monaroza bencede inşallah iyi çıkacak sonuçlar ... olumlu düşünelim hep ...birimize bile bir şey olmasın ...,ismini şimd, okudum hülyacım .. dua edicem hep sanada ....
nevracım senin bebeğinin cinsiyeti neydi kaçırdım sanırım aralarda.
kızlar istanbulda hava çok soğuk arkadaşımın evine gitmiştim 1 saat önce geldim ama dondum valla. Bi yağmur yağıyo bi kar yağıyo tuhaf bi hava var akşama nasıl yürüyüş yapıcam onu düşünüyorum artıkım sımsıkı sarınıp çıkarım dışarıya....
maşalllah canım allah bağışlasın oğluşunu kaç haftalık gebesin
BALCI: canım ali ismi biraz klasik derler ama en güzel erkek isimlerinden biridir bence kız içinde zeynep elif ayşe klasik gibi gelir ama bence çok güzel isimler kızım olursa elif ismi çok hoşuma gider
maşalllah canım allah bağışlasın oğluşunu kaç haftalık gebesin
BALCI: canım ali ismi biraz klasik derler ama en güzel erkek isimlerinden biridir bence kız içinde zeynep elif ayşe klasik gibi gelir ama bence çok güzel isimler kızım olursa elif ismi çok hoşuma gider
kızlar fikir istiyorum sizden
mothercare çıtçıtlı sıfır kol body var 7 li.mağazada kaç bilmiyorum ama netten 35 buldum.çok güzel üzerindeki desenleri .
2 ayrı desenli beğendim.0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak alayımmı????havalar nasıl olcak gerçi yazın öyle giyer kışında içlik olarakmı kullanılır.off kafam çok karıştı.almakta istiyorum.ama napıcağımı bilmiyorum.
yoksa 1 paketmi alayım ama hangi ayını????nolur siz olsanız naparsınız???
kızlar fikir istiyorum sizden
mothercare çıtçıtlı sıfır kol body var 7 li.mağazada kaç bilmiyorum ama netten 35 buldum.çok güzel üzerindeki desenleri .
2 ayrı desenli beğendim.0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak alayımmı????havalar nasıl olcak gerçi yazın öyle giyer kışında içlik olarakmı kullanılır.off kafam çok karıştı.almakta istiyorum.ama napıcağımı bilmiyorum.
canım bana geçen arkadaşım en çok çıtçıtlı body al okadar çok kullanılıyoki depo yap dedi..Bence 2 bedenindende al çünkü devamlı yıkanacakk 3-5 taneyi yıka kurut başedilmez onlarlaakızlar fikir istiyorum sizden
benimda tup bebek iki tane basarisis 3 ocak ayinda yapmaya dusunuyorum senin kacinci da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?