2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biliyoruz hem gitmek istiyorsun hem ayakların geri geri geliyor ... sen 1 değil 2-3 hamileleik yükü taşıdın şu 20 haftada ...Allah inşallah çektiklerinin mükafatını verecek ...canım sende bugün yarın bir doktorla görüş fikir al .. sonra kesin kararını al .. ... belirsizlik ortamı insanı çok yorar ..
bende iyiyimbe gülüm .. müzük dinletiyorum bebeğime .. tav siye ederim .. hem sana hem bebğine iyi gelir ..... kahvaltıyamisafirim hala gelmedi .. öldümaçlıktan ..acıkınca midem dönüyor . .. ayıpyaa ... kusucam onlar gelince o olucak :)))))))))))))...

GÜNAYDIN ............ Umarım hepimiz için keyifli bir gün olur

sanada günaydın Aralcım ...inşallah canım .. hepimiz için

Son düzenleme:
günaydın annelerrrr...dorti ayrıntılı ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim canım kesin bir karar ver ve arkasında dur.böyle bebişinide kendinide çok üzüyosun

Nevracım inşallah afp sonucun güevzel çıkar umarım bundan sonra hepimizin yüzü güler sıkıntılar biter artık

evet haklısın.eskıden ne test varmıs ne ultrason.keske o ıkılı teste hıc gırmeseydım.oyle pısmanımkı.ınan arastırma yaptım doktorların yuzunden ne kadar saglıklı bebekler kurtaj edılmıs.benımkı tam tersı doktorum gebelıge devam dıyor.ama genetıkcıler rısklı olur dıyor.fakat ultrasonda tam tersı oluyor.yani saglıklı bır bebek bıze ordan gulucukler yolluyor.gelde cık sımdı ısın ıcınden

günaydın annelerrrr...dorti ayrıntılı ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim canım kesin bir karar ver ve arkasında dur.böyle bebişinide kendinide çok üzüyosun

sorma canım ınana varya neye ugradıgımı sasırsım artık.kafam kazan gıbı.karar vermek ıcın son ıkı gunum kaldı.bugun rısklı gebelık doktoruna gıdecegız.aslında hıc gıtmekde ıstemıyorum ya.neyse gıdecegız mecburen.allahtan hayırlısı olsun bakalım

Canlarım günaydınnnnnn

Herkes iyidir inşallahh bugün bişey farkettim, ben uyanınca 1 2 dk içinde oğlumda oynamaya başlıo sanki uyandığımı anlar gibi selam vriyo

canım hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
amin canım inşallahhh ...
canım seninde sonucun iyi çıkar inşallah hep güzel haberler istiyoruz

Canlarım günaydınnnnnn

Herkes iyidir inşallahh bugün bişey farkettim, ben uyanınca 1 2 dk içinde oğlumda oynamaya başlıo sanki uyandığımı anlar gibi selam vriyo

günaydın canım maşşah oğluşuna ardacık annenin uyanmasını bekliyor demekki acıkmıştır oğluşun annesi

Arkidişler günaydınnnnnnnnnn nasılsınız bakim...

Zonox çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha öyle korku yaşatmasın sana.... bu arada sen zaten günde 10 bardak su içmiyomuydun dahamı fazla iç dedi doktorun....

Canım sabahları benim minnoşumda tekmeliyo anasını ben uyanınca bide gün içinde öğlenleri içimde yuvarlanıyo:)) Rabbim nazarlardan korusun....

Herkese meraba 17. haftama girdim ve bu ana kadarda hayattan vazgeçmiş gibiydim hergün ağlıyordum mide problemlerim çok fazlaydı serumlar takıldı derken sonunda sizlerle görüşecek kadar iyi oldum sanırım midem düzeliyor gibi çok az bulantılarım var ve kilorda almaya başladım ve bu haftasonuda bebişimin cinsiyeti belli olacak...çok heyecanlıyım...:

gunaydın canım hosgeldın

Canlarım günaydınnnnnn

GÜNAYDIN
nasılsın
dün sana yazdım ama cvp alamadım
bi problemin varmış anlamadım ne olduğunu
kötü bişeyyoktur inş.

gecmıs olsun.allah saglıklı sıhhatlı bebek nasıp etsın

Canlarım günaydınnnnnn

canım sanada geçmiş olsun korkutmuş seni hain doktor

benim tosun yemek yemeden hiç kımıldamıyo tam tosun yani

hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun

kızlar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz ben tam göbeğimin altında hissediyorum yada bazen sol tarafımda :)

canım aramıza hoşgeldin. Geçmişler olsun bundan sonra Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah cinsiyetinide öğren bakalım annesi...

gunaydın canım hosgeldın

Hoşbulduk canım benim......

benim tosun yemek yemeden hiç kımıldamıyo tam tosun yani

Maşallah tosununa canım benim benimkide yemeği yiyince ödül tepiğimi veriyo sağolsun aşağı doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…