2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım.çok sagol ıyı dıleklerın ıcın.hepınız benım canımsınız.kendıne ıyı bak canım

canımm
ben sana yazdığım tüm mesajlarda hep aynı gizli mesajı vermeye çalıştım
ben olsam net bilgiler yada kesin sonuç almadan aksi düşünmezdimm

afedersın canım.ınan ultrason sonucu ıyı cıkınca cok mutlu oldum.daha yemek bıle yemedım heyecandan.kımı onereceksın canım yaz ıstersen

Iyi aksamlar nevracim, gorusuruz cnm iyi bak kendine

canım guzel arkadaslarım.hepınız benım gercekten canımsınız.ınanın burada aldıgım destegı kımseden almadım.burada gerceklık var sevgı var huzur var.bunu hıssedıyorum ben

canım benım.evet ankaradayım kımı onereceksın bana

afedersın canım.ınan ultrason sonucu ıyı cıkınca cok mutlu oldum.daha yemek bıle yemedım heyecandan.kımı onereceksın canım yaz ıstersen

zekai tahir'in bir doktoru var, nuri danışman ismi. bu tür gebeliklerde hep onu öneriyolar.internetten adresini bulabilirsin. bi gidip gözüksen içinin rahatlayacağına eminim..benim doktorum da geçen sefer ki muayenede daha evvel doktorların "beyni oluşmamış" "böbreği oluşmamış" filan dedikleri bir arkadaşa hiç bir sorunu olmadığını söylemişti. birkaç gün sonra doğum yapacak, Allahın izni ile. dilersen onun tlefonunu da veririm. ama lütfen bir görüş daha almadan aldırma kararı filan verme..tatlı kızına haksızlık olur, günah olur...

canımıniçi çok mutlu ettin beni az önce sana yazdıklarımı fark etmedin sanırım allahım hep mutlu etsin seni hep gülsün o güzel yüzün kızçende senin gibi güler yüzlü demekki

canımıniçi çok mutlu ettin beni az önce sana yazdıklarımı fark etmedin sanırım allahım hep mutlu etsin seni hep gülsün o güzel yüzün kızçende senin gibi güler yüzlü demekki

canım kusura bakma goremedım galıba.sagol canım bıraz olsun içim rahatladı.ama yınede tabıkı korkularım var.cuma gunu ınsallah yıne ıyı seyler duyarım.çunku son haftamız aldırmak ıcın.

sagol canım yazarsan sevınırım tabıkı.

bıryandan sevınırken bır yandanda ıcımdekı korkuyu yenemıyorum kızlar.ınanın rısk oldugunu bılıyorum ya bebekte.o benım ıcımı kemırıyor.kara vermek cok zor.yanı bebegın dogduktan sonra olusabılecek rısklerını anlattı ya o genetıkcı doktor.ıste bunlar aklıma geldıkce sevıncım sönuyor.sızce ne yapmalıyım kızlar

canımm
ben sana yazdığım tüm mesajlarda hep aynı gizli mesajı vermeye çalıştım
ben olsam net bilgiler yada kesin sonuç almadan aksi düşünmezdimm

bu hafta son haftam karar ıcın.çunku bebek buyudu.bır yanım cok sevınıyor bır yanımda o korkuyu yenemıyor.zor bır durum ama bılemıyorum ıste.bebekte bır sorun yok.sapasaglam bır bebek var.nasıl aldırırım ben bu bebegı gozgoregore

sagol canım.hem sevıncı yasıyorum hemde korkuyu ıcımden atamıyorum.cok zor bır durumdayım.ama saglıklı bır bebegım var suanda.ama dogduktan sonra neler olacak onu bılmıyorum.buda benı mahvedıyor.ınsallah ıyı olacak hersey

Dorticiğim senin adına çok sevindim sağlıklı gördüğüne, sen sürekli ne yapmalıyım sizce deyip durmuşsun ama arkadaşlar cevabını vermiş bence haklılar da başka doktorada gidebilirsin demişler ama senin pek gidesin yok heralde gidicem falan dememişsin ,yine aynı cevabı duymaktan korkuyor olabilirsin doktorlardan genetikçilerden ama unutma iyi cevapta duyabilirsin başka genetikcilerden bence kararı kendin ver daha iyi olur biz çünkü başka doktorada git diyoruz çoğunlukla,inşallah çok sağlıklı ve iyi bir bebiş getirirsin dünyaya bütün dileğimiz budur

dorticim zor bir dönem ve imtihan
dr. lar bile tam olarak net bşey diyemezler..
onlar sadece olasıklıklarla hareket ediyorlar
ama genelde genetik uzmanları hep bebeği aldırmaktan yanalar nedense
sanki çok kolay bişey durummuş gibi...
özelikle canlı bir varlığı aldırmak çok zor ki bn karnımda ölmüş bebği bile kürtajla zorla aldırmıştım
senn için burda bir çok kişli dua ediyor ve inş. hayırlı bir şekilde sonuçlar
başımıza ne geleceğini bizlerde bilmiyoruz..bn şuana kadar hiç bir testi yapırmadım çünki sonuç ne olursa olsun canlı bir varlığa müdahale etmek bnm hakkım değil...sonuçta özür ya da sakatlık sadece doğuştan gelen bir oluş değil sonradan da olabilir...herkesin fkri görüşü farklıdır tabi..ama en önmlisi ileride pişman olmayacak kararlar vermek..sonrası çok acı oluyor yoksa
sen elinden geleni yapıyorsun bir anne vicdanıı olarak ...
geri kalanı Allah a tevekkül etmek en hafifletici ilaç olur inş.
senin için bol bol dua edecez
hayırlısyla sağlıcakla
kavuşursun bebeğine inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…