2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar istanbulda hava çok soğuk arkadaşımın evine gitmiştim 1 saat önce geldim ama dondum valla. Bi yağmur yağıyo bi kar yağıyo tuhaf bi hava var akşama nasıl yürüyüş yapıcam onu düşünüyorum artıkım sımsıkı sarınıp çıkarım dışarıya....

canım sen bostancı tarafındamı oturuyordun değilmi.... öyle hatırlıyorum .

ne güzel bebek isimleri konuşulmuş hepside çok hoştu isimlerinn..Biz kızıma isim koyamıyoruuzzz ben elvin ismini beğendim eşim elvin olacağına elvan olsun diyoo :)) 2 isim istemiyorum ortak nokta zor bulucaz bencee:26::26:

sagol cnm bende ilginç olunacak diye garip garip isimler konmasını anlamıyorum kısa net ve karsı tarafın asla efendım adınız nedır dıyemeyecegı bırsey olsun ıstedım bır de soyadımız uzun ıyı oldu kız olsa da ela olacaktı

kızlar fikir istiyorum sizden
mothercare çıtçıtlı sıfır kol body var 7 li.mağazada kaç bilmiyorum ama netten 35 buldum.çok güzel üzerindeki desenleri .
2 ayrı desenli beğendim.0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak alayımmı????havalar nasıl olcak gerçi yazın öyle giyer kışında içlik olarakmı kullanılır.off kafam çok karıştı.almakta istiyorum.ama napıcağımı bilmiyorum.
yoksa 1 paketmi alayım ama hangi ayını????nolur siz olsanız naparsınız???

sağol canım 16+2 gebelik haftam.

bence 0-3 aylık al...
5-6 aylıkken minik atletler var belki zıbın yerine onlardan giydirirsin...

Son düzenleme:

pardon cnm yaa ben zıbın anladım ...çıtçıtlı bady mi .. o herzaman giydirilir ..yaz kış ..
kışında içine giydirirsin doğru diyorsun

canım bana geçen arkadaşım en çok çıtçıtlı body al okadar çok kullanılıyoki depo yap dedi..Bence 2 bedenindende al çünkü devamlı yıkanacakk 3-5 taneyi yıka kurut başedilmez onlarlaa

sedasem tesekur ederim ben gravitamon kulaniyorum bu haplari kulanan var mi bilgi verirses sevinirim ben cok kilo almaya basladim acaba onlardanmi

benim tüp bebek canım
o ilacı kullanmadım.ama ilaçlar kilo yapıyor.ben 20 günde 3 kilo almıştım.60 la hamile kaldımşimdi 63.5 şimdilik iyi gibiyim.bakalım
inşallah en kısa zamanda sende kalırsın.senin tedavin nasıl?

iyi aksamlar kizlar
bi sorunum var ne yapsam bilemedim, göbek deligimin sag yan tarafi biraz ustu agriyor bicak saplanir gibi 10 dk dir, cok siddetli degil ama aci var nefes aldikca artan, acaba yasayaniniz varmi, beklesem gecermi bebegimle ilgisi varmidir, acile mi gitsem, cok panik oldum, sizlere sorayim dedim normalmi bu??
ani bir hareketmi yaptim ki farketmeden???

benimda tup bebek iki tane basarisis 3 ocak ayinda yapmaya dusunuyorum senin kacinci da oldu

canim allah biran evvel sanada bu guzel duyguyu yasatsin dilerim. Beklemezsin umarim daha fazla..
Cok uzuluyorum ben böyle durumlari duyunca..
allah kimseye aratmasin.. Zor olmali bu ilaclar filan bilgim yok ama masrafli bir tedavi diye biliyorum..

saol canim masrafida gectim beklemek ve test sonucunu negatif gormek daha zor allah isalla hepimiza en hayirlisini versin hamila olanlara da hayirlisiyla kucana alma nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…