2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

deniz hoşgeldin aramıza canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah bende Bursadanım :)

deniz 14 Allah tamamına erdirsin bende tüp bebekle hamişlerdenim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

nevra73 çok şükür canım az önce sağlık ocağından geldim, zeytinyağından memnunum

kızlar aşımı yaptırdım bilginize :)

cerenliyağmur sonucun çıkmamaış canım inşllah güzel haberler alırsın

HERKESE SELAMLAR .....
bugun hava çok sıcak....arkadaşlar aranızda 4,5 aylık olupta hala mide bulantıları olan varmı ...benim hala var ne zaman gececek ....

Kızlar oda yapıyormusunuz ya erkenmı sızce sımdı yapmak bana doktor 7 ayında yap dedı

Canımm ben yatak odama yanıma alacaktım ama yeni dogum yapan arkadasımı görünce vazgectim..Bebek geceleri cok sık uyanıyor ve baba hiç uyuyamıyor..Eşimle aynı bankada ikisi bütün gün hayalet gibi geziyormus adam..Benim bey de bunu görünce esoşş biz ayrı oda yapalım bu oglana ded..Benimde canıma minnetOda kucuk oldugu için dısarıda satılan dolaplar büyük geliyo o yuzden şifonyeri ve dolabı yaptırıcam..Bir de park yatak alıcam..Halı ve perde işi de var tabii.allah yardımcımız olsun oyyy ne güzel ne rahat olucak hepimiz için..altını acınca banyo yaptırınca acaba usudu mu derdimiz olmıcak..Valla istesem böyle denk gelmezdi..Ama en büyük merakım acaba boga mı olacak oglum İkizler mi...son tarihimiz 23.mayıs.2011..Bakalım artıkk Tugbacımm ben artık haftalara hiç bakmıyorum..son sat tarihime göre hesap ediyorum..Benim 18 Agustos son sat..18 aralık ta 4 ayım bitti 5 in içine girdim..18 Ocak ta da 5 ayımız bitecek..Bence sende böyle hesapla..Zaten büyüklerimiz ve bazı insanlar anlamıyo hafta hesabını..
ilahi yaa çok güldüm anneler olmasa napardık biz
Eylemmmm anneler olmayınca pasa pasa ögreniyorsun kuzum yaa herseyi yapmayı..Ben bi makarna bilirdim evlendigimde 5 yıl içinde yapmadıgım hiçbişey kalmadı..allahtan internet var tarif kitapları var:9:
Hosgeldin canımm...allah sizi kavustursun inşallah bebeginle..arada gel buraya yazısırız konusuruz...
Hepimizin buna ihtiyacı var cunku....

HERKESE SELAMLAR .....
bugun hava çok sıcak....arkadaşlar aranızda 4,5 aylık olupta hala mide bulantıları olan varmı ...benim hala var ne zaman gececek ....

Canımm ben ilk 3 ay hep kustum..3 ay bitti bıcak gibi kesildi sandım ama arada yine bulanıyorum kusuyorum...Hele dün akşam nasıl bulandı midem eyvahh dedim kabus geri dönüyor galiba....:18:
Kimileri böyle işte...Hiç bulantı yasamayanda var ara ara da olsa kusanda var..İnşallah gecer yakın zamanda..Ha bu arada bebeklerin sacları olusmaya baslıyor..acaba ondan olabilir mi:26:
Salladım sanki biraz ama ne bileyim belki ondandır gibime geldi

NEVRAA,simgesel,rainmistik,deniz.14,mytts,bbahar80,CerenliYagmur+,semaysem+,dafnetugba+,Kızlaar bu arada hepinize merhaba...
Hava da mis gibi güneşli sıcacık..
Keyfimiz hep bu güzel hava gibi olur inşallah

Doktora sordum bende öyle duymustum ama alakası yok dedi mide bulantılarının nedeni belli değil ama gecer dio ....bu arada ilk 3 ay ben serumlarla yattım o kadar kötüydüm...şuan o kadar değil ama yinede oluyo ve bazen yorulduğumu hisssediyorum ....gececeği günü iple çekiyorum...

Sağol teşekkür ederim.Hoşbulduk bu arada oda konusuna gelince bende oda yapmayı düşünüyorum ve oda alıcak arkadaşları 7 ay yada 6aylık gibi almalarını tavsiye ediyorum ben 22 haftaya giricem c.tesi günü 1 hafta sonra falan alıcam cünkü geldiğinde mobilyaların kokusu oluyormuş bekleyip kokusunun cıkması lazımmış arkadaşlarımız tavsiye etti ona uyacağız ve 1 ay yada 1,5 ay gibi bir sürede teslim ediyorlarmış mobilyaları

İnşallah gecer canımm..Bende bir kez hastanelik oldum.. 4 kilo verdim hala da geri almadım
Gecer elbet sen içini ferah tut...

Hepinize Kocaamnaan Günaydın Arkadaşlarr :92:
Bugün İş Yerimde Gidip Tazminatımı Alacağım Umarım Umduğumdan Fazla Çıkar
Şans Dileyin Bana :87:
hadi .. inş .. şansın yaver gider ... bir süpriz olur...
bende bugünnn hissetmedimmm .. haftamız aynı .. benimde ondan sanırım
hoşgeldin .. hayırlı olsun ... benimde tedavi ile oldu
NEVRAA,simgesel,rainmistik,deniz.14,mytts,bbahar80,CerenliYagmur+,semaysem+,dafnetugba+,Kızlaar bu arada hepinize merhaba...
Hava da mis gibi güneşli sıcacık..
Keyfimiz hep bu güzel hava gibi olur inşallah

merhabaaaa hoşgeldin

Teşekkür ederim...inş bigün düzelir ve oh be diyerek sohbet ederiz...hatta ne kötü günlerdi die anı yaparız...:)))
İnşallah canımm
hoşgeldin canımmm nasılsın :) ??

merhabaa
hoşgeldiinnn

Merhaba canlarımm muahahahaha
Çoook sukur oglum da bende cok iyiyiz..Hava güzel olunca bende böyle kıpır kıpır oluyorum..
Sizler nasılsınız bakeemmm...Kızlarınız nasıl

HERKESE SELAMLAR .....

cnm başta mide bulantısı çok oluyorsa doğuma kadar tamamıyla bitmiyomuş bendede öyle oldu ilk 3 ay serumla beslendim sonra ilaçla işe gidebildim dramamine içiyordum onuda bıraktım ama sbah kalkınca işe gitmeden bi kez çıkarıyorum yada öğürüyorum arkadaşımda benim gibiymiş son güne kadar kustum dedi bilmiyorum artık ama bunada şükür ne kötü günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…