2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

kuzucuklarınız iyi günlerde kullansın hepsi çok şirin cicilerin...

chika bebişinin cicilerini yiyebilir miyim çok şirin şeyler. allah sağlıkla giymeyi nasip etsin kuzucuğuna

Sağolun kızlar, hepimizin bebişleri güle güle büyürler cicileriyle inşallaahhhh

Ben daha nevresim uyku seti beşik fln almadım, alıyım onları da koyucam yakında

Oyyyy gulucum tavşanlı takıma bayıldım canım.. :79:
değmesin, bebişin sağlıkla giysin hepsini inşallahh..

Son düzenleme:
:81::82: hepsi cokk cici biizim de civilim'den tavsanlı tulumumuz gelseydi... sarısını aldım ben de.. cok merak ediyorum :)

Yeni eklenen tüm cicileri bebişlerimiz iyi günlerde giysin

gulucum alt açmaya bende bayıldım hepsi çok şekerler. bebeğin güle güle giyer inşallah.

Sağol canım aslında o battaniye seti ama aynen bende bunu alt açma yaparım diye düşünmüştüm, içimi okudun,uz.

Hepsi de birbirinden şirin..

Rabbim sağlık ve huzurla giydirmeyi nasip etsin inş. Güle güle kullanın =))

İnşallah canım.

Oyyyy gulucum tavşanlı takıma bayıldım canım.. :79:
değmesin, bebişin sağlıkla giysin hepsini inşallahh..
Bende çok severek aldım, hastaneden çıkışta giydirmeyi düşünüyorum, o güne kadar daha kokoşunu bulamazsam.

:81::82: hepsi cokk cici biizim de civilim'den tavsanlı tulumumuz gelseydi... sarısını aldım ben de.. cok merak ediyorum :)

Sağol canım, iki çeşit tavşanlı tulum var, diğerinin poposunda kuyruğuda var çok sevimli, bununda ayakları çok hoşuma gitti. seninkide bir an evvel gelir umarım.

Yeni eklenen tüm cicileri bebişlerimiz iyi günlerde giysin
Amin İnşallah.

anneannemizin aldığı ev tipi ana kucağı. Bakalım inşallah kullanışlı bir üründür.

kalbi ben yapıştırdım elimde olduğu için değerlendiriyim dedim yakın tanıdıklara resimli vericez diğer gelenlere sadece isim yazdırılıp vericez

kalbi ben yapıştırdım elimde olduğu için değerlendiriyim dedim yakın tanıdıklara resimli vericez diğer gelenlere sadece isim yazdırılıp vericez

çok şirin. bende geçen bebek şekerlerine bakarken gördüm buna benzer bişey. o bi kız bebişindi hazırlamışlar kutulara koymuşlar. bebişin ilk doğduğu hali vardı resimlerde çok şirindi. ama dükkan sahibi çok güzel bi hatıradır tavsiye ederim ama diğerlerinden daha pahalıya mal oluyor deyince hiç bakmadım

yok canım neresi pahalı ben ucuz site buldum ve siteden acaip memnun kaldım adresi veriyim bebek şekeri ana sayfası
ben 650 kuruşa aldım siparişide vermiştim cumartesi dün bi açtım 1tl olmuşacaip şanslıyım 60tane aldık 39 tl tuttu mıknatıs yokmuş 60tane mıknatısda 1tl tuttu havale ücreti 5 tl kargoda 8tl tuttu canım

eline sağlık çok güzel olmuş sweetcim....mert bebişin resmini de ekleyince çok daha güzel olucak

çook güzel sweetcim, ben de çerçeve düşünüyordum buna bayıldım, aynen ben de ilk gün çekilen resmini vermeyi düşünüyorum, çok fazla kişi yok zaten, olanlarda hep çok yakınlar..mert bebişin fotosuyla beraber de görürrüz inşallah:)

çok sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…