2011 mayıs annelerı bebişlerimizin cinsiyetleri

11 haftalikken ultrosondaydim 3.bebisim oldugu icin ben kendim anladim erkek bu dedim doktorumda evet ama kendini sartlandirma degisebilir dedi .16. haftaya kadar yanilma payi cok fazlamis.Ikisindende var bende ama gönül kiz istiyor o ayri.Saglikla gelsin bebelerimiz...

cnm benımde bı oglum var bende kızlara cok meraklıyım ıkıncı de erkekmıs dedıgın gıbı yanılma payı olur ıns. hayırlısıyla ..saglıklı sıhhatlı olsunlar da ...

demekkı daha bellı degıl bellı olsaydı solerdı bı dahakı kontrolunde sor sende gec bellı olanlar kız oluyo genelde hakkında hayırlısı cnm ..

canim burda kizda oglanda olsa 16 haftadan önce agizlarini bicak acmiyor ama banada kiz gibi geliyor dün usgde dikkatli baktimda bacak bölümüne cikinti göremedim yani kizim olucak :))

canim burda kizda oglanda olsa 16 haftadan önce agizlarini bicak acmiyor ama banada kiz gibi geliyor dün usgde dikkatli baktimda bacak bölümüne cikinti göremedim yani kizim olucak :))

Allah ıyılıgını versın guldurdun benı :)) orasını sen bılemezsın ztn daha cok ufaklar dr un anlar bı dahakı gıdısınde sor sende solemezse ona kalmıs bişi ..

Kızlar bebişleriniz hareket etmeye başladı mıııı ?? Hıssetmeye başladınız mııı ??

Belki 3. bebegim oldugu icindir ben hisediyorum özelikle sol tarafima yatinca resmen ritmik bir sekilde tik tik atiyo karnim.Ilk bebeklerde daha gec hissediliyor bagirsak hareketleriyle bebegin hareketlerini ayirt etmek birazcik tecrübe isimis.Uyyyy kurban olsun anasi onu yaradanaaa.Pitir pitirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…