kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz
bende c.tesi 22 olcam 4,5 kilo aldım dikkat etmekde lazım cok kiloda ii deil inşallah toplamda 10 kiloyu geçmem
kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuana kadar kaç kilo aldınız
tabi öle ilk başlarda çok dikkatli olmak lazım sen iyi gitmişsin son 2 aya dikkat son 2 ay feci alınıyomuş
kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuana kadar kaç kilo aldınız
bu kadarda olmazdım ama kaynanam sağolsun her yaptığını ağzıma tıkıyo ilk torunu ya ilgi alaka süper ötesi birde kız olunca cıldırdılar ailece o yüzden yediğim önümde yemediğim arkamda artık daha dikkatli olmak istiyorum.
iyiym cnm ... mutfaktaydım bilg. başaında değildim yeni gördüm msj ... meleklere bayıldımmm .. hatta çaldım :))) facebook resmimde falan görürsen ... şaşırmaa ...ehu ehuehuuu :))NEVRAA canım hosbuldum canımmm..
Nasılsın iyi misin?
zişan beğenmem ben .. belli bir yöreyi etnik bir grubu v.b anımsatan isimlerden yana değilim ben pek (şahsım adına konuşuyorum tamamen) ... özgede gerçekten kulağa çokm hoş geliyor.kısmetse doktorum kızım olacağını söylemişti kesin birşeyde söylemedi bir kaç gün sonra gidicem o zaman belki kesin birşey söyler kız olursa eğer zişan ismini düşünüyorm sizce nasıl?? güzel bir isimmi?? yoksa zor söylenen bir isiimmi?? insanlar söylerken zorlanırmı?? görüşlerinizi almak isterim çünkü kararsızım bir yandan da özge ismi hoşuma gidiyor soy ismimizede uyuyor bilmiyormum... bir kızım daha var söylemiştim size onun adı hazal ondada çok kararsız kalmıştık ve sonra hiç düşünmediğimiz bir isim koyduk hazala uygun bir isimde olabilir...:26:
bunu netten aldın sanırım değilmi ??? bebğe saç fırçası yazmışlar ama ..şaka gibiii :))) ...kızlar bu arada hastane çantasına konulacaklar için biraz araştırma yaptım tabi burdaki ihtiyaçlar normal ve sezeyan doğuma göre eksiltilip fazlalaştırılabilir hadi bakalım okuyalım
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
kızlar bizde zeynep ve ayşe hüma arasında kaldık ne dersiniz çok kötü şeyler demeyin yalnız ikisinide çok seviyorum isim olarak arasında karar veremiyoruz
sende bendensin yani evlendikten sonra baya kilo alanlardannn :26: ama vericez azimliyiz dimi
NEVRAAA kızz ben seni facebook ta eklemedim mi??
ama ama üzülüyorum ben böyle denince
saka saka
Canım ben 48 kio evlendim böyle üflesen ucacak cinstendim yanii...
Kendi ailem yüzünden cok sıkıntı cektim ve bu yuzden tam 2 yıl antidepresan kullandım..
Bir de o sıra işe girdim doktorumun tavsiyesiyle ama bütün gün otur otur şiştim kaldım..Tam bu kıs spora baslıcam yürüyüş plates falan diye hayal kurarken oglum sürpriz yaptı bize
O yuzden kaldı bu kilolar..Ama allahın izniyle bi dogurayım 60-65 arasına dusmek istiyorum...
Özledim incecik oldugum zamanları..Allahtan boyum uzun da yırtıyorum ordan..yoksa ayagım tasa takılsa yuvarlanan bişey olurdum herhalde bu kilo ile
nevracım evet netten aldım ne kadar saçı varki zaten deme hiç benim bir yiğenim var doğduğunda benden gür saçları vardı vallahemşireler eler yapıyodu saçların görsen
arkadaşlar kız ismi sormuş bi arkadaşımız ben hala araştırmadayım hassas bi mevzu hem kuran da geçsin hemde anlamı güzel olsun diyorum isimleri araştırdığımda bi yerde kuranda geçen isim se başka bi sitede asla kurande geçmez yazıyo valla çok kararsızız eşimde bende hoşumuza giden nisa ve sare var sare'nin anlamı farklı farklı geçio kimisi güzel değil diyo aslına bakarsanız isim göreceli bana güzel gelen başkasına çok basit gelio mesela asubade olabilir dedim kaçkişiden tepki aldım dedim en iyisi kızımızın ismini doğuncaya kadar kimseye demeyelim insanın morali bozuluyo dimi ama yinede önerilerinize açığım :)
he birde bu arada kilolar sorulmuş ben 55 ile başladım şu ana kadar 4 kilo aldım en son pazar sabahı tartılmıştım umarım hızlı gitmiyorumdur birde şu bizim göbüşler linki varya oraya göbüşümün resmini ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?