2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah canım ınsallah bende guzel bır haber alabılseydım.bu beklemek ne kadar zormuş.ınsallah bu kadar sıkıntıdan sonra feraha cıkartır rabbım benıde.hepımıze rabbım yardımcı olsun.

Anlıyorum seni ablacım,bende bazen çok tedirgin oluyorum...
Annelik duygusu pekişiyor sanırım,ona birşey olmasından korkuyorum...
Ama ayette varya tam anlamıyla yazamıcam,rahimlerde olanı yanlız Rabbimiz biliyor...
Biz vesilelere sarılıyoruz,bilgi almaya çalışıyoruz...Ama dünyaya gelmedende herşeyi tam anlamıyla bilemeyiz...Dua ediyoruz,elimizdenden birşey gelmez...
Rabbim sağlıkla,sıhhatle,kolaylıkla versin miniklerimizi bize...
Sıkıntı yaşatmasın hiçbirimize...

Dilekcim, Rock muzik olmasinda:))) coldirmasin bizim minnoslar hemen

Saka biryana..bende dusunuyorum ama henuz adapte olamadim muzik dinletme olayina

Ben butun gun isyerinde 40 cesit insanla muhatap oluyorum,
zavalli yavrum, muzik dinlemek yerine, toplantidan toplantiya katiliyor
ama yabanci dili iyi olucak en azindan heheheheh

Dun tesadufen face de bi sarki dinledik.."sekerci mi baban senin"adli hareketli bi parca:)))
ama bizim kizdan haaalaaa TIK YOK:)))
kiprasmiyorr zilli....dun aksam sanki az biraz bisiler hissettim gibi ....
bakalim haftaya bekliyorum minik kizimdan bir aksiyon

Aynen oyle canim, yazdiklarin cok dogru,
biz ne desek, ne istesek esasinda bos,
Rabbim yazdi bile icimizdekilerin yazgisini..
hayirlisi olsun insallah!

allah kabul etsın canım.

ınsallah canım ınsallah bende guzel bır haber alabılseydım.bu beklemek ne kadar zormuş.ınsallah bu kadar sıkıntıdan sonra feraha cıkartır rabbım benıde.hepımıze rabbım yardımcı olsun.

Amin kizlar aminn,
Insallah yolunda gidicek hersey, sabirla beklicez yavrularimizi bakalim.
zaman oylede boylede tam akisinda geciyor..
Tadini cikarmaya calisalim her halukarda

Kızlar markafonide bebettonun ürünleri indirime girmişş ve çoğu tükenmiş yarım günde...bebek patikleri zıbın bornozlar falan çok güzeller yaa bornozlar hep bitmişüzüldüm

Canım benim geçmiş olsun sanırım bir tansiyon problemliside ben olcam bu gidişle benimde detaylıda sorun çıktı tansiyon konusunda seninle mesajlaşmıştık hatırlarsan benim tansiyonum yüksek değil ama bebeği besleyen damarlar bir ilginç görünüyor demişti bir dahaki kontrolümde baktırcam inşallah temiz çıkıcak Rabbimin izniyle pek kafma takmamaya çalışıyorum ama yine problem görünürse sanırım banada preklamsi teşhisi koncak gibi RABBİM yardımcımız olsun bu mübarek cuma günü...

Canım çok güzel dua etmişssin RAbbim herşeyin en iyisini bilir....

rahatlatıcı müzikler özellikle cok iyi gelirmiş güzelim..gürültülü müziklerden cok
ben rock müzik severim mesela ama:)))
şimdi klasiklerden dinliyoruz kızımla ..
Bende rock çok severimm ama uzak durayım bu ara :)) ..Ney falan klasik müzik diyolar ama zaten kapalı yerde ruhu daralmasın bebişiminnn:)) Mozart iyi geliyo diye duymuştum sankii hergün onu açıp seanslar yapıcam kızıma :))

Sabrının sonucunda güzel haberler alıcaksın inşallah canımm
Hadi bakalımm hissettin yani azda olsa zaten 300 grç olana kadar net hissedilmezmiş bizimkiler anca yeni o kiloya geldi sayılırlarr ..Acaba kendimiz şimdiden ninni şarkı falanmı söylesek en güzel müzik o olmazmı :))

benimki cok net hissettiriyor kendini..cok kıpırdak sanırım
ama ben de eşimde de anneler erken hisstemiş.
gorseniz dısardan karnımın oynayısı bile belli oluyor

yazdıklarım geliyor artık sanırım. benim moralim çok bozuk. sizinlede paylaşmak istedim. Annem adet düzenliğinden doktora gitmişti, doktorda parça almıştı ama bu annemin üçüncü parça aldırışı... bugün sonuçları göstermiş. Doktor hiç iyi görmedim, salı günüde hoca baksın demiş. anneme iyi olmadığından kasıt ne diye sordum, kanser olabilirmiş o kadar üzgünüm ki anlatamam size, ne yapacağımı bilemiyorum. 11 yaşında bir kızkardeşim var, aklıma olmadık kötü senaryolar geliyor, çok mutusuzum yaa

Allah korusun canım..dur hemen en kötü senaryoyu aklına getirme.
bir incelensin önce..

aklına hemen en kötüsünü getirme.. bir problem görmüş olabilir .. belki iyi huylu birşeydir. o bile belli değil daha .. hamilenin duası makbuldur .. annnen için bol bol dua et .. bizlerde edelim .. sonuçları iyi çıksın

aklına kötüsünü getirme canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin

hamilenin duası makbulse nolur sizde annem için dua edin, ne de olsa hepiniz hamilesiniz ve eminim bu işe yarayacaktır. Hatta ismiyle edin, belki daha tesirli olur, ismi filiz

merhaba
öncelikle hemen kötü düşünme canımm
hem kötü bişey olsada tıp artık çok ilerde herşeyin çaresi var üzme kendini annenede bu şekilde moral ver bence
kızkardeşin içinde kötü düşünme hiç bişey olmayacak...
anneler çok güçlüdür evlatalrı için herşeye katlanmışlardır bundan sonrada katlanırlar..
o yüzden sizin sevginiz annene moral olup iyileştiricektir...

canım Allah korusun öyle düşünme bol bol dua et inş hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…