Daha önceki anneler çok 0-3 yaş giysiler almayın bebekler hemen büyüyor diyor ,3-6 yaş almak daha iyiymiş söyliyim dedim
Uploaded with ImageShack.us
bunu 0-3 olarak aldım ama değiştirebilirmde 3-6 olarak kararsızım.sizce???
yaz bebekleri olacaklar aslında rahat rahat giyer diye düşündüm
fdiek duncancım tülincim sağolun bende değiştirdim zaten yarın kargoya verilecek.3-6 ay olarak değiştirdim.
fdiek duncancım tülincim sağolun bende değiştirdim zaten yarın kargoya verilecek.3-6 ay olarak değiştirdim.
Kızlar ya puşet araştırdım bugün chiccodan ana kucaklı arabalara takılanlardan bikaç tane erkenmi diyede düşünüyorum acaba doğduktan sonra mı alsam napıcam bilmiyorum chicconun lite way diye bir marka var ana kucaksız çok tavsiye etmişler napıyım bilmiyorum yada diyorum evde kullanılanlardan beşikli ana kucakları var müzik calar salıncaklı ondan mı alsam diyorum siz olsanız ne yapardınız hiç araştırdınız mı
sağol canım yaa ne olduğunu bi anlasam internetten araştıracağım ama bulantılarım geçti şükür de başım çok ağrıyor.
amin canım hakikaten nazara mı geldik ne:)önce üçlü test stresi şimdi de bu durum.Hayırlısıyla meleklerimizi kazasız belasız bi kucağımıza alsak.
baş ağrısı için neler yapılabilir kızlar?malum ilaç kullanamıyoruz.
Kızlar ya puşet araştırdım bugün chiccodan ana kucaklı arabalara takılanlardan bikaç tane erkenmi diyede düşünüyorum acaba doğduktan sonra mı alsam napıcam bilmiyorum chicconun lite way diye bir marka var ana kucaksız çok tavsiye etmişler napıyım bilmiyorum yada diyorum evde kullanılanlardan beşikli ana kucakları var müzik calar salıncaklı ondan mı alsam diyorum siz olsanız ne yapardınız hiç araştırdınız mı
Ne Kadar Sessiz Bugün Topiğimiz
Günaydın Melek Anneleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?