Sağolun Teyzeleri Daha İyisi Sizlerin Olsun
yaniii..siz bebişlerinizi doyurdunuz mu onu söyleyin...aç koymayın kuzucukları..
Gunaydin annisler bgn aklima ne geldi kizlar....ne cok kustuk mide bulantisi cektik sabahlar benim kabusumdu. Ama simdi hamileligimizin tadini cikarabilioruz cok sukur dususenize allhin izni ile dogduklarindan sonra ne anilarimiz olur
şimdi aklıma geldi şeker yüklemesi için gecikme istersen
şeker ciddi önemli bir konu ayrıca ailedede varsa
ben korkuyorum şahsen şekerden
çünkü ilk testlerimde şekerim çok düşük çıkmıştı
dr.bu şekilde olması normal değil ilerki haftalarda şeker yüklemesi yapıcaz orda durumun netlik kazanır demişti
yani şeker önemli derencimm
derennnnnnnnn
kız ne aldın say bakalım.herşeyini aldım demişsin..valla 200 liraya falan olacaksa bu iş hemen alayım..ama sadece kıyafetleri ve ıvır zıvırları bana çok daha pahalıya mal olur gibi geliyo..geçen şöyle bir fiyat araştırması yaptımda..çanta:55....battaniye:25....hastane çıkışı:60....zıbın:15....pijama:25....falan uzayıp gidiyo..valla Allah hepimize kolaylıklar versin...daha bunun beşiği..ana kucağı..puseti..arabası..biberonu..banyo seti..havlusu..bornozu..derecesi...say say bitmez..
günaydınnnn
teşk.ederimmm
bizdende sana mutlu bir gün dilekleri gelsiinn
günaydın canım...
anladım canım doktor her ay bana test yapıyor zaten 28.haftada ve doğumdan sonra bana iğne vurcaklar.çok panik oldum birden nedense özür dilemene gerek yok canım yaa benim panikliğimle iligili bu :)))
kızlar bende öyle çok fazla mide bulantısı olmadı ya
ya kızlar sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı girdi biraz önce :26:
ya kızlar sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı girdi biraz önce :26:
karnınamı kasıklarınamı
banada oluyo canım ve dün doktoruma sordum..bazen sağ,bazen solhatta bazende rahimden giren inanılmaz keskin ağrılar oluyo dedim..çok normalmiş..bebek kesesi karna,rahme göbeğe yan bağlarla bağlıymış..ve bebek büyüdükçe bu bağlar gerilir ve ağrırmış..rahat ol yani...hatta sana bunları yazarken bile şu an sağ tarafım böyle çekiliyomuş gibi ağrıdı..
Benim İlk Testlerimde Normal Çıkmıştı
Mutlaka Baktıracam Ama Benim Bildiğim Kadarıyla 6-7 Ayda Baktırılmaya Başlıyo
Yani Bildiğim Bütün Gebeler O Aylarda Baktırıyo Bende Biraz Daha Beklemek İstedim
Mesela Bizim Topikte Daha Baktıran Yok Bildiğim Kadarıyla Nedense Bizim Doktor Hep Önden Gidiyo
derennnnnnnnn
kız ne aldın say bakalım.herşeyini aldım demişsin..valla 200 liraya falan olacaksa bu iş hemen alayım..ama sadece kıyafetleri ve ıvır zıvırları bana çok daha pahalıya mal olur gibi geliyo..geçen şöyle bir fiyat araştırması yaptımda..çanta:55....battaniye:25....hastane çıkışı:60....zıbın:15....pijama:25....falan uzayıp gidiyo..valla Allah hepimize kolaylıklar versin...daha bunun beşiği..ana kucağı..puseti..arabası..biberonu..banyo seti..havlusu..bornozu..derecesi...say say bitmez..
ayy bende korktum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?