2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel dilini bile alıtırmışsın ismi gibi uzun ömürlü olsun inşallah

afiyet olsunn .. bebeğine yarasın ..

Bizim Oğlumuzun Adı'da Talha & Mert Olacak İnşallah Teyzeleri

Mert İsmini Babamız Çok İstedi Talha İsmini İse Bana Rüyamda Söylediler Koymam İçin

mert ismi çok güzel görümcemin oğlunun ikinc ismi olmasaydı benim babam koyun diyodu olmadı.
talhanın anlamı nearaştırdınmı kulağa hoş geliyo ama

Bizim Oğlumuzun Adı'da Talha & Mert Olacak İnşallah Teyzeleri

Mert İsmini Babamız Çok İstedi Talha İsmini İse Bana Rüyamda Söylediler Koymam İçin

maşallah çok güzel anlamlı kuzunun ismi mert ismi çok güzel çocuk isminin anlamaını taşırmış ya bu yüzden anlamı güzel olan isimler koymak çok önemli mesela biz arda ismini çok seviyorduk ama anlamlarından biri sopa değnek gibi birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik bu ismi koyacak arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu bizim fikrimizdi ben deha ismini de çok beğeniyorum ama eşim istemedi birde ben öğretmen olduğum için koyacsğım isimdeki öğrencileri kişiliklerini düşünüyorum çünkü belli isimlerde ki çocuklar daha haylaz olbiliyor örneğin tanıdığım tüm kağan lar çok hareketli

slm arkadaşlar biraz önce oğluşumuzu gördük kıpır kıpırdı. yani listeye bi erkek daha ekleyebiliriz:)
maşalllah canım allah bağışlasın oğluşunu kaç haftalık gebesin
BALCI: canım ali ismi biraz klasik derler ama en güzel erkek isimlerinden biridir bence kız içinde zeynep elif ayşe klasik gibi gelir ama bence çok güzel isimler kızım olursa elif ismi çok hoşuma gider

mert ismi çok güzel görümcemin oğlunun ikinc ismi olmasaydı benim babam koyun diyodu olmadı.
talhanın anlamı nearaştırdınmı kulağa hoş geliyo ama

Talhanın Kökeni Arapça Canım
Müslümanlığı Kabül Edip Cennetle Müjdelenen İlk 10 Sahabeden Birinin Adı
Dilerim Oğlumun İlmide İmanıda O Sahabe Gibi Çok Kuvvetli Olsun

Teşekkürler Teyzesi
Çok Haklısın Canım İsmin Anlamının Güzel Olması Bencede Çok Önemli
Ben Eymen İsmini Çok İstedim Çokda Araştırdım
Günahsızların Gireceği Cenetin 6 Kapısı Anlamındaydı
Ama Rüyamda Talha Koy Denince Vazgeçmek Zorunda Kaldım
Dünde Direnç İsmini Duydum Oda Çok Hoşuma Gitti
Ama Bizim İsmimiz Kararlaştırıldı Artık

Talhanın Kökeni Arapça Canım
Müslümanlığı Kabül Edip Cennetle Müjdelenen İlk 10 Sahabeden Birinin Adı
Dilerim Oğlumun İlmide İmanıda O Sahabe Gibi Çok Kuvvetli Olsun

amin inşallah Allah gönlüne göre versn çok güzel anlamı varmış. ismiyle yaşası inşallah:97:

kızlar hepinizde harika isimler düşünmüşsünüz .. mert, talha, doruk, çınar, arda hepsi çok güzel ben doktorum ilk erkek dediğinde kesinlikle uygar olacak dedim ve çocukluğumdan beri istiyordum eşimde umut ya ya çınar olsun diyorduu ama %100 kız olacağını öğrendiğimizden beri şaşkın şakın isim arıyoruz isim çok listede en az 10 isim yazdık bir türlü karar veremedim aslında birazda sonuçlarımı beklediğim için böyleyim sonuç belli olsunda allahın izniyle isimleri birlikte tartışırız burda :)))

anket yaparsın canım bizde fikilerimizi söyleriz. inşallah herşey güzel olur.

ooh cinsiyetler ogreniliyor, isimler dusunuluyor ne guzel :))

kizlar benim doktorum 16. haftada kiz dedi, 19 da erkek oldugunu ogrendik, yani 20 ye kadar yolu var yanilinabilir, cok sartlamayin kendinizi :)
isime de son hafta karar verdik zaten hehee

2010 mayis annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…