2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Bakın 19 Haftalık Bebebeğe Bizde 19.Haftamızdayız Demekki Benim Yavrumda Böyle
Saçı Filanda Çıkmış Ben 7.Aydan Sonra Çıkar Dİye Biliyordum Saçları :26:

Dünyanın en erken doğan ve
yaşatılan 19 haftalık bebeği Kelly

kız nerden buldun bu resmı.ayyy içim bır tuhaf oldu vallahı

hoşbulduk inşallah.hep dua ediyorum.ben riskli gebelerdenim.yatalak gebe yanee
canım inşallah herşeye değer yattığına değer ... işini gücünü yemeğini yapacak kimsen varmı peki
maşallah ...aaaa... şimdi oğlan annesi mi oldun .. hayırlısı olsun ...
demekki kızın ağrıları evham yada basit birşey değilmiş .. iyi gitmiş doktora ... neyseki artık kontrol altında .. konuşursan ..geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin .. arada face e bakıyorum o da kapalı esranın

derncinm sana da günaydın ...,,

resme bakınca tuhaf oldum .baya şekillenmiş .dış organlarının heryeri tamam gibi ama küçük
..15-16 haftada saçlar kirpikler çıkıyor ... benim haftamda yane 18. haftada kaşlar çıkıyormuş ... saçlar ve kirpikler uzamaya devam ediyormuş ...
bana doktorum söyledi ...ama bu bebeğin saçları bayaaa gürmüş ...

tekrar merhaba
hava buzzzz çok yoğun bir gün yaşıyoruzzz
bu ne yaww cumartesi bugün bu kadar kalabalıkmı olur
bu milletin evi işi gücü yokmu hepsi buraya gelmişşş

esrayı merak eden arkadaşlarım
esra kayınvalidesinde kalıyo orda yatak istirahatinde
dr ayakta kalmasını yasaklamış
bu nedenle sürekli yatıcak
fırsat bulunca nete gireceğini söylemişti.
ben kendisiyle görüştüğümde hepinizin selamını geçmiş olsun dileklerini iletirim :97:

kızlar ben cıkıyorum annemde kalacam bugun.hepınız allaha emanet olun.

Güle Güle Git Canım Sende Allaha Emanet Ol

Evet Dışardan Herşey Tamam Gibi Görünüyor İç Organları Gelişmemiştir Muhtemelen Ama Yaşamış Bu Bebiş Rabbimin Bir Mucizesi
Demek Saçlar 16 Haftada Çıkıyor O Zaman Benim Miğde Yanmalarım Normal

Evet Müstakbel Damadınında Geçmiş Olsun Dİleklerini Sun Canım
Dünürün Senin İçin Dua Ediyormuş De Lütfen

Canlarım selammmmm

Deren, koyduğun fotoyu görünce içim bi tuhaf oldu arda'mın böyle olduğunu düşününce gözlerim doldu yemin ederim.

Özlem, canım çok geçmiş olsun aminosentez olucakmışsın Allah yardımcın olsun. moralini yüksek tut canım. senin için dua ediyorum
AWSHAR, annene çooook geçmiş olsun Allah alnımıza ne yazıyorsa o oluyor. inşallah allah annenin alnına çooook uzun yıllar yaşamayı yazmıştır canım. Allahtan diliyorum ki Filiz teyze tez zamanda sağlığına kavuşsun evlatlarını üzmesin.
Baharnaz, cnaım ben de bir kaç gündür forumu takip edemiyordum. neler olmuş bitmiş bilmiyordum. geçmişi okuyunca yazdıklarını okudum. inan bu haberler beni çok etkiliyor. İnsanın elinden dua etmekten başka birşey gelmiyor ve doktorlara güvenmekten. Bazı şekyerş kafana takıp kendini üzme tansiyonunu yükseltme, Awshar a da dediğim gibi alnımıza yazılandan başka birşey yaşayamıyoruz. Allah kuzunun yardımcısı olsun. çok geçmiş olsun.
SMGE, Senin habere çok şaşırdım canım. hayırlısı olsun Allah sağlık sıhhat versin. sen de 2. yi doğurursun belki kızın olur boşa gitmez kıyafetleri
ciesraya çok üzüldüm ya acaba ağır mı kaldırdı. off bugün yorum yazarken boğazım düğümleniyo. burdaki her bebek sanki oğlumun arkadaşı gibi geliyo ve sanki oğlum üzülüyomuş gibi geliyo

kızlar ben oğlumu artık net hissediyorum ve oğlumun ayakları kasıklarımdaymış ve göbeğimde oynayanda elleriymiş. doktorumuz söyledi. bu arada 4 lü test için kan vermiştim pazartesi alıcam. Allah iyi haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah. kötü haberler alınca arda'mada şüpeyle bakar oldum artık:18: detaylı ultrasonumuz 2 hafta sonra :18:

evet cnm şimdide oğlan annesi oldum 16. haftada kız demişti doktor çıkıntısı yoktu zaten o zaman fazla göstermemişti hemen yüzüstü yatmıştı şimdide maşallah hiç kapatmadı ama çok şaşırdık çok kötü oluo insan kendimi çok alıştırmışım bi tuhfım dünden beri hala inanamıorum gece uyuyamadım belki ilk gittiğimizde erkek deseyxdi böyle olmazdım

cnm sonuçların inşallah güzel çıkaar benim oğlumun ayaklarıda kasıklarımdaymış ben tamamen aşağı indi heralde diye korkuodum çünkü sert tekmeler sallıodu ordan ayakları büyükmüş doktorda zaten bana bu kada iri yapı kız çirkin olurdu şimdi boylu poslu bi oğlun olacak dedi pipisinin resminide elimize verdi artık dönüşü yok kesin erkek dedi

Hoşbuldum derenciimm paylaştığın resimden çok etkilendimm..19 haftalık yaşamasıda ayrı mucize...28. haftadan sonra o ihtimal var zannediyodumm...

Zonoxcum inan bende senin gibiyim kötü haberler hem çok üzücü hemde acabamı dedirtiyo..Ben detaylı usgye sadece merakla ve heyecanla gircektim ama şimdi şüpheyle giricem..ALlah bütün miniklerimizi korusuunn...
Simgecim kıza alıştığın için böyle oldu ama alışırsın 1-2 güne erkeğe...

Canlarım selammmmm

Deren, koyduğun fotoyu görünce içim bi tuhaf oldu arda'mın böyle olduğunu düşününce gözlerim doldu yemin ederim.

Evete Bende Bebeğimin Öyle Olduğunu Düşünüyorum Canım
Daha Çok Minik Bebeklerimiz Kurban Olayım Ben Onlara
4'Lü Testin Çok Güzel Sonuçlanır İnşallah Canım

Simgecim Yaşadığın Şok Normal Canım İnsan Alıştırıyo Kendini
Senin Paşan Şaka Yaptı Sana Annesi

Son düzenleme:
çok duygulandık bugünlerde .... üzüldük ..bol bol dua ettik ... inşallah sırayla iyi haberler gelecek .....

hepimizin morali iyi olsun ... hiçbirimizin bebeği üzülmesin ..hadi gülelim biraz...

Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları

*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...
Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...
Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gittiAğlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!
Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

Hoşbuldum derenciimm paylaştığın resimden çok etkilendimm..19 haftalık yaşamasıda ayrı mucize...28. haftadan sonra o ihtimal var zannediyodumm...

Bende 26 Haftadan Sonra Yaşar Zannediyordum Allahım Korusun Demekki 19-20 Haftalarda Doğan Bebişlerde Bile Bir Umut Var Yaşamaları İçin...

Dilekcim Türkcellin Baba Oluyorum Servisine Kayıt Olmak İçin Ne Yapılacağını Soracaktın Eşine
Öğrendinmi Acaba Benim Kocişte Faydalansın İstiyorum

Derencim, hosbuldum canim:)

Paylastigin resim ne hostu, minigimde boyledir herhalde diye dusundum
Benim hayal ettigimdende buyukmus 19 haftalik bebek ya
Saglikla gelsinler dunyamiza insallah

Allah ne verirse hayırlısını versin canım:) artık oğluna anlatacağın bi hikayen var ne güzelll
Aynen yahu. hep acabalar kulağında çınlıyor. Tabi Allahtan gelene boynumuz kıldan ince. burda kötü haberimiz GÜLCEZA olmuştu ne yazık ki. Şuan gelen haberlerin hiçbirinde bebeklerini kaybedenler yok Allahtan.
İnşallah canım. 3 lü yaptırmamıştım 4lüyüde kızılayda yaptırdım inşallah iyi çıkar. aslında bu saatten sonra hiçbir şey farketmicek. bi arkadaşa doktor demişti "bu saatten sonra bebeğinizi aldırmak ister misizin" diye. içimde kıpır kıpır kıymam ona ben. razıyım Allahtan gelene

agubugu başladı. benim hocam jale özen dural çıktııııııııııııııı:86:

Hiçbirimiz Kıyamayız Sanırım Canım
Benim Doktorumda Ayrıntılı Usg İçin Aynsını Söyledi Kendisi Yapmıyor Başka Bir Yere Yönlendirdi
Gitmesende Olur Bu Satten Sonra Aldırmazsın Herhalde Dedi Bana
Bende Hayır Tabiki Aldırmam Ama Eğer Anne Karnında Tedavisi Mümkün Olacak Bir Hastalığı Filan Varsa Bilmek İsterim Onun İçin Gidicem Dedim Öyle Birşey Olsa Bizde Görürdük Dedi Şaşırdım Kaldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…