kızlar kesenin yuvarlak veya fasülye şeklinde olması bişeyi etkilomu
kızlar kesenin yuvarlak veya fasülye şeklinde olması bişeyi etkilomu
pek fazla görüşemioruz yni pek fazla dediğim eskiden her gün görüodum şimdi 2 3 güne bi gidiorum şimdilik iyi bakalım değişmezse heralde hamileyim diye azını açmıo
yok canım yok yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek derler kadınlar arasındadad duymuştum ama ne kadar dogru bilinmez milllet uzman olmuşş bu konuda :)))) dr bile 12. haftadan önce bilemiyor
aman açmasınlar çenelerini daha iyi yat evinde hergün gidip ne yapacan bak benim alt katımdabiliyorsun benim nelerden geçtigimi oson olaydan sonra inmiyorum pekte muhattap olmuyorum eşiömde bebege bişey olmasın strese girmim diye bişey demiyor kaynanada dediginm gibi knendi derdine düştü bu aralar çatmıyor
erkekler...........ve gereksiz zamnalarda gereksiz işleri işte.....kendi moralini değil onunkini boz bencesempatiksalakcinniya kızlar eşim alkol alırdı ama kırk yılın başında bu pazar amcamlarda rakı balık vardı içti. dünde bira almış. geçen haftada 2 kez bira almıştı. babası ve abisi içiyo ama alkoliklik derecesinde değil tabi:). acaba benimkide alışır mı. akşam gelince çatıcam kendisinede. baya bi moralimi bozucam. bebeğiminde. ama sinir oldum
ya kızlar eşim alkol alırdı ama kırk yılın başında bu pazar amcamlarda rakı balık vardı içti. dünde bira almış. geçen haftada 2 kez bira almıştı. babası ve abisi içiyo ama alkoliklik derecesinde değil tabi:). acaba benimkide alışır mı. akşam gelince çatıcam kendisinede. baya bi moralimi bozucam. bebeğiminde. ama sinir oldum
erkekler...........ve gereksiz zamnalarda gereksiz işleri işte.....kendi moralini değil onunkini boz bencesempatiksalakcinni
şimdi benim kesem fasülye gibi ama bebek sağa yakın şimdi bebişim ne olacak bilmiyorumkismile ya allah hayırlısını versin dün kaynaam dedi eşim 8. aya kadar sağ taraftaymıştı doğuma yakın sola dönmüş kaynanamın 3. oğlu o da dalga geçio ilk önce kızdı seviniodum sonradan erkeğe döndü diyo. o eşimin kız olmasını çok istemişde
benimde aynen öyle:))))))))))))))))))))))))benim kese fasulye şeklinde ama bebek sağa yakın...gelin çıkın işin içinden şimdi mademsempatiksalakcinni
ya ne güzel hepinizin belirtileri var ya da görmüşsünüz bebişlerinizi bana günler geçmek bilmiyo 4+6 daha en erken 2 hafta sonra gel diyo doktorum bana günler geçmiyo bilmiyorumkismile
zonnetye canim birde senin kese seklini ögrenelim bugün hepimiz buraya hücüm ettikde kaydirigubbakcemile3 birde sen bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
bende gecen hafta gittimde sade kalp atislarini görmüsdüm duyabilmemiz icin henüz erken
kaçıncı hafta resmi bu söylediğin 7.8 falansa söylediklerine göre oglun olacak dur bakalım ne zaman dr gideceksin cinsiyeti billi olur bu gidişte inşallah bize hemen yaz canım
Rabiacim, benim kesemde sagda ultrason resmine bakinca...ayy heyecan yaptim simdiii...kizimmi olucakkineee:))))bayilirim wallaaa:dance:
canim ALLAH bilir neolcani biz meraktan bakiyoruz kaydirigubbakcemile3 burda bazi arkadaslarinda kesesi fasulye gibi ama bebis sagda bu tutmuyor mesela birde bi arkadasinda sagdaymis doktor erkek demis :)) senin oglun olcak gibi sanki icimden öyle geciyor rahat hamilelik yasadindandir belki
kizlar ben cikiyorum yemek yapicam simdlik hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?