Nevra seninde 3 lü test sonnuçlarınmı çıkacak?
Selam kızlar
Birçok arkadaşın beni merak ettiğini biliyorum saolun kızlar Dualarınız için Allah razı olsun.
Durumumu özetleyeyim.
Ayrıntılı ultrasondan sonra 4lü testim yapıldı Dr Bebeğin kalbinde ışık gördüğünü söylemişti. Bunu yazmıştsım sanırım. Down Sendromu riski pozitif çıktı dr Amnio önerdi 1:181
Bu arada TSH ım çok düşük. bu durumda olan varmı? Lalehan seninmi düşüktü ilaç kullanıyormuydun dra gidiyormusun? bu konuyla ilgili
Tansiyon ilacı kullanıyorum fakat çarpıntılarım oluyor nabız yüksek dr Kardiyolojiye görünmem gerektiğini söyledi şimdi dr arayışlarım devam ediyor. Erken doğum riski ve anne olarak bazı risklerimden bahsetti. buralara girmiycem.
Tavsiye edeceğiniz bir kalp dru varmı Özelmuayehanesi olan devlet hastaesinde de çalışan bir hoca olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca Avrupa yakasında Rıza Madazlıda başka riskli gebelik druna giden varmı yazarsa sevinirim.
BENCE hiç düşünme yaptır bu şüpheyle 4 ay daha çekılmez olur sana bak yaptıran arkadaslardan hiç de korkulcak bişi olmadıgı yazıo emın ellerde yaptır yeterkı
Arkadaşlar 3 lü test için kan vermeye gittiğimizde aç mı yoksa tok mu olmamız gerekiyor?
Arkadaşlar 3 lü test için kan vermeye gittiğimizde aç mı yoksa tok mu olmamız gerekiyor?
Lalehan bende haşimato rahatsızıyım sen günlük ne kadar doz alıyorsun hangi ilacı kullanıyorsun?
#Cerenliyağmur canım bakalım hayırlısı AS de kararsızım
lalehan anladım düşüklüğede bir ilaç vardır belkide bebeğin gelişiminden dolayı erken doğum ihtimalinden de söz etti drum suda olmaktansa su dışında olması bazen daha sağlıklı oluyor dedi.
Ben gelişimini TSH değilde daha çok tansiyonum etkiliyor diye düşünüordum ama ş,imd nette bakıyorumda erken doğuma sebepmiş TSH.
çoğunuzun yüksek o yüzden ilaç alıyorsunuz peki benim düşük ben napcam?
yarın bir hastaneye gitmek
hazal Ben başakşehirdeyim sanırım o hastanede bu taraflarda ama tam nerde bilmiyorum işte sen gittinmi memnun kaldınmı?
Bana aç karnına gelmemi söylemişlerdi
NEVRACIĞIM
o zaman sana söylenen gibi yapmalısın
diana 2li test sonucumda bir sıkıntı çıkmamıştı. Ayrıntılıda dr bebeğin kalbinde ışık görünce bu genelde downlu çocuklarda olan bir durum dedi kan testi istedi 4lü yani. orda da risk çıktı bütün ölçümler normal sadece kalpte olan bir durum böyle oldu canım.
Dionysos 100 ve üzeri daha çok görüyorum çok nadir 90 ları görüyorum en son 118-120 filandı. Ama alp yükü haftalar ilerledikçe artıyormuş sanırım bebiş büyüdükçe. Senin yaşın kaç ben 37 nin içindeyim bahsettiğin doğum drun nerde nerde yapmıştın doğumunu
hazal yarın gidicem Mehmeh Akife bakalım nolcak
Recep Hasıda araştırıcam bu arada saolun
kızlar herkese ıyı aksamlar.allah hepınızden razı olsun.ayrıntılı ultrasona gırdım.karsımda sureklı gulen ve oyun oynayan bır bebek vardı.allahım sen ne buyuksun yarabbım.okadar guzel guluyoduki şok oldum.sankı bana anne ben ıyıyım benı bırakma dıyordu.kızlar ultrasonumda hıcbır sorun cıkmadı.yarım saat bakıldı bebege.ama ınanılmaz bırsey ayrıntılı ultrasona gırenler bılır.sonucu cok ıyı cıktı ultrasonda.raporu doktora cıkarttık ve oda aynı seyı soyledı.kızlar o genetıkcı doktor bızım aklımıza kotu seyler soktu.ama bugun bebegımı oyle gulerken oynarken gorunce oyle duygulandımki.karar bızım ama doktor devam dıyor bana.yınede cumaya bır kez daha bakılacak.
semaysem saol canım
as kararsızım yapılacaksada birkaçgün içinde yapımalıymış 20.haftada son oluyor
senin bahsettiğin dr kim yazarsan memnun olurum hangi bölüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?