canım doruk ismide benim çok hpşuma gidiyor ama babamız çok önceden belirlemişti oğluşumuzun ismini bu yüzden müdahale etmek istemiyorum ama bende oğlumun ismine çok alıştım evde duruo dururken çınar oğlum diye sesleniyorum prova yapıyorum ve çok alıştım çınarım
kızlar geçen tvde reklamda bi meyve gördüm canım ister gibi oldu sonra kızım bu mevsimde saçmalama uğraştırma milleti unut gitsin dedim sildim kafamdan..Sonra markette alışverişte bi baktım o meyve şok oldumm hemde öyle tansaş migros gibi market değil arkadaşım bile şaşırdı al hemen dedi aldım bi güzel yedimm :))
Bizim Oğlumuzun Adı'da Talha & Mert Olacak İnşallah Teyzeleri
Mert İsmini Babamız Çok İstedi Talha İsmini İse Bana Rüyamda Söylediler Koymam İçin
slm arkadaşlar biraz önce oğluşumuzu gördük kıpır kıpırdı. yani listeye bi erkek daha ekleyebiliriz:)
slm arkadaşlar biraz önce oğluşumuzu gördük kıpır kıpırdı. yani listeye bi erkek daha ekleyebiliriz:)
Bizim Oğlumuzun Adı'da Talha & Mert Olacak İnşallah Teyzeleri
Mert İsmini Babamız Çok İstedi Talha İsmini İse Bana Rüyamda Söylediler Koymam İçin
hayırlı olsun oğluşun benimde oğlum olucak.
hani kızlr gçiyodu erkekleri biraz önce saydım geçememişsiniz kız anaları
maşalllah canım allah bağışlasın oğluşunu kaç haftalık gebesinslm arkadaşlar biraz önce oğluşumuzu gördük kıpır kıpırdı. yani listeye bi erkek daha ekleyebiliriz:)
mert ismi çok güzel görümcemin oğlunun ikinc ismi olmasaydı benim babam koyun diyodu olmadı.
talhanın anlamı nearaştırdınmı kulağa hoş geliyo ama
maşallah çok güzel anlamlı kuzunun ismi mert ismi çok güzel çocuk isminin anlamaını taşırmış ya bu yüzden anlamı güzel olan isimler koymak çok önemli mesela biz arda ismini çok seviyorduk ama anlamlarından biri sopa değnek gibi birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik bu ismi koyacak arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu bizim fikrimizdi ben deha ismini de çok beğeniyorum ama eşim istemedi birde ben öğretmen olduğum için koyacsğım isimdeki öğrencileri kişiliklerini düşünüyorum çünkü belli isimlerde ki çocuklar daha haylaz olbiliyor örneğin tanıdığım tüm kağan lar çok hareketli
kızlar hepinizde harika isimler düşünmüşsünüz .. mert, talha, doruk, çınar, arda hepsi çok güzel ben doktorum ilk erkek dediğinde kesinlikle uygar olacak dedim ve çocukluğumdan beri istiyordum eşimde umut ya ya çınar olsun diyorduu ama %100 kız olacağını öğrendiğimizden beri şaşkın şakın isim arıyoruz isim çok listede en az 10 isim yazdık bir türlü karar veremedim aslında birazda sonuçlarımı beklediğim için böyleyim sonuç belli olsunda allahın izniyle isimleri birlikte tartışırız burda :)))
amin inşallah Allah gönlüne göre versn çok güzel anlamı varmış. ismiyle yaşası inşallah:97:
beyzaduruyla beraber 22 erkek 16 kız.:92:
bütün kuzucuklar salıklı olsun. canlarım benim
anket yaparsın canım bizde fikilerimizi söyleriz. inşallah herşey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?