2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Monaroza , Diana sonuçlarınız güzel gelir inşallah

Dionysos özelden de msj atabilirsin drla ilgili tşkler

canım benim çok sevindim gerçekten .. inan eve gidicem ve senden haber alamdım diye çok üzülüyordum hatta özelden yazıpta keşke telefonunu alsaydım da akşam arardım dedimm.. neyse cuma günüde bi sorun çıkmaz inşallah bu arada doktorun devam diyorsa içini ferah tut.. allahım yardımcın olsun inşallah..

OHHHH BEEEE
allaha şükürler olsunnnn
hamdolsun
diyorumm başka bişey demiyorumm
innaki çok sevindimmm
bundna sonra tabiki karar senin ama nolur sakın aksi bişey yaptırma

ne güzel habere geldin bize ... canımbenim cumaya pazara salıya derken ..hamileleiğinin yarısı bitti ..
sana biraz sıkıntılı geçti ama .. bebeğin sağlıklı bence o seni bırakmak istemiyor annesi ..

YEŞİMCİM BENCE KIZIN SANA BİR MESAJ VERİYOR.BEN aLLAHIN SANA BİR LÜTFUYUM GÖRDÜĞÜN GİBİ SAĞLIKLI VE NEŞELİYİM DİYOR.hiç kalbine kötü şeyler getirme.Allah her şeye kadirdir.inanıyorsak ki öyle dua her şeyi değiştirir.benim kalbim çok rahat ben de kızımın çok sağlıklı olduğuna inanıyorum inş. öyledirler dualarım hepimizin melekleri için

bebegın cd sını verdıler sımdı onu ızlıyorum bende.cok guzel bır duygu.aynen bebegımı ızlıyorum suanda

canım seni çok merak ettikk dua ediyoruz şükür bak bebegin ne güzelde oynuyormuş inşallahh sagsaglim dogacakk o bebişş iyi oldugunuz açok sevindimmm rabbim kıymasınn

İlk başlarda hergün hissetmedim canım..Şimdide hissetmek istediğimde özellikle yemekten sonra uzanıp elimi karnıma koyup bekliyorum keyfi yerindeyse atıyoo tekmesini..Ama şuan çok küçükler her hareketini hissetmeyebiliriz..
Özlemcim iyi olmana çok sevindim canımm
Merak ettik canım senii..Bu 3 lü 4 lü testlerde yaştan dolayıda risk yüksek çıkıyo galiba..Sonuçta bütün olasılıkların toplamını alıyoo ve her 35 üstü anne olan bebek sağlıksızmı oluyoo içini temiz tut canımm..AS sonucu senin gebeliğinin sürecini etkilemiycek galiba ama temiz çıkacak büyük ihtimal ve için rahat devam etcen gebeliğinee..Artısını eksisini iyi düşün canım dualarımız seninleee

arkadaslar allah hepınızden razı olsun.dualarınız yetıstı bana ınanın oyle duyguluyumkı anlatamam.ıyıkı varsınız ıyıkı tanıdım sızı.gercekten benım canım oldunuz hepınız.kardeslerım oldunuz.ınsallah hepımız cok ıyı olacagız.dualarımız hep devam etsın.rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah

dorti içindeki kurtu öldürmenin tek yolu bir başka görüş daha almak. ankaradasın sanırım, sana doktor önerebilirim. bu bence bir kişinin söylediğiyle yapılacak iş değil..

dorti canım çok şükür ya bak gördünmü kızın annesine mesaj vermiş annecim kaygılanma ben iyiyim demiş canım bence çok sağlıklı bir prensesin olacak hem hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ki biz amniyo yaprırmadık sadece 2 li ye güvenerek garanti sağlıklı bebeğimiz olacak diyemeyiz rabbim alnımıza ne yazmışsa onu yaşıyacağız

OHHHH BEEEE
allaha şükürler olsunnnn
hamdolsun
diyorumm başka bişey demiyorumm
innaki çok sevindimmm
bundna sonra tabiki karar senin ama nolur sakın aksi bişey yaptırma

canım arkadasım.çok sagol bıtanem.ayrıntılı ultrasonda bır sorun yok.doktorumda devam etme kararında.ama yınede bıze bırakıyolar.sen olsan ne yapardın.ne olur bana bır akıl ver.sapasaglam gorunen bır bebek var ama dogduktan sonra bazı rıskler cıkabılır dedıler.sen olsan ne yapardın

tabiki cnm sana katılıyorum ..iyi sonuç çıkınca dualarımızıı kesmemeliyiz.. kötü günümüzdede dua etmeliyiz .. iyi günümüzdede dua+hamd etmeliyiz ...
Mutlu olmana ..bebeğin iyi çıkmasına ... iyi sonuç alıp bize güzel haber vermene .. çok sevindim

Yeşim yaaa çok duygulandımm imkansız gibi ama nasıl sana bişeyl
er anlatmak istiyoo eminim hissediyodu senin üzüntülerinii..Sorunlu bebekler bukadar hareketli olurmu hiçç..Başka bi genetikçiylede konuşun sonuçlarınızı bencee bazı dr.lar beyaz kağıdı değil üstündeki küçücük siyah noktayı söylerler hakkınızda hayırlısı olsun canımm

Son düzenleme:
bebegın cd sını verdıler sımdı onu ızlıyorum bende.cok guzel bır duygu.aynen bebegımı ızlıyorum suanda

dorticim okadar çok sevindim ki anlatamam. Allah yoluna devam etmeyi nasip etsin cnm. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ayrıntılı usg de bebeğini daha da net görmüşsündür. umarım hakkınızda hayırlısı olur.
senden güzel haberleri duymak çok güzel, bu zamana kadar sıkıntılı geçti bundan sonra bi oh dersin inş..
dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarla. hepimiz için dualar ediyorum. Allah bebeklerimizi bağışlasın bizlere.

Dortiiiiii,

Ben burda acayip sevindirik oldum bir bilsennn
Yavrun sana gulumsemis, oynamis annesi, daha ne yapsinnn
Karar senin kararin tabikide ama...bu yavruya kiyilmaz annesi.
En guzel Rabbime siginmak..duayla sabirla dogucagi gunu beklemek.

Bebisinle geldinya yanimiza, ben cok sevindim cnm..iyi bakin birbirinize

canım benım.çok sagol.bılıyorum senınde bana ne kadar uzuldugunu.oyle zor bırseykı yasadıgım anlatamam.ama cok sukur bebegım gorunusu cok guzeldı.raporumda da bebkte sorun yok dıyor.doktorda devam dıyor.ama genetıkcı kafamıza seytanı soktu ya.ama alınacak bır sorun yok dıyor ultrasonda.saglıklı bır bebek nasıl aldırılır.sen olsan ne yapardın bana akıl verın kızlar

dorti yazıyorum yazıyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı..bu tür konularda bir doktorun fikri ile hareket etmemek lazım..bak ankaradasın, bir doktordan daha öneri al..burdaki insanlardan fikir alman hiç birşeyi değiştirmez, biz ne doktoruz ne uzman..sadece duygusal olarak düşünüp hepimiz sana aldırma deriz senin için bol bol dua ederiz..lütfen bir doktora daha git, doktor bulamıyorsan ben sana öneriyim bitane..

kızlar ben çıkıyorum ..herkesi öptüm .. biraz keyfim yerine geldi ... yemek bile yapasım yoktu ...hiç kALkmadım yerimden nerdeyse bugün ...
dortiden iyi haber gelmesi çok güzel ...
inşallah Baharnaz arkadaşımın da tahlil dengesizlikleri tansiyon probl. düzelecek herşey yoluna girecek ... blue sky da inşallah .. ve diğer herkes ... görüşürüz

canım benım cok sagol.allah hepımızı sevındırsın.ınankı oyle zorkı yasadıgım sey.rabbım yasatmasın boyle zorluklar hıcbırımıze.ultrasonda guluyordu bebegım.oynuyordu.hele dunden berı oyle hareketlıydıkı.sankı bana bıseyler demeye calıstı.allahıma bın sukur ultrason sonucum ıyı.doktorda devam dedı.ama yıne karar sızın dedı.ne zor bısey.ama bende rahatladım bebegımı gorunce.en azından saglıklı bır bebegım oldugunu ogrendım.

canım benim ben olsam ayrıntılı ultrason raporumu ve genetikçinin raporunu başka bi doktora yani riskli gebelik uzmanına gider danışırdım eğer oda bana devam et derse kesinlikle düşünmezdim,en azından başka bi doktorun daha görüşünü almak senin içinde iyi olur.. ama doktorun sana devam demiş bu da benim devam ettirmem için iyi bir neden olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…