2011 mayıs annelerı bebişlerimizin cinsiyetleri

olusum_icin

ıkıncıye anne oluyorum .
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
234
0
96
İstanbul
arkadaslar bebişlerinizin cinsiyetlerini ogrenenler yazsınlar benım ıkıncı bebegım ılkınde bu kadar merak etmıyodum da bunda cok merak edıyorum catlıycam su 4. ayı ıple cekıyorum artık ne zmn bellı olursa hayırlısı.. şimdiden hepinize teşekkurlerrr

bende 10+1 hamileyim. dün dr. cinsiyetini sordum ama bizim ufaklık ters duruyormuş. artık 2 hafta sonra tekrar gidicem. umarım ozaman belli olur. sen ne hissediyorsun?

dr bana 16 haftadan önce söylenen çoğu cinsiyet yanlış çıkıyor dedi o yüzden 16 yı bekleyeceğiz biz..kurbandan hemen sonraya kaldı yani.

of bende heyecanla beklıyenlerdenımmmmmmmm

bır ogrensemde ona gore sevsem bebegımı

kızım oglum dıye

bizimde en heycanlı bekleyişimiz cinsiyetti,18.haftada öğrenmiştik,öğrenene kadar ağız alışkanlığıyla(7 erkek yiğenim var,hiç kız yok)oğlum diye sevdim ama kız olmasını çok istedim,tosun bir oğlumuz oldu :)sağlıklı olsunda kız erkek farketmez,2011 mayıs anneleri çok heycanlı sanırım,tadını çıkarın,hamilelik mükemmel bir deneyim

devrimcim allah analı babalı büyütsün cnm. darısı bizlerin başına. evet çok heyecanlı günler geçiriyoruz. sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç farketmez. sağlıkla büyüt bebişini cnm.

benim icimden gecen kizim olucak haftaya doktora soracagim ama buraya kizim olucak diye yazacagimdan eminim :))

inanmıyorm ya cinsiyetleri bile öğrenme vaktiniz geldi ne güzel geçen sene bizde bu heyecanı hissediyorduk ben hep kız olacağını hissediyordum ve deli gibi limon yiyordum ekşi olan herşeyi kivi yeşil mandalina .... 16. haftada kız olacağını öğrendik inşallah hepinizin gönlüne göre olur herşey ve sağlıkla kucağınıza alırsınız minik meleklerinizi

ayyyyyy bende cok eskı yıyorum ama erkek olcak gıbı sankı kız olursa cok sevınırım ama erkek olursada asla uzulmem bebegım saglıklı olsunda ne olursa olsun

Mayıs 2011 annelerinden ilk ben öğrendim cinsiyetini.
Bebişim Erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
11 haftalıkken öğrendim.

trimme canım kesin belli olmaz daha..banada 12 de erkek dendi hemde %90 sonra kız oldu..başka arkadaşımada erkek demişti dr u.gitti mavileri döşedi kız çıktı onunda..daha çok çok erken doğruyu tutturmak için..

dr. 12. haftanın sonunda çağırdı beni ama ben 1 hafta sonra gideceğim, belki cinsiyetini öğrenirim diye.. Çok heyecanlanıyorum, ne olduğu önemli değil ama heyecanı doruklarda yaşattığı kesin çilek kokulumun :)

kızlar bence belli olmaya başlayınca liste halinde yapalım..
hatta bebişler biraz büyüyünce onların karnımızdaki kilo ve cm lerininde listesini yapalım..
bizimde kilo takip çizelgemizi yapalım..

diğer türlü hepsi tek tabloda çok karışacak..

evet katiliyorum güzel fikir ve linkler sabitlense daha iyi olacak konular böylelikle kaybolmamis olur hatta 2011 mayis anneleri cinsiyetlerini ne bekliyor diye anket acsak da iyi olur kimin neyi olacak biliriz

kizlar, bana doktorum 16.haftada kiz demisti, 19 da erkek oldugu ortaya cikti :)) ne olsa seviliyor tabi merak bambaska cok iyi bilirim, ama ben hep erkek hissetmistim, anneler bilir..

evvvvvvvvvettt arkadaşlar bende bugun ogrendım 16 haftalıkız bı oglum olacakmıs ıkıncıye hayırlısı dıyorum saglıklı olsun da farketmez hıc ogluma arkadaş gelıyo :)

[table="head"]anne adayı|cinsiyet|isim
trimme|erkek|
oğluşum-için|erkek|[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…