2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aklıma gelmeyen adını atladığım arkadaşlar nolur kusuruma bakmayın

Canım genetikçiler azıcık bir ihtimal bile görseler aldırın derler..
Sana sadece ikili testmi yapıldı? Eğer öyleyse çok mantıksız..
Senin yerinde olsam riskli gebeliklere bakan bir dr.a giderim ve önerisiyle amniyo yaptırırım..

dorti ultrason sonuclarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. diğer konuysa tamamen sana ve eşine kalmış bir konu bizde eşimle düşündük as olmadan önce dedim bebeği aldırmıcaksam o zaman neden bunu oluyorum. sen kendini düşünmüyorsunki bebeğini düşünüyorsun. ben tabiki ne olursa olsun hastada olsa bebeğime bakarım o benım evladım.ama o da bi insan olacak en nihayetinde büyüyecek. bilmiyorum ya düşünecek zamanında pek kalmamış umarım hersey yoluna girer,ama benım içimden geçen çocugunda bir sorun yok. sağlıklı bir bebek

kızlar
ben bu sabah elevite başladım
kahvaltıyla beraber aldım
ancak o kadar şiştimki sanki bir koyun yemiş gibiyim
aranzıda elevit içen varsa nasıl kullandığını söyleyebilirmi bana

ben başladığımdan beri hep gece yatarken alıyorum canım herhangi bir şikayetim olmuyor

Günaydın

Dorti ve Zonox saolun kızlar İnşallah şu günlerimizi sağlıkla atlatırız, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

herkese günaydınlarrr
mutlu sabahlar:92:
sağlıklı huzurlu mutlu bir gün geçiririz inş:97:
aramızda olmayan arkadaşlarımızdanda güzel haberler alırız bugün inş.:97:

Hepinize Gunaydin guzel anneler,

Biz hazirlandik ise gidiyorus kizimla,
aksama gorusuruz kismetse,
iyi bakin kendinize
mucckss:92:

herkese merhaba kızlar
umarım bugun herkes ıcın guzel bır gun olur
dorti çok uzuldum cnm yasadıklarına ultrasonun ıyı cıkmıs sevındım ama bırsey merak edıyorum ultrason ıyı cıktıgı halde doktorun genetık raporuna ne dıyor yanı onemsemıyor dıyorsun ya bu bana garıp gelıyor hıc önemı yoksa neden o kadar sıktılar kı senı yazık degıl mı bence cok ıyı dusun ve daha fazla vakıt kaybetmeden baska bır doktora daha gıt canım belkı sıtedekı cok kısı benden nefret edecek ama ben senın ıcın demıyorum ama saglıksız oldugu eger kesınse bir bebegın o bebegı dunyaya getırmekten yana degılım allahtan gelen hersey kabulumuz bana bıraz cahılce bır dusunce gıbı gelıyor dısardan konusmak kolay sakın yanlıs anlama ama o zaman bu testler neden var kım bıle bıle down sendromlu bır cocuk dogurmak ıster kı mesela bu cok bencılce gelıyor bana cunku o cocuk bır gun gelıp buyudugunde bana hesap soran bakıslarla baksa dayanamam kı dunyanın en zor seyı sonradan olacak olaylara tabı kı mudahale edemeyız ve annelık de sonuna kadar olene kadar annelıgı gerektırır ama bastan eger bellıyse kesınse dogururum asla aldırmam demek bana mantık dısı gelıyor bunun allah ınancıyla bır ılgısı olmamalı

dorti canım iyi haber vermene sevindim sabah işe gelir gelmez hemen bizim formu açtım akşam giremedim misafirim vardı aklım hep sendeydi nasıl haberle geleceksin diye çok şükür .şu yazdığın yazıyı okuyunca yazmadan edemeyeceğim canım bebeğini dün görmüşsün gayet sağlıklıydı tekmeler atan hoplayan bir bebeğim var yazmışsın tatlım haşa akıl vermek değil maksadım ama bu bebekleri bizler istedik rabbimde bize nasip etti rabbim eğer böyle birşey kararladıysa bile bence aldırma kıyma o bebeğe buda bizlere bir lütuf diye düşünüyorum insanın başına gelmeden bilinmez tabi ne yaşadığı ne hissettiği bunu en yakın tadan sensin bizler sadece lafla teselli edebiliriz dua edebilirz yürekten sana dün bütün arkadaşlar tek yürek olduk senin iyi haber alman için dua ettik hepimiz birbirimiz için duacıyız içime öyle doğuyorki bu bebek çok sağlıklı olacak çevremde çok duydum sorunlu gebelik denilenleri ama çok şükür hepsi sağlıklı bebekler getirdi bu güzel dünyaya sende yüreği temiz çok güzel bir annesin rabbim seni üzmeyecektir inan sağlıcakla kal canım

merhaba günaydınn
balcı bişey sormak istiyorum
ama nefret etmiyorum
2 li 3,lü yada 4,lü testlerimizin ne kadar garantisi var
% 100 garantisi yok
zaten hayatta hiçbirşeyin % 100 garantisi yoktur
bizler şimdi sağlıklı herşeyi yolunda giden hamilelleriz hamdolsun
bebeklerimizin % 100 sağlıklı olacağının garantisi yok
allah tümümüzü esirgesin diyelimki doğumdan sonra bebekte bir problem çıktı ne yapıcaz
onu o şekilde kabul etmeyecekmiyiz
dorti ninde % 100 özürlü olacağını söylememiş genetikçisi
kendi dr zaten tahliye edilmesini istememiş.
kapsamlı usg de de sorun çıkmamış ne güzel
bu durumda düşünecek çok fazla bişey yok
allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin diyorumm
yaw kolaymı karnındaki bi canlıyı ilaçla öldürmelerini izlemek beklemek
yok yokk o bebek sağlıklı

canım benım.bırtanecık arkadasım gunaydın.allah razı olsun sendende.cok sagol duaların ıcın.evet bebegımı gordum.çok guzeldi.habıre guluyordu.doktorlar hıc bırsey bulamadılar ultrasonda cok sukur.kendı doktorumda devam edelım dedı.cuma gunu yıne gorusecegız.sadece genetıkcıler ınsanın kafasını bozuyor.allaha sukur bebegımde bır sorun olmayacak.ben buna ınanıyorum.olsaydı mutlaka utrasonda cıkardı.en azından ufakda olsa bır sey cıkardı.allahıma cok sukur bebegım saglıklı.ınsallah hep boyle guzel haberler alırız hepımız canım.o genetıkcılerdende ıyıce nefret ettım yani.hep olasılıklarla konusuyolar.bosu bosuna ınsanların kafasını bulandırıyolar

herkese günaydın.. mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle....

balcı canım ,, banada kızacaklar ama ben sana katılıyorum... ki bende sonuç bekliyorum ama doktor bana down sendromlu derse düşünmeyeceğimi biliyorum... çünkü onu hayata getirip ne ona acı çektirmek istemem diye düşünüyorum ve bana bişey olursa ona kim bakar diye yaşamak istemiyorum... bana kızıyorsunuz şimdi ama ben böyle düşünüyorum..

semaysem doğduktan sonra bebek havele geçirip kalıcı hastalıklar olabilir. o zaman tabiki ben bunu istemiyorum öldüreyim demeyiz diyemeyiz varmı böyle bişey tabiki olabilir belki doğduktan sonra hemen ölebilir ayağı kırılır sakat kalabilir.. ben yanlızca bile bile doğurmak taraftarı değilim..

dorti canım sen atıl yüksele git bence istanbulda mailime cvp verdi ve beni aradı harika bi doktor kesin net bişey söyleyecektir.

zonox geçmiş olsun canım ahhh şu doktorlar insanı korkutmaktan başka bişey yapmıyorlar..

herkeze günaydın nasılsınız güzel annelerim

gunaydın canım.zor bır gece gecırdım yıne.hem mutluyum hemde aklımın bır kosesı benı tırmalıyor.balcı bazı seyler yazmıs belkıde haklı.ama ayrıntılı ultrasonda saglıklı gulen oynayan bır bebek var.bır sorun olsaydı bu ultrasonda cıkmazmıydı sence.dogduktan sonra hangımız bebegımızın ne olacagını bılebılırızkı.sagırmı dılsızmı yuruyecekmı konusacakmı dıye.hangımız bılebılırız.suanda her hamılede dogumdan sonra ne kadar rısk varsa bendede o var.yanı ben aldırmak ıstemıyorum.o konuyu kapatmak ıstıyorum artık.ama şeytan beynımı kemırıyo.sınır oldum ıyıce.rabbım yardımcımız olsun

hay allah sana yazdıgım mesajı balcıya yollamısım.

bu mesajı subaruya yazmıstım yıne yanlıs atmısım

gunaydın canım.evet haklısın.ama bende dovn sendromu deseydı doktor hıc dusunmez hemen aldırırdım.yada allah korusun dunku gırdıgım ayrıntılı ultrasonda en ufak bır sorun cıksaydı telaslanırdım.ama sapasaglam gülen oynayan bır bebek var karnımda.bebekte bır belırtı yokki.ıste benı bu mahvedıyor.saglam bebegı nasıl aldırırım ben.genetıkcılerde olasılık verıyolar zaten.kesın bu olur şu olur demıyolar.kafam bulandı ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…