2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçmişi okuyamadım özlemi çok merak ediyorum.dortinin ve özlemin son durumu ne?bu arda ciesra ile ilgili bir sorunmu var?beni son gelişmelerden haberdar edermisiniz

derencim öncelikle hakkında hayırlısı canım bak düşük tehlikem var yazmışsın dinlenme süren senin için daha hayırlı olacaktır belki herşerde bir hayır vardır eminin zamanı gelince çok daha iyi bir iş bulacaksın bu iş verenler böyle işte sadece kendi menfaatlerini düşünürler hayret benim patronum hala bir şey demedi merak ediyorum ne zaman çıkaracağını bu arada fdilek' e katılıyorum canım bende eski iş yerimden evlendikten 6 ay sonra çıkmıştım evlilik tazminatı almıştım uyanıklar sana ihbar da vermiyorlar umarım kıdem tazminatına hak kazanmışsındır herşeyin hayırlısı kendini kasma oluruna bırak rabbim yardımcın olur

Tazminatımı Almadım Hala Çıktıktan Sonra Genel Merkeze Gidip Alacakmışım

Oda Aklıma Geldi Ama Şube Müdürüm Abim Gibidir Ona Yalan Söylersem Ele Veririm Kendimi
Zaten Şimdi Ona Gidiyorum Desem Karşı Çıkacak Biliyorum Onunda Karşı Çıkmaması İçin Üstten Emir Gelmesi Lazım Onu Kıramıyorum Çok Hakkı Var Bende Ayrıca Ona Göre Çıkarmayacakalar Beni Sadece Deniyorlar Deneme Tahtasıyım ya Ben Önce Çık Sonra Çıkma Yeter Artık Üff Bi Kurtulsaydım :95:

Canım Öyle Bi Tehlikem Yok Ben Şimdiden Çıkmak İçin Yalan Söyleyeceğim
Valla Toplamda 8 Senedir Çalışıyorum Ama İlk 2 Sene Filan Sigortam Yapılmamıştı
Şuan 5 Sene 8 Ay Sigortalı Gözüküyorum Kıdem Alabilirmiyim Bilemiyorum :44:

kendimi topikte tek başıma hissettim niye kimse cevap yazmıyo yazdıklarıma

Canım Özlemin Son Durumu İyiydi Yanlış Hatırlamıyorsam Bugün Amniyo Olacaktı
Dorti Hala Sonuç Bekliyordu
Ciesranında Rahminde Kısalık Varmış Düşük Tehlikesine Karşı Yatak İstiharatı Vermiş Doktoru
Rabbim Hepsine Tez Zamanda Şifa Versin İnşallah

DERENCİMM
şube müdürüne düşük tehlikem var dediğinde yalan olmayacakmı bu :97:
işten ihbar aldığında işten çıkarılmışsın demektir..
kıdem tazminatı+ ihbar tazminatı + kullanmadığın tatil izinler varsa hepsini hak kazanıyosun canım
çok kafan karışıyosa bir mali müşavire danış o seni nasıl yönlendiriyosa öyle yap bence

amin canım.allah sanada kolaylık versin sana yaptıkları büyük haksızlık

Evet Oda Yalan Olacak Ama En Azından İş Aramadığımı Ve Böyle Birşeyin Olmadığını Biliyor
Birde Burası Küçük Bir Yer Nerde İş Buldum Diyebilirimki
Amaan Herneyse Hertürlü Yalan İşte
En İyisi Danışmak Bir Müşavire Böyle Olmayacak Bu
Desteğin İçin Sağol Canım

amin canım.allah sanada kolaylık versin sana yaptıkları büyük haksızlık

Öyle Ececim Allaha Havale Ediyorum Sadece :26:

sedacım aldığın ciciler çok hoş nerden aldın bunları internetten falanmı sipariş verdin fiyatları çok uygunmuş hele mothercare'den aldığın bodylere bayıldım birde bu resimleri nasıl ekliyorsunuz bende bebişime aldıklarımı ekleyim :)

sağol defnetuğba
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
burdan browse ile resmini bul bilgisayarından
altta uploan var mavi ona bas biraz bekle.
sonra forum code yazan yerdeki yazıların tamamını kopyala
sonra buraya cevap yaz paneline yapıştır canım.

ben mothercare leri netten aldım bi siteden annneler kendileri için almışlar paket şeklinde kullanmamışlar satıyorlar.ara ara böyle güzel şeyler oluyor.araştırıp buluyorum.
ayakkabının benzeri e bebekte var ama biraz pahalı.
benettonları outletten aldım.
z-andco netten siteden aldım .markofoni.

Son düzenleme:

Canım benim hamileliğimin başında benimde başıma gelmişti hatta burda yazmıştım gerçi bana hamilesin diye işten çıkarıyoruz demediler işler iyi gitmiyo dediler özel sektör değilmi ******** hepsi işlerine geldiği gibi davranıyolar.. Kardeşim madem evlenen doğuran istemiyosunuz toptan genç erkek çalıştırın o zman insanız çünkü doğurcaz evlencez hakkkımız bizimde yaşamak... Ay sinirlendim neyse canım RAbbim kolaylığını verir bebekte rızkıyla gelir zaten takma kafana....

canım dikkat et kendine ayaklarına sıcak tutsun diye patik giy ....

kendimi topikte tek başıma hissettim niye kimse cevap yazmıyo yazdıklarıma

Canım benim bebişini görmüşsün hayırlı olsun... SAğlıklı olmasına sevindim canım bebeğinin. benimde iki hafta sonra kontrolüm bazen banada oluyo kendi kendime konuşuyomuşum gibin ama ben alıştım:)))

çok sağol tatlım mothercareyi nerden takip ediyorsun çok güzel ciciler var orada arkadaşım kızına hep ordan alırdı

çok sağol tatlım mothercareyi nerden takip ediyorsun çok soru sordum ama ben bu tarz siteleri hiç bilmiyorum heleki mothercare çok güzel ciciler var orada arkadaşım kızına hep ordan alırdı bilgilendirirsen sevinirim

Evet Özel Sektör İşlerine Geldiği Gibi Davranıyorlar
Dedimya Nişanlanıncada Aynısı Geldi Başıma
Çok Komikler
Bebeğimin Rızkıyla Geleceği Düşüncesi Yetiyor Zaten Bana
Neden Bilmiyorum Ama Çok Kafaya Takmıyorum
Rabbim Hayırlısını Versin Herşeyin İnşallah

Ece ben sana yanlışlıkla özel mesaj göndermiş olabilirim sedaseme yollucaktım karışıklık oldu....

Sedasem canım bana davet yollayabilirmisin markafoni için rica etsem....

Günaydın güzel anneler ve tetelı bebişler: Herkese sağlıklı mutllu ve huzurlu bir hafta diliyorum.....

merhaba güzel Anneler .iyi haftalar .. güzel bir hafta geçiririz inşallah ... problemlerimiz bir bir hallaolsun bu hafta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…