3410 hiç telaşlanma canım ben de 17+4 üm daha yeni hissetmeye başlıyorum AZ az bu da 2. hamileliğim olduğu için sanırım gaz ile bebişin hareketlerini ayırt edebiliyorum zaten 20.haftadan önce pek hissedilmez durumun normal yani.kızlar ya bi şey sorcam..ne güzel hepiniz hissetmeye başlamışsınız tekmeleri,sizin için çok sevindim ama ben hala bi şey hissetmiorum,17+5 im..doktorum 22. haftaya kadar hissedersin dedi ama siz hepiniz hissedince ben de korkmaya başladım artık,bi de kasığımda ağrı oluo bazen,kramp gibi sizde de oluo mu?
benimde önce erkekti ...sonra kıza döndü ... bi sonraki kontrolde yine sordum 2.kez kız dedi yine ..... 3cü kez bidaha baktırayım barii ..:)))
khttp://www.klipizlesene.net/toygar-isikli-ninni.html kızlar bebeişlerimize ninni dinletelim ben togar ışıklı nın ninnisini çok beğendim linki vericem sizde kuzularınıza dinletin
Kayahan >>>ninni | İzlesene.com ben bu ninniyi daha çok seviyorum.
Kayahan >>>ninni | İzlesene.com ben bu ninniyi daha çok seviyorum.
evet canım az önce bende onu dinlettim kuzuma çok güzel gerçekten
3410 hiç telaşlanma canım ben de 17+4 üm daha yeni hissetmeye başlıyorum AZ az bu da 2. hamileliğim olduğu için sanırım gaz ile bebişin hareketlerini ayırt edebiliyorum zaten 20.haftadan önce pek hissedilmez durumun normal yani.
aynen Nevracım benim de önce erkek sonra kız sonra tekrar erkek ve en son kesin kız oldu.tabi bunu 3 farklı dr.söylediği için şaşırmamak lazım en son amniyo yapan doçent kız deyince ikna oldum ama ne bileyim hep bi acaba olacak içimde
bu arada kızlar listede benim bebiş erkek görünüyor onu kıza çevirebilir miyiz artık değişmez herhalde 52.sıradayım[/COL
ben oğluma isme özel ninni indirmiştim ezberledi ninnisini meyra söylüyor çok güzel tavsiye ederim.
maşallah miniğine canım insan onun ufacık bir kıpıtısını dahi hissetse çok duygulanıyor bende senin gibi göz yaşlarımı tutamıyorum allhım sen ne kadar büyüksün bu güzel duyguları biz kadınlara verdiğin için sonsuz şükürler olsun diyorumben bilgisayardan kulaklıkla dinliyorum. oturuyorum aslında ama benim miniğim tekme atıyo. tesadüf mü oldu bilmiyorum. o tekme atınca çok duygulandım. ağlıyorummm
derencim bizde başta talha düşünüyorduk. sonra eymene karar verdik. ikiside anlam olarak güzel isimler. ama bize eymen daha güzel geldi. hayırlısıyla inş.
şimdilik kararımız eymen tabi değişmezse
ben bilgisayardan kulaklıkla dinliyorum. oturuyorum aslında ama benim miniğim tekme atıyo. tesadüf mü oldu bilmiyorum. o tekme atınca çok duygulandım. ağlıyorummm
hoşgeldin canım ne güzel bir şey o isme göre ninni bi bakayım iyi fikir çok sağol canım bu arada sen nasılsın canım sonucun ne zaman çıkacak inşallah yakında tüm bu sıkıntıar bitecek allah kuzunu sana bağışlasın
maşallah miniğine canım insan onun ufacık bir kıpıtısını dahi hissetse çok duygulanıyor bende senin gibi göz yaşlarımı tutamıyorum allhım sen ne kadar büyüksün bu güzel duyguları biz kadınlara verdiğin için sonsuz şükürler olsun diyorum
Çok Güzel İsmiyle Yaşasın Eymen Bebek Canım
Benim Eşim Eymeni Hiç Beğenmedi
Ne O Öyle Himen Gibi Dedi
Ben Onu Kandıracaktım Ama Dediğim Gibi Talhamız Geldi Rüyalarımıza
Eymen İsminden Vazgeçme Mükemmel Bir İsim Anlamıda Öyle
canım allahım yüzünüzü güldürsün bu yaşıyacağınız son sıkıntı olsun inşallah içini ferah tutmaya çalış canım inşallah güzel sonuç alacaksın allah bu sürede yar ve yardımcın olsun canım kızının ismine bayıldım allah ona sağlık sıhat uzun ömürler versinhoşbulduk canım .iyiyim sağol ama ne kadar iyi olsak da aklım fikrim sonuçlarda hergün kabus görüyorum sonuçlarımın kötü çıktığını.ağlayarak uyanıyorum gece.inş. dualarımız kabul olur sıkıntılar biter sonucum 8 ocak maalesef.
isme göre ninni diye google da aratınca çıkıyor bebeğinin ismini yazıyorsun bilgisayarına indirebilirsin.yeğenim de hep onunla uyur. senin bebiş ne kadarlık,cinsiyet belli mi?
ben kızımın ismini Melike Zeynep koyacam inş.biz de çok alıştık bu isme daha ortada yokken diyordum kızım olursa bunu koyarız diye nasip bakalım o günleri görürüz inş.
cnm ben bigün yeni anne olmuş bi kadınlar karşılaştım otobüste. tesadüf yanına oturdum. ne kadarlık hamilesin diye sordu. cinsiyetini sordu bende erkek dedim. bizim hep aklımızda eymen vardı. kadın bana ben söylemeden dediki oğlunuzun ismini eymen koyun. dedim nerden bildin bizde öyle düşünmüştük. ben çok seviyorum o ismi. kendi oğluma kayınpederim için koyamadık dedi. tesadüfün bu kadarı
canım allahım yüzünüzü güldürsün bu yaşıyacağınız son sıkıntı olsun inşallah içini ferah tutmaya çalış canım inşallah güzel sonuç alacaksın allah bu sürede yar ve yardımcın olsun canım kızının ismine bayıldım allah ona sağlık sıhat uzun ömürler versin
[monaroza 90 inşalllah sonuçlar temiz gelicek canım kalbini ferah tut duanı eksik etmee
monaroza bencede inşallah iyi çıkacak sonuçlar ... bizde dua ediyoruz ... olumlu düşünelim hep ...birimize bile bir şey olmasın ...,ismini şimd, okudum hülyacım .. dua edicem hep sanada ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?