kızlar ben çıkıyorum ..herkesi öptüm .. biraz keyfim yerine geldi ... yemek bile yapasım yoktu ...hiç kALkmadım yerimden nerdeyse bugün ...
dortiden iyi haber gelmesi çok güzel ...
inşallah Baharnaz arkadaşımın da tahlil dengesizlikleri tansiyon probl. düzelecek herşey yoluna girecek ... blue sky da inşallah .. ve diğer herkes ... görüşürüz
canım arkadasım.çok sagol bıtanem.ayrıntılı ultrasonda bır sorun yok.doktorumda devam etme kararında.ama yınede bıze bırakıyolar.sen olsan ne yapardın.ne olur bana bır akıl ver.sapasaglam gorunen bır bebek var ama dogduktan sonra bazı rıskler cıkabılır dedıler.sen olsan ne yapardın
dorti yazıyorum yazıyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı..bu tür konularda bir doktorun fikri ile hareket etmemek lazım..bak ankaradasın, bir doktordan daha öneri al..burdaki insanlardan fikir alman hiç birşeyi değiştirmez, biz ne doktoruz ne uzman..sadece duygusal olarak düşünüp hepimiz sana aldırma deriz senin için bol bol dua ederiz..lütfen bir doktora daha git, doktor bulamıyorsan ben sana öneriyim bitane..
kızlar ben çıkıyorum ..herkesi öptüm .. biraz keyfim yerine geldi ... yemek bile yapasım yoktu ...hiç kALkmadım yerimden nerdeyse bugün ...
dortiden iyi haber gelmesi çok güzel ...
inşallah Baharnaz arkadaşımın da tahlil dengesizlikleri tansiyon probl. düzelecek herşey yoluna girecek ... blue sky da inşallah .. ve diğer herkes ... görüşürüz
dorticim okadar çok sevindim ki anlatamam. Allah yoluna devam etmeyi nasip etsin cnm. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ayrıntılı usg de bebeğini daha da net görmüşsündür. umarım hakkınızda hayırlısı olur.
senden güzel haberleri duymak çok güzel, bu zamana kadar sıkıntılı geçti bundan sonra bi oh dersin inş..
dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarla. hepimiz için dualar ediyorum. Allah bebeklerimizi bağışlasın bizlere.
dorti yazıyorum yazıyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı..bu tür konularda bir doktorun fikri ile hareket etmemek lazım..bak ankaradasın, bir doktordan daha öneri al..burdaki insanlardan fikir alman hiç birşeyi değiştirmez, biz ne doktoruz ne uzman..sadece duygusal olarak düşünüp hepimiz sana aldırma deriz senin için bol bol dua ederiz..lütfen bir doktora daha git, doktor bulamıyorsan ben sana öneriyim bitane..
afedersın canım.ınan ultrason sonucu ıyı cıkınca cok mutlu oldum.daha yemek bıle yemedım heyecandan.kımı onereceksın canım yaz ıstersen
afedersın canım.ınan ultrason sonucu ıyı cıkınca cok mutlu oldum.daha yemek bıle yemedım heyecandan.kımı onereceksın canım yaz ıstersen
canımıniçi çok mutlu ettin beni az önce sana yazdıklarımı fark etmedin sanırım allahım hep mutlu etsin seni hep gülsün o güzel yüzün kızçende senin gibi güler yüzlü demekki
zekai tahir'in bir doktoru var, nuri danışman ismi. bu tür gebeliklerde hep onu öneriyolar.internetten adresini bulabilirsin. bi gidip gözüksen içinin rahatlayacağına eminim..benim doktorum da geçen sefer ki muayenede daha evvel doktorların "beyni oluşmamış" "böbreği oluşmamış" filan dedikleri bir arkadaşa hiç bir sorunu olmadığını söylemişti. birkaç gün sonra doğum yapacak, Allahın izni ile. dilersen onun tlefonunu da veririm. ama lütfen bir görüş daha almadan aldırma kararı filan verme..tatlı kızına haksızlık olur, günah olur...
sagol canım yazarsan sevınırım tabıkı.
özelden mesaj attım sana.
canımm
ben sana yazdığım tüm mesajlarda hep aynı gizli mesajı vermeye çalıştım
ben olsam net bilgiler yada kesin sonuç almadan aksi düşünmezdimm
dorticim okadar çok sevindim ki anlatamam. Allah yoluna devam etmeyi nasip etsin cnm. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ayrıntılı usg de bebeğini daha da net görmüşsündür. umarım hakkınızda hayırlısı olur.
senden güzel haberleri duymak çok güzel, bu zamana kadar sıkıntılı geçti bundan sonra bi oh dersin inş..
dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarla. hepimiz için dualar ediyorum. Allah bebeklerimizi bağışlasın bizlere.
su bebeklerımız bır dogsun dovelım onları popolarına vuralım bıraz.
Hayir canim biz dovmuyoruz, vurmuyoruzda
Biz popoyu isiriyoruz
bu hafta son haftam karar ıcın.çunku bebek buyudu.bır yanım cok sevınıyor bır yanımda o korkuyu yenemıyor.zor bır durum ama bılemıyorum ıste.bebekte bır sorun yok.sapasaglam bır bebek var.nasıl aldırırım ben bu bebegı gozgoregore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?