2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz

Ben birazdan cok kötü seyler dicemmm
Bence Zeynepdaha güzel annesi..

tabi öle ilk başlarda çok dikkatli olmak lazım sen iyi gitmişsin son 2 aya dikkat son 2 ay feci alınıyomuş

bu kadarda olmazdım ama kaynanam sağolsun her yaptığını ağzıma tıkıyo ilk torunu ya ilgi alaka süper ötesi birde kız olunca cıldırdılar ailece o yüzden yediğim önümde yemediğim arkamda artık daha dikkatli olmak istiyorum.

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuana kadar kaç kilo aldınız

canım ben 56 kilo ile hamile kaldım şuan 60 diye biliyorum kendimii umarım öyledir ama ben dünden beri 65 hissediyorum kendimi 20 haftalık hamileyim.. yanlız ben sürekli oturan pozisyonda olduğum için alıyorum bu kiloları sadece evde yüreme şansım var düşün artıkk..

sen kaç kiloyla kadın şimdi kaç oldun canım...

arkadaşlar kız ismi sormuş bi arkadaşımız ben hala araştırmadayım hassas bi mevzu hem kuran da geçsin hemde anlamı güzel olsun diyorum isimleri araştırdığımda bi yerde kuranda geçen isim se başka bi sitede asla kurande geçmez yazıyo valla çok kararsızız eşimde bende hoşumuza giden nisa ve sare var sare'nin anlamı farklı farklı geçio kimisi güzel değil diyo aslına bakarsanız isim göreceli bana güzel gelen başkasına çok basit gelio mesela asubade olabilir dedim kaçkişiden tepki aldım dedim en iyisi kızımızın ismini doğuncaya kadar kimseye demeyelim insanın morali bozuluyo dimi ama yinede önerilerinize açığım :)

okadarda değil canım nasıl olsa gidicek okilolr hamileliğin tadını çıkar

NEVRAA canım hosbuldum canımmm..
Nasılsın iyi misin?
iyiym cnm ... mutfaktaydım bilg. başaında değildim yeni gördüm msj ... meleklere bayıldımmm .. hatta çaldım :))) facebook resmimde falan görürsen ... şaşırmaa ...ehu ehuehuuu :))
zişan beğenmem ben .. belli bir yöreyi etnik bir grubu v.b anımsatan isimlerden yana değilim ben pek (şahsım adına konuşuyorum tamamen) ... özgede gerçekten kulağa çokm hoş geliyor.
bunu netten aldın sanırım değilmi ??? bebğe saç fırçası yazmışlar ama ..şaka gibiii :))) ...
kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz

zeynep ne kadar güzel bir isimdir ... benim eşimin kuzeni oldu zeynep koydular ... hatta zeynep asya ..... arkadaşımda zeynep koydu :..
çok güzel isim ..bayıldıığım halde ..bu sebepten dolayı koymuyorum ben

zişanın anlamı şanlı şöhretli demek peygamber efendimize peygamberi zişan deniyor... ayrıca belki hatırlayanlar vardır hz yusufun filmi var türklerin çevirdiği orda ailesine kavuşurken babası hz yusufa kız kardeşlerin dinar ve zişan diyor o şekilde tanıtıyor ama araştırdım o gün internette hz yusuftan başka kuranı keriimde hz yakubun çocuklarının ismi geçmiyormuş sadece kardeşleri diye geçiyormuş o zaman nerden çıktı bu isimlerl ayrıca zişan ismi bildiğim kadarıyla belli bir yöreyi hatırlatmıyor arapça yada farsça olması lazım zilan ismiye karıştırabilir biliriz :)))

Son düzenleme:
sende bendensin yani evlendikten sonra baya kilo alanlardannn :26: ama vericez azimliyiz dimi

ama ama üzülüyorum ben böyle denince
saka saka
Canım ben 48 kio evlendim böyle üflesen ucacak cinstendim yanii...
Kendi ailem yüzünden cok sıkıntı cektim ve bu yuzden tam 2 yıl antidepresan kullandım..
Bir de o sıra işe girdim doktorumun tavsiyesiyle ama bütün gün otur otur şiştim kaldım..Tam bu kıs spora baslıcam yürüyüş plates falan diye hayal kurarken oglum sürpriz yaptı bize
O yuzden kaldı bu kilolar..Ama allahın izniyle bi dogurayım 60-65 arasına dusmek istiyorum...
Özledim incecik oldugum zamanları..Allahtan boyum uzun da yırtıyorum ordan..yoksa ayagım tasa takılsa yuvarlanan bişey olurdum herhalde bu kilo ile

arkadaşlar kız ismi sormuş bi arkadaşımız ben hala araştırmadayım hassas bi mevzu hem kuran da geçsin hemde anlamı güzel olsun diyorum isimleri araştırdığımda bi yerde kuranda geçen isim se başka bi sitede asla kurande geçmez yazıyo valla çok kararsızız eşimde bende hoşumuza giden nisa ve sare var sare'nin anlamı farklı farklı geçio kimisi güzel değil diyo aslına bakarsanız isim göreceli bana güzel gelen başkasına çok basit gelio mesela asubade olabilir dedim kaçkişiden tepki aldım dedim en iyisi kızımızın ismini doğuncaya kadar kimseye demeyelim insanın morali bozuluyo dimi ama yinede önerilerinize açığım :)
he birde bu arada kilolar sorulmuş ben 55 ile başladım şu ana kadar 4 kilo aldım en son pazar sabahı tartılmıştım umarım hızlı gitmiyorumdur birde şu bizim göbüşler linki varya oraya göbüşümün resmini ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum

haha bende evlendiğimde 52 kiloydum şimdi kaçım sölemek bile istemiyorum tabi vericez bu kiloları

nevracım evet netten aldım ne kadar saçı varki zaten deme hiç benim bir yiğenim var doğduğunda benden gür saçları vardı valla hemşireler eler yapıyodu saçların görsen

62 ile hamile kaldım 55 e düştüm şimdi 64 üm boydan yırtıyom ama doğuma kadar şişçem heralde baya dr 5-6 yemiş diyorsa ben oturuyorum bi kavanoz kuruyemişi bitiriyorum meyveyi bile abartıyorum biri bana duuuur desin

isim ile ilgili önerileriniz için teşekkürler bir ikizler burcu olrak kız doğana kadar ben karar veremem heralde

Nisa bence güzel bir isim..Hatta bir ara biz daha cinsiyet belli diilken acaba nasıl olur diye dusunmstuk eşimle..Sare yi begenmedimAklıma gelen duydugum isimler var..DAMLA-NEHİR-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…