Doktor Düşük Tehlikesine Karşı Yatak Raporu Verdi Demeyi Düşünüyorum (Allahım Af Etsin)
Yoksa Şimdi Ben Gidiyorum Dersem Süreni Beklemedin Diye Gıcıklık Yapmasınlar
Üfff Ne Zormuş Bu İşler Yaa Strese Soktu Bu Firma Beni
Herşeyin Hayırlısı Olsun Bakalım Rabbim Büyük Bir Kapı Kapatır Bin Kapı Açar
AMİN affeder sen merak etme...
canım tazminatını aldınmı
almadıysan ne zaman alacağını biliyomusun ?
benim bir fikrim var
bence sıkıntılarını anlatsan ( maddi )başka iş bulduğunu acilen oraya başlaman gerektiğini yoksa başka eleman alacaklarını söylesen bence daha iyi sanki
derencim öncelikle hakkında hayırlısı canım bak düşük tehlikem var yazmışsın dinlenme süren senin için daha hayırlı olacaktır belki herşerde bir hayır vardır eminin zamanı gelince çok daha iyi bir iş bulacaksın bu iş verenler böyle işte sadece kendi menfaatlerini düşünürler hayret benim patronum hala bir şey demedi merak ediyorum ne zaman çıkaracağını bu arada fdilek' e katılıyorum canım bende eski iş yerimden evlendikten 6 ay sonra çıkmıştım evlilik tazminatı almıştım uyanıklar sana ihbar da vermiyorlar umarım kıdem tazminatına hak kazanmışsındır herşeyin hayırlısı kendini kasma oluruna bırak rabbim yardımcın olur
kendimi topikte tek başıma hissettim niye kimse cevap yazmıyo yazdıklarıma
Tazminatımı Almadım Hala Çıktıktan Sonra Genel Merkeze Gidip Alacakmışım
Oda Aklıma Geldi Ama Şube Müdürüm Abim Gibidir Ona Yalan Söylersem Ele Veririm Kendimi
Zaten Şimdi Ona Gidiyorum Desem Karşı Çıkacak Biliyorum Onunda Karşı Çıkmaması İçin Üstten Emir Gelmesi Lazım Onu Kıramıyorum Çok Hakkı Var Bende Ayrıca Ona Göre Çıkarmayacakalar Beni Sadece Deniyorlar Deneme Tahtasıyım ya Ben Önce Çık Sonra Çıkma Yeter Artık Üff Bi Kurtulsaydım :95:
Canım Özlemin Son Durumu İyiydi Yanlış Hatırlamıyorsam Bugün Amniyo Olacaktı
Dorti Hala Sonuç Bekliyordu
Ciesranında Rahminde Kısalık Varmış Düşük Tehlikesine Karşı Yatak İstiharatı Vermiş Doktoru
Rabbim Hepsine Tez Zamanda Şifa Versin İnşallah
DERENCİMM
şube müdürüne düşük tehlikem var dediğinde yalan olmayacakmı bu :97:
işten ihbar aldığında işten çıkarılmışsın demektir..
kıdem tazminatı+ ihbar tazminatı + kullanmadığın tatil izinler varsa hepsini hak kazanıyosun canım
çok kafan karışıyosa bir mali müşavire danış o seni nasıl yönlendiriyosa öyle yap bence
amin canım.allah sanada kolaylık versin sana yaptıkları büyük haksızlık
Evet Oda Yalan Olacak Ama En Azından İş Aramadığımı Ve Böyle Birşeyin Olmadığını Biliyor
Birde Burası Küçük Bir Yer Nerde İş Buldum Diyebilirimki
Amaan Herneyse Hertürlü Yalan İşte
En İyisi Danışmak Bir Müşavire Böyle Olmayacak Bu
Desteğin İçin Sağol Canım
Öyle Ececim Allaha Havale Ediyorum Sadece :26:
HAKKINDA HAYIRLISI ne ise o olur inş.
HAKKINDA HAYIRLISI ne ise o olur inş.
derencim hayırlı olsun
bu arada kızlar bebişime bugüne kadar aldığım giyecekleri siteye koydum 2011 mayıs annelerin aldığı giysi bölümünde bakalım beğenecekmisiniz.......
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri-8.html
Bizim Genel Müdür Ben Nişanlanıncada Aynısını Yapmıştı Neymiş Evli Bayanların İş Verimi Düşüyormuş
Onu Bir Şekilde Durdurdu Şube Yetkilim
2 Ay Öncede Hamile Olduğumu Öğrenmiş
Ertesi Gün İhbar Geldi
25.12.2010 Tarihinde İşinize Son Verilecektir
Daha Sonra Tazminatınızı Almak İçin Şirketimize Başvurun Filan Yazıyordu
Daha Sonra Telefonda Filanda Konuştuk Şakamı Yapıyosunuz Diye Hayır Dedi
Benim Doğumum Tam İşlerimizin Açık Olduğu Zamana Denk Gelecek Kötü Olurmuş O Zaman
Sonra Gelmeme Gerek Yokmuş Zaten Burası Çok Soğuk Oluyo Odamda Ufo Var Ama Üşüyorum
Yıl Sonunda Bana Bu Soğukta Sayım Yaptıracaklar Sene Sonu Evraklarını Teslim Ettirecekler
Benden Başkası Yapamaz İçinden Çıkamaz
Onlar Beni Yüz Üstü Bıraktı Bende Onları Bırakmak İstiyorum
Ayrıca Sizleri Bırakmam Evimde Net Var Canım
İşte Bilemiyorum Sabret Diyorum 2 Hafta Daha Ama Bu Soğuktata Dayanmak Çok Zoruma Gidiyo
günaydın arkadaşlarım nasılsınız çok güzel bir hafta diliyorum sonuç bekleyenlerin sonuçları güzel çıkar umarım bol tekmeli hafta bizim olsun inşallah.ofisim çok soğuk sadece ufo var oda büyük olduğundan ısıtmıyo ayaklarım çok üsüdü korkuyorum sancılancak kasıklarım diye ek olarak klimayı açalım dedik oda arkadaşımla işverenim hemen gelip bizi uyardı ikisi birden olmaz çok ceyran gidio dedi ne vicdansız şu işverenler
kendimi topikte tek başıma hissettim niye kimse cevap yazmıyo yazdıklarıma
sağol defnetuğba
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
burdan browse ile resmini bul bilgisayarından
altta uploan var mavi ona bas biraz bekle.
sonra forum code yazan yerdeki yazıların tamamını kopyala
sonra buraya cevap yaz paneline yapıştır canım.
ben mothercare leri netten aldım bi siteden annneler kendileri için almışlar paket şeklinde kullanmamışlar satıyorlar.ara ara böyle güzel şeyler oluyor.araştırıp buluyorum.
ayakkabının benzeri e bebekte var ama biraz pahalı.
benettonları outletten aldım.
z-andco netten siteden aldım .markofoni.
sağol defnetuğba
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
burdan browse ile resmini bul bilgisayarından
altta uploan var mavi ona bas biraz bekle.
sonra forum code yazan yerdeki yazıların tamamını kopyala
sonra buraya cevap yaz paneline yapıştır canım.
ben mothercare leri netten aldım bi siteden annneler kendileri için almışlar paket şeklinde kullanmamışlar satıyorlar.ara ara böyle güzel şeyler oluyor.araştırıp buluyorum.
ayakkabının benzeri e bebekte var ama biraz pahalı.
benettonları outletten aldım.
z-andco netten siteden aldım .markofoni.
Canım benim hamileliğimin başında benimde başıma gelmişti hatta burda yazmıştım gerçi bana hamilesin diye işten çıkarıyoruz demediler işler iyi gitmiyo dediler özel sektör değilmi ******** hepsi işlerine geldiği gibi davranıyolar.. Kardeşim madem evlenen doğuran istemiyosunuz toptan genç erkek çalıştırın o zman insanız çünkü doğurcaz evlencez hakkkımız bizimde yaşamak... Ay sinirlendim neyse canım RAbbim kolaylığını verir bebekte rızkıyla gelir zaten takma kafana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?