2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb Arkadaşlar..

Baharnaz geçmiş olsun,Rıza Madazlıyı duymuştum ama ben Recep Hasa gitmiştim.
Kesinlikle öneririm..Saolsun çok ilgilenmişti.
İlk gebeliğimde benimde değerlerim çok riskli çıktı.Ama bana gönül rahatlığıyla doğurabilirsin vs. dedi..İçimi çok rahatlatmıştı.
Doğum dr.umda Alkan Yıldırımdı oda riskli gebeliklere baıyor.
Şuan ki gebeliğimde de ona devam ediyorum..
Bu arada nabzın kaç çıkıyor merak ettim?

BENCE hiç düşünme yaptır bu şüpheyle 4 ay daha çekılmez olur sana bak yaptıran arkadaslardan hiç de korkulcak bişi olmadıgı yazıo emın ellerde yaptır yeterkı

baharnaz
kafanı karıştırmak istemem ama karışacak şimdi
as yaptırsan ve sonuç allah göstermesin kötü çıksa ne yapıcaksın önce bunu düşün
eğer tahliye ederim diyosan yaptır
ama allahtan gelen allahın verdiği herşeye razıyım dersen ki hepimiz böyleyiz
o zaman hiççç kafanı kalbini bulandırma canımmm
allah herşeyin en güzelini bilir üzülme canımm

Lalehan bende haşimato rahatsızıyım sen günlük ne kadar doz alıyorsun hangi ilacı kullanıyorsun?

bn hem haşimato hem hipotroid hastasıyım
yani ikisi olunca dengede tutmak zor oluyor
özlelikle hamilelikte çok dikkat etmek gerekiyor
ilacım lev....n
dozu tsh ye göre değişiyor
şimdilik haftada 3 gün 1 tablet diğer günler yarım doz

#

hastane halkalida cnm.ben hic gitmedim ama kalp uzerine hastane oldugu icin gelen giden herkes cok memnun..istersen bir sansini dene devlet hastanesi zaten pek birsey kaybetmezsin cnm..

BAHARNAZ canım yaa çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok iyi düşünüp karar vermelisin 2li test yaptırmışmıydın onun sonucu nasıl çıkmıştı ? ben 3lü yaptırmadım 2li güzel dedi doktorum gerek görmeedi ama hala aklımın bi köşesinde kaldı şimdi senide okuyunca 2li sonucun nasıldı ?allah yardımcın olsun canım

DORTİ GELMİİİŞŞŞ
dorti hadi seni bekliyoruz
gerçi bu satte burda olduğuna göre
bebişinle beraber arkadaşlarına selam vermeye geldin değilmi ?

diana 2li test sonucumda bir sıkıntı çıkmamıştı. Ayrıntılıda dr bebeğin kalbinde ışık görünce bu genelde downlu çocuklarda olan bir durum dedi kan testi istedi 4lü yani. orda da risk çıktı bütün ölçümler normal sadece kalpte olan bir durum böyle oldu canım.

Dionysos 100 ve üzeri daha çok görüyorum çok nadir 90 ları görüyorum en son 118-120 filandı. Ama alp yükü haftalar ilerledikçe artıyormuş sanırım bebiş büyüdükçe. Senin yaşın kaç ben 37 nin içindeyim bahsettiğin doğum drun nerde nerde yapmıştın doğumunu

hazal yarın gidicem Mehmeh Akife bakalım nolcak

Recep Hasıda araştırıcam bu arada saolun

Son düzenleme:
NEVRACIĞIM
o zaman sana söylenen gibi yapmalısın

ben yaptırdım zaten :))) sonucu bekliyorum .... soruyu soran ben değilim

simgesel"in "Arkadaşlar 3 lü test için kan vermeye gittiğimizde aç mı yoksa tok mu olmamız gerekiyor? " sorusuna istinaden " ben açkarnına yaptırmıştım" diye cvp verdim ... yanlış anlama oldu sanırım

kızlar herkese ıyı aksamlar.allah hepınızden razı olsun.ayrıntılı ultrasona gırdım.karsımda sureklı gulen ve oyun oynayan bır bebek vardı.allahım sen ne buyuksun yarabbım.okadar guzel guluyoduki şok oldum.sankı bana anne ben ıyıyım benı bırakma dıyordu.kızlar ultrasonumda hıcbır sorun cıkmadı.yarım saat bakıldı bebege.ama ınanılmaz bırsey ayrıntılı ultrasona gırenler bılır.sonucu cok ıyı cıktı ultrasonda.raporu doktora cıkarttık ve oda aynı seyı soyledı.kızlar o genetıkcı doktor bızım aklımıza kotu seyler soktu.ama bugun bebegımı oyle gulerken oynarken gorunce oyle duygulandımki.karar bızım ama doktor devam dıyor bana.yınede cumaya bır kez daha bakılacak.

anladım canım bende ayrıntılıyı yaptırıcam umarım güzel haberlerle gelirim allah yardımcın olsun canım benim.

hepimizin yüreğine su serptin dorti. Allah tamamına erdirsin canım...

semaysem saol canım

as kararsızım yapılacaksada birkaçgün içinde yapımalıymış 20.haftada son oluyor
senin bahsettiğin dr kim yazarsan memnun olurum hangi bölüm?

canım çok geçmiş olsun ben de bir hafta önce senin gibi kararsızdım as yaptırsam mı diye.gecen hafta yaptırdım ve inan korkulacak bişey yok 2 dk.lık bir işlem içim rahat etsin diyorsan bence yaptır.4 ay acaba şüphesi ile yaşamaktan iidir.bir de Sonuçlarımız güzel gelirse ne ala...

Dorti çok şükür herşeyin iyi olmasına ayrıntılının güzel geçmesine sevindim canım. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bebegın cd sını verdıler sımdı onu ızlıyorum bende.cok guzel bır duygu.aynen bebegımı ızlıyorum suanda

kızlar artık aldırmama gerek yok degılmı.karar verecek olan sızsınız dedı doktor ama gorunen bısey yokmus.ama dogduktan sonrakı rısklerı genetıkcı kadın kafamıza soktu ya şeytan ınsanı durtuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…