2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

kalbi ben yapıştırdım elimde olduğu için değerlendiriyim dedim yakın tanıdıklara resimli vericez diğer gelenlere sadece isim yazdırılıp vericez

Eline sağlık canım çok hoş olmuş.

çok teşekkür ederim canlarımmm. çoook teşekkür ederimmm.

Sultancım kızın iyi günlerde giysin,bende pançoya bayıldım ya çok cici.

güle güle giysin tavşancık tulumunu oğlun bu rengide güzelmiş yawwww

teşekkür ederiz teyzesi. bende bu rengi çok beğendim. bebe mavisi de vardı aslında ama hem o renkten çok kıyafeti var hemde bu renk daha bi canlı gözüktü bana maviden ziyade. annem hiç beğenmedi ama ben çok beğendim eşimde çok beğendi. sadece ponponu poposunu acıtırsa diye korkuyordu baktı onada küçücük yumuşacık ondan da içi rahatladı şimdi babamızın

Bizde biraz önce Gittigidiyordan aldığımız havlu ve pazen battaniyelerimizi ekleyelim dedik.
Pazen battaniyeyi annem 2 aydır söyleye söyleye bir hal olmuştu.Bebekler için pazen çok sağlıklıymış annemin dediğine göre.Bizde annanemizi kırmayıp GG de pazen battaniye bulduk ve aldık.Ölçüsü 90x90 oldukça büyük.Her iki yüzü de farklı renk ve desende fiyatı da 5.50 ytl.Biz çok beğendik bakalım teyzelerimiz de beğenecek mi?

Havlumuz,geçen hafta civilimden aldığım minidamla marka havlu biraz sert geldi.Daha yumuşak olması için bunu da aldım.iyi ki almışım yumuşacık çıktı.

Uploaded with ImageShack.us

Pembe pazen battaniyemiz,resim için 4 e katladık.Arka yüzü yeşil renk ve farklı ayıcıcık desenli.

Sarı pazen battaniyemizin de arkası mavi renk ve yine desenli.

güle güle kullanın canımdediğin gibi annemde pazen diktirdi lazım oluyormuş anneleri dinlemeke yarar var dimi ama

güle güle kullanın canımdediğin gibi annemde pazen diktirdi lazım oluyormuş anneleri dinlemeke yarar var dimi ama

Sağol canımcım.Annem ben ve kardeşimi pazenle büyüttğünü söylüyor.Vardır bir bildikleri:90:
Annemde diktiricem dedi,ben uğraşma netten kesin bulurum dedim buldum da.

ardina bebişin cicilerini güle güle kullansın. özellikle havlusu çok ciciymiş.

ardina bebişin cicilerini güle güle kullansın. özellikle havlusu çok ciciymiş.

Sağol canım,bizde sizin tavşanlı tulumunuzu beğendik de yazmaya fırsatımız olmamıştı.
Bizim ki yeşil,sizin ki mavi Mart bebeklerimiz rengarenk tavşanlar olarak etrafta gezecekler galiba:90:

s&u.cum canım çok güzeller cimcimemiz iyi günlerde giysin

Eline sağlık canım çok hoş olmuş.

Sultancım kızın iyi günlerde giysin,bende pançoya bayıldım ya çok cici.

CANIMM ÇOKK GÜZEL
BENDE HEVESLENDİM

S&U çoook güzel ciciler
güle güle giysin bebişin

çok teşekkür ederim kızlar çoook sağolun.

ardinacığım battaniyelerin çoook güzel.güle güle kullasın bebişin İnşallaaah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…