İyi akşamlar canım çok yoğun çalışıyorsun allah kolaylık versin evde bir güzel dinlen inşallah dorti güzel haberlerle gelicek bende pür dikkat ondan haber bekliyorumKIZLARR
ben çıkıyorumm
dorti gelmediii
herkese mutlu akşamlarr..kendinzie eşinize bebişinize iyi bakın...
uyuyamayan arkadaşlarıma iyi uykularr allah rahatlık verir inş..
yarın ben burdayım çalışmayan arkadaşlarımada iyi tatiller diliyorumm
Sağol canım..Banada gaviscon yazdı ama bi şurup demişti arkadaşlar çikolatalıydı tadı ben o zannettim ama değilmişş...bende acaba şurupmu kusturdu dedimm sağol canım bu bilgi için..Ben dolmuşa binince ağızdan nefes alırım oldu bitti o koku beni mahveder ..Keşke eşimle gelseydim dedimm rezil oldum yaaafdilek gözün aydın testin temiz çıkmış bende 22 sinde 4lüyü alıcam inşallah bizimkilerde güzel çıkar..
mide yanması için gaviscon içiyorum bende hamilelikte çok güvenliymiş..birde ben başından beri arada 1-2 defa kustum ama buhafta daha çok bulandı midem ve kustum belki otobüsün kokusuda etkilemiştir seni..aklında olsun yanmaya verdiği şurup bulantıyada iyi geliyor..
Geçmiş olsun canım 3 lün temiz çıkmış gözünaydın bebişlerimiz tek tek bu sınavlarını böyle güzel güzel atlatırlar inşallah kusman üzüntüden psikolojik olabilir bende ne zaman sterse girsem üzülsem midem bulanır karnım ağrır eee tabi hamilelik hormonlarımız bulantıyıarada bize hatırlatıyor da olabilir
Hoşgeldin tugbacım dortiden henüz bir haber alamadık bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle dönecek bizearkadaşlarım iyi akşamlar bugün çok yoğundum pek giremedim dortiyi merak ediyorum geçmişi okuyamadım haber aldınızmı ?????????????
Hoşgeldin tugbacım dortiden henüz bir haber alamadık bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle dönecek bize
cerenliyağmurcum haklısınız tabi bende raporluyum evde ondan rahatım aslında çok ayakta kalmadığımdan basit şeyler yapmaya çalışıyorum aklıma gelmiyor bi türlü ondan sordum..çalışanlar doğum iznine ayrılsın konuşuruz kısmetse ayrıca çokta önemli değil,çok hakveriyorum sizlere zaten..
hepinize iyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri..
Canım bizde iyiyiz çok şükür ben sürekli hareketsizim evdeyim raporluyum çalışmıyorum zor gebe kalınca riske atmak istemedik bu yüzden evede ufak tefek işler dışında kendimi zorluyacak işler yapmıyorum ay canım sen ne vefalı bir gelinsin maşallah allahım bizede senin gibi kadir kıymet bilen gelinler versin inşallah
tatlım çok sevindim temiz haberlerine. kusmanada üzüldüm. lütfen dikkat et kendine kusman sürekli ise doktoruna danış canım.normal çookk istiyorum benimd canım kıymetlidir ama normal doğumdan hiç korkmuyorum nedensee
Bugün doktora 3 lü test sonucumu götürdüm temiz dedi şükür meğer izindeyken lab.dan öğrenmiş sorun olmadığını..Mide yanmam için ne yapabilirim dedim şurup yazdı günde 4 e kadar içebilirsin dedi..Bide yatmadan 3 saat önce yemeği kes dedii....
Kızlar bugün dolmuşla gelirken kustumm.bişeylere üzüldüm ondan oldu galibaa , bu kusmalar falan tamamen geçti diyemiyosun anlamadım gittii
kızlar serviks ölçümüyle ilgili olarak benim doktorum,özellikle rahimden opere olmuş ,histeroskopiyle septum alımı yada başka şeyler geçirmiş hamilelerin daha dikkatti olmasını söyledi her kontrolünde hatırlat rahim ağzı açıklığını ölçtür bana gelmesende dedi..
slmm kızlarrr nasılsınızzzz bu aralar pek giremedimm ne var ne yok dortinin son durumunu bilen varmıı
hepiniz iyisinizdir inşallahhh
teyzesinin kuzucukları nasılll iyilermiii
ben göbüşümün resmini ekliyecegim ama birazdan önce kızımı banyo yaptırıpp geldikten sonra ancakk :))))
canım hoşgeldin henüz haber yok dortiden bizde bekliyoruz ben birazdan işten çıkıcam gece bakabilirsem artık bakarım bu arada o şeker kızını öp benim için mıncıkla hatta çok tatlı
bende bugün eşimle alışverişe gittim kızıma furkanıma cicicler aldımm yaa bebek magazasından çıkasım gelmedii yarın aldıklarımı eklerim belki kızlarr ciciler bölümüne
Dorti geç gelir heralde bende merak ettim
iyi haber heralde o yüzden kutluyordur geç gelir gibi geliyor bana, yoksa kötü olsaydı şimdiye kadar yazardı gibime geliyor, içimden öyle geliyor tabibende çok merak ediyorum aslında bu kadar geç kalmamlıydı bence öğlen 2de gidicekti doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?