2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler bende dortiden haber varmı bakayım dedim ama henüz gelmemiş.bugün canım biraz sıkkın bebişim hiç hareket etmedi

cnm bazen banada aynısı oluyor. kimi zaman bütün gün hissediyorum. kimi zaman hiç hareket etmiyor sanki. geçenlerde bende telaş yaptım, eşimede söyledim dedim hiç hareket etmedi bişeymi oldu acaba diye. insan ister istemez telaş yapıyor. ama bendede oluyor tüm gün hissetmediğim.
o yüzden sıkma canını, göreceksin yarın hareket edecek cnm.

merhaba anneler bende dortiden haber varmı bakayım dedim ama henüz gelmemiş.bugün canım biraz sıkkın bebişim hiç hareket etmedi

cnm bazen banada aynısı oluyor. kimi zaman bütün gün hissediyorum. kimi zaman hiç hareket etmiyor sanki. geçenlerde bende telaş yaptım, eşimede söyledim dedim hiç hareket etmedi bişeymi oldu acaba diye. insan ister istemez telaş yapıyor. ama bendede oluyor tüm gün hissetmediğim.
o yüzden sıkma canını, göreceksin yarın hareket edecek cnm. çünkü hareketlerinin en güçlü olanları anneler hissedermiş. daha güçsüzleri anlayamazmışız.

iyi aşamlar güzel anneler
bende dortiyi çok merak ediyorum.inşallah iyi haberlerle gelecek.
bu arada yakından bakınca değil ama karşıda aynaya baktığımda siyah uzun çizgi oluşmaya başladı bende hemde 3 haftadır falan var.şimdi daha koyu gibi.
birde bugün tv de doktor sütü yatarkan için dedi.kalsiyum demiri yok ediyormuş.demir hapı içiyoruzya yada yediğimiz yemeklerden alıyoruz.süt içersek hiç faydası yokmuş.
ben içiyordum.ama artık gece içmeye başlıcam.hem rahatlatır uyutur.malum dön dön bir hal oluyorum yatakta.bilginiz olsun.....

hosgeldin canim hergün oynamadi oluyor bebislerimizin üzme kendini benimkide bazen 2 gün oynamiyor sonra yerinde durmuyor :)

ben cikiyorum hoscakalin

bende yok çizgi Allah Allah evet bende bugün sütle ilgili öyle bir yazı okudum bana dr vitamin ve kailacı verdi demir hapı vermedi neden acaba :18:

bende yok çizgi Allah Allah evet bende bugün sütle ilgili öyle bir yazı okudum bana dr vitamin ve kailacı verdi demir hapı vermedi neden acaba :18:

cnm bende o çizgi başından beri var daha önce dikkat etmedim ama hamileliğimi öğrendiğimden beridir var. heralde kişiden kişiye değişiyor. yada ten rengiyle alakalı bişeyde olabilir. kimilerinde daha belli oluyordur sanırım :))

hoşgeldin. evet sen ve gezgin kaldı sanırım. Allah gönlünüze göre versin rabia :)
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatım güle güle giysinler

ece, canım bana da bugün aynısı oldu merak etme. benimki de oynamadı sabahtan beri, sırt üstü yattım paşam rahatsız oldu anlaşılan nasıl kıpır kıpırdı. şu haftalarda bebeklerimizin hareketleri tutarsız olabilir lütfen meraklanma.

su_perii sana katılıyorum hayatım. tatlı şeyler yemek hareketlerini canlandırıyor. bir de sırt üstü yatınca yeri daralıyor paşamın hemen tekmeliyor beni. öneririm

zonox cnm bende bazen hareket etmeyince iki tane şeker yiyorum yada çikolata :) ozaman hissediyorum. artık tesadüf mü oluyor bilmiyorum

tan rengiylealakalıysa ben bembeyazım çok fazla belirgin olması gerekir ama olmamasına seviniyorum açıkçası

yani şimdi ben 6. ayamı girdim ama hesaplıyorum henüz 5. ayın ortasındayım nasıl oluyor?
özlem cim iyi haberlerine çok seviniyorum canım dualarım seninle
uyuyodur dinlenmeye almıştır bugün kendini canını sıkma boşyere akşam yattığında başlar nasılsa
inşallah canım ya çok stresliymiş hisedememek
inşallah teyzesi kıpır kıpır olsun ya
hosgeldin canim hergün oynamadi oluyor bebislerimizin üzme kendini benimkide bazen 2 gün oynamiyor sonra yerinde durmuyor :)

ben cikiyorum hoscakalin
canım demekki hepimize oluyor arada sagolun cevaplar için rahatladım biraz

hoşgeldin. evet sen ve gezgin kaldı sanırım. Allah gönlünüze göre versin rabia :)
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatım güle güle giysinler

ece, canım bana da bugün aynısı oldu merak etme. benimki de oynamadı sabahtan beri, sırt üstü yattım paşam rahatsız oldu anlaşılan nasıl kıpır kıpırdı. şu haftalarda bebeklerimizin hareketleri tutarsız olabilir lütfen meraklanma.

su_perii sana katılıyorum hayatım. tatlı şeyler yemek hareketlerini canlandırıyor. bir de sırt üstü yatınca yeri daralıyor paşamın hemen tekmeliyor beni. öneririm

evet canım bu hafta bi yavaşlık var hareketlerinde ilk hissettigim hafta daha hareketliydi

çok sağol canımmm çok şükür iyiyizz sen nasılsın ardam nasıll

Son düzenleme:
kızlar buda benim şimdiki göbüşüm teyzeleri maşallahh oynmasıda baya sıklaştı tepikleri git gide güçleiyor kuzumunn :)))

Eklentiler

• $m 006.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 22
kızlar buda benim şimdiki göbüşüm teyzeleri maşallahh oynmasıda baya sıklaştı tepikleri git gide güçleiyor kuzumunn :)))

Turkocum maşallah göbüşüne furkan bey iyiden iyiye belli etmeye başlamış kendini canım salopetinede bayıldım bende istiyorum hep hamileyken giyerim diye hayal ederdim bulunca alıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…