vallahı ıkı genetıkcı baktı raporuma.onlar hep karamsar.ama kendı doktorum hıc oyle demıyo.yani gebelıge devam dıyor.ultrasona bakan hocada aynı seyı soyledı bugun.çok saglıklı bır bebegınız var dedı.gulup duruyo bebegım orada.ay gibi nur gibi aynı.ya kızlar kafayı yıyecegım.saglıklı bır bebegı nasıl aldırırım ben
evet haklısın.ama baska doktorada gıtsem raporlara bakarak onlarda aynı seyı soyleyecekler bence.ıkı genetık uzmanı aldırma taraftarı.dırek aldırın demıyolar tabı.ama ima edıyolar.ama bana yuzde yuz bır hastalık tanısı koyamadılar.yanı yuzde beş veya yuzde on rısk var dıyolar.bu kadar dusuk rısk ıcınde saglıklı bır bebegı aldırmak cok zor bır karar bence.bılmıyorum ne yapmalıyım.ama olasılıklarla konusuyolar hep genetıkcıler
canım benım sagol.ınankı okadar zorkı bende soruyorum ıste sız olsanız ne yapardınız dıye.ama gercekten boyle bır sorunun cevabıda yok.cok zor bır durum.bır tarafdan sevınırken bır tarafdanda genetık sonucumu dusunmek cok kotu.yanı hem sevıncı hem uzuntuyu bırden yasıyorum.bebegımın guzel gulusunu gordum bugun.bana guluyordu.sankı bana mesaj verıyordu.saglam saglıklı bır bebegım var ultrason sonucumda.ama bır taraftada rısklı bır bebege sahıp olabılecegımı soyleyen bır raporum var.gelde cık işin içinden
kızlar
ben bu sabah elevite başladım
kahvaltıyla beraber aldım
ancak o kadar şiştimki sanki bir koyun yemiş gibiyim
aranzıda elevit içen varsa nasıl kullandığını söyleyebilirmi bana
Kızlar başım catlyacak.okadar dolukı beynım.yani saglıklı bır bebegı bıraz rısk var dıye aldırmak dogru olurmu bılemıyorum.oynayan hoplayan tekmeler atan saglıklı bır bebegım var kızlar ne yapacagım ben
herkese merhaba kızlar
umarım bugun herkes ıcın guzel bır gun olur
dorti çok uzuldum cnm yasadıklarına ultrasonun ıyı cıkmıs sevındım ama bırsey merak edıyorum ultrason ıyı cıktıgı halde doktorun genetık raporuna ne dıyor yanı onemsemıyor dıyorsun ya bu bana garıp gelıyor hıc önemı yoksa neden o kadar sıktılar kı senı yazık degıl mı bence cok ıyı dusun ve daha fazla vakıt kaybetmeden baska bır doktora daha gıt canım belkı sıtedekı cok kısı benden nefret edecek ama ben senın ıcın demıyorum ama saglıksız oldugu eger kesınse bir bebegın o bebegı dunyaya getırmekten yana degılım allahtan gelen hersey kabulumuz bana bıraz cahılce bır dusunce gıbı gelıyor dısardan konusmak kolay sakın yanlıs anlama ama o zaman bu testler neden var kım bıle bıle down sendromlu bır cocuk dogurmak ıster kı mesela bu cok bencılce gelıyor bana cunku o cocuk bır gun gelıp buyudugunde bana hesap soran bakıslarla baksa dayanamam kı dunyanın en zor seyı sonradan olacak olaylara tabı kı mudahale edemeyız ve annelık de sonuna kadar olene kadar annelıgı gerektırır ama bastan eger bellıyse kesınse dogururum asla aldırmam demek bana mantık dısı gelıyor bunun allah ınancıyla bır ılgısı olmamalı
dorti canım iyi haber vermene sevindim sabah işe gelir gelmez hemen bizim formu açtım akşam giremedim misafirim vardı aklım hep sendeydi nasıl haberle geleceksin diye çok şükür .şu yazdığın yazıyı okuyunca yazmadan edemeyeceğim canım bebeğini dün görmüşsün gayet sağlıklıydı tekmeler atan hoplayan bir bebeğim var yazmışsın tatlım haşa akıl vermek değil maksadım ama bu bebekleri bizler istedik rabbimde bize nasip etti rabbim eğer böyle birşey kararladıysa bile bence aldırma kıyma o bebeğe buda bizlere bir lütuf diye düşünüyorum insanın başına gelmeden bilinmez tabi ne yaşadığı ne hissettiği bunu en yakın tadan sensin bizler sadece lafla teselli edebiliriz dua edebilirz yürekten sana dün bütün arkadaşlar tek yürek olduk senin iyi haber alman için dua ettik hepimiz birbirimiz için duacıyız içime öyle doğuyorki bu bebek çok sağlıklı olacak çevremde çok duydum sorunlu gebelik denilenleri ama çok şükür hepsi sağlıklı bebekler getirdi bu güzel dünyaya sende yüreği temiz çok güzel bir annesin rabbim seni üzmeyecektir inan sağlıcakla kal canım
herkeze günaydın nasılsınız güzel annelerim
merhaba günaydınn
balcı bişey sormak istiyorum
ama nefret etmiyorum
2 li 3,lü yada 4,lü testlerimizin ne kadar garantisi var
% 100 garantisi yok
zaten hayatta hiçbirşeyin % 100 garantisi yoktur
bizler şimdi sağlıklı herşeyi yolunda giden hamilelleriz hamdolsun
bebeklerimizin % 100 sağlıklı olacağının garantisi yok
allah tümümüzü esirgesin diyelimki doğumdan sonra bebekte bir problem çıktı ne yapıcaz
onu o şekilde kabul etmeyecekmiyiz
dorti ninde % 100 özürlü olacağını söylememiş genetikçisi
kendi dr zaten tahliye edilmesini istememiş.
kapsamlı usg de de sorun çıkmamış ne güzel
bu durumda düşünecek çok fazla bişey yok
allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin diyorumm
yaw kolaymı karnındaki bi canlıyı ilaçla öldürmelerini izlemek beklemek
yok yokk o bebek sağlıklı
gunaydın canım.zor bır gece gecırdım yıne.hem mutluyum hemde aklımın bır kosesı benı tırmalıyor.balcı bazı seyler yazmıs belkıde haklı.ama ayrıntılı ultrasonda saglıklı gulen oynayan bır bebek var.bır sorun olsaydı bu ultrasonda cıkmazmıydı sence.dogduktan sonra hangımız bebegımızın ne olacagını bılebılırızkı.sagırmı dılsızmı yuruyecekmı konusacakmı dıye.hangımız bılebılırız.suanda her hamılede dogumdan sonra ne kadar rısk varsa bendede o var.yanı ben aldırmak ıstemıyorum.o konuyu kapatmak ıstıyorum artık.ama şeytan beynımı kemırıyo.sınır oldum ıyıce.rabbım yardımcımız olsun
hay allah sana yazdıgım mesajı balcıya yollamısım.
herkese günaydın.. mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle....
balcı canım ,, banada kızacaklar ama ben sana katılıyorum... ki bende sonuç bekliyorum ama doktor bana down sendromlu derse düşünmeyeceğimi biliyorum... çünkü onu hayata getirip ne ona acı çektirmek istemem diye düşünüyorum ve bana bişey olursa ona kim bakar diye yaşamak istemiyorum... bana kızıyorsunuz şimdi ama ben böyle düşünüyorum..
semaysem doğduktan sonra bebek havele geçirip kalıcı hastalıklar olabilir. o zaman tabiki ben bunu istemiyorum öldüreyim demeyiz diyemeyiz varmı böyle bişey tabiki olabilir belki doğduktan sonra hemen ölebilir ayağı kırılır sakat kalabilir.. ben yanlızca bile bile doğurmak taraftarı değilim..
dorti canım sen atıl yüksele git bence istanbulda mailime cvp verdi ve beni aradı harika bi doktor kesin net bişey söyleyecektir.
zonox geçmiş olsun canım ahhh şu doktorlar insanı korkutmaktan başka bişey yapmıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?