2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeze
tülin bende chicco puset alıcam yanındada ana kucağınıda çünkü onlar otoya takılıyorya aynı zamanda
daha iyi olur diye düşündüm.benim kuzenimde öyle kullanıyo.bir yere gittiklerindede ana kucağında taşıyorlar.bebek rahat rahat içinde uyuyo son gördüğümde 8 aylıktı ve gayet rahat gözüküyordu.
ama ev için alınabilir çok güzel dediğin gibi müzikli fisher price falan ana kucakları var.fiyatları çok pahalı değil.uygun birşey alırız evdede onda durur.ben alıcam

GÜNAYDINNN
teşk.lerr sanada mutlu haftalarr
ben bizzz allaha şükürler olsun iyiyizzzz
sen nasılsın bebiş nasıl

bende çok şükür iyiyim canım.. dün biraz evi temizleyim dedim bel ağrısından duramadım bel de değilde kuyruk sokumu öldüyo beni yatınca kilitleniyorum valla 2 saat kadar yaptım fazlada değil ama sizlerde varmı???

bebişimizde ii teyzesi çok şükür bol boll vitamin alıyo annesinden:)))

günaydınnnn mutlu haftalarr
nasılsın
ben çalışıyorum işlerime bakıyorum..
diğer annişler sanırım geçmişi okuyo
sessizlik birazdan bozulur

Sanada Mutlu Haftalar Canım
Ben 2 Hafta Sonra İşten Ayrılcam ihbar Gelmişti 2 Ay Önce
Canım İşe Gelmekte Çalışmakta İstemiyor Artık
Kör Şeytan Çık Bekleme 2 Hafta Daha Diyo
Hangi İşe Elimi Atsam Nasıl Olsa Çıkcam Diyorum
8 Senedir Çalıştığım Şirkette
Sırf Hamile Kaldım Diye Yaşıyorum Bunları

GEÇMİŞ OLSUN
bende geçen haftalarda öyle bir havaya girip evde temizlik yaptım belim çok ağrımıştı
ama şimdi belirli aralıklarla temizlik yapıyorummm 1 saatten fazla tutmuyorum işimi

maşallahh bol bol yesin şifa olsun yarasın annesinden aldığı vitaminleri

Deren teşk.lerrr
ne ihbarı geldi sana birde niye geldi
az kaldı sabrettt
sayılı gün çabuk geçer
hem bak biz daha uzun zaman buralardayız bizi bırakmak için acelen ne:78:

Deren teşk.lerrr
ne ihbarı geldi sana birde niye geldi
az kaldı sabrettt
sayılı gün çabuk geçer
hem bak biz daha uzun zaman buralardayız bizi bırakmak için acelen ne:78:

Bizim Genel Müdür Ben Nişanlanıncada Aynısını Yapmıştı Neymiş Evli Bayanların İş Verimi Düşüyormuş
Onu Bir Şekilde Durdurdu Şube Yetkilim
2 Ay Öncede Hamile Olduğumu Öğrenmiş
Ertesi Gün İhbar Geldi
25.12.2010 Tarihinde İşinize Son Verilecektir
Daha Sonra Tazminatınızı Almak İçin Şirketimize Başvurun Filan Yazıyordu
Daha Sonra Telefonda Filanda Konuştuk Şakamı Yapıyosunuz Diye Hayır Dedi
Benim Doğumum Tam İşlerimizin Açık Olduğu Zamana Denk Gelecek Kötü Olurmuş O Zaman
Sonra Gelmeme Gerek Yokmuş Zaten Burası Çok Soğuk Oluyo Odamda Ufo Var Ama Üşüyorum
Yıl Sonunda Bana Bu Soğukta Sayım Yaptıracaklar Sene Sonu Evraklarını Teslim Ettirecekler
Benden Başkası Yapamaz İçinden Çıkamaz
Onlar Beni Yüz Üstü Bıraktı Bende Onları Bırakmak İstiyorum
Ayrıca Sizleri Bırakmam Evimde Net Var Canım
İşte Bilemiyorum Sabret Diyorum 2 Hafta Daha Ama Bu Soğuktata Dayanmak Çok Zoruma Gidiyo

Son düzenleme:

canım ne firması bu? özel sektör işte bende ne zaman çıkartırlar diye düşünüyorum kaç yıldır ordaymışsın ama yapılan büyük haksızlık aslında şuan hamilesin yasalara göre seni çıkarma hakları yok eğer işçi mahkemesine başvurursan tazminatını fazlasıyla alırsın..

DEREN
üzüldüm ama hayırlısı olsunn
seni sadece bu sebeple eğer çıkışını vermişlerse
bence hiç bekleme hemen usulune uydurarak tazminat hakkını etkilemeyecek bir formül bularak işi bırak
böyle bir yere fedaralık yapmana gerek yok sanırım ...
yılsonu işlemelri vs bu halinle bahsettiğin soğuktada hiç çekilmez
evden görüşürsek sorun yok canmmm
herşeyin hayırlısı olsun inş.

İnşaat Firması Gibi Bişey Canım Tel Örgü
Tazminatımı Verdikleri İçin İstemedim Başvurmayı
Birde Çok Uzun Sürüyor O Parayı Almak
Şuan O Paraya İhtiyacımız Var Malum Biz Daha Yeni Evliyiz Borçlarımız Var
İşin Aslı Artık Çalışmak istemiyorum Tiksindim Buradan

4 gündür yoktum doktora gittim doktorum il dışında malum.herşey yolunda doya doya bebişimi izledim.bu arada ogluşum tescillendi testislerinide gördük.doktorum ayrıntılı ultrason istemedi hayati olan organları ben görüyorum dedi.ufak tefek sorunlar çıksa ne yapacaksın gereksiz dedi.halbuki yeniliklere çok açıktır zaten aynı zamanda tüp bebek doktoru.bende düşündüm anlattıkları mantıklı.idrar ve kan teslerim tekrar edildi hepsi normal çok şükür.

Derencim ihbar yolladıklarına göre ihbar tazminatı falan vermeyecekler değilmi..Üzülme canım her şerde bi hayır vardır bunu okadar çok yaşadımki hayatımda..Ayrıca tazminat vereceklerine emin ol güzelim bakarsın vermezler falan hem evlilikten dolayı 1 yıl içerisinde işi bırakırsan istifa bile kendin etsen tazminat alabiliyosunn.Ben öyle yaptımm ordan biliyorum

Doktor Düşük Tehlikesine Karşı Yatak Raporu Verdi Demeyi Düşünüyorum (Allahım Af Etsin)
Yoksa Şimdi Ben Gidiyorum Dersem Süreni Beklemedin Diye Gıcıklık Yapmasınlar
Üfff Ne Zormuş Bu İşler Yaa Strese Soktu Bu Firma Beni
Herşeyin Hayırlısı Olsun Bakalım Rabbim Büyük Bir Kapı Kapatır Bin Kapı Açar

günaydın arkadaşlarım nasılsınız çok güzel bir hafta diliyorum sonuç bekleyenlerin sonuçları güzel çıkar umarım bol tekmeli hafta bizim olsun inşallah.ofisim çok soğuk sadece ufo var oda büyük olduğundan ısıtmıyo ayaklarım çok üsüdü korkuyorum sancılancak kasıklarım diye ek olarak klimayı açalım dedik oda arkadaşımla işverenim hemen gelip bizi uyardı ikisi birden olmaz çok ceyran gidio dedi ne vicdansız şu işverenler

AMİN affeder sen merak etme...
canım tazminatını aldınmı
almadıysan ne zaman alacağını biliyomusun ?
benim bir fikrim var
bence sıkıntılarını anlatsan ( maddi )başka iş bulduğunu acilen oraya başlaman gerektiğini yoksa başka eleman alacaklarını söylesen bence daha iyi sanki

Normalde Vermemeleri Gerekiyor İhbar Süresince İş Aramak İçin Hergün 1,5 Saat Erken Çıkacaktım
Ama Müdür Erken Çıkmasın İhbarını Vericem Demiş O Yüzden Normal Saatlerimde Çıktım Hep
İşte Benim Korkum İhbar Süresini Beklemeden Çıktığım İçin Tazminatı Vermemeleri
Ama Elimde Tapu Gibi İhbar Bildirimi Var Ben Şimdi Eşyalarımı Toplayıp Gitsem
Tazminatımı Vermek Zorundalar Değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…