Kızlar Bakın 19 Haftalık Bebebeğe Bizde 19.Haftamızdayız Demekki Benim Yavrumda Böyle
Saçı Filanda Çıkmış Ben 7.Aydan Sonra Çıkar Dİye Biliyordum Saçları :26:
Dünyanın en erken doğan ve
yaşatılan 19 haftalık bebeği Kelly
canım inşallah herşeye değer yattığına değer ... işini gücünü yemeğini yapacak kimsen varmı pekihoşbulduk inşallah.hep dua ediyorum.ben riskli gebelerdenim.yatalak gebe yanee
maşallah ...aaaa... şimdi oğlan annesi mi oldun .. hayırlısı olsun ...herkese günaydın kızlar dün doktora gittik ve detaylı ultrasona girdim herşeyi normal çıktı.
24cm 404 gr olmuş bebeğim. ben hiç kilo almamışım ama bebeğim çok kilo almış. bu arada doktorda çok büyük şok yaşadık oğlum olacakmış gerçi hala bu olaya alışamadım ama pipisini gördük çok şaşırdım ya kendimi kıza çok hazırlamıştım çok garip bi duygu oluyo aldığım pembişler hep kaldı
demekki kızın ağrıları evham yada basit birşey değilmiş .. iyi gitmiş doktora ... neyseki artık kontrol altında .. konuşursan ..geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin .. arada face e bakıyorum o da kapalı esranınHERKESE günaydııınnn
soğuk ve karlı bir istanbul sabahından herkese mutlu sabahlar
çalışan annişlerimize allah kolaylıklar versin banada
evdeki annişlerimizede günün keyfini çıkarmalarını diliyorum
nasılsınız ?
ciesrayı merak eden arkadaşlarımıza ksıa bilgi
akşam telf görüştüm
dr rahim kısalığı teşhisi koymuş
ilk 3 gün yatak istirahati progestan ilacına başlamış 3.günün sonunda kontrolü var
3.günden sonra yatak istirahatine devam başka bir ilaç daha verilecek 7.gün tekrar kontrolü var
7.günün sonunda iyileşme olmazsa hastaneye yatıcakmış:26:
tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
allah bebişine ve kendisine sağlık güç kuvvet versinn
allah sağlıkla hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
amiinnn
..keyfini çıkar o zaman .....karı özlemek mii . soğuğu özlemek mi ? bana garip geliyor ..artık istanbulda hep kışlar sert geçiyor .. çok üşüdüğümüz içinmi .. yoksa ben yazı çok sevdiğimdenmidir ... kışı hiç özlemiyorum .. ama senin gibi sıcak bir il de yaşasaydım belkii ....gülesram canım memleketime karmı yağıyor ayy nasıl sevindim ya yiğenim kar görmek için deli oluyordu şimdi çok mutlu olcak kuzum benim... sende tadını çıkar al eline sıcak bişey camdan benim yerimede izle...
eşim aslında ctesi evde olur ama bugun işe gideyim öglene kadar kalırım dedi.Sabah 7 de kalktık her yer bembeyaz..Birazdan eklicem resmi...
O da vazgecti..Şimdi sıcacık evimizde dısarıyı izliyoruz..Bende yıllar oldu görmeyeli..Sevincten uyuyamadım valla hep pencere kenarındayım
Ve dısarısı buzz gibi...Özlemişim üşümeyi..Bu yaz cok yanmıstık nasıl iyi geldi bu soguklar anlatamam
günaydın annelerim nasılsınız :) dün akşam 3lü test sonucumu öğrendim çok şükür hiç bir problem yokmuş doktorum çok ii dedi Allah sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımında hayıtlı haber almasını nasip etsin inşallah
gözünaydınnn...... böyle iyil haberler duymak çok güzelll.. çARşamba da ben alacağım sonuçlarımı
kızlar ben cıkıyorum annemde kalacam bugun.hepınız allaha emanet olun.
derncinm sana da günaydın ...,,
resme bakınca tuhaf oldum .baya şekillenmiş .dış organlarının heryeri tamam gibi ama küçük
..15-16 haftada saçlar kirpikler çıkıyor ... benim haftamda yane 18. haftada kaşlar çıkıyormuş ... saçlar ve kirpikler uzamaya devam ediyormuş ...
bana doktorum söyledi ...ama bu bebeğin saçları bayaaa gürmüş ...
tekrar merhaba
hava buzzzz çok yoğun bir gün yaşıyoruzzz
bu ne yaww cumartesi bugün bu kadar kalabalıkmı olur
bu milletin evi işi gücü yokmu hepsi buraya gelmişşş
esrayı merak eden arkadaşlarım
esra kayınvalidesinde kalıyo orda yatak istirahatinde
dr ayakta kalmasını yasaklamış
bu nedenle sürekli yatıcak
fırsat bulunca nete gireceğini söylemişti.
ben kendisiyle görüştüğümde hepinizin selamını geçmiş olsun dileklerini iletirim :97:
Canlarım selammmmm
Deren, koyduğun fotoyu görünce içim bi tuhaf oldu arda'mın böyle olduğunu düşününce gözlerim doldu yemin ederim.
Özlem, canım çok geçmiş olsun aminosentez olucakmışsın Allah yardımcın olsun. moralini yüksek tut canım. senin için dua ediyorum
AWSHAR, annene çooook geçmiş olsun Allah alnımıza ne yazıyorsa o oluyor. inşallah allah annenin alnına çooook uzun yıllar yaşamayı yazmıştır canım. Allahtan diliyorum ki Filiz teyze tez zamanda sağlığına kavuşsun evlatlarını üzmesin.
Baharnaz, cnaım ben de bir kaç gündür forumu takip edemiyordum. neler olmuş bitmiş bilmiyordum. geçmişi okuyunca yazdıklarını okudum. inan bu haberler beni çok etkiliyor. İnsanın elinden dua etmekten başka birşey gelmiyor ve doktorlara güvenmekten. Bazı şekyerş kafana takıp kendini üzme tansiyonunu yükseltme, Awshar a da dediğim gibi alnımıza yazılandan başka birşey yaşayamıyoruz. Allah kuzunun yardımcısı olsun. çok geçmiş olsun.
SMGE, Senin habere çok şaşırdım canım. hayırlısı olsun Allah sağlık sıhhat versin. sen de 2. yi doğurursun belki kızın olur boşa gitmez kıyafetleri
ciesraya çok üzüldüm ya acaba ağır mı kaldırdı.off bugün yorum yazarken boğazım düğümleniyo. burdaki her bebek sanki oğlumun arkadaşı gibi geliyo ve sanki oğlum üzülüyomuş gibi geliyo
kızlar ben oğlumu artık net hissediyorum ve oğlumun ayakları kasıklarımdaymış ve göbeğimde oynayanda elleriymiş. doktorumuz söyledi. bu arada 4 lü test için kan vermiştim pazartesi alıcam. Allah iyi haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah. kötü haberler alınca arda'mada şüpeyle bakar oldum artık:18: detaylı ultrasonumuz 2 hafta sonra :18:
Canlarım selammmmm
Deren, koyduğun fotoyu görünce içim bi tuhaf oldu arda'mın böyle olduğunu düşününce gözlerim doldu yemin ederim.
evet cnm şimdide oğlan annesi oldum 16. haftada kız demişti doktor çıkıntısı yoktu zaten o zaman fazla göstermemişti hemen yüzüstü yatmıştı şimdide maşallah hiç kapatmadı ama çok şaşırdık çok kötü oluo insan kendimi çok alıştırmışım bi tuhfım dünden beri hala inanamıorum gece uyuyamadım belki ilk gittiğimizde erkek deseyxdi böyle olmazdım
Hoşbuldum derenciimm paylaştığın resimden çok etkilendimm..19 haftalık yaşamasıda ayrı mucize...28. haftadan sonra o ihtimal var zannediyodumm...
Allah ne verirse hayırlısını versin canım:) artık oğluna anlatacağın bi hikayen var ne güzelllcnm sonuçların inşallah güzel çıkaar benim oğlumun ayaklarıda kasıklarımdaymış ben tamamen aşağı indi heralde diye korkuodum çünkü sert tekmeler sallıodu ordan ayakları büyükmüş doktorda zaten bana bu kada iri yapı kız çirkin olurdu şimdi boylu poslu bi oğlun olacak dedi pipisinin resminide elimize verdi artık dönüşü yok kesin erkek dedi
Aynen yahu. hep acabalar kulağında çınlıyor. Tabi Allahtan gelene boynumuz kıldan ince.
Zonoxcum inan bende senin gibiyim kötü haberler hem çok üzücü hemde acabamı dedirtiyo..Ben detaylı usgye sadece merakla ve heyecanla gircektim ama şimdi şüpheyle giricem..ALlah bütün miniklerimizi korusuunn...
İnşallah canım. 3 lü yaptırmamıştım 4lüyüde kızılayda yaptırdım inşallah iyi çıkar. aslında bu saatten sonra hiçbir şey farketmicek. bi arkadaşa doktor demişti "bu saatten sonra bebeğinizi aldırmak ister misizin" diye. içimde kıpır kıpır kıymam ona ben. razıyım Allahtan geleneEvete Bende Bebeğimin Öyle Olduğunu Düşünüyorum Canım
Daha Çok Minik Bebeklerimiz Kurban Olayım Ben Onlara
4'Lü Testin Çok Güzel Sonuçlanır İnşallah Canım
Simgecim Yaşadığın Şok Normal Canım İnsan Alıştırıyo Kendini
Senin Paşan Şaka Yaptı Sana Annesi
İnşallah canım. 3 lü yaptırmamıştım 4lüyüde kızılayda yaptırdım inşallah iyi çıkar. aslında bu saatten sonra hiçbir şey farketmicek. bi arkadaşa doktor demişti "bu saatten sonra bebeğinizi aldırmak ister misizin" diye. içimde kıpır kıpır kıymam ona ben. razıyım Allahtan gelene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?