akşamdan beri kendimi tutuyorum ama şimdi sen böle yazınca birden ağlamaya başladım.ilk başlarda böyle değildi sonralarda böle olmaya başladı.oturduğumuz ev babamların almışlardı daha önceden sonra evlenincede siz oturun dedi babam onun ailesi hiçbişey yapmadı düğünüde eşyalarıda hep biz kendimiz ödedik ne altınım ne bileziğim kaldı hiç sesimi çıkarmadım bi kere yüzüne vurmadım hala öyle bebeğe bir iğne almadılar daha ama annemler hep bize yardımcı olmaya çalışıyorlar bunları gördüğü halde kendi ailesine laf söyletmiyor ben onun ailesine hiç öyle davranmadım ama sanırım artık onun yaptığının aynısını yapıcam belki bu şekilde hatasını anlar çekip gitsem yeridir varya çok gücüme gidiyor böle davranması annemde babamda bize yardımcı olmak için hep yanımızda.eşim yapmaz babam gelir bana ev işlerinde yardım eder yaa
evet canım benimde kızım olacak valla bilmiyorum ki ultrason neye göre hesaplıyosa
bende dortiden haber gemesini bekliyorum umarım herşey yolundadır
ben amniyosentezi 2li testim riskli çıktı diye yaptırdım daha doğrusu doktorum öyle istedi yani 256 da 1çıkmış çokta kötü değil gibi drun ne dedi
canım ya açok üzülme arada kalamk çok zor alıyorumm canım ama sakın eşini kötülükle yola getirecegii düşünme ben önce bunu çok yapardım herşey daha kötü olurduu erkek milleti sertlikten anlamıyor güzel bir şekilde konuşsan çok üzüldüğüü söylesen yinede anlamıyormu yaa bizded e hep tam tersi oldu eşim benim ailemle çok iyiydi amaa ben kaynanamla hep sorun yaşıyordum eşim arada kalıyordu çok acımasız bir kaynaanam varrr anesinin hatalarıı gördü ve bu hamileliğimd eanesi için beni üzmüyor şükür ama kızımı hamileliğii kaynaa burnumdan getirmişti resmen işallahh sende bu zor dönemi inşallaahh en kısa zamanda atlatırsın bend esık sık eşimle sorunlar yaşıyordummm son 2 içinde şimdilik şükür iyiyiz kedini çok üzme canım düzelicek işallahh herşeyy
maşallahh rabbim esirgesin prensesinii
dortiyi bende merak ettimmm ya
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
iyi geceler canımarkadaşlar hepinze iyi geceler ben kaçar uykum geldi
turko maşallah sana ve bebişine. ne güzelde yakışmış kıyafetin. :79:
ayy çok sağoll canımm benimm yaa sizlerde ekleseniz ne güzel olurr bakarızz sizlerin göbüşüde çok tatlı duruyordur meleklerimiz büyüyor günden güne maşşşallahh
benim senin kadar göbüşüm yok :) sizin maşallahınız var, görenler hemen anlıyorlar hamile olduğumu ama bana küçük geliyoreşimde kocaman oldun diyo ama. bende eklemek istiyorum, en yakın zamanda eklicem cnm.
canım benimde kızımda karnım küçüktü 2. karın daaha büyük olur derler hep ya dogruymuş valla bu 2. gebeliğimm ama karnımm daha büyükk vede kızımdakine göre sivri çıkıyor yanlarım çok dolu degil kızımda yanım yörem dolmuştu ama küçük karnımm
ekle canım valla iyi olurr
derler ya erkek bebeği olacak kadının karnı sivri olurmuş :) benimde öyle yanlar boş gibi.
cnm ayrıntılı usg yaptırdınmı? birde tetanoz aşısı konusunda kafam karışık. sen ne düşünüyorsun bu konuda?
su peri senindemi oglun olacak canımm herkesinkii aklımda tutamıyorum k.b. canım ama bende çok duydum erkek karnı sivri olur derler ya dogruymuşş :))
evet cnm benimde oğlum olcak Allah izin verirse. benim ilk bebeğim ama nedendir bilinmez hep bi erkek bebek sevgisi vardı içimde. tabiki kız erkek farketmez, sağlıklı olsunlar bize yeter.
iyi maşalllahh bak rabbim gönlne gçr evermiş bend ehep bir kız bir erkek istemişimdir 2. bbebegimi erkek olmasını istedim hayırlısıyla rabbim bizimd egönlümüze göre verdi sagsaglim kucaklarımız aalırız inşallahh
kızlarr benim çok uykum geldii ben kaçıcam iyi geceler
yarın inşallahh dortiden güzel haberler alırızz
aminnn cnm inşş. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu duyguyu yaşamak çok başka. hiçbirşeye benzemiyor.
iyigeceler cnm sana ve bebişine. tatlı rüyalar
inş bende dortiyi çok merak ediyorum. umarım şuan çok iyidir ve bize yarın güzel haberler verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?