2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar canım çok yoğun çalışıyorsun allah kolaylık versin evde bir güzel dinlen inşallah dorti güzel haberlerle gelicek bende pür dikkat ondan haber bekliyorum

Sağol canım..Banada gaviscon yazdı ama bi şurup demişti arkadaşlar çikolatalıydı tadı ben o zannettim ama değilmişş...bende acaba şurupmu kusturdu dedimm sağol canım bu bilgi için..Ben dolmuşa binince ağızdan nefes alırım oldu bitti o koku beni mahveder ..Keşke eşimle gelseydim dedimm rezil oldum yaaa

Sağol canım..AYnen senin gibi benimde mide çok hassas 2 haber aldım üzüntülü onların etkisiyle bide açtım dolmuş falan birleşti vee sonuç rezillikk

arkadaşlarım iyi akşamlar bugün çok yoğundum pek giremedim dortiyi merak ediyorum geçmişi okuyamadım haber aldınızmı ?????????????

arkadaşlarım iyi akşamlar bugün çok yoğundum pek giremedim dortiyi merak ediyorum geçmişi okuyamadım haber aldınızmı ?????????????
Hoşgeldin tugbacım dortiden henüz bir haber alamadık bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle dönecek bize

cerenliyağmurcum haklısınız tabi bende raporluyum evde ondan rahatım aslında çok ayakta kalmadığımdan basit şeyler yapmaya çalışıyorum aklıma gelmiyor bi türlü ondan sordum..çalışanlar doğum iznine ayrılsın konuşuruz kısmetse ayrıca çokta önemli değil,çok hakveriyorum sizlere zaten..

teşekkür ederim canım benim izni ayrıldığımda bol bol paylaşırız..

hepinize iyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri..

iyiakşamlar canım yarın görüşmek üzre..

tatlım çok sevindim temiz haberlerine. kusmanada üzüldüm. lütfen dikkat et kendine kusman sürekli ise doktoruna danış canım.

ben de sorucam bunu. bilgilendirmen için teşekkürler

herkese slm kizlar

dortinin bu saate gelcegini sanmam gecmisi az okudumda zaten doktora gec gitmis 2,3 saate gelir diye düsünüyorum umarim güzel haberlerle gelir öyle olcanida düsünüyorum

kizlar okudumda cinsiyetini ögrenenler olmus bugün hayirli olsun bi benle gezgin kaldik ögrenemeyen :)))
gezgin dedimde oda gelmez oldu türkiyeye gitcekti noldu acaba gittimi ?

slmm kızlarrr nasılsınızzzz bu aralar pek giremedimm ne var ne yok dortinin son durumunu bilen varmıı
hepiniz iyisinizdir inşallahhh
teyzesinin kuzucukları nasılll iyilermiii
ben göbüşümün resmini ekliyecegim ama birazdan önce kızımı banyo yaptırıpp geldikten sonra ancakk :))))

canım hoşgeldin henüz haber yok dortiden bizde bekliyoruz ben birazdan işten çıkıcam gece bakabilirsem artık bakarım bu arada o şeker kızını öp benim için mıncıkla hatta çok tatlı

bende bugün eşimle alışverişe gittim kızıma furkanıma cicicler aldımm yaa bebek magazasından çıkasım gelmedii yarın aldıklarımı eklerim belki kızlarr ciciler bölümüne

canım hoşgeldin henüz haber yok dortiden bizde bekliyoruz ben birazdan işten çıkıcam gece bakabilirsem artık bakarım bu arada o şeker kızını öp benim için mıncıkla hatta çok tatlı

olur muncıklıyacamm birazdan banyoda zaten teyzesi senin yerinede birkaç mıncık fazla atarımm artık :))

bende bugün eşimle alışverişe gittim kızıma furkanıma cicicler aldımm yaa bebek magazasından çıkasım gelmedii yarın aldıklarımı eklerim belki kızlarr ciciler bölümüne

Güle güle kullansınlarr canım...Bende teyzem hediyeler gönderdi onların resmini ekliycem senle ben olmasak ekleyen yokk:))

bende çok merak ediyorum aslında bu kadar geç kalmamlıydı bence öğlen 2de gidicekti doktoruna
iyi haber heralde o yüzden kutluyordur geç gelir gibi geliyor bana, yoksa kötü olsaydı şimdiye kadar yazardı gibime geliyor, içimden öyle geliyor tabi

Son düzenleme:
merhaba anneler bende dortiden haber varmı bakayım dedim ama henüz gelmemiş.bugün canım biraz sıkkın bebişim hiç hareket etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…