biliyoruz hem gitmek istiyorsun hem ayakların geri geri geliyor ... sen 1 değil 2-3 hamileleik yükü taşıdın şu 20 haftada ...Allah inşallah çektiklerinin mükafatını verecek ...canım sende bugün yarın bir doktorla görüş fikir al .. sonra kesin kararını al .. ... belirsizlik ortamı insanı çok yorar ..gunaydın canım.ınsallah sonucların ıyı cıkacak.bende kafa karısıklıgıyla beklıyorum ıste.bugun rısklı gebelık doktoruna gıtmeyı dusunuyorum ama aslında gıtmek ıstemedıgımıde bılıyorum.kafamı ıyıce karıstıracaklarından korkuyorum.sen nasılsın canım
GÜNAYDIN ............ Umarım hepimiz için keyifli bir gün olur
[QUOTE=dorti;16643545]gunaydın canım.ınsallah sonucların ıyı cıkacak.bende kafa karısıklıgıyla beklıyorum ıste.bugun rısklı gebelık doktoruna gıtmeyı dusunuyorum ama aslında gıtmek ıstemedıgımıde bılıyorum.kafamı ıyıce karıstıracaklarından korkuyorum.sen nasılsın canım[/QUOTE
biliyoruz hem gitmek istiyorsun hem ayakların geri geri geliyor ... sen 1 değil 2-3 hamileleik yükü taşıdın şu 20 haftada ...Allah inşallah çektiklerinin mükafatını verecek ...canım sende bugün yarın bir doktorla görüş fikir al .. sonra kesin kararını al .. ... belirsizlik ortamı insanı çok yorar ..
bende iyiyimbe gülüm .. müzük dinletiyorum bebeğime .. tav siye ederim .. hem sana hem bebğine iyi gelir ..... kahvaltıyamisafirim hala gelmedi .. öldümaçlıktan ..acıkınca midem dönüyor . .. ayıpyaa ... kusucam onlar gelince o olucak :)))))))))))))
sanada günaydın Aralcım ...inşallah canım .. hepimiz için
o karar çok zor bir karar Allah hiçkimseye yaşatmasın ama bende senin gibi düşünüyorum ultrasonda en ufak bir şey gözükürdü eğer bir sorunolsaydı offf ne biliyim bu testler anneleri sadece strse sokuyolar önceden testmi varmış annelerimiz ananelerimiz nasıl doğurmuş diye düşünüyorum sonrada Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın annelerrrr...dorti ayrıntılı ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim canım kesin bir karar ver ve arkasında dur.böyle bebişinide kendinide çok üzüyosun
canım hadi hayırlı haberlerle dön inşallahsorma canım ınana varya neye ugradıgımı sasırsım artık.kafam kazan gıbı.karar vermek ıcın son ıkı gunum kaldı.bugun rısklı gebelık doktoruna gıdecegız.aslında hıc gıtmekde ıstemıyorum ya.neyse gıdecegız mecburen.allahtan hayırlısı olsun bakalım
canım seninde sonucun iyi çıkar inşallah hep güzel haberler istiyoruzamin canım inşallahhh ...
Canlarım günaydınnnnnn
Herkes iyidir inşallahhbugün bişey farkettim, ben uyanınca 1 2 dk içinde oğlumda oynamaya başlıo sanki uyandığımı anlar gibi selam vriyo
arkidişler günaydınnnnnnnnnnNasılsınız bakim...
Zonox çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha öyle korku yaşatmasın sana.... Bu arada sen zaten günde 10 bardak su içmiyomuydun dahamı fazla iç dedi doktorun....
Canım sabahları benim minnoşumda tekmeliyo anasını ben uyanınca bide gün içinde öğlenleri içimde yuvarlanıyo:))rabbim nazarlardan korusun....
Canlarım günaydınnnnnn
Herkes iyidir inşallahhbugün bişey farkettim, ben uyanınca 1 2 dk içinde oğlumda oynamaya başlıo sanki uyandığımı anlar gibi selam vriyo
herkese meraba 17. Haftama girdim ve bu ana kadarda hayattan vazgeçmiş gibiydim hergün ağlıyordum mide problemlerim çok fazlaydı serumlar takıldı derken sonunda sizlerle görüşecek kadar iyi oldum sanırım midem düzeliyor gibi çok az bulantılarım var ve kilorda almaya başladım ve bu haftasonuda bebişimin cinsiyeti belli olacak...çok heyecanlıyım...:
canım sanada geçmiş olsun korkutmuş seni hain doktorCanlarım günaydınnnnnn
Arkidişler günaydınnnnnnnnnnnasılsınız bakim...
Zonox çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha öyle korku yaşatmasın sana.... bu arada sen zaten günde 10 bardak su içmiyomuydun dahamı fazla iç dedi doktorun....
Canım sabahları benim minnoşumda tekmeliyo anasını ben uyanınca bide gün içinde öğlenleri içimde yuvarlanıyo:))Rabbim nazarlardan korusun....
Herkese meraba 17. haftama girdim ve bu ana kadarda hayattan vazgeçmiş gibiydim hergün ağlıyordum mide problemlerim çok fazlaydı serumlar takıldı derken sonunda sizlerle görüşecek kadar iyi oldum sanırım midem düzeliyor gibi çok az bulantılarım var ve kilorda almaya başladım ve bu haftasonuda bebişimin cinsiyeti belli olacak...çok heyecanlıyım...:
Herkese meraba 17. haftama girdim ve bu ana kadarda hayattan vazgeçmiş gibiydim hergün ağlıyordum mide problemlerim çok fazlaydı serumlar takıldı derken sonunda sizlerle görüşecek kadar iyi oldum sanırım midem düzeliyor gibi çok az bulantılarım var ve kilorda almaya başladım ve bu haftasonuda bebişimin cinsiyeti belli olacak...çok heyecanlıyım...:
gunaydın canım hosgeldın
benim tosun yemek yemeden hiç kımıldamıyo tam tosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?