EVET benim dr da o aylarda demişti
haha
ileri görüşlü dr.un var
ama dikkat et seni 7.ayda doğurtmasınn
ya kızlar sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı girdi biraz önce :26:
Canım Biz Beşiğini Uyku Setini Ve Yatağını 320.00 TL'Ye Almıştık Zaten
Dün Aldıklarımda
1 Peluş Battaneyie Fermuarlı Çıtçıtlı Olanlardan
1 Normal Battaniye
2 Hastane Çıkışı
4 Tane Tulum
10 Tane Çıt Çıtlı Body
Havlu
Bebek Küveti
2 Eşohman Takımı
10 Çorap
5 Tane Ayaklı Alt Zıbın
3 Bere
2 Önlük
Birde Kendime Pijama Seti Hastane İçin Emzirme Südyenli Olanlardan
Örgülerini Anneannesi Yapmıştı Zaten
Babannesi 3 Battaniye Almıştı
Büyük Teyzesi Bornozunu 5 Tane Bodysini 5 Tane Tulumunu Almış Dahada Alacakmış
Diğer Teyzeside Bir Hastane Çıkışı 2 Battaniye İlk Adım Ayakkabısı Çorap Mendillerini Almış Oda Daha Alcakmış
Bana Artık Alma Geri Kalanı Biz Alırız Dediler
Ama Yukardada Belirttiğim Gibi Daha Çok Eksik Çıkacak Biliyorum
Canım Biz Beşiğini Uyku Setini Ve Yatağını 320.00 TL'Ye Almıştık Zaten
Dün Aldıklarımda
1 Peluş Battaneyie Fermuarlı Çıtçıtlı Olanlardan
1 Normal Battaniye
2 Hastane Çıkışı
4 Tane Tulum
10 Tane Çıt Çıtlı Body
Havlu
Bebek Küveti
2 Eşohman Takımı
10 Çorap
5 Tane Ayaklı Alt Zıbın
3 Bere
2 Önlük
Birde Kendime Pijama Seti Hastane İçin Emzirme Südyenli Olanlardan
Örgülerini Anneannesi Yapmıştı Zaten
Babannesi 3 Battaniye Almıştı
Büyük Teyzesi Bornozunu 5 Tane Bodysini 5 Tane Tulumunu Almış Dahada Alacakmış
Diğer Teyzeside Bir Hastane Çıkışı 2 Battaniye İlk Adım Ayakkabısı Çorap Mendillerini Almış Oda Daha Alcakmış
Bana Artık Alma Geri Kalanı Biz Alırız Dediler
Ama Yukardada Belirttiğim Gibi Daha Çok Eksik Çıkacak Biliyorum
ayy canı yaaa süperrr.... benimkide öyle tekmeden daha çok dolanıyor ..sanki içinde biri birşeyi zorla biryere ittiriyor gibi .. :))))günaydın kızlar,
21 haftalık olduk bebeğim dolanıp duruyor karnımda,çok muhteşem bir duyguymuş sanırım hamileliğin tadı bundan sonra cıkacak
dün 3lü testim vardı.sonuçları yarın alıcam.bu arada içim rahatladı..bizimkinin pipisi tastiklendi.babası gibi ağır abi takılıyordu,çok hareketli değildi bi ara kolunu 2 sefer kafasına götürdü,selam verdi galiba..bu arada ben 2 kilo almışım 1 ayda doktor yavaşşş gel dedi.tosun paşada gününden 1 hafta öndeymiş.bu arada doktora sigarayı tamamen bırakamadığımı söyledim..o da iççç ama az iç dedi..eğer bırakamayacak kadar tiryakiysen stres yapıp bebeğede zarar vereceksen arada bir içebilirsin.zorlama yak bi iki nefes çekip at dedi..bende öyle yapıyorum zaten çok sıkışırsam,sinirlenirsem falan yakıyorum 1-2 nefes çekip söndürüyorum..zaten 2 ay sonra mide şikayetlerin yüzünden ve zor nefes almaktan istesende içemezsin dedi.
ohhh..maşallah..sülale kalabalık olunca sanada bişey kalmıyo..iyi ama en gereklilerini hazırlamışsın sonuçta..kendine hastane için bi pijama takımı daha al,önden düğmeli olanlardan..ayrıca bol bol kanatlı uzun pedlerden de al..aykalrına çorap ve sabo terliğide unutma..
ohhh maşallah gerçekten nerdeyse bitirmişsin
herkese merhaba güzel anneler .... inşallah güzel bir gün olur ..
1.5 gündür girememiştim geçmişi tam okuyamadım daha ... inş. probl ..yoktur ... dortinin bugünlerde doktorla görüşecekti galiba .. onuda merak ediyorum... onada bakayım ... öpüyorumm .....
Evet Kalabalık Sülalenin Çok Faydası Var Gerçekten
Hastane İçin Normal Doğumda Gecelik İstiyorlarmış Açılmalara Rahat Bakmak İçin
Bende Gecelik Alayım Diyordum Olmazsa Alırım Bir Pijama Takımı Daha
Şimdi Aklıma Geldi Ne Terlik Ne Ped Nede Çantam Yok Daha
Hatırlatmaların İçin Sağol Canım
Yakında Sende Bitirirsin Zaten Bi Başladımmı Gerisi İster İstemez Geliyo
EVET
zaten bir başlasam gerisi gelecek biliyorumm
haftaya c.tesi bi cevahire gideyim orda eminim alışverişi yarılarımmm
herkese merhaba güzel anneler .... inşallah güzel bir gün olur ..
1.5 gündür girememiştim geçmişi tam okuyamadım daha ... inş. probl ..yoktur ... dortinin bugünlerde doktorla görüşecekti galiba .. onuda merak ediyorum... onada bakayım ... öpüyorumm .....
EVET
zaten bir başlasam gerisi gelecek biliyorumm
haftaya c.tesi bi cevahire gideyim orda eminim alışverişi yarılarımmm
Şimdiden İyi Alışverişler Diliyorum Sana :92:
teşk ederim canım sağollll varolll
sende güzel günlerde güle güle giydirirsinn inş..
teşk ederim canım sağollll varolll
sende güzel günlerde güle güle giydirirsinn inş..
Balcı canım geçmiş olsun ... karnında kurt yok merak etme ... ben çok küçükken olmuştu bende(boıyuna çiğ hamur falan yerdim :))) ..kurt olunca . karnın çok çok ağrır.. doymak bilmezsin .... birde tuvalette büyük abdestinin içinde oynayan kurt olur ..gözünle görürsün .. haaa birde makatta kaşıntı olur .....Günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrr
Hemde ne uyku problemii her saat başını takip ediyorumm..Benimki wcden değil bilmiyorum sebep ne uykusuz kalıyoruumm( Sabah 1-2 saat iyi uyuyorum sabah erken kalkıcam gece daha çok uyumak içinn
Test sonuçların için çok sevindim canımm
Kullandığın ilaçların prospektüsüne baktınmı canım onlarınmı yan etkisi acaba ??
demir hapı ve elevit kullanıyorum daha önce bakmıstım ama unuttum tekrar bakıcam cnm sagol
Amin İnşallah Cümlemiz Güzel Günlerde Giydirelim
selamlar herkeslere...
Kızlar dün akşam sol kasıgıma bıçak gibi bir ağrı girdi ama nasıl acıdı anlatamam ve tüm gece boyunca sürdü çok endişlendim. Allahım erken doğummu yapıcam yoksa dedim. neredeyse doktora gidecektim. bugün sabah fazla bi ağrı yoktu sanırım rahimin büyümesiyle alakalı olabilir. o yuzden bu tip ağrılarda çok endişelenmemek gerek bence. öff bu hamilelik beni paranoyak yaptı ya,her yerimi dinler oldum. kocama da kızdım akşam niye kadın doğumcu değilsin diye. hayır acile gitsen hemen ultrasona sokuyorlar. zaten 5 aydır 50 kere gidim girmek istemiyorum ultrasona
öff öyle işte
selamlar herkeslere...
Kızlar dün akşam sol kasıgıma bıçak gibi bir ağrı girdi ama nasıl acıdı anlatamam ve tüm gece boyunca sürdü çok endişlendim. Allahım erken doğummu yapıcam yoksa dedim. neredeyse doktora gidecektim. bugün sabah fazla bi ağrı yoktu sanırım rahimin büyümesiyle alakalı olabilir. o yuzden bu tip ağrılarda çok endişelenmemek gerek bence. öff bu hamilelik beni paranoyak yaptı ya,her yerimi dinler oldum. kocama da kızdım akşam niye kadın doğumcu değilsin diye. hayır acile gitsen hemen ultrasona sokuyorlar. zaten 5 aydır 50 kere gidim girmek istemiyorum ultrasona
öff öyle işte
selam hoşgeldinn
çok geçmiş olsunnn
hehe eşin sana ne cvp verdi merak ettimm
hep tedirginiz o yzüden kendimizi dinliyoruz ne yapalım dikkat etmek zorundayız
ayrıca benim bu tip ağrım olsa koşa koşa giderdim dr a
usg bebeğimden ve ağrımdan daha öenmli olamaz benim için
hemde kızımı görmüş olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?