deniz14 hoşgeldin canım sağlıkla al bebeğini kucağına
Hosbuldum canımm sende hosgeldin inşallah keyifler yerindedir...
Amiinnnn sekerim...Eger kızım olsaydı ilk tercihlerim ELA ya da EKİN olacaktı..sonra görünce bizim oglanın bamyasını yıllar önce verdigimiz söz geldi bizim beyin aklına..Yok efendim YİĞİT EFE olcakmıs..Egeli ya kendisi..Ben illa ki tek isim olsun diyorum ama nuh diyo peygamber demiyo...
Bu inadı öldürcek beni..İnşallah oglum ona cekmez inat konusunda[QUOTE=CerenliYagmur;16778686]canım hoşgeldinn.... maşallah diyorum bu güzel enerjiye, havalar çok güzelde ben o kadar kapalı ve kasvetli bi yerdeyimki ayrıca çook yoğunum bunada şükür gücümüz varda çalışıyoruz sen tadını çıkar bence bu güzel bahar havasının...
ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benimmm...hepimiz birbirimizden çoook şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz..
kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz :97:
kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz :97:
Hosbuldum canımm sende hosgeldin inşallah keyifler yerindedir...
Amiinnnn sekerim...Eger kızım olsaydı ilk tercihlerim ELA ya da EKİN olacaktı..sonra görünce bizim oglanın bamyasını yıllar önce verdigimiz söz geldi bizim beyin aklına..Yok efendim YİĞİT EFE olcakmıs..Egeli ya kendisi..Ben illa ki tek isim olsun diyorum ama nuh diyo peygamber demiyo...
Bu inadı öldürcek beni..İnşallah oglum ona cekmez inat konusunda[QUOTE=CerenliYagmur;16778686]canım hoşgeldinn.... maşallah diyorum bu güzel enerjiye, havalar çok güzelde ben o kadar kapalı ve kasvetli bi yerdeyimki ayrıca çook yoğunum bunada şükür gücümüz varda çalışıyoruz sen tadını çıkar bence bu güzel bahar havasının...
ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benimmm...hepimiz birbirimizden çoook şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz..
kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz
Cok mersi Teyzesi..Bu adı duyanlar senin oglan cok hareketli olcak diyor..Artık bütün İzmir bizi dinler..Evimde biraz yüksekte böyle İzmir' e tepeden bakıyorum...Yunanistan bile duyabilir yani beni...allahım sen yardımcımız ol bizim:18:ayyy evet inat olmaz inşallah yoksa çok zorlanırsınn:84:ama yiyğit efede güzel isim hanii :) yakışılı duruyo
Cok mersi Teyzesi..Bu adı duyanlar senin oglan cok hareketli olcak diyor..Artık bütün İzmir bizi dinler..Evimde biraz yüksekte böyle İzmir' e tepeden bakıyorum...Yunanistan bile duyabilir yani beni...allahım sen yardımcımız ol bizim:18:
zişan birz zor bir isim bence havin koyabilirsin eğer eşim elada ısrar etmeseydi ben y şimal yada havin koymayı düşünüyodum ama eşim ela diyince elasu da karar kıldık bizde
kdilara teşekküler havin ismini beğeniyorum güzel birde heval ismi var ona benzer şimal kız ismimi anlamı ney eşim havinle heval ismini biraz zor koyar ama söylüycem sizin koyacanız isimde güzelmiş elasu bazılarıda elanur bakalım hayırlısı...
kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuana kadar kaç kilo aldınız
ehuehehrueheay boşver yunanlılar bebek görsünnn hhahahaha
Ben 75 ile hamile kaldım, 71 kiloya düstüm..Şu an 71-72 arası gidip geliyorum...kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuana kadar kaç kilo aldınız
ehuehehrueheGörsünler dimi Türk erkegi nasıl olurr
Ben 75 ile hamile kaldım, 71 kiloya düstüm..Şu an 71-72 arası gidip geliyorum...
şimal kız ismi kuzey anlamına geliyo erkek olsaydıda kuzey düşünüyodum zatenfena bir volkan konak hayranıyımda bide eşimde rizeli o yüzden o isimleri çok severim semde her yaşta kulağa hoş geliyo ama heval ismiyle okulda biraz dalga geçilebilir gibi o yüzden o ismi biraz daha düşün derim ben
kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz
eşinle hemşeriymişiz
canım ben 22 haftalık hamileyim toplamda 6 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?