2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fdiek duncancım tülincim sağolun bende değiştirdim zaten yarın kargoya verilecek.3-6 ay olarak değiştirdim.

Son düzenleme:
Kızlar ya puşet araştırdım bugün chiccodan ana kucaklı arabalara takılanlardan bikaç tane erkenmi diyede düşünüyorum acaba doğduktan sonra mı alsam napıcam bilmiyorum chicconun lite way diye bir marka var ana kucaksız çok tavsiye etmişler napıyım bilmiyorum yada diyorum evde kullanılanlardan beşikli ana kucakları var müzik calar salıncaklı ondan mı alsam diyorum siz olsanız ne yapardınız hiç araştırdınız mı

Son düzenleme:
fdiek duncancım tülincim sağolun bende değiştirdim zaten yarın kargoya verilecek.3-6 ay olarak değiştirdim.

cnm arkadaşlar demiş zaten ama ben doğru düzgün 0-3 almadım hep 3-6 almıştım ilk başlarda biraz büy6ük geliyor tabi ama inanın acaip çabuk büyüyorlar 3-6 lar bile ufacık kalıyor..bu arada çok beğendim aldıklarını..yolum düşse keşke bende almak istiyorum mothercareden badi..

ben ilk hamileliğimde minicik bir ilçedeydim netten almak zorunda kaldım.ha deyince çıkamıyorduk,imkanı olan iyice araştırsın.sürüşüne baksın.sepeti geniş olsun.ben memnun değilim fazla ama napıyım başkada almam israf olur..işimi görüyor sonuçta..

kizlar slm herkese ben geldim yine ama ac geldim :)))

midem rahatsiz diye salata iki ufak patates yedim (

sizler nasilsiniz gerci cogunuz uyumusdur :)

geçmiş olsun cnm kullanabılıyorsun ilaç hamılelıgın her evresınde mınoset serbest ama mınoset olacak mınoset plus var bır de o yasak

ben mothercaredan aldım cnm hem anakucagı var ustunde aynı zamanda araba koltugu oluyor hem de puset fiyatı da çok uygundu 400 lıraya aldım burda linki var bakmak isthttp://www.mothercare.com/Mothercare-U-Move-Travel-System/dp/B0030G58CG?_encoding=UTF8&ersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…