2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh..maşallah..sülale kalabalık olunca sanada bişey kalmıyo..iyi ama en gereklilerini hazırlamışsın sonuçta..kendine hastane için bi pijama takımı daha al,önden düğmeli olanlardan..ayrıca bol bol kanatlı uzun pedlerden de al..aykalrına çorap ve sabo terliğide unutma..

ohhh maşallah gerçekten nerdeyse bitirmişsin

günaydın kızlar,

21 haftalık olduk bebeğim dolanıp duruyor karnımda,çok muhteşem bir duyguymuş sanırım hamileliğin tadı bundan sonra cıkacak
ayy canı yaaa süperrr.... benimkide öyle tekmeden daha çok dolanıyor ..sanki içinde biri birşeyi zorla biryere ittiriyor gibi .. :))))

sanuçların tertemiz çıkar inş ... demek kesinkes oğlan artık ...mavişler alabilirsin rahatça ....sigarada inşllah bırakırsın canım ...

Evet Kalabalık Sülalenin Çok Faydası Var Gerçekten
Hastane İçin Normal Doğumda Gecelik İstiyorlarmış Açılmalara Rahat Bakmak İçin
Bende Gecelik Alayım Diyordum Olmazsa Alırım Bir Pijama Takımı Daha
Şimdi Aklıma Geldi Ne Terlik Ne Ped Nede Çantam Yok Daha
Hatırlatmaların İçin Sağol Canım

ohhh maşallah gerçekten nerdeyse bitirmişsin

Yakında Sende Bitirirsin Zaten Bi Başladımmı Gerisi İster İstemez Geliyo

herkese merhaba güzel anneler .... inşallah güzel bir gün olur ..
1.5 gündür girememiştim geçmişi tam okuyamadım daha ... inş. probl ..yoktur ... dortinin bugünlerde doktorla görüşecekti galiba .. onuda merak ediyorum... onada bakayım ... öpüyorumm .....

Son düzenleme:

Merhaba Hoşgeldin Nevracım
Dorti Dün Sonkez Bakılıp Karar Verilmesi İçin Doktora Gitmiş Ama Hala Haber Yok Bekliyoruz Bizlerde

merhabaa
hoşgeldinizz
amin aminn inş.
dortiden dünden beri haber yok
dün saat 14:00 de dr randevusu vardı
telf numarasınıda almadıkk
ulaşamıyoruz ona

sağolun arkadaşlar dortinin durumunu yazmışsınız ...sizlere tünaydın .... inşallah güzel sonuçlarla gelir.

Son düzenleme:
Amin İnşallah Cümlemiz Güzel Günlerde Giydirelim

AMİİN AMİİN İNŞ

yılbaşı üzeri mağazaları gezmek istiyorumm
şimdi büyük avm ler süslenmiştir
her yer ışıl ışıl ve kırmızılarla süslenmiştir
kırmızılara baktıkça içim gidiyor
bir daha giyebilecekmiyiz onları acaba

selamlar herkeslere...

Kızlar dün akşam sol kasıgıma bıçak gibi bir ağrı girdi ama nasıl acıdı anlatamam ve tüm gece boyunca sürdü çok endişlendim. Allahım erken doğummu yapıcam yoksa dedim. neredeyse doktora gidecektim. bugün sabah fazla bi ağrı yoktu sanırım rahimin büyümesiyle alakalı olabilir. o yuzden bu tip ağrılarda çok endişelenmemek gerek bence. öff bu hamilelik beni paranoyak yaptı ya,her yerimi dinler oldum. kocama da kızdım akşam niye kadın doğumcu değilsin diye. hayır acile gitsen hemen ultrasona sokuyorlar. zaten 5 aydır 50 kere gidim girmek istemiyorum ultrasona

öff öyle işte

selam hoşgeldinn
çok geçmiş olsunnn
hehe eşin sana ne cvp verdi merak ettimm
hep tedirginiz o yzüden kendimizi dinliyoruz ne yapalım dikkat etmek zorundayız
ayrıca benim bu tip ağrım olsa koşa koşa giderdim dr a
usg bebeğimden ve ağrımdan daha öenmli olamaz benim için
hemde kızımı görmüş olurdum

merhaba ; inş önemli bir ağrı değildir .. zaten şimdi iyisin sanırım .. ama böyle tekrarlarsa şiddetli olursa( inş. olmaz) yine ultrasona girilecek.. zararlımı falan deme git doktora

Adamcağız alık alık baktı suratıma ne desin,başından beri keşke ben hamile kalsaydım diyo ama o kalsaydı einim daha beter olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…