Canım çok şeker maşallah
ÇOK TŞKLERR CANIMM
SAĞOL TATLIMMTurkocum maşallah göbüşüne furkan bey iyiden iyiye belli etmeye başlamış kendini canım salopetinede bayıldım bende istiyorum hep hamileyken giyerim diye hayal ederdim bulunca alıcam hemen
bende derede görmüştüm çok hoşuma gitmişti gittim aldım giydim çokta rahat oluyor canım tavsiye ederimm
kızlar buda benim şimdiki göbüşüm teyzeleri maşallahh oynmasıda baya sıklaştı tepikleri git gide güçleiyor kuzumunn :)))
kızlar buda benim şimdiki göbüşüm teyzeleri maşallahh oynmasıda baya sıklaştı tepikleri git gide güçleiyor kuzumunn :)))
kızlarben dorti için endişelenmeye başladım umarım herşey yolundadır:18:
kızlarben dorti için endişelenmeye başladım umarım herşey yolundadır:18:
selam arkadaşlar ne zamandır kayınvalidemler bizdeydi iki haftadır yazamıyorum ama okuyorum takıpteyim:) kızlar sizde çok çabuk yoruluyormusunuz? benım okulda derslerım çok yoğun ve artık ayakta çok fazla kalamıyorum belim ve kalçalarım ağrıyor normal mı acaba? haftaya doktora gidicem bir ay olacak çok merak ediyorum bebeğim büyümüşmüdür acaba
Kızlar sabahki anne karnında yaşama yolculuk belgeselinin çalışan linklerini buldum ama site bol reklamlıı bide 4 kısım yukarda
Anne Karnından Yaşama Yolculuk Cd.1 videosunu izle - İnsanlar - Mynet - Video
zonox cnm bende bazen hareket etmeyince iki tane şeker yiyorum yada çikolata :) ozaman hissediyorum. artık tesadüf mü oluyor bilmiyorum
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatımgüle güle giysinler
çok sağol canımmm çok şükür iyiyizz sen nasılsın ardam nasıll
turko cum maşallah paşana.göbüşünde epey büyümüş
maşallah bebişine canımmm
maaşallah turkocum göbüşün çok büyümüş
canım biz de iyiyiz çok şükür. günlük tekmelerle geçiyor günlerimizgöbeğinde baya bir çıkmış kız. maşallah. minik oğlun "Ben burdayım anne" diyor
dilaracım galiba tek ikimiz varız biraz geçmiş e gö zatmaya çalışıyorum canım benim satta 28 temmuz seinle aynıyız benimki erken dölleme olmuş tedaviden dolayı sat hesabında 5 gün ilerde gidiyorumm send eöylesin galiba senid ekızınmı olacak canım
iyi geceler arkadaslar her ne kadar sohbetlere katılamasamda uzaktan uzaga takip etmeye çalışıyorum topiğimizi ben de 17 haftalık hamileyi. sizin 3 lü taramalarınız nasıl çıkmıştı neler yaptınız bilgi verebilir misiniz
ben 3lü test yaptırmadım canım 2liden sonra amniyosentez oldum onun için 3lü testin sonuçları hakkında bir bilgim yok
ben de ikili yaptırmadım 3 lüm 1:256 çıktı ama amniyosentez düşünmüyorum niye 3 lü yaptırdım onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?