Zonnetjecim bebebklerimiz ve biz Aallaha emanetiz endişe heyecan mutluluk hüzün geçicek inşallah az zkaldıı...
Bugün turkcellden mesaj geldi hamileliğinizi yarıladınız geri sayım başladı diye çok heyecanlandım..Bide artık bebeğim sese ve ışığa tepki veriyomuş müzik dinletebilirsiniz dedi acaba ne dinletmek lazım bebeğe ???
Kizlar,
Hernekadar rahat gorunmeye calissamda aslinda benimde icten ice korkularim var..normal korkular bunlar gerci ama insan celiskiye dusuyor iste.
Surekli dusunuyorum acaba benim bebegim iyimi, bir aksilik cikicakmi...
Bu ayin 20 sinde detayli ultrasonumuz var.. tarama yapilicak butun organlarinaminik kizimin,
cok merk ediyorum., Rabbim insallah guzel sonuclar almamizi nasip eder.
Bu hamilelik isi hem cok guzel..hemde baya stresli bi surec...en guzeli herseyin iyi oldugunu dusunmek ama gelde anlat bunu gonlune ve beynine.
Yinede kasmamaya, cok dusunmemeye gayret etmeliyiz, bol bol dua etmekten baska yapilicak birsey yokherhalde...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisiyla saglikla versin insallah yavrularimizi kucaklarimiza..
Cuma duamida yapmis oldum bu arada
Kızlar bugün turkcellden mesaj geldi hamileliğinizi yarıladınız geri sayım başladı diye çok heyecanlandım..Bide artık bebeğim sese ve ışığa tepki veriyomuş müzik dinletebilirsiniz dedi acaba ne dinletmek lazım bebeğe ???
Anlıyorum seni ablacım,bende bazen çok tedirgin oluyorum...
Annelik duygusu pekişiyor sanırım,ona birşey olmasından korkuyorum...
Ama ayette varya tam anlamıyla yazamıcam,rahimlerde olanı yanlız Rabbimiz biliyor...
Biz vesilelere sarılıyoruz,bilgi almaya çalışıyoruz...Ama dünyaya gelmedende herşeyi tam anlamıyla bilemeyiz...Dua ediyoruz,elimizdenden birşey gelmez...
Rabbim sağlıkla,sıhhatle,kolaylıkla versin miniklerimizi bize...
Sıkıntı yaşatmasın hiçbirimize...
aynen senin gibi düşünüyorum canım. cok kötü seyler aklıma getirmemeye calısıyorum.ama dediğin gibi bir çelişki içinde oluyor insan..gün içinde düşünmesen de kendini oyalasan da rüyalarına giriyor.
ozellikle bu detaylı ultrasonda kalp iyice inceleniyor.
insan korkuyor..Allah'ım, hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin..güzel haberler gelsin inşallahh
allah kabul etsın canım.
ınsallah canım ınsallah bende guzel bır haber alabılseydım.bu beklemek ne kadar zormuş.ınsallah bu kadar sıkıntıdan sonra feraha cıkartır rabbım benıde.hepımıze rabbım yardımcı olsun.
3 gün önce ayrıntılı ultrason için gittim 40 dk bütün ölçümler yapıldı bebişimle ilgili dr kalpte bir sorun gördü ( ışık görüyorum dedi bu genelde down sndromlu çocuklarda görülen birşey dedi fakat sizin diğer ölçümler normal olduğu için tamda yorum yapamıyoruz kan sonuçlarınızı görmemiz gerekir dedi) 4 lü test yapmamaız lazım dedi. Ben tabi ne olduğumu neye uğradığımı anlayamadım bağlı olduğu başka bir hastanede kan testimi verdim birde tansiyonum ve nabzım çok yüksek olduğu için tsh ada bakılmasını istedi dr. sonuçları pazartesi alıcam
Gelelim dün ve bugüne dün sabah tansiyonum 15 7 hastaneye acile gittim müdahale ile tansiyon düşürüldü kan, idrar tahlil, EKG derken akşam oldu çarpıntım çıktı kansızlıktan dolayı, kadın doğumcu birde dahiliye görsün sonuçlarını dedi öğleden sonra dahiliyede tansiyonum tekrar yükselmişti dr guatr testine bakalım dedi tansiyon ilacı yazdı kendi drumu tüp bebek drumu aradım tansiyon ilacını başlamamı söyledi sabah akşam. Dün akşam başladım tabiki bu arada tuzsuz yiyorum biliyorsunuz birçok şeyide yemiyorum daha da dikkat etmem söylendi. Bu sabahta yine kan verdim salı günü sonuç alcam
kızlar böyle hastanelerle uğraşıp duruyorum. Çok zormuş kızlar annenin bebeğinin sağlığı için duyduğu kaygı. Rabbim sağlıkla sonunu getirmemiz için sağlık versin.
tansiyon ilacı kullanan varmı aranızda?
Kizlar,
Hernekadar rahat gorunmeye calissamda aslinda benimde icten ice korkularim var..normal korkular bunlar gerci ama insan celiskiye dusuyor iste.
Surekli dusunuyorum acaba benim bebegim iyimi, bir aksilik cikicakmi...
Bu ayin 20 sinde detayli ultrasonumuz var.. tarama yapilicak butun organlarinaminik kizimin,
cok merk ediyorum., Rabbim insallah guzel sonuclar almamizi nasip eder.
Bu hamilelik isi hem cok guzel..hemde baya stresli bi surec...en guzeli herseyin iyi oldugunu dusunmek ama gelde anlat bunu gonlune ve beynine.
Yinede kasmamaya, cok dusunmemeye gayret etmeliyiz, bol bol dua etmekten baska yapilicak birsey yokherhalde...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisiyla saglikla versin insallah yavrularimizi kucaklarimiza..
Cuma duamida yapmis oldum bu arada
Bende rock çok severimm ama uzak durayım bu ara :)) ..Ney falan klasik müzik diyolar ama zaten kapalı yerde ruhu daralmasın bebişiminnn:)) Mozart iyi geliyo diye duymuştum sankii hergün onu açıp seanslar yapıcam kızıma :))rahatlatıcı müzikler özellikle cok iyi gelirmiş güzelim..gürültülü müziklerden cok
ben rock müzik severim mesela ama:)))
şimdi klasiklerden dinliyoruz kızımla ..
Sabrının sonucunda güzel haberler alıcaksın inşallah canımmınsallah canım ınsallah bende guzel bır haber alabılseydım.bu beklemek ne kadar zormuş.ınsallah bu kadar sıkıntıdan sonra feraha cıkartır rabbım benıde.hepımıze rabbım yardımcı olsun.
Hadi bakalımm hissettin yani azda olsa zaten 300 grç olana kadar net hissedilmezmiş bizimkiler anca yeni o kiloya geldi sayılırlarr ..Acaba kendimiz şimdiden ninni şarkı falanmı söylesek en güzel müzik o olmazmı :))Dilekcim, Rock muzik olmasinda:))) coldirmasin bizim minnoslar hemen
Saka biryana..bende dusunuyorum ama henuz adapte olamadim muzik dinletme olayina
Ben butun gun isyerinde 40 cesit insanla muhatap oluyorum,
zavalli yavrum, muzik dinlemek yerine, toplantidan toplantiya katiliyor
ama yabanci dili iyi olucak en azindan heheheheh
Dun tesadufen face de bi sarki dinledik.."sekerci mi baban senin"adli hareketli bi parca:)))
ama bizim kizdan haaalaaa TIK YOK:)))
kiprasmiyorr zilli....dun aksam sanki az biraz bisiler hissettim gibi ....
bakalim haftaya bekliyorum minik kizimdan bir aksiyon
benimki cok net hissettiriyor kendini..cok kıpırdak sanırım
ama ben de eşimde de anneler erken hisstemiş.
gorseniz dısardan karnımın oynayısı bile belli oluyor
Masallah canim bebisinee, nazar degmesin kiss
yazdıklarım geliyor artık sanırım. benim moralim çok bozuk. sizinlede paylaşmak istedim. Annem adet düzenliğinden doktora gitmişti, doktorda parça almıştı ama bu annemin üçüncü parça aldırışı... bugün sonuçları göstermiş. Doktor hiç iyi görmedim, salı günüde hoca baksın demiş. anneme iyi olmadığından kasıt ne diye sordum, kanser olabilirmişo kadar üzgünüm ki anlatamam size, ne yapacağımı bilemiyorum. 11 yaşında bir kızkardeşim var, aklıma olmadık kötü senaryolar geliyor, çok mutusuzum yaa
yazdıklarım geliyor artık sanırım. benim moralim çok bozuk. sizinlede paylaşmak istedim. Annem adet düzenliğinden doktora gitmişti, doktorda parça almıştı ama bu annemin üçüncü parça aldırışı... bugün sonuçları göstermiş. Doktor hiç iyi görmedim, salı günüde hoca baksın demiş. anneme iyi olmadığından kasıt ne diye sordum, kanser olabilirmişo kadar üzgünüm ki anlatamam size, ne yapacağımı bilemiyorum. 11 yaşında bir kızkardeşim var, aklıma olmadık kötü senaryolar geliyor, çok mutusuzum yaa
aklına hemen en kötüsünü getirme.. bir problem görmüş olabilir .. belki iyi huylu birşeydir. o bile belli değil daha .. hamilenin duası makbuldur .. annnen için bol bol dua et .. bizlerde edelim .. sonuçları iyi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?