2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin annisler bgn aklima ne geldi kizlar....ne cok kustuk mide bulantisi cektik sabahlar benim kabusumdu. Ama simdi hamileligimizin tadini cikarabilioruz cok sukur dususenize allhin izni ile dogduklarindan sonra ne anilarimiz olur

Sağolun Teyzeleri Daha İyisi Sizlerin Olsun

şimdi aklıma geldi şeker yüklemesi için gecikme istersen
şeker ciddi önemli bir konu ayrıca ailedede varsa
ben korkuyorum şahsen şekerden
çünkü ilk testlerimde şekerim çok düşük çıkmıştı
dr.bu şekilde olması normal değil ilerki haftalarda şeker yüklemesi yapıcaz orda durumun netlik kazanır demişti
yani şeker önemli derencimm

derennnnnnnnn
kız ne aldın say bakalım.herşeyini aldım demişsin..valla 200 liraya falan olacaksa bu iş hemen alayım..ama sadece kıyafetleri ve ıvır zıvırları bana çok daha pahalıya mal olur gibi geliyo..geçen şöyle bir fiyat araştırması yaptımda..çanta:55....battaniye:25....hastane çıkışı:60....zıbın:15....pijama:25....falan uzayıp gidiyo..valla Allah hepimize kolaylıklar versin...daha bunun beşiği..ana kucağı..puseti..arabası..biberonu..banyo seti..havlusu..bornozu..derecesi...say say bitmez..

Gunaydin annisler bgn aklima ne geldi kizlar....ne cok kustuk mide bulantisi cektik sabahlar benim kabusumdu. Ama simdi hamileligimizin tadini cikarabilioruz cok sukur dususenize allhin izni ile dogduklarindan sonra ne anilarimiz olur

günaydınnnn
heh işte olay budur
gündemi değiştirelim teşk ler yardımın için :97:
yaw sorma ağlaya ağlaya işe gelip ağlayarak yemek yedimm
akşam 8 de uyurdum kusmamak için allahımmm çok şükür geçti...
birde o halimle bana ismi lazım olmayan biri sen iyisin sesini çıkartma demişti çıldırmıştımmm
çünkü hastanelik olmamışım eğer hastanelik olsaymışım kötü olurmuşumm
allahım işe gitmek zorundayım ayakta kalmak için AĞLAYARAK ÖĞÜREREK BÖĞÜREREK YEDİMMM
neyse geldi geçti
bulantı deyince bak neler geldi aklıma

Benim İlk Testlerimde Normal Çıkmıştı
Mutlaka Baktıracam Ama Benim Bildiğim Kadarıyla 6-7 Ayda Baktırılmaya Başlıyo
Yani Bildiğim Bütün Gebeler O Aylarda Baktırıyo Bende Biraz Daha Beklemek İstedim
Mesela Bizim Topikte Daha Baktıran Yok Bildiğim Kadarıyla Nedense Bizim Doktor Hep Önden Gidiyo

amanınnn
kızımın ne eksikleri varmışşş
bana etrafımdan sağolsunlar hediyeler geliyo ama henüz kemik listedekiler duuryo
sanırım benimde artık başlamma lazımmm

günaydınnnn
teşk.ederimmm
bizdende sana mutlu bir gün dilekleri gelsiinn

günaydın canım...

anladım canım doktor her ay bana test yapıyor zaten 28.haftada ve doğumdan sonra bana iğne vurcaklar.çok panik oldum birden nedense özür dilemene gerek yok canım yaa benim panikliğimle iligili bu :)))

canım bizdede kan uyuşmazlıgı var benim doktorum aylık testlere bile gerek görmedi ama ben içim rahat etsin diye yaptırıyorum.28. haftada bir igne yapacakmış.eger indirekt coombs testlerin negatif çıkıyosa hiçbir sorun yok ama dogumdan sonra eger bebegin kanı pozitifse 72 saat içinde anneye bir igne yaptırmak gerekiyo bu çok önemli diger bebek için

benim başlarda çok midem bulanmamıştı kızlar..nispeten iyiydim yani..ama şimdi sormayın..reflüm azdı..doktorum gavıscon şurup verdide,biraz rahatlatıyo..yoksa inanılmaz mide krampları,acısu gelmesi yaşıyorum,bazende çıkartıyorum.bebek yukarı doğru çıktıkça mideye baskı yapar bu da reflüyü tetiklermiş..

ya kızlar sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı girdi biraz önce :26:

banada oluyo canım ve dün doktoruma sordum..bazen sağ,bazen solhatta bazende rahimden giren inanılmaz keskin ağrılar oluyo dedim..çok normalmiş..bebek kesesi karna,rahme göbeğe yan bağlarla bağlıymış..ve bebek büyüdükçe bu bağlar gerilir ve ağrırmış..rahat ol yani...hatta sana bunları yazarken bile şu an sağ tarafım böyle çekiliyomuş gibi ağrıdı..

sağol canım ya kortum birden

EVET benim dr da o aylarda demişti
haha
ileri görüşlü dr.un var
ama dikkat et seni 7.ayda doğurtmasınn

Canım Biz Beşiğini Uyku Setini Ve Yatağını 320.00 TL'Ye Almıştık Zaten
Dün Aldıklarımda
1 Peluş Battaneyie Fermuarlı Çıtçıtlı Olanlardan
1 Normal Battaniye
2 Hastane Çıkışı
4 Tane Tulum
10 Tane Çıt Çıtlı Body
Havlu
Bebek Küveti
2 Eşohman Takımı
10 Çorap
5 Tane Ayaklı Alt Zıbın
3 Bere
2 Önlük
Birde Kendime Pijama Seti Hastane İçin Emzirme Südyenli Olanlardan

Örgülerini Anneannesi Yapmıştı Zaten
Babannesi 3 Battaniye Almıştı
Büyük Teyzesi Bornozunu 5 Tane Bodysini 5 Tane Tulumunu Almış Dahada Alacakmış
Diğer Teyzeside Bir Hastane Çıkışı 2 Battaniye İlk Adım Ayakkabısı Çorap Mendillerini Almış Oda Daha Alcakmış
Bana Artık Alma Geri Kalanı Biz Alırız Dediler
Ama Yukardada Belirttiğim Gibi Daha Çok Eksik Çıkacak Biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…