2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya açok üzülme arada kalamk çok zor alıyorumm canım ama sakın eşini kötülükle yola getirecegii düşünme ben önce bunu çok yapardım herşey daha kötü olurduu erkek milleti sertlikten anlamıyor güzel bir şekilde konuşsan çok üzüldüğüü söylesen yinede anlamıyormu yaa bizded e hep tam tersi oldu eşim benim ailemle çok iyiydi amaa ben kaynanamla hep sorun yaşıyordum eşim arada kalıyordu çok acımasız bir kaynaanam varrr anesinin hatalarıı gördü ve bu hamileliğimd eanesi için beni üzmüyor şükür ama kızımı hamileliğii kaynaa burnumdan getirmişti resmen işallahh sende bu zor dönemi inşallaahh en kısa zamanda atlatırsın bend esık sık eşimle sorunlar yaşıyordummm son 2 içinde şimdilik şükür iyiyiz kedini çok üzme canım düzelicek işallahh herşeyy
evet canım benimde kızım olacak valla bilmiyorum ki ultrason neye göre hesaplıyosa
bende dortiden haber gemesini bekliyorum umarım herşey yolundadır

maşallahh rabbim esirgesin prensesinii
dortiyi bende merak ettimmm ya

ben amniyosentezi 2li testim riskli çıktı diye yaptırdım daha doğrusu doktorum öyle istedi yani 256 da 1çıkmış çokta kötü değil gibi drun ne dedi

testi yapan dr 2 li yi yaptırmmadığım için amn. yaptır dedi ama kendi drum eğer aldırmayacaksan yaptırma dedi zaten çok riskli bir grup değil dedi 1:50 olan hastam vardı sapasağlam çocuğu var dedi

Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

ayy çok sağoll canımm benimm yaa sizlerde ekleseniz ne güzel olurr bakarızz sizlerin göbüşüde çok tatlı duruyordur meleklerimiz büyüyor günden güne maşşşallahh

benim senin kadar göbüşüm yok :) sizin maşallahınız var, görenler hemen anlıyorlar hamile olduğumu ama bana küçük geliyor eşimde kocaman oldun diyo ama. bende eklemek istiyorum, en yakın zamanda eklicem cnm.

canım benimde kızımda karnım küçüktü 2. karın daaha büyük olur derler hep ya dogruymuş valla bu 2. gebeliğimm ama karnımm daha büyükk vede kızımdakine göre sivri çıkıyor yanlarım çok dolu degil kızımda yanım yörem dolmuştu ama küçük karnımm
ekle canım valla iyi olurr

derler ya erkek bebeği olacak kadının karnı sivri olurmuş :) benimde öyle yanlar boş gibi.
cnm ayrıntılı usg yaptırdınmı? birde tetanoz aşısı konusunda kafam karışık. sen ne düşünüyorsun bu konuda?

ayrıntılı ulturasona daha girmedim doktorumda hiç bahsetmedi bilmiyorum
ben kızımdada aşı yaptırmadım bundada yaptırmayı düşünmüyorum nedense içimden gelmiyor canım

su peri senindemi oglun olacak canımm herkesinkii aklımda tutamıyorum k.b. canım ama bende çok duydum erkek karnı sivri olur derler ya dogruymuşş :))

su peri senindemi oglun olacak canımm herkesinkii aklımda tutamıyorum k.b. canım ama bende çok duydum erkek karnı sivri olur derler ya dogruymuşş :))

evet cnm benimde oğlum olcak Allah izin verirse. benim ilk bebeğim ama nedendir bilinmez hep bi erkek bebek sevgisi vardı içimde. tabiki kız erkek farketmez, sağlıklı olsunlar bize yeter.

evet cnm benimde oğlum olcak Allah izin verirse. benim ilk bebeğim ama nedendir bilinmez hep bi erkek bebek sevgisi vardı içimde. tabiki kız erkek farketmez, sağlıklı olsunlar bize yeter.

iyi maşalllahh bak rabbim gönlne gçr evermiş bend ehep bir kız bir erkek istemişimdir 2. bbebegimi erkek olmasını istedim hayırlısıyla rabbim bizimd egönlümüze göre verdi sagsaglim kucaklarımız aalırız inşallahh

kızlarr benim çok uykum geldii ben kaçıcam iyi geceler

yarın inşallahh dortiden güzel haberler alırızz

aminnn cnm inşş. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu duyguyu yaşamak çok başka. hiçbirşeye benzemiyor.

kızlarr benim çok uykum geldii ben kaçıcam iyi geceler

yarın inşallahh dortiden güzel haberler alırızz

iyigeceler cnm sana ve bebişine. tatlı rüyalar
inş bende dortiyi çok merak ediyorum. umarım şuan çok iyidir ve bize yarın güzel haberler verir.

aminnn cnm inşş. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu duyguyu yaşamak çok başka. hiçbirşeye benzemiyor.

iyigeceler cnm sana ve bebişine. tatlı rüyalar
inş bende dortiyi çok merak ediyorum. umarım şuan çok iyidir ve bize yarın güzel haberler verir.

haklısın canım bende bugün bebişe aldıgım cicileri seviyorum sanki ilkke zanne olacakmış gibi dua ettim vallahi tüm isteyenlerede nasip etsi rabbim bu duyguyu yaşamayı ane olmak çok güzell bir prensesimm var çok şükür rabbim birde presn veriyor çok şükür darısıda olmayanlara işallahhh

su peri sanada tatlı uykularr canım arkadaşım görüşürzz

dortiden haber varmi diye bakmaya geldim hala haber yok :26: umarim yarin güzel haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…