2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bi konu hakkında fikrimi söylemeden edemicem canlarım yaa...
Özlem483 ve cerenliyagmur her yazdıklarında maasallah diyorum onlara..Ne kadar sabırlı ve gucluler..İnşallah rabbim bu sabrınızı karsılıksız bırakmaz...Saglıkla mutlulukla kavusursunuz bebeklerinize...
Sacma sapan seyler yuzunden canımı sıktıgımda ya da gereksiz bişeye üzüldügümde buraya yazdıklarınızı okuyorum ve kendimden utanıyorum
Sayenizde cok sey ögrendim desem yalan olmaz...İyi ki varsınız...Gücünüz,inancınız ve hayata olan baglıgınızla eminimki sadece bana degil buradki bi çok kişiye de güç ve moral veriyorsunuz

yok cnm en uygunu buda acaba kalıtesı nasıl of yaaaaaaaa cok ıstıyorum oda yapmak bende

benım kuzen tepe mobılyadan aldı 2600

cnm kadınlar kulübünde bi başlık açılmıştı belis bebek odam dökülüyor diye memnun kalmamış bende gittim bi mağazaya gördüm çoook kalitesizdi hiç beğenmedim

kısmetse doktorum kızım olacağını söylemişti kesin birşeyde söylemedi bir kaç gün sonra gidicem o zaman belki kesin birşey söyler kız olursa eğer zişan ismini düşünüyorm sizce nasıl?? güzel bir isimmi?? yoksa zor söylenen bir isiimmi?? insanlar söylerken zorlanırmı?? görüşlerinizi almak isterim çünkü kararsızım bir yandan da özge ismi hoşuma gidiyor soy ismimizede uyuyor bilmiyormum... bir kızım daha var söylemiştim size onun adı hazal ondada çok kararsız kalmıştık ve sonra hiç düşünmediğimiz bir isim koyduk hazala uygun bir isimde olabilir...:26:

zişan birz zor bir isim bence havin koyabilirsin eğer eşim elada ısrar etmeseydi ben y şimal yada havin koymayı düşünüyodum ama eşim ela diyince elasu da karar kıldık bizde

Canımm kusura bakma ama ben ZİŞAN ismini hiç begenmedim..Belki anlamı güzeldir bilmiyorum ama söylemesi zor..Bence ÖZGE cok daha güzel bir isim..Hem büyüyünce de rahatca kullanabilir..

canım hoşgeldinn.... maşallah diyorum bu güzel enerjiye, havalar çok güzelde ben o kadar kapalı ve kasvetli bi yerdeyimki ayrıca çook yoğunum bunada şükür gücümüz varda çalışıyoruz sen tadını çıkar bence bu güzel bahar havasının...
ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benimmm...hepimiz birbirimizden çoook şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz..

Son düzenleme:
kızlar bu arada hastane çantasına konulacaklar için biraz araştırma yaptım tabi burdaki ihtiyaçlar normal ve sezeyan doğuma göre eksiltilip fazlalaştırılabilir hadi bakalım okuyalım

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası

zişan birz zor bir isim bence havin koyabilirsin eğer eşim elada ısrar etmeseydi ben y şimal yada havin koymayı düşünüyodum ama eşim ela diyince elasu da karar kıldık bizde

Harika bir secim..Ela ismi cok güzel..Hatta yalnız basına bile cok güzel..Ayy ismiyle yasasın güzel melek....

Canım bencede biraz söylemesi zor bir isim aile büyükleriniz biraz zorlanabilirler söylemekte tabiki siz daha iyi bilirsiniz eşinle konuşup kararını siz vereceksiniz..

anaaammm ne cok sey lazım böylee...Ben en cok kitap dergi olayına takıldım..
Kız sancı cekerken nasıl okur insan dergi kitappp
İki ıkınıp biraz da bakarız dergiye kitaba....Hay allahım inşallah normal olur da dergimiz kitabımız kusur kalır

sorma ona bende çok takıldım zaten bide gelen gidenden kitaba bakmaya vakitmi kalır

cnm zişan güzel fakat söylemesi zor bence geçen yıl sınıfımda bi kızımın adıydı çok tatlı sessiz sakin bi kızdı ama ben zorlanıyordum adını söylerken diğer çocuklarda hep yanlış söylüyorlardı kızın ismini

Hoşgeldin gülesrammm...
Hosbuldum canımm sende hosgeldin inşallah keyifler yerindedir...
çok teşekkür ederim canımm hepimizin bebeişlerine Allah upuzun ömürler versinn sen ne koymayı düşünüyosun
Amiinnnn sekerim...Eger kızım olsaydı ilk tercihlerim ELA ya da EKİN olacaktı..sonra görünce bizim oglanın bamyasını yıllar önce verdigimiz söz geldi bizim beyin aklına..Yok efendim YİĞİT EFE olcakmıs..Egeli ya kendisi..Ben illa ki tek isim olsun diyorum ama nuh diyo peygamber demiyo...
Bu inadı öldürcek beni..İnşallah oglum ona cekmez inat konusunda[
QUOTE=CerenliYagmur;16778686]canım hoşgeldinn.... maşallah diyorum bu güzel enerjiye, havalar çok güzelde ben o kadar kapalı ve kasvetli bi yerdeyimki ayrıca çook yoğunum bunada şükür gücümüz varda çalışıyoruz sen tadını çıkar bence bu güzel bahar havasının...
ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benimmm...hepimiz birbirimizden çoook şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz..
[/QUOTE]

Canımm o kadar cok dua ediyorum ki...İnşallah yazın İzmir' e geldiginde birlikte gezeriz cocuklarla beraber..Bütün Kordon bizi dinler artık..Viyak viyakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…