günaydın canım biraz sakin olmaya çalış ve hep dua et bende yıllardır hep stres yaptım hep olumsuz düşündüm bi yol alamadım ama sonra benimde bebeğim olcak dediğim zamanda mucize gibi geldi bebeğim olumsuz düşünüp onu çağırma olumlu düşün onu yaşa allahımm inşşş güzel haberler alıcaksın
evet canım 23 aralıkta çıkacak çok belli etmesemde bu iki gündür sıkıntılar başladı malesef .... allahım kaldırabileceğimiz dert versin ne diyim..
biraz olumsuzluk yaşadım cvs sonucum üremedi bu defa amniyosentez oldum canım şimdi onu bekliyorum..
çok teşekkür ederim canım.. bende hayatım boyunca hep karamsar oldum neyi kötü düşündüysem başıma geldi.. planlı davranayım dedikçe yine hiçbişey istediğim gibi olmadı dilerim rabbim yüzüme bakrda şu sonuç temiz çıkar..
canımm
öncelikle sakin olmanı rica ediyorumm
benim hep merak ettiğim bişey var ama soramıyorum kimseye
sizlerde 3 lü test sonucu kötü çıktığında as istendi
sizin kendinizde bi rahatsızlık olduğu içinmi aileden gelen bir rahatsızlık olduğu içinmi yoksa
olabilecek her ihtimale karşı tedbirli olmak için mi yapıldı as.
günaydın anneler ve minik melekleri hepinize mutlu bir gün diliyorum
günaydın canım.. çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. bi tarftan bebeğin hareketlerini hissetmiyorum onu kafaya taktım ama doktorumun bu kişiden kişiye yapıdan yapıya değişir kimi 22. yada 24. hafta hisseder korkma dediğini düşünerek tesselli oluyorum..
bi taraftan dortiden haber gelmeyince stres olmaya başladım..
sen nasılsın..
günaydın anneler ve minik melekleri hepinize mutlu bir gün diliyorum
canım benim ikili testimde risk 1:171 çıktı... biliyorsun bunlar tarama testleri mutlaka yanılma payları var hatta 2,li teste %60 3 lü teste %70 kimininde 2 li testi iyi çıkıyor yani risk yok ama 3 lü testi riskli çıkıyor ve as yaptırıyor..
mesela bizde hiçbir genetik hastalık söz konusu değil ne eşimin ailesinde ne de benim ailemde akraba evliliği yok yaşım henüz daha yeni 30 oldu yani 35 yaş ve sonrası down sendromu riski teşkil ediyor..kan uyuşmazlığı vs. hiçbir hastalık söz konusu değil,ne benim ailemde ne eşimin ailesinde geçmişinde down sendromu yok.. yani bizimki tesdüf oldu yada bu kromozom dan kaynaklanıyor bir kromozomun fazla ya da eksik olması tabi çocukta eşimle bende öyle problem yine yok..neden as olunur diye araştır istersen mesela dilarad olmuş sonucu temiz çıkmış yani hala anlamış değilim..
canım benim ikili testimde risk 1:171 çıktı... biliyorsun bunlar tarama testleri mutlaka yanılma payları var hatta 2,li teste %60 3 lü teste %70 kimininde 2 li testi iyi çıkıyor yani risk yok ama 3 lü testi riskli çıkıyor ve as yaptırıyor..
mesela bizde hiçbir genetik hastalık söz konusu değil ne eşimin ailesinde ne de benim ailemde akraba evliliği yok yaşım henüz daha yeni 30 oldu yani 35 yaş ve sonrası down sendromu riski teşkil ediyor..kan uyuşmazlığı vs. hiçbir hastalık söz konusu değil,ne benim ailemde ne eşimin ailesinde geçmişinde down sendromu yok.. yani bizimki tesdüf oldu yada bu kromozom dan kaynaklanıyor bir kromozomun fazla ya da eksik olması tabi çocukta eşimle bende öyle problem yine yok..neden as olunur diye araştır istersen mesela dilarad olmuş sonucu temiz çıkmış yani hala anlamış değilim..
canım ben ikili yaptırdım 3lüye gerek yok dedi doktorum 27 yaşındayım bizimde ailede öyle rahatsızlığı olan yok ama bizde kan uyuşmazlığı var bu bi risk miii
canım ben ikili yaptırdım 3lüye gerek yok dedi doktorum 27 yaşındayım bizimde ailede öyle rahatsızlığı olan yok ama bizde kan uyuşmazlığı var bu bi risk miii
günaydın canım.. çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. bi tarftan bebeğin hareketlerini hissetmiyorum onu kafaya taktım ama doktorumun bu kişiden kişiye yapıdan yapıya değişir kimi 22. yada 24. hafta hisseder korkma dediğini düşünerek tesselli oluyorum..
bi taraftan dortiden haber gelmeyince stres olmaya başladım..
sen nasılsın..
yok canım kesinlikle bir risk değil yani ben aramızda hiçbir sorun yok demek istedim ayrıca kan uyuşmazlında sanıyorum bebek doğduğunda kanını değiştiriyorlar yada başka bi işlemdi ama kesinlikle problem teşkil eden bi durum olmadığını biliyorum.. araştır istersen bunun as yle ilgisi yok da ben hani hiçbir sorun yok dedim sakın yanlış anlama ... tedirgin olma canım benim özür dilerim
iyiyim canım yok bi yaramazlık takma kafana rahat ol bebeğin iyidir herşeye stres yapmayalım iyi düşünelim ki iyi olsun sanırım biraz dotiden etkilendik bende bu gece rüyamda onunla uğraştım hep etkilenmişim çok
işte kızlar durum bu fakat hiçbir risk olmasada down sendromlu bi çocuk doğabiliyor. yani bu kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili olmayabiliyor şöyle söyliyim risk 1:171 çıkınca doktorum dediki 171 doğum yapacak kadından 1 tanesi down send. bebek doğurabilir bu sende olabilirsinyani ne tuak ne kötü değilmi?
günaydın herkese hala haber yok ben iyice kötü düşünmeye başladım dorti mutlaka haber verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?