2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sonuçların güzel çıkacak allahın izniyle ve güzel kızına güzelde bir isim bulursunuz bizde sorduğun yerde fikrimizi söyleriz allahım kuzunuzu size bağışlasın

benimde önce erkekti ...sonra kıza döndü ... bi sonraki kontrolde yine sordum 2.kez kız dedi yine ..... 3cü kez bidaha baktırayım barii ..:)))

canım maşallah oğluşuna ne kadar tatlı allah bağışlasın bizde bugünleri görecekmiyiz acaba bebişlerimizin resimlerini koyabilecekmiyiz acaba canım kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlarda hepsi kabulümüz

inşallah sonuçların güzel çıkacak allahın izniyle ve güzel kızına güzelde bir isim bulursunuz bizde sorduğun yerde fikrimizi söyleriz allahım kuzunuzu size bağışlasın

canım benim güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim.. sizlerden böyle güzel sözler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum.. tekrar teşekkür ederim..

canım benim güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim.. sizlerden böyle güzel sözler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum.. tekrar teşekkür ederim..
riaederim ne demek arkadaşım burda artık biz bir aileyiz iyi günde kötü günde hep beraberiz inşallah hepimiz için güzel günler yakındır

bendede böyleee.......

Bizim Topiktete Yaşandı Benzer Durumlar Bana 100%100 Erkek Demelerine Rağmen Hala İçimde Acabalar Var

Ne Güzel Sizler Kavuştunuz Meleklerinize Darısı Bizlerin Başına Olsun İnşallah

khttp://www.klipizlesene.net/toygar-isikli-ninni.html kızlar bebeişlerimize ninni dinletelim ben togar ışıklı nın ninnisini çok beğendim linki vericem sizde kuzularınıza dinletin

kızlarr ağzımda acayip bir kuruluk var ve habire su içesim geliyo ve birde metalimsi bir tat var sizdede böle oluyomu

fizy / videomüzik. buraya tıklayın ...istediğiniz sanatçının yada şarkının adını yazın ...online dinleyin

ben şu an vivaldiyi açtım .... biraz klasik dinletiyorum kızıma ..doğunca müzik kulağı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…