha güzelleri, iyileri sizin bebişlerinizin olsun, hepsi anne, babalarıyla beraber mutlu günlerde giyip eskitsinler İNŞALLAH.

gulucum alt açmaya bende bayıldım hepsi çok şekerler. bebeğin güle güle giyer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…