merhaba anneler bende dortiden haber varmı bakayım dedim ama henüz gelmemiş.bugün canım biraz sıkkın bebişim hiç hareket etmedi
merhaba anneler bende dortiden haber varmı bakayım dedim ama henüz gelmemiş.bugün canım biraz sıkkın bebişim hiç hareket etmedi
iyi aşamlar güzel anneler
bende dortiyi çok merak ediyorum.inşallah iyi haberlerle gelecek.
bu arada yakından bakınca değil ama karşıda aynaya baktığımda siyah uzun çizgi oluşmaya başladı bende hemde 3 haftadır falan var.şimdi daha koyu gibi.
birde bugün tv de doktor sütü yatarkan için dedi.kalsiyum demiri yok ediyormuş.demir hapı içiyoruzya yada yediğimiz yemeklerden alıyoruz.süt içersek hiç faydası yokmuş.
ben içiyordum.ama artık gece içmeye başlıcam.hem rahatlatır uyutur.malum dön dön bir hal oluyorum yatakta.bilginiz olsun.....
bende yok çizgi Allah Allahevet bende bugün sütle ilgili öyle bir yazı okudum bana dr vitamin ve kailacı verdi demir hapı vermedi neden acaba :18:
hoşgeldin. evet sen ve gezgin kaldı sanırım. Allah gönlünüze göre versin rabia :)herkese slm kizlar
dortinin bu saate gelcegini sanmam gecmisi az okudumda zaten doktora gec gitmis 2,3 saate gelir diye düsünüyorum umarim güzel haberlerle gelir öyle olcanida düsünüyorum
kizlar okudumda cinsiyetini ögrenenler olmus bugün hayirli olsun bi benle gezgin kaldik ögrenemeyen :)))
gezgin dedimde oda gelmez oldu türkiyeye gitcekti noldu acaba gittimi ?
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatımslmm kızlarrr nasılsınızzzz bu aralar pek giremedimm ne var ne yok dortinin son durumunu bilen varmıı
hepiniz iyisinizdir inşallahhh
teyzesinin kuzucukları nasılll iyilermiii
ben göbüşümün resmini ekliyecegim ama birazdan önce kızımı banyo yaptırıpp geldikten sonra ancakk :))))
cnm bazen banada aynısı oluyor. kimi zaman bütün gün hissediyorum. kimi zaman hiç hareket etmiyor sanki. geçenlerde bende telaş yaptım, eşimede söyledim dedim hiç hareket etmedi bişeymi oldu acaba diye. insan ister istemez telaş yapıyor. ama bendede oluyor tüm gün hissetmediğim.
o yüzden sıkma canını, göreceksin yarın hareket edecek cnm.
hoşgeldin. evet sen ve gezgin kaldı sanırım. Allah gönlünüze göre versin rabia :)
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatımgüle güle giysinler
ece, canım bana da bugün aynısı oldu merak etme. benimki de oynamadı sabahtan beri, sırt üstü yattım paşam rahatsız oldu anlaşılan nasıl kıpır kıpırdı. şu haftalarda bebeklerimizin hareketleri tutarsız olabilir lütfen meraklanma.
su_perii sana katılıyorum hayatım. tatlı şeyler yemek hareketlerini canlandırıyor. bir de sırt üstü yatınca yeri daralıyor paşamın hemen tekmeliyor beni. öneririm
cnm bende o çizgi başından beri vardaha önce dikkat etmedim ama hamileliğimi öğrendiğimden beridir var. heralde kişiden kişiye değişiyor. yada ten rengiyle alakalı bişeyde olabilir. kimilerinde daha belli oluyordur sanırım :))
yani şimdi ben 6. ayamı girdim ama hesaplıyorum henüz 5. ayın ortasındayım nasıl oluyor?AY AY - HAFTA HAFTA GEBELİK TAKİBİ
HAFTA HAFTA HAMİLELİK
1Aylık Gebelik
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)
4 Aylık Gebelik (12-16 haftalar arası)
5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)
özlem cim iyi haberlerine çok seviniyorum canım dualarım seninleselam kızlar hepınıze..
hosbuldum canım...ıyıyım cok sukur hastanedeyım daha as salıya gun verdıler salıyı beklıyorum...
evet dr bu konuda cok da ılgılı deyıller aslında normal gebelıkde her seferınde servıks uzunlugu olculmelı ama atlıyorlar bebekle ılgılenıyorlar olcum yaparken genelde..sonra bedelı cok agır oluyo...benımde baslarda gayet ıyı gorunuyo ama bı anda acılıyo...bazılarınında hafıf agrıyla oluyormus benden sanada butun arkadaslarada tavsıyem her muayenede mutlaka olcturum servıks uzunlugunuzu...bu tanıyı koymadan genelde malesef kı bebek kayıpları yasanıyo...
inşallah canım ya çok stresliymiş hisedememekuyuyodur dinlenmeye almıştır bugün kendini canını sıkma boşyere akşam yattığında başlar nasılsa
inşallah teyzesi kıpır kıpır olsun yacnm bazen banada aynısı oluyor. kimi zaman bütün gün hissediyorum. kimi zaman hiç hareket etmiyor sanki. geçenlerde bende telaş yaptım, eşimede söyledim dedim hiç hareket etmedi bişeymi oldu acaba diye. insan ister istemez telaş yapıyor. ama bendede oluyor tüm gün hissetmediğim.
canım demekki hepimize oluyor arada sagolun cevaplar için rahatladım birazhosgeldin canim hergün oynamadi oluyor bebislerimizin üzme kendini benimkide bazen 2 gün oynamiyor sonra yerinde durmuyor :)
ben cikiyorum hoscakalin
hoşgeldin. evet sen ve gezgin kaldı sanırım. Allah gönlünüze göre versin rabia :)herkese slm kizlar
dortinin bu saate gelcegini sanmam gecmisi az okudumda zaten doktora gec gitmis 2,3 saate gelir diye düsünüyorum umarim güzel haberlerle gelir öyle olcanida düsünüyorum
kizlar okudumda cinsiyetini ögrenenler olmus bugün hayirli olsun bi benle gezgin kaldik ögrenemeyen :)))
gezgin dedimde oda gelmez oldu türkiyeye gitcekti noldu acaba gittimi ?
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatımslmm kızlarrr nasılsınızzzz bu aralar pek giremedimm ne var ne yok dortinin son durumunu bilen varmıı
hepiniz iyisinizdir inşallahhh
teyzesinin kuzucukları nasılll iyilermiii
ben göbüşümün resmini ekliyecegim ama birazdan önce kızımı banyo yaptırıpp geldikten sonra ancakk :))))
cnm bazen banada aynısı oluyor. kimi zaman bütün gün hissediyorum. kimi zaman hiç hareket etmiyor sanki. geçenlerde bende telaş yaptım, eşimede söyledim dedim hiç hareket etmedi bişeymi oldu acaba diye. insan ister istemez telaş yapıyor. ama bendede oluyor tüm gün hissetmediğim.
hoşgeldin. evet sen ve gezgin kaldı sanırım. Allah gönlünüze göre versin rabia :)
nerdesin sen kuzum ya? valla merak ettim seni. ama iyi olmana sevindim. miniklerinin cicileri hayırlı olsun hayatımgüle güle giysinler
ece, canım bana da bugün aynısı oldu merak etme. benimki de oynamadı sabahtan beri, sırt üstü yattım paşam rahatsız oldu anlaşılan nasıl kıpır kıpırdı. şu haftalarda bebeklerimizin hareketleri tutarsız olabilir lütfen meraklanma.
su_perii sana katılıyorum hayatım. tatlı şeyler yemek hareketlerini canlandırıyor. bir de sırt üstü yatınca yeri daralıyor paşamın hemen tekmeliyor beni. öneririm
kızlar buda benim şimdiki göbüşüm teyzeleri maşallahh oynmasıda baya sıklaştı tepikleri git gide güçleiyor kuzumunn :)))
kızlar buda benim şimdiki göbüşüm teyzeleri maşallahh oynmasıda baya sıklaştı tepikleri git gide güçleiyor kuzumunn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?