hoşgeldin...sağlıkla kucağına al inş...bizim tüp bebek oldu...tedavi sayılır...
Bende Kısmetse mayıs annesi olacağım sizler gibi 21+5 haftalık hamileyim.Sizlerle konusmak banada iyi gelicek benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Bu arada bursada yasıyorum 24 yasındayım kısmetse ilk bebeğim olucak.Biras aradık ama sonunda kavuşacağız kızımıza bizde baya tedavi gördük.Eğer tedavi görenler varsa onlarlada konusmak isterim.Hiç umutsuzluğa kapılmasınlar teşekkür ederim şimdiden
19+2 haftalık...amın ıns hep beraber saglıkla...Hoş bulduk Çok teşekkür ederim özlem sizin ne kadarlık oldu bebişiniz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
deniz hoşgeldin aramıza canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah bende Bursadanım :)
Sağol canım teşekkür ederim.Bursadan olmana sevindim neresinden bursanın
Kızlar oda yapıyormusunuz ya erkenmı sızce sımdı yapmak bana doktor 7 ayında yap dedı
oyyy ne güzel ne rahat olucak hepimiz için..altını acınca banyo yaptırınca acaba usudu mu derdimiz olmıcak..Valla istesem böyle denk gelmezdi..Ama en büyük merakım acaba boga mı olacak oglum İkizler mi...son tarihimiz 23.mayıs.2011..Bakalım artıkkgünaydın anneler....hep bahar da doğurmak isterdim kuzular gibi.Allah gönlüme göre verdi..valla kızlar çok şanslıyız nisan,mayıs,haziran doğum yapmak için en güzel aylar..hem bir araştırmaya göre bahar ve yaz aylarında doğan bebekler kış bebeklerine göre daha kilolu doğuyo ve daha çabuk gelişiyomuş..
Tugbacımm ben artık haftalara hiç bakmıyorum..son sat tarihime göre hesap ediyorum..Benim 18 Agustos son sat..18 aralık ta 4 ayım bitti 5 in içine girdim..18 Ocak ta da 5 ayımız bitecek..Bence sende böyle hesapla..Zaten büyüklerimiz ve bazı insanlar anlamıyo hafta hesabını..bu arada herkeze bişey daha sormak istiyorum şimdi ben 18+3 haftalıkım aslında 19 haftalıkmı oluyorum yoksa hala 18 haftamımı dolduruyorum çok karışık sordum sanırım birde bu haftalarda ay hesabı nasıl yapılıyor kızlar yani ben şimdi kaç aylık oluyorum öff çok karışık bunu bileniniz varsa paylaşsın lütfen
Eylemmmm anneler olmayınca pasa pasa ögreniyorsun kuzum yaa herseyi yapmayı..Ben bi makarna bilirdim evlendigimde 5 yıl içinde yapmadıgım hiçbişey kalmadı..allahtan internet var tarif kitapları var:9:ilahi yaa çok güldüm anneler olmasa napardık biz
Hosgeldin canımm...allah sizi kavustursun inşallah bebeginle..arada gel buraya yazısırız konusuruz...Bende Kısmetse mayıs annesi olacağım sizler gibi 21+5 haftalık hamileyim.Sizlerle konusmak banada iyi gelicek benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Bu arada bursada yasıyorum 24 yasındayım kısmetse ilk bebeğim olucak.Biras aradık ama sonunda kavuşacağız kızımıza bizde baya tedavi gördük.Eğer tedavi görenler varsa onlarlada konusmak isterim.Hiç umutsuzluğa kapılmasınlar teşekkür ederim şimdiden
merkezindenim denizcim sen
HERKESE SELAMLAR .....
bugun hava çok sıcak....arkadaşlar aranızda 4,5 aylık olupta hala mide bulantıları olan varmı ...benim hala var ne zaman gececek ....
Canımm ben ilk 3 ay hep kustum..3 ay bitti bıcak gibi kesildi sandım ama arada yine bulanıyorum kusuyorum...Hele dün akşam nasıl bulandı midem eyvahh dedim kabus geri dönüyor galiba....:18:
Kimileri böyle işte...Hiç bulantı yasamayanda var ara ara da olsa kusanda var..İnşallah gecer yakın zamanda..Ha bu arada bebeklerin sacları olusmaya baslıyor..acaba ondan olabilir mi:26:
Salladım sanki biraz ama ne bileyim belki ondandır gibime geldi
Canımm ben yatak odama yanıma alacaktım ama yeni dogum yapan arkadasımı görünce vazgectim..Bebek geceleri cok sık uyanıyor ve baba hiç uyuyamıyor..Eşimle aynı bankada ikisi bütün gün hayalet gibi geziyormus adam..Benim bey de bunu görünce esoşş biz ayrı oda yapalım bu oglana ded..Benimde canıma minnetOda kucuk oldugu için dısarıda satılan dolaplar büyük geliyo o yuzden şifonyeri ve dolabı yaptırıcam..Bir de park yatak alıcam..Halı ve perde işi de var tabii.allah yardımcımız olsun
oyyy ne güzel ne rahat olucak hepimiz için..altını acınca banyo yaptırınca acaba usudu mu derdimiz olmıcak..Valla istesem böyle denk gelmezdi..Ama en büyük merakım acaba boga mı olacak oglum İkizler mi...son tarihimiz 23.mayıs.2011..Bakalım artıkk
Tugbacımm ben artık haftalara hiç bakmıyorum..son sat tarihime göre hesap ediyorum..Benim 18 Agustos son sat..18 aralık ta 4 ayım bitti 5 in içine girdim..18 Ocak ta da 5 ayımız bitecek..Bence sende böyle hesapla..Zaten büyüklerimiz ve bazı insanlar anlamıyo hafta hesabını..
Eylemmmm anneler olmayınca pasa pasa ögreniyorsun kuzum yaa herseyi yapmayı..Ben bi makarna bilirdim evlendigimde 5 yıl içinde yapmadıgım hiçbişey kalmadı..allahtan internet var tarif kitapları var:9:
Hosgeldin canımm...allah sizi kavustursun inşallah bebeginle..arada gel buraya yazısırız konusuruz...
Hepimizin buna ihtiyacı var cunku....
Doktora sordum bende öyle duymustum ama alakası yok dedi mide bulantılarının nedeni belli değil ama gecer dio ....bu arada ilk 3 ay ben serumlarla yattım o kadar kötüydüm...şuan o kadar değil ama yinede oluyo ve bazen yorulduğumu hisssediyorum ....gececeği günü iple çekiyorum...
NEVRAA,simgesel,rainmistik,deniz.14,mytts,bbahar80,CerenliYagmur+,semaysem+,dafnetugba+,Kızlaar bu arada hepinize merhaba...
Hava da mis gibi güneşli sıcacık..
Keyfimiz hep bu güzel hava gibi olur inşallah
İnşallah gecer canımm..Bende bir kez hastanelik oldum.. 4 kilo verdim hala da geri almadım
Gecer elbet sen içini ferah tut...
NEVRAA,simgesel,rainmistik,deniz.14,mytts,bbahar80,CerenliYagmur+,semaysem+,dafnetugba+,Kızlaar bu arada hepinize merhaba...
hadi .. inş .. şansın yaver gider ... bir süpriz olur...Hepinize Kocaamnaan Günaydın Arkadaşlarr :92:
Bugün İş Yerimde Gidip Tazminatımı Alacağım Umarım Umduğumdan Fazla Çıkar
Şans Dileyin Bana :87:
bende bugünnn hissetmedimmm .. haftamız aynı .. benimde ondan sanırımBen bu sabah 9 da dra gittim tiroidime baktırmak içingitmişken oğuşumuda göreyim dedim uyuyordu kuzum herhalde öylece yatıyordu bi deaç karnına gittiğim için tembeldi sanırım ve dr a sordum bebek hareketlerini hissetmeyi hergün hissetmezsin daha küçük dedi 24. hafta itibariyle hergün hissetmen gerekir ondan öncesinde hergün hissetmemiz şart değilmiş endişelenen anne adayları yani normalmiş bu durum bende bu konuda endişeliydim ama kuzumu iyi görünce ve dr söyleyince rahatladım dr a sordum nasıl yatayım diy yan yat sağ ya da sol fark etmez dedi ve sağlık ocağına kayd oldum çok ilgilendiler ve tetnoz aşımı 20. haftamda vurulacam sanırım monoroza çok geçmiş olsun allah korumuş sizi bugün dr a gidecek tüm arkadaşlara bol şans diliyorum.....
hoşgeldin .. hayırlı olsun ... benimde tedavi ile olduBende Kısmetse mayıs annesi olacağım sizler gibi 21+5 haftalık hamileyim.Sizlerle konusmak banada iyi gelicek benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Bu arada bursada yasıyorum 24 yasındayım kısmetse ilk bebeğim olucak.Biras aradık ama sonunda kavuşacağız kızımıza bizde baya tedavi gördük.Eğer tedavi görenler varsa onlarlada konusmak isterim.Hiç umutsuzluğa kapılmasınlar teşekkür ederim şimdiden
İnşallah canımmTeşekkür ederim...inş bigün düzelir ve oh be diyerek sohbet ederiz...hatta ne kötü günlerdi die anı yaparız...:)))
hoşgeldin canımmm nasılsın :) ??
merhabaa
hoşgeldiinnn
HERKESE SELAMLAR .....
bugun hava çok sıcak....arkadaşlar aranızda 4,5 aylık olupta hala mide bulantıları olan varmı ...benim hala var ne zaman gececek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?