2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Rabiacim,

Sanada hayirli pazarlar canim.
Ee olucak artik okadar sikayetlerde,
bu aylardan sonra gitgide girlsicagimizi hissediyorum bende,
Nefesim daralmaya basladi benimde,
midemde cayip yanmalar basladi,
fazla ayakta kalinca belim agriyor,
eee ilk 4 ayi super gecirdik ama bundan sonrasi sanirim ufak tefek problemlerle gecicektir.
Gazamiz mubarek olsun canim:)))

Bebisini hissetmeye basladinmi sen? Ultrasonada az kaldi, seninde ayin 20 sinde dimi?? Benimde o gun detayli ultrasonum var, insallah yolunda gider hersey. Birde cok merak ediyorum, bizim kiz acaba KIZ mi karnimda helen:))) malum, cinsiyetler degisebiliyoryaaaa

Sende ogrenirsin artik kizmi erkekmi, cok heyecanli olmalisin...

valla canim okadar beklemekten eski heyecan kalmadi :))) benim icimdeki his kuvvetli zaten diyorum esime usgye ne gerek var diyorum :))) icimden cok kuvvetli sekilde kizim olcagi geciyor
evet canim ayin 20de his ediyorum sol tarafda yumak gibi duruyor :))) cok hafif oynamalarda his ediyorum :)

miden yaninca yogurt ye canim sindire sindire iyi gelir ve fazla ayakta durma,nefes daralmasi yasiyorsan bebisin yokari cikmis olabilirmi acaba ?
canim avrupada cinsiyet yönünden pek yanilma olmuyor ama türkiyede cok oluyor okudum kadariyla cünkü avrupada emin olmadan agizlarini bicak acmiyor bizde böyle merakta kaliyoz

kiz zonnetje nereye kactin canim gel geri :)))

kizlar bugün midemde sanki 5 kilo tas var gibi napsam gecer bu agirlik ?

iyi akşamlar güzel anneler ... forum da pek kimse yok herkes gezmelerde yada dinleniyor olmalı .. Bizde bugün eşimle dışarı çıktık ..nereye gittiysek trafik vardı ve park yeri problemi yaşadık..... havanın soğuk olmasına karşın İstanbul çok kalabalıktı heryer ... sanırım yılbaşı heyecanı kaplamış herkesi .....
Benim yılbaşım daaa bebişimi kucağıma aldığım gün olacak inş. :))))

Son düzenleme:
[sıze="2"]selam kızlar keyifler nasıl?
Pazar pazar berbat bir gün geçirdim.gece hiç uyumadım desem yeridir.bulantı kusma ishal baş dönmesi ve acilde kolunda serumla geçirilen bir gün.
Benimle aynı durumu daha önce yaşayan oldu mu?doktor da bişey demedi besin zehirlenmesi mi üşütme mi anlayamadım.
En çok da bebeğimi merak ettim.nts de kalp atışlarını duydum dedi ebe.4.ayda duyulabiliyor mu ben pek emin olamadım yarın doktoruma gidecem inş. Bebeğime bişey olmamıştır.
Bir tatil gününü de böyle bitirdik hadi hayırlısı..[/sıze]

Uploaded with ImageShack.us

bunu 0-3 olarak aldım ama değiştirebilirmde 3-6 olarak kararsızım.sizce???
yaz bebekleri olacaklar aslında rahat rahat giyer diye düşündüm

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim bence mideni üsttün cevremde kimi görüyorsam mide bulantisi ishal mide yanmasi yasiyorlar cok agir kis geciyor kendimize cok dikkat etmeliyiz

kiz zonnetje nereye kactin canim gel geri :)))

kizlar bugün midemde sanki 5 kilo tas var gibi napsam gecer bu agirlik ?

Yemek yedim canim bu arada:)))kizimida ac birakmisim bugun...sabah 10 bucuk gibi yapmistim kahvaltimi...az evvelde 2 ci yemegimi yedim...annesi gibi tontis olmasin diye ac birakiyorum dermisim:))))

Midendeki agirliga ne iyi gelirki:26:
Ne yesen, yada icsen hazmeder acaba?
Kalici bir agirlikmis simdi dermisim sana

Bnece mide problemlerimiz bundan sonra yogunlasir, malum bebek buyutuyoruz icimizde,
onlar buyudukce bizim diger organlarin yeri daraliyor sanirsam

çok geçmiş olsun ... şimdi iyisin inşallah ....Allah hepimizi korusun .... ne oluyor böyle ...
bende de bazen ağrılar giriyor korkuyorum valla ... çarşamba doktora gidince sorucam ...
sende ishal falanda olmuşsa enfeksiyon durumudur.. yediğin içtiğin birşeyden kaynaklanmıştır ... birkaç gün çok dikkat et kendine .... tekrar geçmiş olsun

NAZAR DUASI بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَوَصَّيْنَ الْإِن

Allah senide bebeğinide nazarlarda n korusun

afyiet olsun canim ben ikinci yemegimi yiyemicem herhalde esim birakmiyor diyet yemekleri yapcakmis bana nede severim ya :))) köfteleri kusbasi pilavlari tüm ekmegi ye sonrada midem diye tuttur diyor kiz bu beni acliktan öldürür o diyet yemekleriyle hafif yicekmisim gercektende hafif yesem iyi olur gibi midemdeki taslikda gider ama nerde hafif yemeklede ben doymuyorum

Hosgeldin canim, sanada iyi aksamlar.
Ohh kocisle gezmissiniz havanin soguk olmasina ragmen. Sogukta olsa temiz hava cok iyi geliyor insana. Insanlar kar kis demiyor gezmelerinden ödü vermiyorlar, iyide yapiyorlar bence

Insallah sende kendi yilbasini seneye mayista kutlarsin bebisle ve kocisle:)

Cok gecmis olsun canim,
Allahin izniyle bebgine bisicikler olmamistir,
herhangi bi virus olabilir bu yasadiklarin, genelde 1 gun bu tur rahatsizliklar veriyor ve sonrasinda geciyor.
Icim rahat etsin dersen doktoruna gidebilirsin, ama bebelere oyle bisicikler olmuyor canim hemen, cok kuvvetliler minnaklar

cok gecmis olsun canim bence mideni üsttün cevremde kimi görüyorsam mide bulantisi ishal mide yanmasi yasiyorlar cok agir kis geciyor kendimize cok dikkat etmeliyiz
sağol canım yaa ne olduğunu bi anlasam internetten araştıracağım ama bulantılarım geçti şükür de başım çok ağrıyor.

amin canım hakikaten nazara mı geldik ne:)önce üçlü test stresi şimdi de bu durum.Hayırlısıyla meleklerimizi kazasız belasız bi kucağımıza alsak.
baş ağrısı için neler yapılabilir kızlar?malum ilaç kullanamıyoruz.

sağol canım yaa gerçekten içimi rahatlattın benim endişem 4 gün önce de amniyosentez olduğum için acaba bebeğimi mi kaybediyorum diye oldu çok korktum.neyse kalp atışını duydum deyince ebe biraz rahatladım.

canım çok geçmiş olsun allahım korusun seni ve bebeğini bence yediğin birşey dokunmuştur kuzun iyidir içini ferah tut allah korusun o meleği

canım çok geçmiş olsun allahım korusun seni ve bebeğini bence yediğin birşey dokunmuştur kuzun iyidir içini ferah tut allah korusun o meleği

teşekkürler canım
bebeğim iyi olsun da ben kendi derdimi unuturum. dünden beri 2 kilo kaybettim.sanırım biraz da grip başlangıcı var.
güzel anneler aman dikkat edin kendinize bebişlerimizin rahatı kaçmasın

canım sen bostancı tarafındamı oturuyordun değilmi.... öyle hatırlıyorum .

Ben maltepede oturuyorum canım....

Çok geçmiş olsun hayatım bence üşütme tarzı birşeydir dikkat et kendine....

Uploaded with ImageShack.us

bunu 0-3 olarak aldım ama değiştirebilirmde 3-6 olarak kararsızım.sizce???
yaz bebekleri olacaklar aslında rahat rahat giyer diye düşündüm

Canım mother-key çok kaliteli bir marka. % 100 organik giysiler üretiyor bendede 3 tane bodysi var hediye geldi inan kumaşına dokununca fark hissediliyor... ben olsam onları 3-6 olarak alırım. İlk 3 aylar zaten çok hediye geliyor bizimkilerde yaz aylarında ancak serpicek Rabbim nasip ederse. Ben kısa kollu body tarzı şeyleri 3-6 aylık olarak alırım heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…