kızlar herkese ıyı aksamlar.allah hepınızden razı olsun.ayrıntılı ultrasona gırdım.karsımda sureklı gulen ve oyun oynayan bır bebek vardı.allahım sen ne buyuksun yarabbım.okadar guzel guluyoduki şok oldum.sankı bana anne ben ıyıyım benı bırakma dıyordu.kızlar ultrasonumda hıcbır sorun cıkmadı.yarım saat bakıldı bebege.ama ınanılmaz bırsey ayrıntılı ultrasona gırenler bılır.sonucu cok ıyı cıktı ultrasonda.raporu doktora cıkarttık ve oda aynı seyı soyledı.kızlar o genetıkcı doktor bızım aklımıza kotu seyler soktu.ama bugun bebegımı oyle gulerken oynarken gorunce oyle duygulandımki.karar bızım ama doktor devam dıyor bana.yınede cumaya bır kez daha bakılacak.
kızlar herkese ıyı aksamlar.allah hepınızden razı olsun.ayrıntılı ultrasona gırdım.karsımda sureklı gulen ve oyun oynayan bır bebek vardı.allahım sen ne buyuksun yarabbım.okadar guzel guluyoduki şok oldum.sankı bana anne ben ıyıyım benı bırakma dıyordu.kızlar ultrasonumda hıcbır sorun cıkmadı.yarım saat bakıldı bebege.ama ınanılmaz bırsey ayrıntılı ultrasona gırenler bılır.sonucu cok ıyı cıktı ultrasonda.raporu doktora cıkarttık ve oda aynı seyı soyledı.kızlar o genetıkcı doktor bızım aklımıza kotu seyler soktu.ama bugun bebegımı oyle gulerken oynarken gorunce oyle duygulandımki.karar bızım ama doktor devam dıyor bana.yınede cumaya bır kez daha bakılacak.
bebegın cd sını verdıler sımdı onu ızlıyorum bende.cok guzel bır duygu.aynen bebegımı ızlıyorum suanda
İlk başlarda hergün hissetmedim canım..Şimdide hissetmek istediğimde özellikle yemekten sonra uzanıp elimi karnıma koyup bekliyorum keyfi yerindeyse atıyoo tekmesini..Ama şuan çok küçükler her hareketini hissetmeyebiliriz..canım maşallah kuzuna demek artık tam anlamıyla kendini hissettiriyor annesine canım bende aslında ofak ufak bişeyler hissediyorum ama dünden beri sanki hiç hissedemiyorum dilekci sen kuzunun hareketlerini hergün düznli hissediyormusun ben biraz bu durumdan tedirgin oluyorum
Özlemcim iyi olmana çok sevindim canımmselam kızlar... nasılsınız..
rabbıme cok sukur bız cok ıyıyız amnıyosentez hafta sonuna kaldı agrım kanamam yok servıks uzunlugum 3.2 cm cık dr onada ıyı dedı...
rabbıme gecırdıgımız her saglıklı gun gun ıcın sukredıyoum sıkıntıda oln herkesın yardımcısı olsun ıns...
Merak ettik canım senii..Bu 3 lü 4 lü testlerde yaştan dolayıda risk yüksek çıkıyo galiba..Sonuçta bütün olasılıkların toplamını alıyoo ve her 35 üstü anne olan bebek sağlıksızmı oluyoo içini temiz tut canımm..AS sonucu senin gebeliğinin sürecini etkilemiycek galiba ama temiz çıkacak büyük ihtimal ve için rahat devam etcen gebeliğinee..Artısını eksisini iyi düşün canım dualarımız seninleeeSelam kızlar
Birçok arkadaşın beni merak ettiğini biliyorum saolun kızlar Dualarınız için Allah razı olsun.
Durumumu özetleyeyim.
Ayrıntılı ultrasondan sonra 4lü testim yapıldı Dr Bebeğin kalbinde ışık gördüğünü söylemişti. Bunu yazmıştsım sanırım. Down Sendromu riski pozitif çıktı dr Amnio önerdi 1:181
Bu arada TSH ım çok düşük. bu durumda olan varmı? Lalehan seninmi düşüktü ilaç kullanıyormuydun dra gidiyormusun? bu konuyla ilgili
Tansiyon ilacı kullanıyorum fakat çarpıntılarım oluyor nabız yüksek dr Kardiyolojiye görünmem gerektiğini söyledi şimdi dr arayışlarım devam ediyor. Erken doğum riski ve anne olarak bazı risklerimden bahsetti. buralara girmiycem.
Tavsiye edeceğiniz bir kalp dru varmı Özelmuayehanesi olan devlet hastaesinde de çalışan bir hoca olursa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca Avrupa yakasında Rıza Madazlıda başka riskli gebelik druna giden varmı yazarsa sevinirim.
Hepinize tek tek teşekkür derim.
kızlar artık aldırmama gerek yok degılmı.karar verecek olan sızsınız dedı doktor ama gorunen bısey yokmus.ama dogduktan sonrakı rısklerı genetıkcı kadın kafamıza soktu ya şeytan ınsanı durtuyor.
OHHHH BEEEE
allaha şükürler olsunnnn
hamdolsun
diyorumm başka bişey demiyorumm
innaki çok sevindimmm
bundna sonra tabiki karar senin ama nolur sakın aksi bişey yaptırma
arkadaslar allah hepınızden razı olsun.dualarınız yetıstı bana ınanın oyle duyguluyumkı anlatamam.ıyıkı varsınız ıyıkı tanıdım sızı.gercekten benım canım oldunuz hepınız.kardeslerım oldunuz.ınsallah hepımız cok ıyı olacagız.dualarımız hep devam etsın.rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah
arkadaslar allah hepınızden razı olsun.dualarınız yetıstı bana ınanın oyle duyguluyumkı anlatamam.ıyıkı varsınız ıyıkı tanıdım sızı.gercekten benım canım oldunuz hepınız.kardeslerım oldunuz.ınsallah hepımız cok ıyı olacagız.dualarımız hep devam etsın.rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah
bebegın cd sını verdıler sımdı onu ızlıyorum bende.cok guzel bır duygu.aynen bebegımı ızlıyorum suanda
canım benim çok sevindim gerçekten .. inan eve gidicem ve senden haber alamdım diye çok üzülüyordum hatta özelden yazıpta keşke telefonunu alsaydım da akşam arardım dedimm.. neyse cuma günüde bi sorun çıkmaz inşallah bu arada doktorun devam diyorsa içini ferah tut.. allahım yardımcın olsun inşallah..
canım benım.çok sagol.bılıyorum senınde bana ne kadar uzuldugunu.oyle zor bırseykı yasadıgım anlatamam.ama cok sukur bebegım gorunusu cok guzeldı.raporumda da bebkte sorun yok dıyor.doktorda devam dıyor.ama genetıkcı kafamıza seytanı soktu ya.ama alınacak bır sorun yok dıyor ultrasonda.saglıklı bır bebek nasıl aldırılır.sen olsan ne yapardın bana akıl verın kızlar
Dortiiiiii,
Ben burda acayip sevindirik oldum bir bilsennn
Yavrun sana gulumsemis, oynamis annesi, daha ne yapsinnn
Karar senin kararin tabikide ama...bu yavruya kiyilmaz annesi.
En guzel Rabbime siginmak..duayla sabirla dogucagi gunu beklemek.
Bebisinle geldinya yanimiza, ben cok sevindim cnm..iyi bakin birbirinize
canım benım.çok sagol.bılıyorum senınde bana ne kadar uzuldugunu.oyle zor bırseykı yasadıgım anlatamam.ama cok sukur bebegım gorunusu cok guzeldı.raporumda da bebkte sorun yok dıyor.doktorda devam dıyor.ama genetıkcı kafamıza seytanı soktu ya.ama alınacak bır sorun yok dıyor ultrasonda.saglıklı bır bebek nasıl aldırılır.sen olsan ne yapardın bana akıl verın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?