dorticim zor bir dönem ve imtihan
dr. lar bile tam olarak net bşey diyemezler..
onlar sadece olasıklıklarla hareket ediyorlar
ama genelde genetik uzmanları hep bebeği aldırmaktan yanalar nedense
sanki çok kolay bişey durummuş gibi...
özelikle canlı bir varlığı aldırmak çok zor ki bn karnımda ölmüş bebği bile kürtajla zorla aldırmıştım
senn için burda bir çok kişli dua ediyor ve inş. hayırlı bir şekilde sonuçlar
başımıza ne geleceğini bizlerde bilmiyoruz..bn şuana kadar hiç bir testi yapırmadım çünki sonuç ne olursa olsun canlı bir varlığa müdahale etmek bnm hakkım değil...sonuçta özür ya da sakatlık sadece doğuştan gelen bir oluş değil sonradan da olabilir...herkesin fkri görüşü farklıdır tabi..ama en önmlisi ileride pişman olmayacak kararlar vermek..sonrası çok acı oluyor yoksa
sen elinden geleni yapıyorsun bir anne vicdanıı olarak ...
geri kalanı Allah a tevekkül etmek en hafifletici ilaç olur inş.
senin için bol bol dua edecez
hayırlısyla sağlıcakla
kavuşursun bebeğine inş.
vallahı ayrıntılı ultrsason okadar net gosterıyokı bebegı.oanda onu ısırasın opesın gelıyor.kac saatır cd sını ızlıyorum bebegın.sen gırdınmı ayrıntılıya canım
Dorti İnan Çok Sevindim Rabbim Çok Büyük Elhamdülillah
Kesinlikle Aldırmayı Düşünme Derim Ben Bak Bebeğin Gayet Sağlıklı Olduğunu Göstermiş Sana Annesi
Kurban Olurum Ben Onun Gülen Yüzüne
Hiçbirimizin Garantisi Yok Allah Korusun Ama Sağlıklı Doğan Bebekler Bile Sonradan Hastalanabilir
O Zaman Ne Yapacağız Onlardan Vazmı Geçeceğiz Herşey Yolundayken Biranda Ters Olabilir
Bence Rabbim Seni Sınıyo Bu Sınavı Başarıyla Geç Arkadaşım
Sakın Kıyma Bebişine
Eminim oyledir canim, dusunsene icindeki senin canindan kaninda bir parca..daha kucagimiza almadan bukadar seviyorsak..dunyaya geldiklerinde nekadar severiz...muthis bir duygu olmali..ki sen annesin..bilirsin bu duyguyu.
ben henuz olmadim canim ayrintili ultrasonumu...haftaya pazartesi insallah. Bekliyorum bakalim merakla. Hayirlisi olsun insallah
bıryandan sevınırken bır yandanda ıcımdekı korkuyu yenemıyorum kızlar.ınanın rısk oldugunu bılıyorum ya bebekte.o benım ıcımı kemırıyor.kara vermek cok zor.yanı bebegın dogduktan sonra olusabılecek rısklerını anlattı ya o genetıkcı doktor.ıste bunlar aklıma geldıkce sevıncım sönuyor.sızce ne yapmalıyım kızlar
diana 2li test sonucumda bir sıkıntı çıkmamıştı. Ayrıntılıda dr bebeğin kalbinde ışık görünce bu genelde downlu çocuklarda olan bir durum dedi kan testi istedi 4lü yani. orda da risk çıktı bütün ölçümler normal sadece kalpte olan bir durum böyle oldu canım.
Dionysos 100 ve üzeri daha çok görüyorum çok nadir 90 ları görüyorum en son 118-120 filandı. Ama alp yükü haftalar ilerledikçe artıyormuş sanırım bebiş büyüdükçe. Senin yaşın kaç ben 37 nin içindeyim bahsettiğin doğum drun nerde nerde yapmıştın doğumunu
hazal yarın gidicem Mehmeh Akife bakalım nolcak
Recep Hasıda araştırıcam bu arada saolun
Dorti iyi olmana çok sevindim canım inan bugünüm seni düşünmekle geçti...ne güzel olmuş kıyma canım içindeki o cana bence çok sağlıklı ve mutlu bir bebeğin var...
Baharnaz canım bende haşimato troidi hastasıyım. Ama düşüklükte ne ilaç verirler bilmiyorum ama fazla kafana takma ilaçla halledilecek bir hastalık...
Özlem seninde iyi olmana sevindim canım..
Zonox senide merak ettik bugün kendine çok iyi bak arkadaşım olurmu biraz bol suyla halledilebilcek bir durummuş nasıl olsa.....
RAbbim hepimize kolaylıklar versin hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alalım inşallah. Bugünkü güzel haberler iyi geldi bk şimdi iştahla yemeğimi yiyebilirim.
Canım benimde nabzım sürekli yüksek çıkar dediğin gibi en küçük 90 çıkıyor..Bazende çarpıntı değilde 1-2 saniyelik düzensizlik oluyor o sırada kan pompalayamadığını anlıyorum sonra geçiyor.Önceleri haftada bir iki kere oluyordu..Şimdilerde hemen hemen hergün oluyor..
Hamilelik öncesi dr.a gitmiştim kalp aritmesi düzensizliği demişti.Bir alet var onla teşhis konuluyor 2 gün onla geziyorsun..Dediğin gibi kardiyolojiye gitmek lazım ama şuan ben erteledim.
Dr.um nabız yüksekliği için normal,olabilir dedi.Sende kaygılanma diye söylüyorum...
Ben 26 yaşındayım.
Dr.um Alkan Yıldırım Bahçelievlerde istediğin yerde doğumu yapıyor..
Recep Hasta Osmanbeyde, ona ayrıntılı ultrason için gitmiştim ikili testim sorunlu çıkmıştı..
Ama adam ona rağmen rapor vermişti bir problem yoktur vs. diye..
Bu arada Herkese Merhabalar Kızlar
Bende inş. Mayıs annesi olacağım.Adım da Eda,arada bakıyordum sizlere bugüne yazmak kısmetmiş...
canım cok sagol.allah razı olsun.bebegımın saglıklı oldugunu gormek benı cok mutlu ettı.cok sukur bır sorun gorunmuyor.ama dıger taraftada genetık raporumdakı rıskler var.ama dedıgın gıbı hersey ınsanlar ıcın.saglıklı bebeklerde allah korusun heran ne olacagı bılınmıyor.yanı kımsenın garantısı yok.ama doktorumun bana verdıggı guven benı rahatlattı.tabıkı karar bızım yıne.ama ınankı aldırmak ıstemıyorum.cok zor bır durum benımkı.hele bebegın o gulusunu gordum ya bugun.suanda yazarken bıle aglıyorum cok duygulandım
insan okurken bile hayal edior o gülüşü
imkan olsada bide cd sini izlesek
ama o gülüşte bile bir anlam vardır heralde
senin izlediğini hissetmiş ki sana gülümsemiş olmalı
bn bebğimi kaybettiğğimde genetik tanı uzmanı kromozom bozukluğu demişti
ve genelde sağlıksız bebkler doğal seleksiyon yoluyla kendi kendine düşerler yani yaşamaz demişti
herşeyde bir hayır vardır ..sağlıklı bir gülüş bile bir çok şeye bedel bnce
dualarımız müşterek olsun
Duncan saol canım
Dionysos saol canım bilgiler için yarın kalp hastanesine gideyim bakalım başka çarem kalmadı tiroit sorunumuda orda çözebilirim inşallah yaş farkımız var canım o yüzden senin durumun farklı değerlendirilmiş olabilir belkide hayırlısını diliyorum sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.
Zonox un var geçmiş olsun? idrar yollarımı?
blue-skydanda bahsetmişsiniz inşallah herşey yolundadır kızlar
subaruyu göremedim işten ayrıldımı
Duncan saol canım
Dionysos saol canım bilgiler için yarın kalp hastanesine gideyim bakalım başka çarem kalmadı tiroit sorunumuda orda çözebilirim inşallah yaş farkımız var canım o yüzden senin durumun farklı değerlendirilmiş olabilir belkide hayırlısını diliyorum sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.
sagol canım.ınsallah hepımız saglıklı bebekler doguracagız.ınsallah hepımız sevınecegız
Duncan saol canım
ya bılmıyordum canım cok gecmıs olsun.kac aylıktı bebegın ozaman.neden bozuk deıler sana kromozomun.yanı teshıs neydı.banada hep oyle dıyolar anormal bebekler duserlermıs dıye.ama bunu doktora sormadım ben.kulakdan dolma bılgım oldu
Canım subaru ismini değişti semaysem subarunun yeni adı..
3 aylık tı canım..dr. tamamen rastalantısal olduğunu söylemişti
yani bizde herhangi bir genetik bozukluk falan çıkmadı trozimik bir rahatszılıktı yani..
ilk 3 ay içerisnde olan bozukluklarda genelde olan şeylermiş...bide bnm hamilleik plansız olduğundan tsh o zamnalar baya yüksekti bu risk te olmuş olabilir..araştırmalar sonrasında kan pıhtışalması da çıktı..ilk hamilleiğimde kullandığım troid ilacı kemik erimesi yaptı vs..bir çok hastalık oluştu anlayacağın..ama kıs*****de yaşamak varsa hiç bişey engel olmuyor...hayırlısı olsun artık..RAbbim en doğrusunu bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?