2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar ne zamandır kayınvalidemler bizdeydi iki haftadır yazamıyorum ama okuyorum takıpteyim:) kızlar sizde çok çabuk yoruluyormusunuz? benım okulda derslerım çok yoğun ve artık ayakta çok fazla kalamıyorum belim ve kalçalarım ağrıyor normal mı acaba? haftaya doktora gidicem bir ay olacak çok merak ediyorum bebeğim büyümüşmüdür acaba

bebeiş büyüyo ve karın öne geldiği için dengesiz bir durum oluşuyo vücutta bir de senayakta durduğun için çok normal belinin ağrıması benimde bu aralar çok ağrıyo ama normalmiş dr öle dedi

arkadaşlar iyi akşamlar dortiyi merak ettim bi bakayım dedim ama haber yok sanırım endişelenmeye başladım annemlerdeyim arasıra girip bakıyorum umarım hayırlı haber alırız

zonox cnm bende bazen hareket etmeyince iki tane şeker yiyorum yada çikolata :) ozaman hissediyorum. artık tesadüf mü oluyor bilmiyorum

nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatım güle güle giysinler

çok sağol canımmm çok şükür iyiyizz sen nasılsın ardam nasıll

canım biz de iyiyiz çok şükür. günlük tekmelerle geçiyor günlerimiz göbeğinde baya bir çıkmış kız. maşallah. minik oğlun "Ben burdayım anne" diyor

turko cum maşallah paşana.göbüşünde epey büyümüş

maşallah bebişine canımmm

maaşallah turkocum göbüşün çok büyümüş

canım biz de iyiyiz çok şükür. günlük tekmelerle geçiyor günlerimiz göbeğinde baya bir çıkmış kız. maşallah. minik oğlun "Ben burdayım anne" diyor

sağolun canlarıımm benimde ilk karnım küçüktü 2. farklı olur demişlerdi dogruymuşş bundaki göbüş daha büyük olacak belli kızımda çatlagım belli belirsizdi çok sanslıydım ama bunda ayvayı yedimm gibi şimdilik pek bişey yokta daha 4 ay varr
amann bebişim rahat saglıklı olsunda ne yapalım katlanıcaz artıkk rabbim esirgesin kuzucuklarımızı işallahh sizlerde ekleyin kızlarr merak ediyorumm göbüşleriniz ne durumdaa

dilaracım galiba tek ikimiz varız biraz geçmiş e gö zatmaya çalışıyorum canım benim satta 28 temmuz seinle aynıyız benimki erken dölleme olmuş tedaviden dolayı sat hesabında 5 gün ilerde gidiyorumm send eöylesin galiba senid ekızınmı olacak canım

evet canım benimde kızım olacak valla bilmiyorum ki ultrason neye göre hesaplıyosa
bende dortiden haber gemesini bekliyorum umarım herşey yolundadır

iyi geceler arkadaslar her ne kadar sohbetlere katılamasamda uzaktan uzaga takip etmeye çalışıyorum topiğimizi ben de 17 haftalık hamileyi. sizin 3 lü taramalarınız nasıl çıkmıştı neler yaptınız bilgi verebilir misiniz

ben 3lü test yaptırmadım canım 2liden sonra amniyosentez oldum onun için 3lü testin sonuçları hakkında bir bilgim yok

ben de ikili yaptırmadım 3 lüm 1:256 çıktı ama amniyosentez düşünmüyorum niye 3 lü yaptırdım onu da bilmiyorum

ben amniyosentezi 2li testim riskli çıktı diye yaptırdım daha doğrusu doktorum öyle istedi yani 256 da 1çıkmış çokta kötü değil gibi drun ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…