2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn
iyi olucaz inş.hep birlikte arkadaşımızın iyi haberini bekliyoruz..
hayırlı olsunn mayıs annesi ve kızınız olucak demekki
alfa beta araştır netten ..bende hiç duymadım ne olduğunu...
evet üzmeyelim bebişlerimizi

günaydın herkese hala haber yok ben iyice kötü düşünmeye başladım dorti mutlaka haber verirdi

günaydın canım.. aynen bende korkmaya başladım..

evet çok haklısın canım güzel düşünelim güzel olsun inşallah..

gözün aydın canım allah kucağını almayı nasip etsin inşallah.. bu testleri bütün doktorlar istiyor sıkma canını mutlaka temiz çıkar..

bende öyle ama çok tedirginim

dilara
hepimiz çok tedirginiz
ama yeter artık bu kadar telaşlandığımız
ben kendi adıma konuşayımm
kimse beni zalim gaddar olarak düşünmesin
ama bizde anneyiz ve can taşıyoruz...
son 1 haftadır dortinin olayında
resmen üzüntüden meraktan gerildim yanii

o bir kişi stres yaşıyo biz 10 kişi stresliyiz
hep beraber merakla bekliyoruz
ben günelrce dua ettim ona..çok fazla yardımcı olmaya çalıştımm ama elimden başka bişey gelmiyor
belkide o çok iyi net.e falan giremiyor

bizde burda tedirginliğimizle kalıcaz
ben kendi hayatımda özellikle iş hayatımda bir sürü olumsuzluk yazşıyorum
bebeğime yansımasın diye inanın çok mücadele ediyorumm
benimde canım var bebeğim benim için çok kıymetli ona üzüntü vermek istemiyorumm
başka olumsuzluklara tahammül edemiycem

lütfen beni yanlış anlamayınn
bu konuyu kapatmak istiyorumm
yada bir süre kk ya girmiycemmm

sende haklısın herks birçok sorun yaşıyo ve inan ben çok fazla stres yaptm bu olaya bi can ortada dua edip beklemekten başka bişey yapamıyoruz zaten ne yapabilirizki

sende haklısın herks birçok sorun yaşıyo ve inan ben çok fazla stres yaptm bu olaya bi can ortada dua edip beklemekten başka bişey yapamıyoruz zaten ne yapabilirizki

dilara
benim ona yazdığım msj kadar kimse ona yazmadı
her seferiinde bebeğin bi can taşıdığını ona kıyılmaması gerektiğini
dr.nun prof olduğunu yanlış bi karar vermeyeceğini defalarca yazdımmm
dr zaten devam edelim bebek iyi demiş
genetikçi ihtimalleri saymışşş
o yüzden ben tahliye edileceğini sanmıyorumm
yani kesin net bilgiler yok ortada
sadece ihtimaller üzerinde duruluyodu anladığım kadarıyla

herneyse
onun için dua etmekten başka yapabilceğimiz bişey yok
ayrıca düşmez kalkmaz bir allah yarın benimde başıma aynı şeyler gelebilir
asla beni yanlış anlamanızı istemiyorummm

ama ben heralde çok fazla etkilendim ondan
birde biçok şeyi ilk defa onun yaşadığı durum dolayısıyla öğrendim
hele canlı canlı bebeğe ilaç verip ölmesini bekleyip doğumdan bahsettiii o an bitttiğim an oldu...

ama benimde kendi sorunlarım olabilir
ve bazen herşeye tahammül edemeyebilirimm

birde ben düşündüğünü çok net ortaya koyan biriyimmm
yani açıksözlüyümdür
hı hııı deyip geçemiyorummm

bene aynı senin gibiyim canım hatta dün eşim bile yeter dedi gece uyku uyumuyosun dedi ben çok kafaya takan bi insanım inan sölediklerine aynen katılıyorum o anne karnında canlı canlı ölmesi bebğin beni çok etkileyen olay zaten ve bende senin gibi druna güvenmesini söledim of ne biliyim cidden bu durum benide çok yıprattı Allah herkese sağlık sıhat vrsin

dilara
sen izmirdemiydin ?

Günaydın Arkadaşlar Öncelikle Dortiyi Bende Çok Merak Ettim
Facesine Baktım Şimdi Herhangi Bir Hareket Yok Umarım Düşündüğüm Gibi Değildir Sağ Salim Gelirler İnşallah İkiside

Ben Bildiğiniz Üzere Pazartesinden Beri Evdeyim Evde Olmak Pek Yaramadı Bana Sürekli Tv Karşısında Uyuklarken Buluyorum Kendimi :26:

Dün Oğlum İçin Alışveriş Yaptık Anneannesiyle Bikaç Parça Bişeyler Alayım Diye Girdim Mağazaya Ama 230.00 TL'LİK Alışverişle Çıktım Hemen Hemen Herşeyini Aldım Diyorum Kendi Kendime Ama Daha Çok Eksik Çıkacağını Biliyorum

Bugün Oğlumun Yatağı Geliyor Kargo Bekliyorum Ve Çok Heyecanlıyım

Ayrıca Dün Kontrole Gittik Herşey Yolundaydı Şeker Yüklemesini Sordum Ailende Varmı Şeker Hastası Dedi Evet Annem Dedim O Zaman Bakmamız Lazım Pazartesi Şeker Yüklemesi İçin Gel Dedi
Erken Değilmi Dedim Hayır 5.Aydan İtibaren Yapılıyor Dedi Aklım Karıştı Bende Haftaya Yokum Sonra Gelsem Olurmu Dedim Olur Dedi Biraz Daha Beklemek İstiyorum Şeker Yüklemesi İçin
Bizden Haberler Bukadar Hepinizi Öpüyorum

günaydın kızlar..
bu ne hal yaa...hepiniz gerilmişsiniz..stres basmış burayı...hem size hem bebeklerinize bu çektirdiğiniz reva mı?lütfen sakin olun hanımlar..pozitif düşünün..bence dorti de bebeğide iyi durumda,heralde başka bir aksilik oldu ve o yüzden girip haber veremedi..ayrıca doğumda,ölümde biz insanlar için.hayat malesef bazen çok acımasız olabiliyo..Allah kullarını sınıyo,sonuçta bu bir imtihan ve herne olursa olsun sabırla ve şükürle karşılamamız lazım..

günaydınnn...
güle güle giydirisin inş..

canım hayırlı olsun cicilerinnn

günaydıınnn
bende aynı şeyi söylüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…